Hvordan å forme vakre kaker?
 Hvis du er ute etter noe å glede husstand helg godbit eller ønsker å besøke venner, velger ferskt bakverk og ikke tape. Karbonader - utmerket mat, fordi i deres forberedelser kan slippe løs fantasien. De er forberedt med noen stuffing, og søt (syltetøy, syltetøy, krem) og usøtet (kål, ris, egg, kjøtt, grønnsaker). Hvis et barn er ivrige etter å hjelpe deg på kjøkkenet nå ham inn i modellering paier. Flott for barn eller for dessert kaker med biter av frukt eller bær. Hvordan å forme vakre kaker?
 Dette problemet gjelder de fleste gode verter. Og det er mange måter å tilberede.
 1.  Tradisjonelle. Musefletter - vevd, er det veldig enkelt: tatt tre lange strimler og vend inn i en flette. Roses - satt lenge og smal stripe av deigen, vridd roll, den ene enden av det zaschypыvaetsya og det andre strukket ut til Bud. Wicker net - lange tynne strimler av deigen tvers vevd som fiber stoff. Hjerter - sett deigen i form av et blad, nadrizayetsya midten, ytre hjørne bøyd ned og sidene er i vekst, med et hult hjerte går inne. Tradisjonelle smykker paier omfatter også inskripsjoner og diverse blader og blomster. Veldig fin jobb, hvis du gjør virkelig store blader: en kniv klar til å ta imot et brev, spørre mønster av stammen og dens prosesser.
   Zaschypыvanye. Paier kan være en konvolutt fold ruller. Bland fylling kan ikke bare rektangulært stykke av deigen, men også på den trekantede og deretter pakket i en rull, som starter med den brede siden til å begrense spissen var på toppen av den ferdige kake. Du kan lage en konvolutt, men i deler, ikke alle side svingen, men den øvre delen, deretter bøye toppen av gjenværende fri side, gir dette zaschypыvanye pigtail. Vridd roll pai kan kuttes i sentrum, slik at nadrezalos flere lag, og utvide utover, får en uvanlig mønster.
   Modellering av store dyr. Du kan lage en gris (gjelder spesielt for rømmegrøt), hare, flaggermus, sommerfugler, fisk, frosk, kuk, sel, krokodille, øgle. Med litt vridd roll biter av deigen kan blende søte lam. Ved nyttår kaker bakt i form av en snømann, gran, baller, påske - i form av en kurv for egg eller kors, Halloween - formet gresskar.
   Ved hjelp av tråder. For modellering larver, slanger, edderkopper og krabber søke tråden. Gjennom deres anvendelse oppnås realistisk bilde. Det ferdige stykket bandt dem i ledd ledd og sette bake. Når deigen stiger og kaken er klar, klippes tråden, og deres anvendelse i stedet for pastaform er smalere enn andre steder.
   Dekorasjon klar for pai. For dette formålet, gelé, ising, dekorere med krem, biter av frukt og bær. Vinne er enda en vanlig kake dekorert med løs vevd gitter topp, hvilket spor etter baking sette store bær.
   Selvfølgelig, det viktigste pie - er riktig tilberedt deigen og fylle riktig, men attraktivt utseende viktig, og design og dekorasjon av retter.  
Hvordan koke ingefær drikke?
 Det ville ikke gå bort for menneskeheten å komme videre, teknisk og vitenskapelig, han vil ikke komme bort fra sine røtter, dvs. natur. Og som barnet vokste og modigere i en nødsituasjon kjører hodestups tilbake til min mor, og vi er på de fleste problemer er å snu til naturlig rettsmidler og metoder. Det er naturlig og forståelig, tross alt, vi selv forbli en del av naturen. Selv om svært selvstendig, selvsikker, men fortsatt avhengig og var underlagt sin makt. Og mens ingen tvil om at, sammenlignet med den teknologiske og industrielle kompliserte metoder, naturlige oppskrifter bare ikke føre oss skade. Planter ekstrakter og deres produkter - den eldste, effektiv og trygg måte å beskytte og ta vare på helsen, godt kjent for menneskeheten. Til alle tider, ble gress, blader og frukter som brukes for utarbeidelse av ulike medikamenter, medisiner, krydder og bare brukt som mat. Deres mangfold og fordeling på planeten påvirket kunnskap og evne til å bruke ulike mennesker, er den tilgjengelig for dem, plantemateriale. Spesielt ingefær, nå kjent for alle jordboere, var en gang kjent bare folkene i Sør-Asia. De var de mest lærde og deretter lærte verden å lage ham en deilig og veldig nyttig Beverage. 
 Ginger: egenskaper, fordeler og funksjoner
 Ingefær i sanskrit er ikke veldig euphonious navnet "horned root". Men det bare sier at den viktigste fordelen med dette anlegget er konsentrert i den avanserte, store og forgrenet rhizom. Denne roten, merkelig bøyd og vagt minner om den slags smeltet sammen med hverandre poteter, dekket med tykk beige-brun hud, som skjuler under fibermassen er gulaktig med en karakteristisk skarp aroma og pikant smak.
 Disse sensoriske egenskaper av ingefær rot på grunn av sin rike og komplekse kjemiske sammensetning. Det konsentrerte verdifulle essensiell olje (eller rettere sagt, linalool, borneol, bisabolen og enkelte andre organiske forbindelser), essensielle aminosyrer, mineralsalter (kalium, natrium, magnesium, sink, kalsium, jern), harpikser og vitaminer A, C og B. Gruppe Alle disse næringsstoffene forbundet med mye fiber, karbohydrater og fett. Som for den spesifikke smak, det skaper resinous stoffer av klasse hynherolov.
 Alle disse komponentene separat, la alene sammen, gjorde ingefær etterspørsel i medisin og i matlaging. Som en del av farmasøytiske formuleringer og alternativ medisin, er det i stand til å fjerne betennelse og bekjempe patogener. Den brukes til å behandle sykdommer i fordøyelsessystemet, øker appetitten og aktiverer forbrenningen. Ingefær like effektive for å bli kvitt overflødig vekt og å behandle forkjølelse. Det styrker veggene i blodårene, bidrar til å gjenopprette brusk og bein vev.
 Deres nyttige egenskaper av ingefær har ikke tapt i behandling og rensing, og brukes i tørket og pulverisert form, i form av ekstrakter og estere, utenlandske og innover i henhold innånding, komprimerer, rubbing og selv bad. Hver av disse fremgangsmåter har en stimulerende, tonic og oppvarmende effekt på menneskekroppen. Men det mest behagelig og hyggelig form for bruk av ingefær - en rekke kulinariske retter. Søte, salte, hovedretter og desserter, kjøtt og bakevarer, sauser og drikker - alle rike flavored og konvertert ved hjelp av ingefær. A drinker fra det ved å legge svært populært i gourmet kalde årstiden, og når som helst for de som ønsker å bli kvitt ekstra pounds og rense kroppen din.
 Oppskrift ingefær drikke og dens varianter
 Den viktigste funksjonen av drikke med ingefær er at det har ingen enkel oppskrift forberedelse. Av og store, kan du legge til frisk eller tørket ingefær rot i noe drikke, og dermed gjøre det ingefær. Dette kan være te, kaffe, brus eller fruktkompott. Likevel er det grunnleggende som når du legger ingefær avsløre deres maksimal smak og terapeutiske muligheter. Disse er først og fremst følgende:
 1.  Ingefær drikke - Den grunnleggende oppskrift. Drikken har en meget skarp smak, kan du hvis du ønsker å myke sukker eller honning. For å gjøre det, ta ca 30 gram ingefær, sitronsaft med en liter varmt og rent drikkevann (ikke-kullsyreholdig mineral kan). Klar ingefær skall, skåret i tynne skiver og legg dem i en tekanne. Hell kokende vann, dekk med et lokk og la stå i 5-10 minutter. Deretter tilsett sitronsaft direkte inn zavarnik eller cup porsjoner til å smake. Hvis du ønsker å bruke honning, vente til drikken er avkjølt til romtemperatur, for ikke å miste den helbredende kvaliteter apitherapy.
  Hvordan koke ingefær drikke?

   Ingefær teGrønn, svart eller urte forberedt med 30 gram fersk ingefær rot, til liter varmt vann og antall tørre teblader smak. Brygge te som vanlig, men før du helle tebladene med vann, legg den finhakket ingefær. Fersk rot kan erstattes ts tørket hakket ingefær, men i dette tilfellet er det opp over væske, og smaken er ikke for alle. Sukker, honning og / eller andre søtstoffer kan legges avhengig av din preferanse.
   Ingefær te med melk forberedt med en halv kopp vann, 1 kopp melk, en teskje av teblader krupnolystovyy (svart eller grønn te til din smak) 2 ts bakken eller fem tynne plater av fersk ingefær, 2 ss sukker og 1 ts malt kardemomme. Ingefær te og sukker blanding i kovshyke, dekk med vann og kok opp. Etter tre minutter etter koking melk helle en tynn stråle og vente igjen når drikken koker. På dette punktet, satte ham kardemomme og bland godt. I et glass eller en kopp til å helle te og sette honning etter smak.
   Ginger CoffeeSpesielt med stekte grønne bønner - en kraftig antioksidant og anticancer agent. Brygge kaffe ved enhver metode kjent for deg (drypp kaffe, espresso-maskin eller med bena i kors), og før du helle det i en kopp, sette på henne bunnen stykke fersk ingefær rot eller en halv teskje ingefær pulver. I tillegg kan du smaken drikke melk, sukker, honning, vanilje og / eller andre krydder til din smak.
   Ginger Latte for gourmet kaffe eller dessert - et flott alternativ til høy-kalori søtsaker. Du trenger en teskje av tørket ingefær eller et par tynne plater av fersk ingefær, nytraktet kaffe per porsjon, en halv kopp melk, sukker etter smak og en kan av pisket krem. På bunnen av et høyt glass put ingefær, og hell det over kaffe. Melk riste en skum ved hjelp av damp matlaging og nøye hell over kaffe. Pynt med krem ​​cap. Hvis du foretrekker det, kan du strø med revet sjokolade krem, kakaopulver eller kokos - som forteller deg fantasi og smak.
   Ginger mulled - Er en av de beste varmende drikker som kan hindre utvikling av forkjølelse. Ta en halv liter varmt vann eller brygget te, 30 ml brandy eller rum, 50 gram tørket aprikos og kandiserte frukter, frisk sitron halvdel, en liten appelsin, noen nellik nellik, et snev av bakken eller fem tynne plater av frisk ingefærrot, honning eller sukker etter smak. Citrus kuttet i biter, legg i zavarnik og knuse for å frigjøre juice. Legg dem frukt og nellik, ingefær og alkohol. Hell vann eller te, røre og dekke. Legg honning i porsjoner briller etter en liten drink kjøler ned.
   Ginger Lemonade - En flott forfriskende måte i sommervarmen. For å gjøre det trenger bare 2 liter vann, et glass av sukker og ca 50 gram fersk ingefær rot. Ginger kutte store deler av vilkårlig form. Grind inn grøt i en blender eller food prosessor. Sett i en gryte, hell sukker og dekk med vann. Kok opp under omrøring. Slå av flammen, helles i en mugge og avkjøl. Du kan deretter legge til lemonade mynteblader, is og oppbevar den i kjøleskapet.
   Som du kan se, Ginger - en universell, krydret smak og er svært nyttig for helse supplere vanlige drinker. Du kan kombinere det med noen te og urteteer, kakao, varm sjokolade og juice. Frisk og naturlig kjørefelt med ingefær - en perfekt morgen forfriskende drikk som inneholder mange vitaminer og mineraler. En gourmet ekstrem kan prøve ingefær te smak med pepper, hvitløk, kanel og selv gurkemeie. Den ideelle grunnlag for slike eksperimenter kan være og tomatjuice. Samlet, ingefær tillate deg å gjøre mange kulinariske fantasier og improvisert, og hver og en er varm, toner og styrker immunforsvaret.  
Яндекс.Метрика