Hvordan forbedre hukommelsen Five? Fem produkter bedre hukommelse.
 Minne er en meget viktig funksjon i vår kropp som vi bruker hver dag, men mange ganger i løpet av dagen. Det spiller ingen rolle vi gjør det bevisst eller ikke, men på grunn av minne vi tolker verden rundt oss gjennom våre minner og opplevelser. Med minne definerer vi hvor er bilnøklene, prøver å huske hvor de sist ble sett, eller forlatt. Derfor kan vi ikke være i harmoni med miljøet, for eksempel en minnefunksjon ikke fungerer slik vi ønsker. Du kan bruke timer, dager, måneder og år for å studere hva som helst, men hvis minnet er ikke i stand til å imøtekomme ny kunnskap, vil alt være ubrukelig.
Derfor er mange mennesker lurer på hvordan man kan forbedre hukommelsen? Heldigvis finnes det ulike måter å utvikle og forbedre hukommelsen. På dem skal vi fortelle.
 Tømme tankene.
Minnet kunne ikke arbeide effektivt når hodet er en konstant stimulering av sansene våre som følge bombardement av innkommende informasjon. Hvis du jobber som harddisk, er denne prosessen kan sammenlignes med den svært fragmentert stasjon, som er en konstant opptak og sletting av informasjon. Spill og raskt under disse forholdene et vell av informasjon for å kjøre raskt mislykkes. Så med den menneskelige hjerne.
Hva kan gjøres for å gjøre opp din sinn?
 1.  Ta opp meditasjon. Meditasjon - en vitenskapelig bevist måte å tømme tankene og lindrer stress. Hvis du har bestemt at også sumatoshnы i sine tanker, og på grunn av dette kan ikke huske noe viktig, mestret teknikken for meditasjon og føler alle fordelene som det gir. Kort essensen av meditasjon er som følger: finne et rolig bortgjemt sted, ta en komfortabel stilling, fokus på pust uling, kvitte seg med sine tanker, som en reaksjon på stimuli omverdenen.
  Bruk av fremgangsmåten for å forbedre personlig effektivitet. Denne teknikken ble skapt av David Allen og har en engelsk akronym GTD (Getting Things Done). I russisk høres det ut som "bringe saker til ferdigstillelse." Med hensyn til problemet med hvordan å forbedre hukommelsen, tilbyr denne teknikken følgende løsninger. Man må frigjøre tankene dine fra listene, må han gjøre, flytte dem til eksterne medier (for eksempel papir) og konsentrere seg om å utføre de samme oppgavene som må være formulert og definert på forhånd. GTD har mottatt mange positive vurderinger fra en rekke prominente publikasjoner, en bok om det som kalles den beste business bok av tiåret.
   Gi hjernen mat. Hvordan du gjør det?
   Trening.
  En av de beste tingene du kan gjøre for å forbedre hukommelsen. Høy effektivitet for trening på grunn av aktiv oksygenmetning av hjernen, som resulterer i signifikant forbedring av dens funksjon. Tre timer i uken gå eller løpe er nok til å føle deg forbedre din hukommelse.
   Unngå dietter.
  Sulten Brain, samt en sulten mann er ikke i stand til å jobbe intensivt. Dette har blitt observert for tilhengerne av ulike dietter og faste. Hjernen ikke får nok næringsstoffer og denne lidelsen minne. Dette er veldig godt sagt britiske forfatteren Virginia Woolf: ". Vi kan ikke tenke godt, elske godt nei, ikke sove godt, hvis spist dårlig"
  Derfor, hvis du ikke spiser godt, og hjernen din, og dermed minnet vil ikke fungere godt. Berike din diett med mat som er rik på Omega-3 fettsyrer, som kalles intellektuelle mat. Dette er først og fremst fisk, sjømat og ikke-fisk linfrøolje.
   Vitaminer og kosttilskudd.
  Folsyre og vitaminer er viktig for sunn hjernens funksjon. Hvis du ikke får nok av dem med mat fra kostholdet ditt, bør du ta dem hver for seg i form av kunstige tilsetningsstoffer.
  Hvordan forbedre hukommelsen Five? Fem produkter bedre hukommelse.

   Hvordan trene hukommelsen.
  Å forbedre hukommelsen kan og bør bruke ulike metoder og måter å trene. Dette fremfor alt:
  1.  En av måtene å forbedre din hukommelse og oppmerksomhet er memorere bilder. Se på den merkelige bildet i noen sekunder, og deretter slå på fotosiden ned og prøve å huske så mange små detaljer som portretterte henne. Deretter lukker øynene og prøver å presentere det i sine memoarer. Hver gang du gjør denne øvelsen, kan du bruke det nye bildet og jevnlig engasjert av denne metoden, vil du snart merke at blitt mye mer observant og i stand til å huske mange detaljer med en kort titt på noe.
   En populær måte å lagre informasjon er huskeregler, som ble utviklet for lagring av data som er vanskelig å huske den personen. Dette først og fremst lange kombinasjoner av tall. Mnemonic tilbud huske dem gjennom koding i levende bilder som er enklere for oss å huske. For eksempel, du vil sikkert huske telefonnummer 458-31-27. Du må velge en kombinasjon av de første bokstavene i tall. Dette vil være M, P, V, T, E, D og C. Vel, da komme opp med disse minneverdig sekvens av bokstaver i form av bilder. For det anses tilfelle, kan det være følgende "Turtle krabbet alltid mørkt lang vei og er viktig." Huske dette uttrykket, kan du alltid velge den første bokstaven i det og spille dem på telefonnummer.
   For å være mer minneverdig mnemonics mleduyuschyh følger reglene:
   Bruke positive, hyggelige bilder som hjernen ofte blokker ubehagelig;
   Bruk humor, morsomme og rare ting veldig godt husket;
   god rim veldig vanskelig å glemme.
   Løse kryssord. Kryssord forbedre vår romlige resonnement, kognitive (poznavatelskye) ferdigheter og evne til å oppfatte bokstavene i ord. Og fordi de gjør oss husker sjelden brukte ord og foreninger, og de også forbedre vår hukommelse også.
   Bruk dine råd i praksis og snart vil du oppdage hvordan du kan forbedre hukommelsen forandre livet ditt. Du vil finne at du med hell kan lære, huske store mengder informasjon, og lykkes med å bruke alt som trengs.  
Hvordan du raskt lære et dikt?
 Elever og studenter-filologer jevnlig trenger å raskt lære verset. Vanligvis er det noen problemer i prosessen med å huske, spesielt hvis teksten er skrevet i store og uvanlige stil. Det er vanskelig å lære versene rimer med kompleks, med en unik beliggenhet strofer. Imidlertid vil mestring læringsteknikker dikt lære enda omfangsrike poetiske tekster effektivt og på en kort tid. De bare pugging dikt er en fin måte minne trening.
 Lær dikt effektivt og på kort tid. Generelle råd
En rekke enkle tips vil sikre optimale arbeidsforhold.
 1.  Først må du opprette en behagelig miljø, fokus, slå av musikken, prøver å fjerne alle de irriterende faktorer. Det er lurt å lære verset være i rommet alene og ikke distrahert.
  Tune emosjonell jobb, behandle det positivt. Hvis du lærer et dikt med en negativ stemning til det - det ville komplisere oppgaven selv, utvide tiden brukt på læring og redusere kvaliteten huske. Oppgave utforske vers - er ikke et hinder for deg. Du vil trene hukommelse og hjerne som alltid komme godt med senere i livet.
  Et godt alternativ - for å finne ut hvilken type minne du bedre utviklet. Vanligvis persepsjon delt inn i tre typer:
  visuelle;
  fantasifull;
  Kvist.
  Hvis du og en masse glede å lese, har du sannsynligvis velutviklet visuell persepsjon. Musikkelskere husker god informasjon på høringen. De som arbeidet er relatert til mer fantasifull oppfatning (f.eks, kunstnere, designere), rask løsning i minne informasjon, noe som gjør dem mentalt i "bilder", ligner på film skudd.
  Bruk mange forskjellige måter å huske, hvis du ikke er sikker på at du velger riktig type oppfatning.
  La tid for pugging vers av "reserve". Så du slipper å jag, frister vil ikke dominere deg mentalt og banke den riktige stemningen.
  I motsetning til det tradisjonelle synet, pugge tekster bedre i løpet av dagen og ikke om natten. Det var i morgen og ettermiddag timer aktiv hjernen mottar informasjon etter oppvåkning. På kvelden, må du gjenta vers lært, festemateriale.
  Det er lurt å fortelle noen dikt og demonstrere sin fremgang før det må svare på vurderingen. Mange mennesker trenger binder tale i det offentlige, spesielt knyttet til å stille målbare. På grunn av den usikkerhet og forvirring kan være lett å glemme selv godt studert tekst. Det er viktig å vurdere dette punktet. Det er to alternativer for optimal trening:
  dikt etter hjerte foreldre eller venner;
  fortelle et dikt høyt for seg selv, for eksempel speilet.
  Etter å ha studert diktet og prorepetyrovav hans presentasjon, vil du kunne rolig og trygt fortelle ham.
   Å studere diktet raskt og enkelt. Instruksjoner algoritme
  Hvordan du raskt lære et dikt?
   Viktigst - lære vers i henhold til en gitt algoritme konsekvent og målrettet. Du kan velge den mest praktiske metoden eller bruke ulike metoder. Denne måten vil du være i stand til raskt å lære et flott dikt.
  1.  Først leste diktet høyt. Les med uttrykk yntonyruyte, markere semantiske aksenter.
   Prøv så godt du tenke over innholdet i teksten, dens logiske konstruksjon.
   Observere og notere utviklingen av tomten, sekvens beskrivelser. Strukturen av diktet, bør dens sammensetning og plassering av strofer festes godt i minnet ditt.
   Når forstått "ordningen" av diktet, kan du begynne å memorere teksten.
   Grab noen papir og skrive diktet svart eller blå penn på en side. Lyse farger, ville markører i dette tilfellet bli distrahert. Teksten bør passe på en omsetning - så det vil være lettere for ham å gjenta vers.
   Hvis du føler at mens du skriver er ikke veldig flink til å huske teksten, prøv synge et vers for å plukke opp rytmen og enkel melodi. Sanger lære folk ganske lett, og noen ganger spontant huske dem etter å ha lyttet et par ganger.
   I tilfelle at du har utviklet fantasi og oppfatter informasjon deg best bilder for deg det beste alternativet - å sende inn et dikt i bilder. Det viktigste å huske detaljer og sekvens av historien.
   Gå direkte til læring teksten. Pugg vers en strofe. Vennligst strofe på linjen, ikke gå glipp rim og rytme. Prøv å lære strofe helt. For omfangsrik strofe, med mange stopp og utfordrende ryfmovkoy lov til å dele inn i to deler. For eksempel, husker den ene quatrain.
   Etter å ha gransket en strofe, skrive den fra minnet. Bare da vil gå videre til den neste.
   Når mer enn to strofene, for å huske dem i følgende rekkefølge:
   lese ett vers;
   gjenta det og skrive fra minnet;
   lese det andre verset og skrive det, uten å se på boken;
   Gjenta to strofer sammen gjenskape dem ned fra minnet;
   Etter å ha lært av den tredje strofe, gjenta første en og deretter tre strofer sammen;
   Hold en gitt rekkefølge.
   Hvis du husker diktet helt for hardt, ta en pause på 30-60 minutter. Etter hvile hjernen raskt og enkelt oppfatter informasjonen, vil minnet fungere bedre. Men den andre fasen begynne å huske repetisjon av allerede lært tekst.
   Sørg for å gjenta vers flere ganger i kveld og om natten (minst 3-5), selv om du tror du husker det perfekt. Det utvikler langtidshukommelsen.
   Ganske bra fokus nøye og ansvarlig behandler å jobbe, følg gitt prøve å raskt lære et dikt i alle størrelser.  
Яндекс.Метрика