Hvordan forberede FHSD magen?
 Fibrogastroduodenoscopy mage er en høy-ytelse metode for undersøkelse av spiserør, magesekk og øvre tolvfingertarmen. Denne prosessen kan oppdage sykdommer som magekatarr, magesår, duodenitis og ondartede svulster. Medisinske prosedyrer utført ved innføring i magen gjennom spiserøret spesiell sonde - endoskop, som vises etter inngrepet. Varigheten av inspeksjons typisk i området fra 3 til 10 minutter. Som med alle alvorlig medisinsk prosedyre, fibrogastroduodenoscopy krever en forberedende pasient som er underlagt en rekke enkle anbefalinger.
 Forberedelse for prosedyren fibrogastroduodenoscopy magen
 1.  For å skape optimale forhold for prosedyren fibrogastroduodenoscopy best gjøres i morgen, fortrinnsvis om morgenen.
  Siden undersøkelsen er på grunn av innføringen av fordøyelseskanalen fremmedlegeme bør være 12 timer før passering fibrogastroduodenoscopy nekter å godta mat og vann. Hvis det er nødvendig, tillates bare et lite antall av vanlige ikke-kullsyreholdig vann til et par timer for å studere.
  Hvis det er mulig, slå av medisiner i flere dager før prosedyren, hvis narkotika ikke ble utviklet spesielt for denne testen.
  Før prosedyren ikke er anbefalt å røyke, bruke tannkrem eller pulver når du pusser tenner og tannkjøtt bruk.
  I nærvær av flyttbare proteser må fjernes før testen for å unngå muligheten for inntak eller treffer luftveiene.
  Kommer til øvre endoskopi prosedyre, husk å ta med tøfler eller skoovertrekk og håndklær. Som i studien er økt spyttsekresjon, vil ingen skade serviett.
  Etter at legen vil få endoskop kan være til stede mild kvalme eller ubehagelig følelse i magen i løpet av de første timene. I tillegg er normal øvre endoskopi resultat smerte ved svelging; Dette er forårsaket av mekanisk virkning av medisinsk utstyr i strupehodet. Opptak vann og mat mulig umiddelbart etter inngrepet.  
Slik fastslår ringstørrelse?
 Hendte det at ringen - en gave spesiell. Ikke bare er presentasjonen av smykker laget av symbolsk betydning og spesielle feiringer - i motsetning til for eksempel øredobber eller armbånd feil av en halv millimeter i størrelse kan være svært dyrt - ikke bare ringe på hennes finger stitutionalism eller ikke å beholde den. Selvfølgelig vil mye ulykke skje - i de fleste tilfeller gullsmed lett å justere ingen ved ønsket størrelse (alle edle metaller mildt), men høytidelig øyeblikk vil bli bortskjemt. Så før du går til en gullsmed, bør man sørge for å bestemme størrelsen på ringen jenter. Forskjellige land har forskjellige systemstørrelser, vurderte vi størrelsen av diameteren av ringen. Det er det, og du må bestemme.
Den enkleste måten er å aktivt anbefale - er å låne ut er "aktiv" ring på denok og ta det med til en gullsmed. Hva kan jeg si? Selvfølgelig, hvis du er veldig heldig og ringene begynner å se - vurdere en suksess. Men det kan være det motsatte - i dette tilfellet, det faktum at din forlater huset gems forsvinne, pluss omdømme vil ikke legge til. Samlet, ikke den beste forskningen. Vi tilbyr også å inngå en sammensvergelse med noen av vennene hennes og gi henne et hemmelig oppdrag for å finne ut alt om størrelse. I prinsippet er det mulig og så. Men sannsynligheten for at din hemmelige vil forbli hemmelig, veldig liten. Kvinner sikkert vet å holde på hemmeligheter, men foretrekker å gjøre det kollektivt.
Det er mye lettere å kutte rundt innsiden ring tilgjengelig (trenger et stykke papir og blyant) eller måle diameteren normal hersker. Du kan også sette en ring på fingeren og markere stedet der det fast, og deretter gå til butikken, er bevæpnet med denne kunnskapen.
Slik fastslår ringstørrelse?
 Men hva hvis det ikke er tilsvarende ring eller jente iført det uten å fjerne? Hvordan å bestemme størrelsen på ringen i dette tilfellet? Det gjenstår å vente til elskling sover. Nå høyre tommel bør nøye vikle tråd fem ganger (dette er å redusere feil) er ikke for stramt, men likevel slik at tråden ikke gå og ikke gått ned. Det gjenstår bare å måle lengden på tråden og dividere med 15,7. Du vil størrelsen på ringen. Forresten, kan denne metoden nytte og jenter, hvis størrelsen på fingeren er ukjent, men ikke kjøpe smykker, og nettbutikk.
En annen måte å finne ut ringstørrelse - bruk papir tape og bordbrikker. Båndet brytes rundt fingeren (det er viktig å spore tilbake til papir "ring" uten forsinkelse føres gjennom en falanks), avhengig av omkretsen, diameter (og med den størrelse) vil være:
Lengde rekkevidde, mm
Ring Size
503-515
16-165
515-528
165-17
528-54
17-175
54-565
175-18
565-578
18-185
578-59
185-19
59-603
19-195
603-615
195-20
615-628
20-205
Ikke prøv å finne ut størrelsen på ringfingeren i morgen (fingrene kan være litt hoven) etter fysisk trening, og i løpet av de kritiske dagene.
En liten feil, som allerede nevnt, kan korrigeres smykke. Det finnes imidlertid tilfeller der endre størrelse ringen vil være mye vanskeligere. For eksempel, hvis steinen dekker mesteparten av omkretsen (hvis en stein - det er ikke forferdelig, det etter å ha rullet eller klemming behov for å bare forsterke) eller ring laget av flere edle metaller. Selvfølgelig, vil denne effekten ødelegge gravering, så det bør bare brukes etter siste pidhonu.
Hvis du ønsker å tilby sin elskede og gi en ring, anbefaler vi å betale oppmerksomhet til sin bredde. Kostnaden for en massiv bred ring kan være og vil bli evaluert positivt dame ditt hjerte, men det vil håndtere sofistikert utseende latterlig. Så vel som vice versa. For kvinner med en pensel er bedre å velge en ring bredere. Bildene nedenfor er presentert som bryllup ser forskjellige bredder medium i størrelse og fylde av hånden.
Slik fastslår ringstørrelse?

Slik fastslår ringstørrelse?

Ring bredde 3 mm
Ring bredde 4 mm
Slik fastslår ringstørrelse?

Slik fastslår ringstørrelse?

Ringbredde på 5 mm
Ring bredde 6 mm
Slik fastslår ringstørrelse?

Slik fastslår ringstørrelse?

Ring bredde 7 mm
Ring bredde 8mm
Vi håper at etter å ha lest denne artikkelen om selger et spørsmål som krever et beløp ikke sette deg i en blindvei og du kompetent plukke en passende ring.  
Hvordan melde deg på medisinstudiet?
 Medisinske profesjon av natur anses edel og verdifull spesialisering. Men i dag er det helt blottet for raushet og gode leger kan telles på fingrene. Til tross for at medisinsk universitetsstudenter til døden, er landet fortsatt opplever en akutt mangel på kvalifisert arbeidskraft. Etter et diplom medisinsk universitet er ikke å si at en student kan og kan arbeide effektivt. Men hvis du har drømt å koble sitt liv med narkotika aktivitet og bringe den hippokratiske ed, hvorfor ikke benytte anledningen til å delta i medisinsk skolen?!
 Hvordan velge riktig Medical Institute?
Ved å velge instituttet bør komme svært alvorlig, da det vil bli et andre hjem for de neste 6-7 årene. Starter velge en institusjon for høyere utdanning er ikke på den øverste halvdelen av avgangsklassen, og mens de fortsatt i 10. klasse. Bare da kan bedagelig rangere hver college individuelt valgt å bo for to eller tre versjoner (takk, av staten å bruke umiddelbart i flere institusjoner). Velge et universitet følger visse kriterier:
Utdannelse: tilgjengeligheten av laboratorier, biblioteker, klinikker og sykehus festet, samarbeid med krybbedød, nettbaserte ressurser;
infrastruktur, herberge, plassering av bygninger, studentlivet, idrettshaller og mer.
For eksempel, dersom institusjonen er på et annet sted, er det nødvendig å vite på forhånd om et herberge, og hvor langt det ligger til de akademiske bygninger.
Du må også forhåndsbestemme grad, avhenger av hvor snart begynne å forberede for oppføring i college. Velge et yrke, bør vi sørge for at fremtidig handel vil bli etterspurt.
 Institute forberedelse
Siden melde deg på medisinstudiet er vanskelig, bør du begynne å forberede for opptaksprøver for to år før opptak, dvs. 10 klasser:
 1.  Etter å ha studert på forhånd om hvilke fag tatt og CSE eksamener, vekt på å lære å gjøre dem. Disse disiplinene er: russisk språk, litteratur, biologi, kjemi og fysikk sannsynligvis. Biologi og kjemi vil bare passere staten eksamen, som kreves av valgkomiteen på resultatene av disse fagene, og de bør være ganske høy.
  Dersom studien kreves fagene gis ikke så lett, kan du leie en bolig veileder som "pull" din kunnskap.
  Du kan melde deg på to-års kurs i det valgte college. I løpet av denne tiden, vil lærere gi all nødvendig kunnskap for vellykket oppføring.
  Hvis mulige delta på kurs så mye som to år der, så kan du passere før du går inn akselererte kurs.
  I alle fall, notater skrevet på kurs bidra til å forberede seg til eksamen.
   Hvilke dokumenter er nødvendig for opptak?
  For å prøve å melde deg på medisinstudiet, må du sende visse dokumenter:
  uttalelse adressert til rektor;
  high school diplom;
  CSE sertifikat;
  kopier av pass;
  fotografier;
  Hjelp 086;
  forsikring;
  militære ID eller registreringsbevis (for gutter);
  Dokumenter for fordeler.
  På vellykket skolehverdagen kan tyde utmerkelser og sertifikater, resultater av konkurranser nødvendige elementer, så de burde også til stede.
  Uttalelse til budsjettet bedre sted, og hvis du plutselig ikke fungerer, det kan omskrives til å betale.
   Opptaksprøver
  Som nevnt ovenfor, skriv den medisinske skolen kan være en høy-scoring BRUK kjemi og biologi. Også må passere inngangen av russisk språk og litteratur. På ulike fakulteter eksamener kan variere på grunn av dette trenger å vite på forhånd.
  Hvis muntlig eksamen gir å være, så det bør være i respons trygg klart. Visningen skal i sin tur kontakt med øynene medlem innstillingsutvalget, trygg gester velkommen. Dersom skriftlig eksamen, de potruditsya utføre arbeidet nøyaktig, tydelig håndskrift, i alle fall ikke en medisinsk.
  Etter bestått opptaksprøve det gjelder tid stretching - tid å vente på resultatene.
   Nyttige tips
  Hvorfor ikke gå etter ni klasser i College of Medicine ved Institutt?! Dette kan spare tid og penger som kan bruke på kurs.
  I mange regioner institusjoner har spesiell medisinsk skole, hvor den første klassen er ekstra opplæring for å delta i et bestemt universitet. Kan jeg delta etter skolen medklassы i hvilke klasser til ytterligere studere biologi, kjemi, fysikk og russisk litteratur. Besøke dem melde deg på medisinstudiet vil bli enklere.
  Det er bedre å gjelde for statlige institusjoner og gjøre flere forsøk på å skrive enn inn første gang i privat. I sistnevnte, i tillegg til den tvilsom grad, kan du få en rekke restriksjoner på medisinsk praksis. I tillegg, når du søker på en jobb som krever et diplom samme tilstand.  
Яндекс.Метрика