Hvordan forbedre stemmen for å synge?
 God stemme, bringer melodi herlig melodi og lyttere zatayvshye pust glede - som ikke har drømt om dette? Men for å gjøre drømmen til virkelighet, er langt fra alt, mens forskerne sier at sang talent på en eller annen måte er i hver person, bare ikke alle utvikler det. Hvordan lage stemmen mer kraftfull og melodisk? Du må sannsynligvis råd fra lærere av sang.
Hvordan forbedre stemmen for å synge? Den er enkel og åpenbar løsning - å engasjere seg med læreren vokal. Selv om du har tenkt å lære å synge alene - en eller to innledende klassene ikke forhindre minst Specialist høre stemmen din, identifisere feil og svakheter, og vil du allerede vet hvor du vil flytte.
Men, i praksis, vakkert sunget nuggets og fant en stor mengde selvlært, derfor kan vi lære å synge selv.
Hva du trenger å gjøre? For å forbedre stemmen skulle synge. Det er tydelig.
Begynn med det enkle, elskede utøver synge sammen, satte rekord - og mer! For å begynne, velg blant favorittartister, minst, at du en etasje, og helst med en lignende tone i stemmen. Denne "vanlig" sang, hvis du gjør det regelmessig, kan betydelig bedre stemme.
Neste skritt vil være karaoke - heldigvis, er dette underholdning helt tilgjengelig, alt nødvendig utstyr er billig og finne en "minus" kan være nesten hvilken som helst sang. Start med disse sporene som du liker og kjenner godt, og ikke holder på å starte for komplisert.
Etter å ha mestret synge til lydsporet, kan du gå til en mer kompleks scene - synge a cappella (uten musikk), så vil du høre alle feilene og manglene kan jobbe med lyd.
Ikke perenapruzhuyte lenker når du synger, bør du være komfortabel og lett å ta hver eneste tone, og i alle fall ikke gråte, disse "øvelser" vil uunngåelig føre deg til heshet og mister stemmen. Syng som muligheter tillate stemme - ikke rush, fra tid til annen de vil vokse. Hver øvelse start med rolig sang, gradvis øke volumet og rekkevidde.
Å stemme var vakkert - tilkoblinger bør beskyttes:
ingen forkjølelse;
ikke "gi konserter" i kulden;
ikke gråt (vokal kombinere karriere og livsstil fotballfan er ganske vanskelig);
Ikke;
ikke snakke mye. Voice of trengte hvile, i hvert fall for en time to ganger om dagen for å holde seg i fullstendig stillhet.
Ikke bare synger, tar en del av alkohol - under hans innflytelse og tilkoblinger oppvarmet stemme høres bedre, men senere alkohol tørker bånd i det lange løp forverres stemme. Ikke den beste venn for din stemme og kaffe, er det bedre å utelukke.
Hvis drømmen er å forbedre stemmen for sang, vil noe av maten bli utestengt også:
frø, chips og kjeks;
sjokolade;
kald iskrem;
krydret og varm mat (for høye og lave temperaturer reduserer elastisiteten av stemmebåndene);
matvarer med fargestoffer;
fet og søt mat (sukker, fett bosette seg på relasjoner).
Men du kan drikke vann eller enda mye. Også gå for saftig frukt med høyt vanninnhold - fersken, druer, melon, pærer, etc.
Spesialister vokal sterkt anbefale å ikke spise noe for et par timer til å synge, men drikk et glass varm melk og smør vil være svært nyttig.
Før du begynner å synge, sørg pusteøvelser. Men når du synger - ikke tenke på å puste.
Ingen grunn til å trekke eller stamme halsen mens synge spenning overføres til hals og kvalte ut lyden. Det bør være gratis og skuldre - bare komme så dype og solide lavtrykk notater.
Å høre deg synge - rekord stemme og lytte til opptaket, slik at du kan jobbe med bugs.
Prøv å gjøre øvelser for å forbedre stemmen for å synge.
 1.  Puster inn og ut uttale hver lyd - langt nok puste "og", "e", "a", "o", "y" - i den rekkefølgen. Konsistens er viktig - start med meget høyfrekvent lyd. Nok til å gjøre øvelsen tre ganger - tre dype puster på hver lyd.
  For å aktivere brystet og magen, tre ganger uttale lyden "m" (så lenge som mulig). Første gang - stille nok, den andre - er høyere tredje - høyt som mulig.
  For utvikling av musikalitet og hørsel er ikke bare viktig at du synger, men hva du lytter til. Prøv å lytte til så mye musikk. Å fange opp nyanser og undertoner, bør ganske enkelt (men hyggelig) pop i spilleren erstattes klassiske verker.
  Å gjøre dette råd og trener regelmessig, er du sikker på å oppfylle sin drøm - og stemmen din vil høres så ren og uttrykksfull enn noensinne før.  
Hvordan skrive resultat eller konsekvens?
 Før skoleelever ofte står overfor et annet problem: stave homonymous kombinasjoner. Tvil hvordan å skrive, sammen eller hver for seg, som satte slutten, ofte svært vanskelig å løse. På Internett er ganske kommunene, men de kan være helt motsatt, i lærebøker for å finne de rette stedene er nesten umulig, men en artikkel i ordlisten ikke gir et fullstendig bilde av prinsippet om skrive grensesnitt. For eksempel, fikk mange studenter fra eller som følge (er) eller tilfeldig, eller ikke å ha tilstrekkelig sikkerhet for riktig valg. Vurdere de ulike tilfeller av original skriving preposisjon og substantiv som følge av preposisjonen i effekt gi eksempler nødvendig for deg å virkelig forstå reglene og prinsippene Husk bruk. Så du ikke vil innrømme feil vil ikke tvil velge riktig alternativ. Kompetent tilnærming til disse spørsmålene vil hjelpe deg i fremtiden når behovet for å bevise sine kunnskaper i praksis, overgi eksamener i klasse 9, 11 CSE. Selvfølgelig, en voksen og fikk sertifikatet, vondt literacy.
 Skrive korrekt resultat og konsekvens. Forskjeller brukstilfeller, smeltet og separat skriving og "fallgruver"
Du må huske på at riktig stavemåte er nødvendig å først forstå betydningen av ord og føle innhold. Utvikle din fantasi, kreativ tenkning, lese mer, "prøve" ordet "smak". Leksikalske ord som fyller det meste av kompetent person sier mye mer enn de regler lært utenat. Det er derfor det er en slik ting: medfødt leseferdighet. Selvfølgelig, er det umulig å vite alt, men hvis du prøver å forstå selve essensen av å skrive på grunn og i konsekvens, tenk disse ordene billedlig, vil du være mye lettere å forstå og huske reglene for bruk og staving av ord.
 1.  Tenk først casestudiene. Før dere to tilfeller bruk:
  I etterforskningen av saken av borgere ble oppdaget tidligere ukjente fakta.
  På grunn av forverrede værforhold ble utsatt.
  Tenk på hvor forskjellige vi er interessert i data ord setninger. I det første tilfellet er det et bestemt fenomen - en konsekvens. Forslaget forteller oss at det har blitt gjort i etterforskningen. Her i etterforskningen - et substantiv med en preposisjon.
  I den andre setningen, ordet tar skyldes avhengig rolle er uten verdi. Dette er en vær hendelse. Ordet er et felles resultat drevet, selv om avledet fra substantivet.
  Nå husker reglene for å skrive:
  substantiv med en preposisjon i følge alltid skrevet separat;
  opprinnelige preposisjon grunn kun med skriftlig, må slutte tallet, aldri forandrer det.
  Spørsmålet kan oppstå: hvorfor du ikke trenger å huske substantivet ender i kombinasjon med en preposisjon i etterforskningen? Det faktum at substantiv konjugert på tilfeller er det den spesielle tilfelle og vil avhenge finish. Husk det ikke er nødvendig som følge av kombinasjonen er også egnet for det russiske språket. For eksempel: "På dette stadiet, som et resultat av nye ansatte skal være involvert." Igjen, merk at vi snakker om etterforskningen, at etterforskningstiltak etterforskning er virkelige mennesker, finne ut noe, gjøre visse handlinger. Du kan lett forestille seg en konsekvens figurativt.
  På dette stadiet bør være det neste spørsmålet: hvordan å lære å skille et substantiv med en preposisjon preposisjon fra den opprinnelige, noe som selvfølgelig, gjelder også de polnoznachnomu ord dannet på grunn av det? Det finnes noen enkle måter. Husker dem å har aldri hatt noen problemer med å skrive på grunn i konsekvens (er).
  Ta hensyn til betydningen, leksikalske betydning av ordet.
  Preposisjoner verktøyet utfører funksjonen kan ikke forestille seg på grunn av ordet, for å representere ham om hans betydning i detalj. Ordet er ikke uavhengige, tilhører de strukturelle ordklassene og brukes bare i forbindelse med selvstendige ord.
  Substantiv resultat - uavhengig av språk som bærer sin mening, betegner et bestemt fenomen. Det brukes med en preposisjonen: følgelig resultere.
  Identifisere chasterechnuyu tilhørighet kan og praksis, gjennomføre spesielle tiltak.
  Mellom substantiv og stasjonen kan sette et annet ord uten å bryte den generelle betydningen av setningen. For eksempel: "I vår etterforskning, har det vært nye måter." Stasjonen er dermed umulig å skille.
  Drive Resultatet er en udelelig ord, kan du enkelt erstatte den med en drive-synonymt. For eksempel: "På grunn av uventede endringer besluttet det å utsette flyttingen" - "På grunn av de uventede endringene han bestemte seg for å utsette flyttingen." Legg merke til at substantiv med preposisjonen preposisjonen følge for å erstatte fordi det er umulig, da dette forslag umiddelbart mister mening.
  Også verdt å vurdere og syntaktiske funksjon ord, hvis du er i tvil. Substantivet i en setning alltid spiller rollen som en spesiell syntaks, for eksempel, er et supplement. Den opprinnelige preposisjon kan ikke være medlem av den syntaktiske setning.
  Legg merke til forekomster av ord i etterforskningen, og som et resultat, lære å skille et substantiv med en preposisjon preposisjon umiddelbart avledet fra en rekke funksjoner. Ikke glem at på grunn av preposisjoner alltid skrevet sammen og har end-e, og substantivet med en preposisjon i etterforskningen kan ha en annen slutt, alltid skrevet separat. Ta hensyn til rollen syntaktisk ord, dens betydning, funksjoner, så vil du alltid skrive i etterforskningen og derfor riktig, trenger du ikke har noen tvil om dette.  
Яндекс.Метрика