Hvordan forberede en omelett mykrovolnovke?
Retter IZ yayts - ideelt alternativ for zavtraka Eller snacking. Deres pryhotovlenye ikke bolshe, tok ti minutter, og sposobov forberede tot samme omelett - beschyslennoe mangfold, for eksempel i mykrovolnovke. Men zachem pыtatsya forberede en omelett i mykrovolnovke, hvis dette er det, tok den samme tid, og noe i pannen? Noen ganger bыvaet så noe å liksom forårsaker zharenoe og zhyrnoe Eller ikke anbefalt, eller enda vovse forbudt. I denne sluchae viktigere verdighet eggerøre, kokt i mykrovolnovke, Will zaklyuchatsya Det er i volum kan være noe oboytys uten å bruke olje.Reglene pozvolyayuschye bystro og enkelt lage en omelett
  • For Emo forberede en omelett i mykrovolnovke, obyazatelno trenger det for Bruk plastykovuyu krыshku, ellers alt vnutrennyaya Surface mykrovolnovky Vil t "vnutrennostyah 'egg.
  • For bedre pryhotovlenyya Krev hlubokuyu bolle, Terrin Eller kastryulku for mykrovolnovky.
  • Hvis det Mulighet utarbeider bedre i "konvektsyya" kotoraja zamenyaet soboj ovn.
Vanlig omelett
For pryhotovlenyya obыknovennoho omelett vozmyte 2-3 egg, forsiktig peremeshayte s co glass melk, legg G og La Spezia. Zapekayte effekt på 700-900 watt i techenye trёh minutter.
Omelett med vetchynoy
Fargestifter narezhte vetchynu og tomater (legg til ønske sladkyy pepper), avhenger alt dette er smesyu egg og melk (pek på proportsyy), sette på en mykrovolnovku polnuyu strømforbruk tre mynutы. Etter эtoho få tilstrekkelig tallerken med eggerøre og naklonyte Hennes så Avto zhydkaya del for glass kant og svette Klar eschё RED mynutы. Arkivert på bordet med bedre schepotkoy grønt.
Nezhnыy omelett
Vzbeyte 4 egg, tilsett en halv kopp melk og ambassadør for å smake. Etter эtoho satt i mykrovolnovku 4-5 pass-effekt på 600-700 watt. Tid kan varyrovat i avhengighet fra STATUS omelett. At Exit poluchytsya omelett-souffle, og arkivert på bordet med egoet kan være porezannыmy Grønnsaker og zelenyu.
Selvfølgelig, retseptov omelett i mykrovolnovke Gorazd mer, men ymenno Disse tre pozvoljajut Sett All bystro, sыtno og vkusno. Ikke boytes probovat og эksperymentyrovat - bыt Kan din sobstvennыy oppskrift zatmyt dere alle tidligere Famous.  
Hvordan lage stekt dumplings?
 Den enkleste måten å lage dumplings butikk - er å koke dem. Parabolen er enkel og krever ingen kulinariske ferdigheter og tidkrevende. Men hvis du bestemmer deg for å overraske venner, skal vi steke dumplings! Smaken kommer de som pasties. Stekt dumplings elsker studentene, fordi denne retten kan tilberedes på noen minutter til å spise fort og lenge holde full. Beste stekte dumplings bryte de som inneholder kjøtt kylling. Men dumplings med biff og svinekjøtt - er også et godt valg. Forberede stekt dumplings lett!
 Dumplings i Student
Å behage magen, ta i butikken emballasje ravioli. Varme dem i en panne med vegetabilsk olje. Under steking dumplings må hele tiden røre, så de ikke brent. Når dumplings vil være deilig gyllen skorpe, serverer den på bordet. Best krydder til stekt dumplings i Student vil være normal ketchup, rømme og lav-fett majones. Du kan strø krydder en tallerken (i butikker har spesielle "for ravioli", men passform og normal kjøtt). Drikke dumplings kan være søt te. Du kan sende dem som snacks til alkohol, som har skjedd i den sulten student.
 Dumplings Japanese
I japansk mat er en rett som kalles "klegg". Dette er de dumplings, stekt i sesamolje. Strukturen av japansk "klegg" omfatter svinekjøtt hakket kål, ingefær, hvitløk, rød pepper. Vanligvis klar "klegg" er tilgjengelig i et stort supermarked. Business for små - å lage mat deilig stekt dumplings.
Varm en stekepanne over middels varme. Legg en teskje sesamolje. Stek først flat av tre eller fire minutter før dumplings vil ikke få en gyllenbrun farge. Deretter helle en halv kopp vann i en kjele og lukke lokket. Fem minutter senere ta av lokket og dumplings småkoke til alt vannet vykypyt helt. Tjene dumplings med saus på japansk. For å gjøre dette, bland soyasaus, ris, og legger tilbake litt olje chili. Japansk gourmet tallerken er klar!  
Hvordan å farge håret Basma?
 Henna og Basma - det er de beste naturlige farger, som du kan gi håret en fin nyanse av gylden-brun til mørk brun. Kombinasjonen av disse to fargestoffer ofte gi gode resultater, farge håret i uventet farge nær naturlig farge. Men uten henna, med bare én Basma kan oppnå god farge, og samtidig styrke håret som en grønnaktig magisk pulver inneholder ulike vitaminer og mineraler. Forresten, får Basma blader av en tropisk tre indigo. Men det er mye billigere kvalitet kjemiske fargestoffer. Men i glanstid Assur og egyptiske sivilisasjonen Basma verdsatt sin vekt i gull. De edle damer og menn foretrakk å farge håret Basma, øyevipper og bryn, selv dyrehår endret.
De første jeans ble farget Basma også. Bruk den i medisin.
 Hvordan å farge håret Basma
Kjøpe Basma pulver, ta hensyn til utløpsdatoen. Utgått produkt kan gi en ekkel skygge. Blå-grønn farge er oppnådd når Basma farge håret uten henna. Ikke holde håret lang Basma. Hvis shag tungt formørket, vaske den med vann og sitronsaft.
Men det anbefales å male grå hår i doser. Før du påfører Basma hår må vaske dem med såpe eller sjampo, men ingen hårføner eller håndkle tørr. Sam også forberede pulver, oppvarmet blanding av henna og Basma i et vannbad. Basma løsning forberedt på riktig måte, sjeldnere enn henna.
Basma kan gjøre håret strengere. For å unngå at dette skjer, legg en teskje av pulver olivenolje. En liten mengde glycerol fremme ensartet påføring av maling.
Ønsker du å male bedre kledd? Bære en badehette og vikle hodet varmt håndkle eller lommetørkle.
Farging håret med henna eller Basma, ikke ty til veve eller andre kjemiske fargestoffer, mens naturlig malingen ikke vaske av helt. Ellers toppskarv pozeleniye.
Naturlige fargestoffer gi håret en mørkere tone. Hvis du er en brunette, ikke prøv å være en malm eller brunette bruker henna og Basma.
 Hvordan beregne farging
I poser med naturlig maling vanligvis skriver den tiden til en viss naturlig farge for å få ønsket, fordi riktig hårfarge Basma - er en kunst!
Hvis din naturlige farge - lys brun, deretter gyllenbrunskjær må blandes i like mengder Basma og henna, hold i en time.
Ønsker å bli rik kastanje farge? Hold blandingen en halvtime. Legg til fargestoffer fire spiseskjeer med malt kaffe - få sjokolade farge. Erstatte varmt vann hvitvin, er fargen bedre manifestert.
Hvis du vil gjøre om til lekre brunette? Basma Hell tre spiseskjeer med fersk juice av rødbeter. Holde tre timer og mer.
Naturlige farger vil gjøre håret ditt sunt og godt preparert, skinnende og tykk. Så bare endre utseendet uten å bruke skadelige kjemiske hårfarger! Prøv det - du vil bli fornøyd med resultatet.  
Hvordan dekorere et rom for det nye året

 Mange av oss venter på det nye året ferie prøver å nærme å skape den rette stemningen i huset. Vakkert innredet hjem hver dag belaster sine innbyggere med positiv energi, skaper en illevarslende sjel kommende feiring. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du kan dekorere et rom for det nye året.


 Vi setter juletreet


 Utvilsomt den viktigste funksjonen i vinterferien for mange år ansett furry grønt tre. Dette elementet av dekorasjon bør vies spesiell oppmerksomhet. Nå på salg kan du finne et stort utvalg av levende og kunstige trær for enhver smak og budsjett. Hvilket alternativ du skal velge - du bestemmer. Hvis du liker alt naturlig duft av barnåler og assosiere deg med barndommen, nåde og gaver - kjøpe et levende tre. Hvis du er en mann praktisk og økonomisk - kan kjøpe en kunstig juletre. Det er, selvfølgelig, er dyrere, men ikke smuldre opp, og praktisk talt uberørt.
 Som vi vet fra historiene våre foreldre, gjorde den eldre generasjonen ikke har et slikt utvalg av leker og smykker, som vi har. Derfor ble treet gjort å henge alt som arm høst: godteri innpakket i folie appelsiner og nøtter, alle tilgjengelige i huset julepynt etc. Nå utvalg av dekorative tilbehør spre øyne, så alle muligheten til å pynte et juletre med smak. Til overflod av fargede baller og tinsel florerte med ingen øyne, deretter som pynt en eller to farger.
Hvordan dekorere et rom for det nye året

 Man kan bruke to kontrasterende farger eller flere toner av en skala, for eksempel, mørk blå og lyseblå. Tinsel også valgt å matche kuler. Juletre vil se spektakulære hvis henge den tente krans. Bare det bør gjøres før du dekorere det andre pyntegjenstander. Skjule ledningen dypere inn grenene, at det ikke er synlig, men når du slår på apparatet - som Julegrantenning inne.


 Dekorere dører


 Veldig imponerende og festlige dekorasjoner som dør vil se ut som en julekrans. Ikke så lenge siden i vårt land dette elementet var ikke populært, men etter mote i Vesten til vispene, de brukes nesten overalt. Dette elementet av innredningen kan kjøpes ferdig eller lage dine egne hender med granbar, kongler, sløyfer, perler, glitter og alt det fancy nok.
Hvordan dekorere et rom for det nye året


 Interiør detaljer


 Pynte rommet, ikke glem detaljer som lysekrone og tekstiler. Lysekrone enkleste stedet via nyttår og jul baller regn, kombinert med farge dekorasjoner juletre. Som for gardinene, kan de bli behandlet tinsel eller sy noen steder store røde buer, laget av hendene. På hyllene, vinduskarmer og andre flater arrangere flotte lys. For å starte, kan de rett og slett være en del av innredningen, men direkte i nyttårsaften kan være lys - effekten er fantastisk.
Hvordan dekorere et rom for det nye året


 Dekorasjon av vinduer


 Det er viktig ikke å overse vinduene i rommet. Den enkleste alternativet - kuttet fra hvitt papir delikat snøflak og fordele dem på glasset. I blomsterbutikken for å kjøpe en skinnende emballasje film og gjøre henne stjernen, som også senere bli festet til vinduet. Du kan tegne på briller vinterlandskapet ved hjelp av konvensjonelle akvarell maling. Annet salg er spesialverktøy som simulerer snø og frost. Dekke dem i en boks, og du vil komme ut frosty mønstre.
Hvordan dekorere et rom for det nye året


 Tabell Dekor


 Den sentrale sted nyttårsaften er tradisjonelt ansett bordet. Derfor bør dens design gis spesiell oppmerksomhet. Seng ren festlig duk, plater og ordne briller, servietter og ordne instrumenter. Vel, hvis alle elementer er utformet i en stil og en farge. På nyttårs tabellen må være til stede stearinlys. I sentrum av komposisjonen kan sette en fin stor skål med godteri eller frukt.
Hvordan dekorere et rom for det nye året

 I denne artikkelen introduserte vi deg noen måter å dekorere rommene før nyttår. Vi håper våre anbefalinger vil være nyttig for deg.
Яндекс.Метрика