Hvordan å forberede en marinade for grilling svinekjøtt?
 Grunn statistikk er velkjent at hvis det russiske folk satt i et hemmelig spørsmål "Hva er din favorittrett", i 90% av tilfellene svaret vil høres ut som en kebab. Denne retten er så populær på høyre side. Hvem av oss kan nekte svizhozhotovlenoyi på glør i grillen kjøtt med en fin røyksmak? Men, i motsetning til andre retter, grill stor glede ikke bare i sin bruk, men også i utarbeidelsen. Matlaging kebab representerer en hel ritual som begynner med utarbeidelse og tilberedning av kjøtt marinade der det vil bli oppfylt.
 Hva kjøtt på spidd velge?
Foretrekker fersk, kjølt kjøtt. I dette henseende kompliserte urbane beboere, som ofte vil de bli tilbudt kjøtt som tidligere har vært frosset, og dermed tapt smaken verdi. For de som bor i distriktene får høy kvalitet ferskt kjøtt enklere.
En klassiker for matlaging svinekjøtt biff grillspyd vurderes på bein som hun er myk og delikat del. Indrefilet slikt kjøtt skjæres i biter på størrelse med som vil avhenge av størrelsen på grillen og grillspyd. Den optimale størrelse på 10 x 6 x 2 cm. Hvis bitene er for store, kan de ikke prosmazhytsya i midten. Om små, kan bli veldig tørr etter matlaging og ikke velsmakende.
 Hvordan å forberede en marinade for grilling svinekjøtt?
Ikke bruk aluminium kokekar marinade. Trekker emalje eller glass. Det er nok av oppskrifter for hvordan å forberede marinade for grilling svinekjøtt. Det var fra marinaden vil til slutt avhenge av smaken av de ferdige spydene. Her er noen populære oppskrifter på marinader:
Hvordan å forberede en marinade for grilling svinekjøtt?

 På grunnlag av eddik.
Ingredienser:
2 kg svinekjøtt
300 g løk
250 ml eddik
salt og pepper
Hvordan å lage mat:
Skjær kjøttet i biter og løk halv ringer. Bland i en bolle og tilsett eddik, salt og pepper. La undertrykte.
 Uten bruk av eddik.
Ingredienser:
Svinekjøtt - 2 kg
Sitron gjennomsnitt - 3 stk
Løk - 03 kg
Salt og pepper etter smak
Hvordan å lage mat:
Kjøtt sted lag tilsvarende størrelse container. Hvert lag presset sitronsaft til vann og å oversette kutte bueskyting.
 Marinade for yoghurt.
Ingredienser:
Svinekjøtt nakke - 1kg
yoghurt 500ml
løk - 5.
salt og pepper
Hvordan å lage mat:
Pre-skiver løk blandet med kjøtt i potten. Deretter legger yoghurt og blandet. Som lekkasje kjøtt helle yoghurt. Kjøtt bør være godt lekke yoghurt, men ikke svømme i det. Deretter tilsett salt og pepper.
Til Meat God lekket det bør holdes i en marinade 1-15 dager.
Vanligvis marinade gir et stort felt for kreativitet og uttrykk kulinariske talenter. Avhengig smaken av lidenskap i sine ingredienser kan brukes friske urter, mineralvann, hvitvin, laurbærblad, forskjellige krydder, granateple juice, kiwi, ananas, majones og andre produkter. Eksperimentere, og du kan finne din egen unike oppskrift marinade.
 Hvordan lage grillfest?
Promarynovani biter av kjøtt på spidd stressede sammen langs den brede side. Yngelen grill kull tre nesmolystыh blåst trær. Med jevne mellomrom blusser kan slokke flammene ved hjelp av den gjenværende juice fra marinaden. Under matlaging grillspyd av og til snur for å unngå brenning og. AVG fulle matlaging kebab er ca 30 minutter og kan variere størrelsen på kjøttstykkene, varmen fra glørne i grillen og bort fra kull til kjøtt.
Ved hjelp av data anbefalinger, kan du alltids lage en deilig, saftig og mør grill.  
Hvordan velge kjøtt for grilling

 Grillet til mange mennesker over alle gledene forbundet med mat. Men kan du i stor grad skuffet over å oppdage stedet saftige kjøttstykker av ukjent opprinnelse. For å unngå dette, må du vite svarene på følgende spørsmål: hva du skal velge kjøtt for grilling? Hvordan velge kjøtt for grilling?

 Hvordan velge kjøtt for grilling


 Først av alt må vi ta i betraktning graden av friskhet av kjøtt. Det kan defineres av sensoriske analyse indikatorer, snarere lukt og farge. Det er kjent at den eldre dyret, jo mørkere farge av kjøttfibrene og tettere muskelvev. Som et resultat, grill kan bli tøff. Fargen på kjøtt bør være matt og blank og jevn. Hvis kjøttet er glatt, betyr det at kjøttet er ferskt.
 Hvordan velge kjøtt for grilling:

 Spesielt når du kjøper kjøtt for kebab å ta hensyn til hans opptreden i seksjonen. Hvis svinekjøtt kvalitet, fargen rosa, biff - rød, og velge den beste lam i rødt og hvitt lag å være feit. Lukten skal være frisk og bare la et godt inntrykk. Kjøtt av tvilsom kvalitet er bedre ikke å kjøpe. For å se etter friskhet kjøtt, bør det være vanskelig å trykke. Hvis kjøttet er raskt gjenopprettet, er det friskt. Hvis venstre spor, og deretter starte opp prosessen med nedbryting. Ingen slim eller blod eller væske på kjøttet bør ikke være. Det skal være glatt, fast og ikke fillete. For å sjekke alderen på kjøttet, ta deg et tynt stykke og prøve å bryte sine hender. Kjøttet bør lett brekke.
 Når du kjøper kjøtt må også ta hensyn til fettinnholdet, på grunn av kosten stykke deilig grillmat vil ikke fungere. Det beste forholdet av fett til kjøtt - en av fire. Kjøtt for grilling ville være den beste brystkasse, nakke, skinke, nyre eller deler av bladet.

 Hvordan velge kjøtt for grilling


 Det antas at svinekjøtt kommer den mest deilig grillmat. Men selv i dette tilfelle noen svinekjøtt vil gjøre. Det bør ikke være frosset, ikke altfor feit. Også må du vite hvilken del er kjøtt. Det er tilrådelig å halsen. Striper av fett i det fordeles jevnt. Også perfekt for grilling kjøtt på baksiden langs ryggraden. Det er bare bedre å fjerne fettet. Grillet kan få hard og tørr, hvis du tar kjøttet fra baksiden. Det er svært lite fett.
 Velsmakende og går grill lam. Å forberede bedre take indrefilet, kam eller baksiden av massen.
 Grillet oksekjøtt typisk zhorstkuvatyy. For å gjøre det bedre å ta loin eller indrefilet.
 Mens velger ung ferskt kjøtt er ikke nok. Smaken av grillmat vil avhenge også fra marinaden, og fra kokeprosessen.
 Nå vet du hva du skal velge kjøtt for grilling, og hvordan du velger kjøtt til grillen.  
Herculean grøt med melk

 Herculean grøt med melk - en av de mest nyttige frokostblanding. En merkelig funksjon i dette rotet, og gjør at du kan bruke det for de som ønsker å gå ned i vekt, og de som ønsker å spise. Herculean grøt med melk rik på stivelse, som strøk magen og absorberes sakte. Derfor havregryn anbefaler at folk med syk mage. Det er ingen tilfeldighet Herculean grøt - en favoritt frokost britisk. En bolle med havregryn gir munterhet og energi for dagen. Hercules flak - konstant komponent av ulike blandinger av "müsli".
 Den tradisjonelle oppskriften Hercules grøt med melk ganske enkel. Hvordan å lage mat Hercules grøt med melk?

 Ingredienser Hercules grøt med melk


 Melk - 05 l, 3-4 ss havregryn, sukker og salt.

 Utarbeidelse av havregryn med melk


Herculean grøt med melk


 En halv liter melk helles i en kasserolle og kok opp. I melk legg 1-2 ss sukker og litt salt. I den kokende melken gradvis helle havregryn. Ikke stoppe stirring melken.

 Herculean grøt med melk oppskrift


 Du kan lage et rot sjelden, men mulig - en mer tett. Legge til eller redusere antall Hercules, forbereder rotet du forstår minst én gang.
 Oppskrift Hercules grøt med melk hjemme:
 Gi melk til å koke, og koke grøt 7-10 minutter, mens du fortsetter å røre. Etter at rotet avfeie, zakutuyemo håndkle og gi stå i flere minutter.

 Oppskrift hvordan å lage mat Hercules grøt med melk


 Hvis du ikke liker søtt, eller er på en diett, oppskriften havregryn med melk, kan du endre og fjerne sukkeret. Tro Herculean grøt med melk ikke mister smaken.
 Legge havremel frisk frukt, tørkede aprikoser, svisker, nøtter eller du får daglig vitamin kompleks.
 Mens matlaging havregrøt-resept kan du legge hakkede tørkede aprikoser eller svisker. Frisk frukt er bedre å legge et rot når hun er klar.

 Hvordan koke grøt med melk Hercules


 Disse var de grunnleggende oppskrifter som Hercules koker grøt med melk med hendene.
 Nå i butikkene solgte Herculean flak, som er ganske enkelt hell den varme melken og la stå i noen minutter - Herculean grøt med melk er klar. Dette er flott for frokost når tiden er knapp.

 Herculean grøt med melk oppskrift video


 Visuell Video "Herculean grøt med melk", se og lære.
Hvordan koke havregryn i vann?
 Kashi - en viktig komponent av en full rasjon. Men havregryn har en spesiell status, blant annet korn kan neppe kalles en populær, kontroversiell omgitt av myter og fast forankret i kulturen produktet. Sannsynligvis fordi havregryn er ikke bare den mest vanlige, men også den mest nyttige. Det er like nødvendig både barn og voksne og idrettsutøvere, kroppsbyggere og jenter som slanker seg, gravide og arbeidstakere med intellektuelle sfærer. Og jo færre ingredienser i frokostblanding - havregryn seg mer nyttig. Så hvis du vil trekke ut maksimal nytte av det, må du spise havregryn på vannet. Vi lærer hvordan du gjør det ikke mindre deilig enn kokt i melk. Sammensetning og fordelene av havremel
 Havre er godt kjent og verdsatt over hele verden, men brorparten av sin vokst i Canada og Russland. Den første skriftlige omtale av det dateres tilbake flere århundrer f.Kr., og siden da, til tross for de enorme kulturelle og tekniske endringer som havregryn har ikke mistet sin relevans som mat. Slavere lenge kokt havregryn gelé, pudding amerikanere hengi seg selv, og den britiske og hadde "havremel, sir! "Symbol tradisjonell frokost først, og deretter - og hele britisk kultur. Hva er verdien? For godt, selv i forhold til andre næringsrik havregryn frokostblanding annen kjemisk sammensetning, lønnsom favør en balansert protein. 100 gram havre ernæringsmessige verdien av disse er anslått til 350 kalorier, 57 gram komplekse karbohydrater ta 5 gram - vegetabilsk fett og 17 gram - proteiner som for mye å plante produkt. Videre aminosyresammensetningen omfatter slike essensielle komponenter som arginin, isoleucin, valin, tryptofan, etc.. Disse navnene er kjent for idrettsutøvere som kjøper spesiell mat for å forbedre strøm ytelse og kvalitet av muskel. 
 Som alle frokostblandinger inneholder havremel vegetabilske fibre som kreves for intestinal og assimilering av næringsstoffer. Disse stoffer - vitaminer (B, E, folinsyre) og mineraler (kalium, magnesium, kalsium, fosfor, mangan, jern, sink, selen), og beta-glukan. Dette gir antioksidant, anti-inflammatorisk og immunmodulerende egenskaper av havremel. Havre styrker benvev og bidrar til å rense kroppen for giftstoffer, med regelmessig bruk senker kolesterolet og forhindrer anemi. Men den viktigste funksjonen, der havremel har blitt nesten synonymt med diett mat - evnen til å fordele havremel slimete masse omslutter mageslimhinnen. Det sløver smerte forårsaket av gastritt eller sår, og fremmer behandling av sykdommer assosiert med høy surhet i fordøyelsessystemet. Dermed havremel - en enkel og deilig måte å en sunn gut, ren hud, skinnende hår og negler, sterk immunitet, rask metabolisme, normal utvikling av muskler og bli kvitt overflødig vekt. Og for å føle deg mett nok ganske liten del av havregryn, kokt i vann. Dessuten - har du alltid et utvalg av produkter som er tradisjonelt laget av hel havre:
 Havregryn (radert eller jord), som krever lang koking i kokende væske.
 Havregryn "Hercules" - det vil si, grits, gratis fra harde ytre skall og flatet å akselerere sine forberedelser.
 Havreflakene "Extra" rask matlaging - svært tynne flate korn som ikke krever matlaging.
 Müsli - en blanding av havregryn med quick-matlaging korn, nøtter, tørket frukt, kandiserte frukter og / eller andre smaker.
 Jo mindre utsatt korn behandling - jo lenger den har å lage mat, men desto lavere er glykemisk indeks. Dette betyr at dampede flak absorbert raskere, sterkere øke blodsukkeret og gi metthetsfølelse i kortere tid enn havregryn.
 Oppskrifter havregryn i vann
 Som du kan se, havregryn - det er ikke en rot, men en hel rekke produkter fra havre. Hver har sine fordeler og de er sikkert nyttig, spesielt i forhold til syntetiske produkter. Havregryn på vannet - en næringsrik mat på grunn av den høye kalori, eksakte verdier som avhenger av fettinnholdet i melk og havregryn rå form. Det er vel nærer og gir styrke til å utføre fysisk arbeid. Derfor havregryn på vannet - et bedre i forhold til helse og allsidig parabolen for et bredt spekter av mennesker. Og mangel på melk ikke ødelegge smaken av havregryn. For å se dette, koke grøt på vannet for hver av disse oppskriftene:
Hvordan koke havregryn i vann?
 1.  Klassisk havregryn frokostblanding med vann. Ta en kopp havregryn, 2 kopper vann, 2 ss smør, 2 ts salt. Plukk havregryn vanligvis ikke nødvendig, men vask den under rennende vann gjør ikke vondt. Deretter satte frokostblanding i en kjele med tykk bunn, dekk med kaldt vann og kok opp. Når vannet koker, reduser varmen til et lite nivå og kok havregryn under omrøring. Gradvis grøt tykner - det vil ta 20-30 minutter. Hvis du vil at den skal være sjeldne - øke mengden av vann. I 2-3 minutter til kokt havregryn salt. I det ferdige grøt sette smør, rør, dekk og vent 5 minutter. Serveres varm.
   Søt havregryn frokostblanding med vann. Ta en kopp havregryn, 2 kopper vann, 2 ss smør, 100 g stenfrie rosiner, 30 gram ristede hasselnøtter renset (kan erstatte mandler, peanøtter, valnøtter eller andre nøtter), en pose med vaniljesukker. Rosiner dynket i kokende vann i 20 minutter og klem. Skyll bygg i kaldt vann. Sett havregryn i et krus eller gryte med tykk bunn, hell 2 liter rent vann. Kok opp, og deretter redusere varmen og under omrøring, kok til tykk grøt oppkjøpet konsistens. Deretter satte salt, vaniljesukker, rosiner, nøtter, rør og kok i ytterligere 5 minutter. Plasser smør, røre og dekke. Etter 3-5 minutter Serveres bord med syltetøy, honning eller frisk frukt skiver. I rosiner, kan andre tørkede frukter ta og / eller kandisert. Kondensert melk strømmet på toppen eller grøt blandet med det.
   Havregryn på vannet i mikrobølgeovn. Ta en halv kopp havregryn, 2 kopper vann, 1 ss sukker, en klype malt kanel og rosiner. Rosiner dynket i kokende vann i 20 minutter og klem. Hell havregryn i en bolle egnet for mikrobølgeovn, tilsett rosiner, kanel, sukker og bland. Hell vann. Satt i mikrobølgeovn og slå ovnen på maksimal effekt i 1 minutt. Bland deretter havregryn og gå tilbake til ovnen. Koker på maksimal effekt i 1 minutt mer. Slå av mikrobølgeovnen og la rotet i et par minutter. Deretter fjerner, rør og server med syltetøy, honning, skiver frisk frukt eller revet eple.
   Havregryn på vannet i multyvartsi. Ta 2 kopper havregryn "Hercules", 2-3 kopper vann (avhengig av ønsket konsistens), en toppet spiseskje smør, 1 ss sukker, 1 ts salt. Hell en kopp havregryn Trykkokere, hell vann, legg sukker, salt og smør. Røre. Lukke Trykkokere plassere enheten i modusen "Milk grøt" eller "Cooking" og slå i 20 minutter. Tjene ved bordet med noen tilføyelser til din smak. Preparerte frukt kan legges umiddelbart sammen med sukker og smør hvis du liker å lage mat søt grøt.
   Havregryn på vannet i en termos. Hvis morgenen du ikke har tid til å forberede frokost, kveld, ta 100 gram havregryn, en håndfull rosiner, 1 ss sukker og 1 ts malt kanel. Hell havremel i en termos, satt der som rosiner, sukker og kanel. Helle kokende vann og la over natten ved romtemperatur. Morning nyttig og naturlig frokost er klar. Mengden av sukker i en frokostblanding kan du trekke fra på din smak, fordi havregryn rosin gir mye av sin sødme.
   Hvordan koke havregryn frokostblanding med vann du sikkert vet uten tips. Det eneste som vi ønsker å gi råd - velg så lite bearbeidet rå havregryn som opptar en større andel enn sprø chips, sjokolade chips og andre tilsetningsstoffer. De mindre flere smaker i havregryn i vann, så det er mer nyttig og bedre absorbert av kroppen. Så ofte koker "rotet Queen". Ideelt sett - gjør grøt for sitt daglige vann parabolen for frokost. Spesielt med tanke på en slik en rekke muligheter for å diversifisere smaken av Hercules. Spis riktig, holde seg frisk og deilig!  
Яндекс.Метрика