Hvordan forbedre tarmer?
 Tarmen - en viktig del av fordøyelsessystemet, som er ansvarlig for splitting og absorpsjon av mat, bearbeidet mat rusk fjerning og andre avfallsstoffer fra kroppen. I dag, dusinvis av kjente sykdommer forbundet med uregelmessig tarm. Forskere sier det avhenger av tilstanden i tarm ordnede andre organer og systemer av mann. Riktig arbeider tarmen - en vakker hud, sunt hår og aktiv metabolisme. Ikke glem om ymmunotropnoy tarmfunksjonen, dvs. sin del i å bygge kroppens immunforsvar, så en sunn gut - det er også et sterkt immunforsvar. Men i dag, mange mennesker klager over tarmproblemer, smerter, oppblåsthet, buldrende, forstoppelse og mer usunt kosthold, mangel på mosjon - alt bidrar til fremveksten av problemer med tarmen. Men de fleste av problemene helt løst hvis du vet hvordan du kan forbedre tarm. Enkelt og effektivt råd for å hjelpe deg å løse dette problemet!
 Den årsaker forstyrrelse av tarm
 1.  Fysisk inaktivitet. Mangel på mosjon kalles stillesittende livsstil bidrar til mange helseproblemer, hvorav den ene er forverring tarmfunksjonen. Mannen som var i bevegelse, redusert metabolic rate, bremse passasjen av mat gjennom tarmen og fjerne avfall fra kroppen, noe som resulterer i forsinket mat i tarmen, det gjennomgår reaksjoner av gjæring og forråtnelse. Det er derfor folk som fører en livsstil ofte plaget økt flatulens, magesmerter og forstoppelse. Ved mangel på mosjon blir en permanent livsform, kan det være en utløsende faktor for akutt så vel som kronisk tarmsykdom (dysbiosis, kolitt, enteritt, etc.).
  Underernæring. Misbruk av junk food, hyppige snacks smørbrød og sjokolade, overdreven spising, sen middag - alt fører tarm dysfunksjon, manifestert som forstoppelse, diaré, nedsatt intestinal motilitet.
  Bruk av narkotika som bryter tarmer (antiparkinson narkotika, antidepressiva, antibiotika, etc.). Mange legemidler er bivirkninger som forstoppelse og diaré. Hvis du begynner å ta noen medisiner, du blir forstyrret tarmsymptomer (oppblåsthet, diaré, forstoppelse), - ta kontakt med legen din om videre behandlingsstrategi, kan det være fornuftig å endre medisiner eller supplere behandling med andre legemidler som reduserer eller fjerner tarmsymptomer i det hele tatt.
  Selvfølgelig, i tillegg til ovennevnte, er det mange andre grunner som kan påvirke funksjonen av tarm (mage misbruk, svekkelse av leverfunksjon, kronisk søvn, etc.). Finnes det måter å forbedre tarmer, tilgjengelig for alle? - Der! Men det mest effektive og utprøvd vi liste nedenfor.
   Bedrer tarm - måter tilgjengelig for alle
  1.  Bevege seg mer. Nesten hvilken som helst øvelse positivt påvirke intestinal motilitet. Nyttige vilje og styrke øvelser og jogging, og turgåing og spille sport (fotball, volleyball, etc.). Hvis hver morgen for å utføre noen enkle fysiske øvelser for å inkludere, for eksempel knebøy, trening for å styrke magemusklene øvelser med manualer, betaler for hver type trening i 5-10 minutter - du vil snart glemme alle problemene med tarmene! Enten hjemme eller besøker du gym, den viktigste oppgaven i alle tilfeller engasjere regelmessig, minst to eller tre ganger i uken. Så etter en stund kan du føle den positive!
   Bruke enkle massasje bevegelser. Hver morgen, fortsatt ligger i sengen, prøve å massere magen sirkulære bevegelser i retning av urviseren. Følg denne massasje bevegelse i morgen, faste i 5-10 minutter. Denne øvelsen vil bidra til å akselerere intestinal motilitet og unngå problemer med forstoppelse og diaré.
   Følge dietten. Hvis du følger en bestemt diett (satt på samme tid for frokost, lunsj og middag), vil det mest positivt påvirke aktiviteten i tarmen. Hvis du synes det er vanskelig å forholde seg til hver gang den samme tid, og din frokoster og middager oppstår hver gang i en annen tid, prøve å i det minste slutte å spise 3 timer før sengetid. Denne enkle metoden vil forbedre helsen for en kort tid.
   Omhyggelig sakte og tygge maten. Dermed kan det også i munnen maten vil bli utsatt for preliminær spaltning på grunn av innflytelsen av spytt, noe som betyr at det vil lette tarmer.
   Ikke overspise. Jo større mengden mat du spiser, jo lengre tid tar magen til å bearbeide sine enzymer. Noen ganger maten ikke har tid til å full peretravytysya magen, noe som fører til problemer med tarmen.
   Opprettholde tilstrekkelig mellomrom mellom måltidene. Hvis mellom måltider var korte mellomrom, blir det helt fordøyd mat ennå ikke kan kommunisere med behandlet mat enzymer som vil vesentlig forsinke tilbaketrekking av matrester fra kroppen og fremmer vekst av patogene bakterier.
   Bland kjøtt og grønnsaksretter. Rik på proteinrik mat (kjøtt, fisk) krever mer innsats for kroppen å fordøye dem. Hvis du planlegger å spise lunsj slags kjøtt i en panne pozharennoho, fisk, bakt i ovnen, må du legge til grønnsaker (dampet, kokt eller frisk). Dette vil bidra til å akselerere produksjonen og opptaket av protein.
   Følg et balansert kosthold. Legge den i produkter som er nyttige for den aktive arbeids av tarmen. Redusere antall produkter som kan redusere frekvensen av intestinal motilitet.
   Spis mat som påvirker utskillelsen av galle, som rømme, vegetabilsk olje, eggeplommer, litt krydder (spisskummen, fennikel, etc.), rødbeter, gulrøtter, avokado og andre. Disse produktene, som gir myk choleretic effekt, en positiv effekt på hastigheten på fordøyelsen.
   Sørg for å inkludere i kosten mat rik på fiber (kli, frukt, grønnsaker, frukt, ulike frokostblandinger). Fiber øker intestinal motilitet, gir til det mekanisk stimulerende effekt. Hvis du er likegyldig til grønnsaker og korn eller ikke bruker dem regelmessig, den enkleste alternativet få en tilstrekkelig mengde fiber kan være: legg til yoghurt 1-2 ss. ss kli eller fiber og drikke hver morgen før frokost og / eller middag.
   spise ferske meieriprodukter (yoghurt, gjæret bakt melk, yoghurt, osv). Melkesyre som finnes i disse produktene er en stor grobunn for gunstige tarmmikroorganismer, stimulerer det deres reproduksjon og livsgrunnlaget hemmer sykdomsfremkallende bakterier, gjenopprette tarmfloraen.
   ikke glem å spise frukt. Epler, vannmeloner, meloner, plommer, aprikoser, samt svisker, aprikoser, fiken - alle er gunstig for tarmfunksjonen.
   Vokt dere for produkter som inneholder inneholde tanniner. Disse inkluderer te, gelé med pærer, kvede, sterk te, kakao, vann, snerpende vin og andre. Tanniner ikke absorberes fra tarmen ved å bindes til proteiner, har de en sammentrekkende effekt på sin slimhinne, inhibering peristaltikk.
   Prøv å redusere mengden brukt stivelsesholdige matvarer. Disse inkluderer: poteter, ris, bokhvete, pasta, kaker paier og cookies. Disse matvarer blir spaltet før den når tykktarmen, og fordøyelsen av stivelse er en ytterligere forskyvning av væske som kreves tarmen til blodet.
   moderat spise mat med høyt animalsk protein (kjøtt, fisk, egg, ost). Overskuddet av animalsk protein utløser ofte prosessen med nedbrytning i tarmen og underskuddet baser (biokjemisk material for å danne alkaliske safter som er nødvendige for riktig fordøyelse), hvilket fører til langsommere fordøyelsesprosess.
   ikke overdriv produkter som gir en vanndrivende effekt. Te (spesielt grønn), kaffe og andre matvarer vanndrivende effekt kan påvirke driften av tarmen, og øker utskillelsen av væske.
   utelukke eller begrense bruken av hermetisert, for fet mat og fast food. Disse produktene kan forverre tarmer og inneholder ofte inneholder overskudd av salt og sukker, noe som fører til gjæring og forråtnelse i tarmen.
   Så hvis du ønsker å forbedre tarm, trenger du en liten gjennomgang kosthold og matvaner for å innlemme i din daglige rutine en bit av sport - og tarmen vil ikke lenger bry deg!  
Hvordan å mate en nyfødt kattunge?

Fødsler katt - en stor begivenhet. Små nyfødte kattunger helt hjelpeløs og alltid krever oppmerksomhet. Noen ganger katter ikke har nok melk, eller hun nekter å ta litt tid borte fra sine kattunger. Det er tider når en katt dør, folk ta små kattunger fra gaten. Hvordan å mate en nyfødt kattunge, virkelig hjelpe ham og ikke skade? Husk tipsene, fortsette med varsomhet, sørg for å vurdere alder av kattungene og nøye se barna. Da vil du være i stand til å fullstendig erstatte mor og kattunger vokse dem sterk og sunn.
 Utseendet til kattunger å lette
Babyer er født i forskjellige mengder kan variere deres tilstand. Ta hensyn til alle detaljer riktige.
 1.  Nummer. I ett kull ofte født fra 4 til 8 kattunger. Noen ganger kan man bli født kattunge kull funnet mer enn 12 katter. Umiddelbart finne ut hvor mye du kommer til å forlate kattungene. Så babyer fra mødre er mye mer skadelig enn umiddelbart etter fødselen.
  State of kattunger. Kattunger er ofte født med lammet tilbake. I slike tilfeller er det bedre å avlaste barnet fra lidelse, siden utviklingen av denne sykdom er nesten umulig. Dobbeltsjekk at sannheten atrofierte bakre del av kroppen, hvis du er i tvil om dette.
  Vilkår for nyfødte. Alert barna ikke kan. De skadelige høres hardt, sterkt lys. Brødre i sine hender er ikke nødvendig. Når du har tørket og satt i sporet gir alt annet Mother katt.
  Årsaker fôring. Sykepleier kattunger kan være nødvendig hvis for mange barn, kan katten ikke takle. Fôring kattunger er nødvendig for 3-4 uker, selv om de er lei mors melk.
  Fôring babyer. Baby tenner begynner å vises på den tredje uken. Siden da er det på tide å mate de små barna. Starte venne til annen mat med melk. Fortynne det med vann, tilsett litt sukker. Bedre vann med en skje. Matet kjøtt kattunger fire uker. Danne en liten ball av myk kokt kjøtt på størrelse med en ert og sette babyens munn. Etter to uker med fôring, start ved å sette sammen en variert meny. Ved prymeshyvayte kyllingkjøtt Pea plomme. Cook grøt med kylling og oksekjøtt buljong med ris. Du kan gi kokte innvoller og medium fett ost. Melken bør kattunger i de første fire månedene av livet.
   Kattunger uten mødre. Nest
  Dine kattunger forlatt uten mødre? Se etter fôre katten. Kanskje hun vil være enige om en tid for å mate ungene at de har vokst opp litt. Hvis katten ikke er funnet, ta saken i egne hender. Først av alt, ta vare på reiret.
  1.  Heat. Sett må opprettholdes viss temperatur. Forberede termostat eller oppvarming pad varmeovner. Du kan kjøpe en spesiell kuvøse. Hvis du oppvarmet varmeflaske jack eller enheten ikke holde det rett i reiret - lå i nærheten. Ellers kattunger perehriyutsya. Temperaturene i den første uken bør være 30-32 grader, den andre - fra 28 til 30. Da bør det ikke falle under 24 grader.
   Air. Barna trengte frisk luft. Oblashtuvavshy slot spådd luftstrømmen. Du kan ikke lukke boksen, slik at bare en liten gapet vil begynne så stagnasjon.
   Fred og komfort. Boksen skal være lett dekke toppen, men beholde en god flyt av luftehull. Vegger og gulv ustelyte varme myk klut. Gi barna rolig, ikke ta dem i hånden, ikke trakassere ikke osveschayte boksen hvis det ikke er nødvendig. Sterkt lys er skadelig for øynene kattunger.
    Sykepleie kattunger
   Å mate en nyfødt kattunge er svært viktig å lage en meny og ikke krenke måltid planen. Ellers vil barnet utvikle ille kan bli syke og dø.
   1.  Matlaging matforsyninger og elementer for sykepleie. Få en spesiell flaske brystvorte. Du kan mate ungene og plastpipetter, men det er ikke veldig praktisk. Det faktum at kattunger skal lære å suge, og på pipetten du bare "begrave" dem melk. Aksje måltider kan tilberedes bare for en dag, og du trenger å holde den i kjøleskapet. Viktig sterilitet. Flasker og smokker bør regelmessig vasket og kokt.
    Ernæring. Oppmerksom på den viktige punkt: ikke mate kattunger kumelk! Det er meget dårlig fordøyd i magesekken av babyen valset for å danne en kule. Som et resultat, kan barnet bli syk eller dø. Bruk matlaging bare morsmelkerstatning eller melkepulver. Det bør ha en temperatur på omtrent 30 grader. Feed kattunger ikke - i de første dagene, nok til å gi 1-2 teskjeer av melk hver 2 timer.
    Prosessen med mating. Ta kattungen i armene. Sett forsiktig tuppen av brystvorten det er munnen. Hvis kattungen ikke forsto hva det tar å suge Fukt med melk nippel ut. Prøv ikke å skremme dyret, handle uten hastverk. Hold kattungen forsiktig i rettet stand. Tiny behov zryhuvaty truffet under fôring luft. Ikke prøv å helle melk kattungens munn, mate gjennom store åpninger i brystvorten. Dyr kan kvele og væsken kommer inn i luftveiene, blokkerer dem. Husk, varm melkemengde kan ikke være obpechetsya baby.
    Tidsplan fôring. Selv om ingen kattunge uke, bør det bli matet hver to timer, dag og natt. Deretter tilbringe natten fôring hver fjerde time. Med en fire-ukers gammel baby kan mates en gang i natt, men dagtid måltider kutt er nødvendig.
    Vitaminer. Fra den åttende dagen i livet kattunge trenger flytende vitaminer. Kontakt alltid legen forskriver det du trenger penger.
    Fremme utstøting refleks og kroppsmassasje. Å zasvoyuvalasya god mat og en kattunge utviklet ordentlig, må du massere og skjema utstøting refleks. Masser alle corpuscle kattunge myk klut. Ta en fuktig bomullsdott og massere magen og anal kattunge, mochepolovoe hull etter et måltid. Hver mate babyen skal være ferdig denne prosedyren.
    Etsing. Kunstig ernæring er ofte løs avføring eller forstoppelse. I det første tilfellet er det nødvendig å redusere andelen av vann i blandingen. Hvis katten lider av forstoppelse, gjør det klyzmochky fra 1 til 5 ml. For å gjøre dette godt brukt sprøyte kjegle smurt med vaselin.
    Vær forsiktig, forsiktig og nøye følge barnet. Du vil være i stand til å mate den nyfødte kattungen selvstendig og sikre riktig utvikling.  
Яндекс.Метрика