Hvordan å forberede seg på valmue fyllinger?
 Små duftende korn poppy - en av de mest enkle og smakfulle ingredienser som brukes i baking. Det er tradisjonelt brukt i retter av de slaviske folkeslag fylle muffins, paier, rundstykker og pannekaker. Dryss med Poppy kaker og bagels, men myk stuffing fortsatt nyter størst kjærlighet søt tann. Et blikk og lukten av tykk, fløyelsaktig svart massekreftene munn fylt med spytt i påvente av den typiske rik smak. Selv narkotiske valmue herlighet blekner i sammenligning med glede at det gir gourmeter gjennom århundrene har. I dag kjøpe bun med valmuefrø kunne bakeri i ethvert supermarked, men selv fantasifulle konfekt industrielle beats med hjemmelagde kaker. For sant valmue fylling - en stolthet hver husmor, bevis på omsorg og oppmerksomhet til folk og besøkende. Denne ferdigheten lenge gått fra generasjon til generasjon, fra bestemødre og mødre til døtre startet klart i ditt eget kjøkken. Men hvis din familie eller annen grunn ikke overleve valmue fylle en resept, er vi glade for å dele med deg detaljene i matlaging. 
 Ingrediensene til fyllet valmue
 Valmuefrø kan kjøpes på dagligvare vekt på markedet eller pakket i dagligvarebutikk. Vurdere innholdet av fargerik innpakning vanskeligere, men likevel prøve å finne den samme gode formål, ikke er skadet mold, mugg og skadedyr frø. I alle fall, før du fyller en tørr tilberedning av rå valmue trenger å vaske i kaldt vann.
 Noen husmødre er ikke vasket, men tørr knust valmuefrø i en kaffekvern eller food prosessor. Dette letter fremstillingen av en homogen, pastaaktige fyllinger. Dette valmue pulver kan lagres i en forseglet krukke eller pakke så lenge ikke tenker å bruke det i baking. Et annet alternativ - skåldet med kokende vann og valmuefrø pund i en morter til en homogen slurry. Men de fleste valmue helle varmt vann og la til å sette og hovne opp, hvis ikke kok opp og sil av gjennom den minste sil.
 I tillegg til valmue for konditori fyllinger må du kanskje sukker, honning, melk, smør, rosiner, kandisert frukt og nøtter (valnøtter, mandler eller peanøtter). Disse tilleggskomponenter berike fylling, noe som gjør det mer saftig og aromatisk. For eksempel, er tørket frukt og nøtter vanligvis brukes i valmue fylling for paier og jule sochnykov. Men den grunnleggende oppskriften fylle med valmue nok korn, sukker og / eller honning. All annen bruk fyllstoff for å smake og begjær.
 Oppskrifter valmue fylling
 Forberede stuffing av valmue bør umiddelbart før bruk for å opprettholde sin mykhet og fleksibilitet. Velg en oppskrift som du vil finne nayapetytnishym og tydelig følge prosessen ovenfor:
 1.  Enkelt valmue fylling er forberedt med en kopp valmue og en halv kopper sukker. Først, hell kokende vann valmue, og i en halv time, drenere vann to ganger og bla hovne korn gjennom en kjøttkvern. Bland med sukker eller glasur. Egentlig fylling å rulle, ruller eller lukkede paier klar. Dens viktigste ulempen - mealiness, men du kan bruke mindre tid og ingredienser.
   Poppy Honey-fylling er en mer klissete deig holder sammen og sterkere. For sin forberedelse ta 6 ss valmue og tre - flytende honning. Skyll valmue, klemme og sette det i et krus. Hell honning og uvaryvayte på svak varme i ca 10 minutter. Før anvendelse i ruller eller pыshkah masse avkjøles til romtemperatur.
   Klassisk valmue fylling krever bruk av 300 gram valmue, 150 g flytende honning og 100 gram sukker. Som i den enkleste oppskriften valmue helle varmt vann, la det brygge og presse gjennom cheesecloth. Bland med sukker og honning i en morter og tilveiebringe en ensartet konsistens. Det er stuffing kan ofte bli funnet i de klassiske valmue ruller.
   Valmue fylling med rosinboller og en god liten bagels. Forberede den kan med valmue, rosiner, pitted (1 kopp) og sukker (1 ss). Separat Bosh rosiner i kokende vann og valmuefrø, bland alle tre ingrediensene sammen.
  Hvordan å forberede seg på valmue fyllinger?

   Sitron-valmue fylling brukes til å åpne en batch. Du vil trenge en halv kopp valmuefrø, melk og sukker og en moden sitron med tynn hud. Med sitronskall og hakkede fjerne den, og kok opp melk med sukker. Mac og skrelle, sted i varm søt melk og rør hele tiden til å fylle tykkere konsistens.
   Tykk valmue fylling gjør bruk 1 egg, 5 ss valmuefrø og sukker. Bosh valmue i kokende vann, vri, kjølig og kjøttdeig eller blender. Tilsett sukker, egg og slo til glatt.
   Ferie valmue fylling oppnås gjennom bruk av aromatiske krydder. Du vil trenge en kopp valmuefrø, en halv kopp med nøtter (noen, kjære eller de som er der i huset) og rosiner, to spiseskjeer honning, to teskjeer sitronsaft og litt vanilje å lukte. Mac Bosh kokende vann, vri, kjølig og male i en morter til blandingen blir hvitaktig. Parallelle mos rosiner og nøtter med bla i en kjøttkvern. Kombiner valmuefrø, rosiner og nøtter, honning og vanilje. Sitronsaft legge gradvis, sikre konsistens, ikke for å gjøre stuffing for væske.
   Poppy-eple stuffing - veldig saftig, men også den mest vanskelig å tilberede. Ta et glass valmue og melk, 2 ss honning og mykt smør, en kvart kopp rosiner og sukker, en halv kopp hakkede mandler eller andre nøtter etter smak, en moden syrlige eplesorter, sitronskall en medium. Alle ingrediensene unntatt epler, legg i en kasserolle og kok opp under omrøring. Umiddelbart fjern fra varmen og avkjøl. I mellomtiden, skrelle og rist på et fint rivjern eple, tilsett den avkjølte stuffing og bland godt.
   Fylling av valmue brukes ikke bare for fancy kaker, men kaker og kake. Noen ganger valmue legges direkte til deigen når du baker kaker, og i Asia valmue pasta er utarbeidet som en egen rett. Denne lidenskapen er lett å forstå, vel vitende om smak og aroma av søt valmue masse kokk kan du nå alltid hjemme.  
Hvordan å bestemme utbruddet av arbeidskraft?
 Her er noen dager igjen til finalen vakreste perioden i en kvinnes liv kalt "graviditet". Alt liv venter på baby: barneseng allerede innsamlede bleier og nystrøkne skjorter, pakke sykehuset er i vanlig visning og venter i vingene. Kjøreglede er slående, fordi riene kan begynne når som helst, selv før forventet dato for fødsel. Hvordan å bestemme utbruddet av arbeidskraft tid til å ringe en ambulanse og gi deg selv sammen erfaren fødselslege?
 Hva er sammentrekninger?
Regnes vanlige sammentrekninger og ufrivillige muskelsammentrekninger i livmoren, som sammen med styrke til å hjelpe fordrive fosteret. Leveransene starter med utseendet på vanlige sammentrekninger som oppmuntrer offentliggjøring av livmorhalsen til størrelse. Leger anbefaler en utskrift av starten på de første riene og se deres akselerasjon. De første sammentrekningene som spasmer at en kvinne gjennomgår under menstruasjon. Intervallet mellom gjennomsnitt en halv time, og de sammentrekningene varer 5-10 sekunder. Som veksten av arbeids aktivitet mellom kontraksjoner blir redusert, øket varighet, og de er svært smertefulle sammentrekninger. Når Rename er maksimal frekvens (hver 1-2 minutter), flytter de til makten.
 Hvordan skille det falske fra det sanne sammentrekninger?
Falske rier eller trening, blir de kalt Braxton-Hicks sammentrekninger er ikke utbruddet av arbeidskraft og preget av deres uregelmessig og nesten painlessness. For eksempel, den andre sammenstøt oppstod innen 5 minutter etter den første og den tredje 20 minutter etter den andre og fjerde bare en time.
Disse kampene vil seg selv hvis ligge på siden og slappe av. Hvis falske rier bringe tydelige tegn på ubehag, kan du drikke to tabletter Nospanum. Hvis sammentrekningene er uregelmessig og bli smertefullt, er det best å ringe en ambulanse.
Praksis sammentrekninger kan vare i lang tid, og noen ganger utvikle seg til virkelige sammentrekninger blir et vanlig med litt smerte og frekvens.
 Hvordan å bestemme utbruddet av arbeidskraft?
Mange kvinner føder lagt merke til at hvis noen gang gå i påvente av sammentrekninger, de er dessverre ikke vises. Men på et tidspunkt er det nødvendig å glemme dem fordi de er akkurat der! Kvinners spenning er berettiget, men er lett å avgjøre i begynnelsen av sammentrekninger, som forvirret i denne perioden ikke kan være tomt:
 1.  Et par dager eller timer unna i gravid mucus plug. Siden da kan vi forvente utbruddet av arbeidskraft.
  Det finnes situasjoner når fostervannet bort før du starter arbeidskraft. Men dette er begynnelsen på arbeidskraft.
  Den riktige måten å definere begynnelsen av sammentrekninger - er å beregne varighet og tidsintervallet mellom smerte.
  Smerter under fødselen, spesielle ruller. Det øker gradvis, når en topp og gradvis utgivelser.
  Med reduksjon range sammentrekninger blir mer smertefull. Smerten kan føre til litt feber og kvalme.
  Et annet karakteristisk trekk ved en sann Rename - er kramper i sacrum og nedre ryggsmerter.
  Kvinner trenger ikke å bekymre deg om hvordan du fastslår utbruddet av arbeidskraft. Når de starter - en kvinne vil forstå seg selv. Og gjenoppleve starten av sammentrekninger før de forlater sykehuset kvinnen hjelpe tips:
  gå til nødvendig sykehuset når intervallet mellom riene er 10-15 minutter (avhengig av hvor langt er sykehus);
  hvis overvinne angst og bekymring, kan du fortsatt forlate;
  komme til sykehuset på ettermiddagen, helst med ambulanse på grunn av mulig lunger, og om kvelden kan du med privat bil;
  hvis sykehuset er i nærheten, kan du gå (forutsatt at svangerskapet var fine, og ingen kontraindikasjoner til over-aktivitet);
  under fødselen til riktig puste;
  dreven spenning eller panikk bare forsterke smerten;
  under den lange intervall mellom riene mann kan lage mat for et par dager og samle posen til sykehuset;
  etter Rename spiser anbefales ikke, da sterke sammentrekninger kan forårsake gagging.
  Fortvil ikke verdt forgjeves, for å fastslå begynnelsen av fødsler en kvinne hjelpe henne nye følelser å være utbruddet av arbeidskraft og vil bringe en kvinne til den mest etterlengtede øyeblikk - babyen.  
Яндекс.Метрика