Hvordan å forberede seg på å fly flyet

 Hvordan å føle seg bra under flyturen med fly. Hvordan å ikke være redd for å fly i et fly?
 Sommer - høytiden. Mange av oss vil gå med på en reise om bord i "jern fugl". Hvilke problemer kan felle oss i flyturen? Og hvordan du kan hindre dem?
 Alle vet statistikken, veitransport hvor farlig luft. Likevel, hvis vi sitter i bilen stille, under flyturen av flypassasjerer 50% føler nervøs skjelving varierende intensitet, og 20% ​​- og ganske falle i panikk. Det er noen mennesker som gjør noe og aldri flyr - de redd! Jeg vet ikke om deg, men hver gang jeg klatre om bord er ikke uten bekymringer. Men tørst etter eventyr tar alltid forrang fremfor frykt for høyder. Jeg flyr-i-in! Jeg er redd, men jeg flyr. En mindre redd for meg å hjelpe noen enkle teknikker

 Gi Hjelp


 Helten i filmen "Rain Man" kategorisk nektet å fly fly av alle flyselskapene unntatt australske «Qantas». "Dette er det eneste flyselskapet i verden om bord har ikke vært noen store hendelser! "- Han forklarte at han nektet. Før du kjøper en flybillett, spør flyselskapet rykte, lese anmeldelser av passasjerer på Internett. Velge den mest anstendig alternativ, skyene du vil føle deg mye roligere og mer trygg.

 I «Duty Free» humør


 Vi, kvinner er vel klar over at shopping - en flott måte å avlaste stress. Når du registrerer deg for flyturen, passkontroll og andre problemer igjen, gå til butikker og Unn deg selv fine gaver. Tension går og herlig parfyme flaske eller krukke med en god krem ​​for hele flyturen vil varme din sjel.

 Ta tak i tyggegummi i veien


 Forskere har funnet ut at tyggegummi eller suge pastiller raskt lindrer stress og muskelspenninger.
 Årsaken er at å være på kanten, noen ganger ubevisst forsøke å gå tilbake til den bekymringsløse tiden da trærne var stor, vi - unge og løse alle spørsmål for oss kloke voksne tygge eller suge er selv fremmer nedsenking i barndommen. Ikke rart babyer å roe dem, gi en smokk.

 Smile


 Hvis du føler at du begynner å få panikk - smil. Når vi smile eller le, stamme spesifikke ansiktsmusklene. Men selv om du ikke ler, men du skjønner 'smil på ansiktet ditt - ansiktsmusklene nevne gleden og overføre disse signalene til hjernen. Sitte i 15 minutter med strukket øre til munn - Angst og stress vil fordampe, se her!

 og puste


 Pust inn gjennom nesen og puster ut gjennom munnen. Og utpust bør være to ganger lengre enn en pust. Pust så for noen tid, og snart kroppen begynner avslapping svar, bremser hjertefrekvens og musklene slapper av. Nå dekker øynene og forestill deg at når du puster ut, forlater du angst og stress. Forestill hans urolige tanker som bekk som renner sammen med utåndet luft.

 Speedometer


 Hvis du er anspent, prøv å måle styrken i hans spenning gjennom imaginære speedometer. Tenk deg den samme speedometer førstehånds. Her er hans hånd går opp, som finne det stoppet? Nå gjør et dypt pust og forestille seg hvordan snikende pil ned, og din trygghet restaurert.

 Du er ikke alene


 Tross alt, hvis du er en troende, ta kontakt med en bønn til Gud, min skytsengel eller helgen som er "ansvarlig" for turen. Tro at du er under beskyttelse av høyere makter, noe som betyr at alt vil bli bra - som i himmelen, så og på jorden.

 Økonomiklasse syndrom


 Et annet problem som kan felle luft passasjer trombose. Dette angrepet truer de (og de fleste av oss!) Hvem foretrekker å kjøpe billigere billetter. Ved å trykke på nellik inn i kabinen så mange seter, flyselskap fordømme folk for midlertidig eiendomsmegling. En lang sitter i samme stilling, lavtrykk og tørr luft passasjerfly føre til fortykkelse av blod og blodpropper. Man kan gå inn i lungene og blokkere lungearterien. Og så sannsynlig død. For å unngå problemer, følger de enkle reglene:
? Ikke la deg visne. Et par dager før flying stopp for å drikke alkoholholdige drikkevarer. Og spesielt bør forlate dem under flyturen. Det faktum at alkohol fører dehydrering og gjør at blodet mer tett, og dermed risikoen for trombose øker betraktelig. Men rent fortsatt vann, tvert imot, bør du drikke så mye som mulig.
? Hjem - KOMFORT. Noen ganger angrer jeg ha for å se hvordan våre lands trinn til rampen på høye hæler, et stramt, vakker, men fryktelig ubehagelig antrekk. (For denne uniformen russere lett gjenkjennelig i enhver flyplass i verden.) Hvorfor er det, damer? Skjønnhet, selvfølgelig, krever offer, men absolutt ikke i dette tilfellet. Det er mye bedre å sette på flyet løse, behagelige klær og sko uten hæler. Bedre ennå, får en spesiell komprimering golf (de forhindre trombose) og sette dem i flukt. Og så trygt falle til ro, vise seg i all sin prakt - ingen hæler, selv om Wedge hæl.
? Lade under himmelen. Under flyturen ofte gå gjennom kabinen. Når du sitter, ikke plassere bena krysset. De fleste gjør enkle øvelser: foten ruller fra hæl til tå og tilbake og trekk tærne løper ut, gjør langsomme snu hoder venstre og høyre, presse og unclenched nevene. Razhonyte blod! Og viktigst av alt, huske formålet med turen vil sikkert kompensere liten ulempe at du har erfaring i flukt. Bon voyage og myk landing!

 Stjerne aэrofobы


 Blant kjendisene som prøver å unngå flyreiser - Alla Pugatsjeva, Cher, Whoopi Goldberg Og hoved stjerne aэrofob - Adriano Celentano. På flyet fløy han bare en eneste gang i mitt liv - Sovjetunionen i 1987.

 Rett og slett uimotståelig


? Skytshelgen for reisende anses Nicholas - han er ortodokse troende som søker beskyttelse i transitt.
? Steiner-talismaner som hjelper i veien - zirkon, aquamarine og blå jaspis.
? Fleece å gå til fjerne land - "Raido".

 Hvordan å tilpasse seg det nye klimaet


 Akklimatisering - det samme en skår i gleden, som er i stand til å ødelegge inntrykket av resten i noen paradisisk jord. Vanligvis er dette angrepet er manifestert matforgiftning eller kaldt og varer i 3 til 7 dager. For å lindre symptomene på akklimatisering, følger reglene:
? Ta en ferie minst to uker - så kroppen får tid til å tilpasse seg ukjente omgivelser, og hvordan skal du hvile.
? Beregne tiden slik at kommer til feriestedet på kvelden. I dette tilfellet vil du ha hele natten for å samle krefter. Hvis du ankommer i morgen for å hvile og vvimknetesya aktivt i underholdning - ikke unngå overbelastning. Kroppen kan svikte.
? Leger anbefaler en uke eller to for å turnere begynne å ta urtepreparater, Adaptogens - fra ginseng eller eleutherococcus. Og fløy til hvile, drikke av de første dagene askorbinku.
 Forfatter: Lily Ilyushin  
Hvordan å tørke kjeks i ovnen?
 Rusk - dette er vanlig brød som pidsushyly i ovnen eller i en panne. Dens viktigste fordel - reduserte nivåer av fuktighet, som igjen kan betydelig øke den maksimale lagringstiden. Kjeks og kaker er enkle. I det første tilfellet er de laget av vanlig brød, hvete eller rug, uten å legge ekstra krydder. Full-flavored kjeks tørket brød med smør, som brukes til baking hvetemel, sukker, valmuefrø, sesamfrø, rosiner, etc.
Til tross for at det er veldig enkelt å tilberede produktet, er det mange oppskrifter som tillater deg å forberede delikatesser for enhver smak.
 Rusk enkel ("klassisk")
 Ingredienser:
brød (rug eller hvete) - 1 stk.
 Metode:
Skjær brødet i små skiver, legg dem på en stekeplate (for å smøre olje er ikke nødvendig). Sett stekeplate i ovnen, forvarmet til 120-150? C. Tørre kjeks anbefales ikke mer enn 50 - 60 minutter. Oppbevares i godt lukket plastpose i romtemperatur.
 Søte kjeks med smør
 Ingredienser:
brød (fortrinnsvis til fancy brød) - 1 stk;.
smør - 180 g;
Sukker - etter smak.
 Metode:
Stafettpinnen kutt, børste hver skive med smør og dryss med sukker (du kan legge vaniljesukker, kanel, etc.). Legg skivene på en stekeplate. Tørre søte kjeks tar 30 - 40 minutter på 120-130? C. Et tegn på beredskap - gyllen skorpe.
 Tørket rød pepper
 Ingredienser:
Rugbrød - 1 stk;.
vegetabilsk olje - 4 ss;
rød pepper (bakken) - 1/4 teskje;
soyasaus - 4 ss;
salt - 1/2 teskje;
Hvitløk (jord) - '10
 Metode:
Skjær brød skiver eller strimler, sette pannen i ovnen og zasushit (temperatur 180-200 ° C). Mens tørkede kjeks, forberede fylling. For å gjøre dette, bland sammen vegetabilsk olje, soyasaus, pepper, hvitløk og salt. Klar kjeks zsypte dekk med en dyp skål, hell sausen og la suge (10 - 15 minutter).
Skarpe crunches kan bringe til bordet som en frittstående snack til øl, og som et supplement til hovedretter, salater og supper.  
Hvordan ser dyrt og godt vedlikeholdt?
 Allikevel snakket om fordelene ved det indre verden av utseende, fortsatt ikke forsømme utseende, fordi det skaper det første inntrykket om en person. Den første evalueringen, men ofte misvisende, men spiller en betydelig rolle i å bygge relasjoner mellom mennesker. I tillegg er en person som ser presentabel, er det lettere å få en god jobb og oppnå høye embeter. Å få et solid utseende gjennom klær og tilbehør
 1.  Klær.
   klær må oppfylle tre grunnleggende punkter: utmerket kvalitet, stil og komfort; uakseptabel antrekk, som alltid har riktig (for eksempel, går alltid opp skjørt og tights skli);
   prøver å kjøpe ting som kom til det maksimale til andre ting din garderobe i farge og stil, slik at du kan variere dem sammen, og skaper et nytt bilde hver dag;
   Som for farge, vil de rike se ut som følgende farger: mørk grå, svart, mørk smaragdgrønt, beige, kaffe med melk, kamel;
   prøve å minimere garderobe bestående av syntetiske stoffer;
   ikke la vulgaritet i farge og stil på klær.

   Sko.
   Fottøy kvinner bør alltid se ut som ny; bære i vesken spesiell plass for schitochok og filler for skopleie alltid bære med deg til enhver tid hatt muligheten til å ta med sko eller støvler i rekkefølge;
   Velg komfortable sko (damer veldig morsomt utseende, som minner om gresshopper, prøver å lære på farten høye hæler); Dette betyr ikke at du må kjøpe sko som ligner joggesko, bør hælen være (ideelt sett denne pin), men en slik størrelse som vil bevege seg fritt uten å begrense bevegelsen.

   Tilbehør.
   skjerf eller sjal - er det viktig å blande fargen på klær (for eksempel ikke å se ut som en matryoshka, ikke knytte et rødt skjerf i gul jakke)
   veske - det kan ikke velge farge på klær eller sko, det går ut av mote; på seremonien kan komme med pose med lyse farger med ekstra pynt, forretningsmøter bedre følge den klassiske stilen;
   Hansker - ideelt materiale er myk og fleksibel skinn eller semsket skinn; bør passe godt inn i hånden, men samtidig ikke være stram;
   belt - lær produkt kan defineres på kantene av beltet: de må være avrundet og avkuttet; belte skal strekkes litt, være fleksibel; oppmerksom på beltespenne - det bør ikke klamre seg til kanten av klærne, da dette kan ødelegge det; smale belter fremheve din femininitet og eleganse, bred - skjul figur feil; kombinert farge tilbehøret kan med sko, vesker, hansker, og kan også være en kombinasjon av noen elementer av klær.

   Dekorasjon.
   trenger ikke være dyrt, viktig form for smykker, spesielt knapt noen vil sjekke kvalitet;
   smykker kan være laget av enkle materialer, så lenge det ikke var på noen logoer billige produsenter;
   smykker å bære med sinnet, er det usannsynlig å sette pris på virksomheten forhandlingene dusin kjeder rundt halsen, albue og armbånd til øredobber i form av store ringer; i dette tilfellet, må du bruke dem slik at de er knapt synlig; vil se latterlig som smykker laget av plast og steiner, satt på kvelden kjole;
   du bør ikke fokusere på hendene med ringene når den samme hånden på dette punktet se neglisjert, vil det se vulgær og frastøtende;
   helfigur og store deler av kroppen og gjemme øredobber kjedelengde avlange, tynne runde armbånd; lang ansikt og hals visuelt forkorte avrundet smykker liten grad;
   husker den gylne regel: jo mer og mer smykker, jo lettere er det å være kledd (dvs. monokromatisk klær);
   Hvordan ta vare på seg selv
  Hvordan ser dyrt og godt vedlikeholdt?
  1.  Hår og hår.
    Håret må alltid være rene;
    Unngå malt i en kontrastfarge på din naturlige siden vokst røtter er sterkt tydelig;
    Cut posekshyesya rettidig tips;
    ved hjelp av oppstrammende masker og vitaminer prøve å gi glans til håret ditt.

    Person.
    Ikke la selv den minste utseendet av kviser og akne, driver også grundig kamp med de sorte prikkene;
    Husk at makeup skal skjule feil ansikt og ikke være som å kjempe indiske farge; Mascara bør være av høy kvalitet og øyevipper holde på hele dagen, ikke osypayuchys; Brekking øyevipper, være forsiktig at de ikke sammenfiltret hvis dette skjer, må du vente til de tørker nål og forsiktig prøve å skille dem; Du kan også bruke en lys skygge nyanser og lipgloss eller leppestift naturlig farge; foundation og pudder bør bare brukes når det var sirkler under øynene og huden - irritasjon.

    Manikyr.
    hver dag for manikyr lakk egnet lys pastellfarger;
    kveld makeup antyder mørkere farger: burgunder, svart, mørk blå;
    med jevne mellomrom gjøre hånd fuktighetsgivende og mykgjørende bad.
    Selv om du følger alle de ovennevnte punkter, kan du ta turen til å gi elementær smil. Smilende, du obnazhaete sine tenner, må de være ulastelig ingen sølv og gullkroner (moderne tannleger er sannsynligvis allerede gjør), alt mørkere, problemområder, malocclusion umiddelbart eliminert i tannlegekontor.
    Det er også viktig å ta hensyn til din holdning og gå. Folk som kjenner henne verdi er sikre på å gå rolig og majestetisk peiling.  
Яндекс.Метрика