Hvordan å forsegle en skinnjakke?
 Skinnjakker er en integrert del av garderoben. De ble valgt for praktiske og holdbarhet. Men denne saken er utsatt for slitasje og må etter hvert reparasjon. Ofte jakke lider av nedbryting av vev hvis du tilfeldigvis zachepylysya for noe krydret. Ikke bli opprørt fordi deres tjenester i dag tilbyr en rekke studio og sy klær. Hvis dette alternativet er at du skal synes for dyrt, er det mulig å klare seg på egenhånd. Å reparere en skinnjakke hjemme med forsyninger du trenger bare den riktige oppdateringen og lim "Moment".
 Instruksjoner om hvordan å reparere skinnjakker hjemme
 1.  Kjøpe i butikken lim "Moment" bedre "Crystal" - gjennomsiktig, som vanlig lim med gul-brun fargetone i svart skinnjakke kan være litt synlig. Snabblim "Andre" er ikke egnet for liming av lær, fordi etter tørking av det stivner, noe som gjør det sprøtt behandlede området, noe som ytterligere fører til et nytt brudd.
   Fjern jakken på feil side. Otpor forsiktig pad for å komme til ruptur av vev. Stretch stasjon for å se ham godt og justere.
   Forberede en patch som er plassert i en lomme produkter produsent med reserve knapper / taster. Hvis det ikke er opprinnelige oppdateringen, kan du bruke en hvilken som helst tykk klut lignende farge. I alle tilfelle, vil det ikke være synlig for andre som limings produsere innsiden. Skjær en oppdatering av denne størrelsen som var mer enn et stykke land som skal repareres et par centimeter. Det overskytende kan kuttes etter jobb.
   Bruk en børste for en mer ensartet anvendelse av lim og nøye promazhte region sprengning med skumle side og patch. Etter 20 minutter, gjenta prosedyren. Prøv å unngå å sette lim på selve kanten - et sted sprengning.
   Feste nøye lappen til området av jakken med et hull skåret, justere nøye proprasovuyuchy materiale og trykke hans hånd.
   Nå behandle et kutt på utsiden. For å gjøre dette, legger jakken til en ansikt-up. Litt bøy kantene og påfør litt lim, og skyv fingrene. Overflødig lim kan fjernes, "skatav" dem fra overflaten. Over kan du sette litt maling for lær "Salamander" tilsvarende farge.
   Vi kan bare sy igjen hullet i underlaget og nyte resultatene og sparing av familien budsjett.  
Lyst til å bli en ekte elskerinne! Secrets effektiv rengjøring

 Å være en ekte elskerinne, må vi først elsker virkelig hans hjem og hans familie egne hender og være i stand til å skape et komfortabelt miljø for deg selv og kjære. Deretter hjem omsorg vil ikke virke tungt arbeid tjeneste, og omgjort til en aktivitet som gjør en kvinne til å uttrykke fylde av kjærlighet. Men, for å håndtere hederlig med sitt ansvar, må kvinnen kjenner mange små triks som tillater det å være veldig dyktig vertinne.

 Secrets effektiv rengjøring


 Hver eier kan si at rengjøring av leiligheten kan neppe kalles hyggelig og spennende opplevelse. Det er en av de mest brysomme og tidkrevende. Noen ganger virker det som den ideelle prosedyre ikke kan oppnås i huset helt siden så mye å gjøre alt på en gang! Skitne retter, skitne gulv, støv og rusk på pulter og skap spredte leker, akkumulert skrot og mye - mye mer
 For å takle huset, uten å bruke for mye krefter og tid som kreves for å utvikle en rasjonell tilnærming som er fornuftig arbeidsdeling mellom alle familiemedlemmer i planlegging og rengjorde.

 Gjennomsnittlig husholdning ansvar blant familiemedlemmer


 Hvis du liker mennesker, jobbe, hvorfor skulle han ikke sammen med deg for å delta i husarbeid?
 Selvfølgelig, et rent mannlig ansvar rundt huset, som du ikke vil fordype deg. Imidlertid er det fortsatt mindre (eller, rettere sagt, forekommer det mindre ofte) enn de tradisjonelt ansett rent hunn. Tross alt, er ikke hver dag brutt VVS, elektro brenne, pusset og t. N.
 En virkelig elsker og verdsetter dere skulle forstå det. Men vi skal ikke misbruke den. Be henne om å velge det problemer rengjøring det mindre ubehagelig. Kanskje han vil være klar og støvsuging ut søppel? Hva om han liker å vaske? Hvis det er oppgaver som du fortsatt ikke liker, er enige om å gjøre dem en etter en.
 Barn kan delta i indre anliggender. Alle - som sine styrker. Ikke nødvendig, selvfølgelig, veldig mulig å laste opp sine problemer, men gjør beskytte dem, og bør ikke være.
 Et barn fra en tidlig alder bør bli vant til prosedyren og vet at hjemmet komfort og renslighet - en felles familie affære. La ham så langt som vokser opp lærer å rydde opp lekene, for å gjenopprette ro og orden på bordet, ikke kaste klærne rene rommet hennes. På den ene siden har du en litt enkel, men på den andre - for å forberede barnet til voksen alder, fordi før eller senere vil han være din familie, hjem og plikter.  
Ovner og arbeidsflater innebygd type


 Dette skyldes ikke bare å bygge kvalitet, men også tilstedeværelsen av spesielle programmer og modi, samt funksjonalitet og enkelt vedlikehold.

 For dette er tilstrekkelig selv sammenligne spesifikasjonene. Og det spiller ingen rolle hva utstyrsprodusent som regnes som alle bedrifter som utvikler luksus kjøkkenapparater tilby på testbrukere feilfri modell. Som et eksempel for å produsere ett av disse selskapene. La dette være det tyske selskapet Miele, som i vårt land representerte et stort spekter av modeller.

 Hvis vi snakker om teknologi for fremstilling av forskjellige retter, er det nødvendig å påpeke fordelene ovner. Som et eksempel, ta den nye modellen av uavhengige skap Miele H 5461 EP elektrisk type. De har enkel kontroll elektronisk type, som kan forstå, selv langt fra den teknologien eieren.

 Sørg for å fortelle om sikkerhetssystemet, som er utstyrt modell. Det inkluderer en front kjølesystem, er ansvarlig for at frontpanelet og ikke varmet selv ved langvarig bruk ved høye ovn temperaturer. Dette reduserer sjansen for brannskader.

 Som for enkelte funksjoner, være sikker på er å si om et system trehurovneho oppvarming. Hva det er - selvfølgelig alle. Hvert nivå kan settes i temperatur som samtidig kan lage tre forskjellige retter. For temperaturer ikke er blandet, følger denne konveksjon system, samtidig gir uniform baking mat.

 Angå kokeplater, blant de beste av alle alternativene foretrekker den keramiske overflaten elektrisk type. Disse omfatter arbeidsflate Miele KM 6013 ED, som har sine egne særtrekk. For eksempel, for større bekvemmelighet, kan du redusere eller øke diameteren av varme brennere, avhengig av størrelsen på kokekaret.

 Mer bør legges om en funksjon som ikke er funnet i budsjettet teknikk. Dette systemet forhindre overkoking mat. Det er fordelaktig at ved en viss temperatur automatisk senker oppvarming til et minimum.  
Hvordan lage et basseng i landet?
 Spørsmålet om hvordan å lage et basseng i landet er satt nesten hver person som har denne samme hytte. Ofte spørsmålet er aldri svaret. Etter å sammenligne sine evner til kostnadene for bygging av større betongbassenget løsning på dette problemet er utsatt til bedre tider. Og absolutt ingenting!
Selvfølgelig, og bygge på sin hytte av en konkret basseng er ikke en lett oppgave. Tross alt, må du finne et egnet sted i bassenget og dets verktøy, grave i hans sted passende pit lå i det all nødvendig rørledningsnettet, fylle sand pute, til impregnering tiltak for å fylle bollen basseng betong og oblitsevat det. Hvis du bestiller en lignende pool av spesialiserte selskaper, dets nøkkelferdige anlegg, alt fra design arbeid, vil koste deg en rund sum, og spredt over flere måneder med arbeid. Etter å ha passert bassenget i drift vil det trenger regelmessig vedlikehold. Som du kan se, er vanskeligheten med denne typen bassenger ikke nok.
Men det er ingen grunn til å forlate bassenget i landet. Jo mer som er produsert av mange forskjellige typer ferdige bassenger kompositt ramme (kan slås opp) og oppblåsbare. I denne artikkelen vil vi snakke i detalj om oppblåsbare bassenger, den minst kostbare alternativet for hvordan å lage et basseng i landet. I tillegg til lavpris bassenger av denne typen kompakt når de brettes, veldig lett å installere og bruke, når som helst bli demontert og flyttet til et annet sted.
Oppblåsbare bassenger er laget fra et bredt utvalg av forskjellige størrelser, inkludert hver person kan velge riktig modell. De største oppblåsbare bassenger er ansvarlig for en liten mengde vann betongbassenger. Tabellen viser hoved størrelser av oppblåsbare bassenger Intex fast runde formen serien Easy Set.
Modell
Diameter, cm
Dybde, cm
Volumet av vann, l
Vekt, kg
Produktivitet
ness pumpe, l / h
Easy Set 54 912
244
76
2420
9
2006
Easy Set 54 902
305
76
3853
12
2006
Easy Set 54 904
366
76
5621
13
2006
Easy Set 56412
457
91
10 680
24
3785
Easy Set 56 912
457
122
14 141
48
3785
Easy Set 56 417
549
107
18 115
65
5678
Easy Set 56 905
549
122
20 647
71
5678
Easy Set 57 932
549
132
22 309
89
7570
Easy Set 57 988 *
732 x 366
122
20 465
126
7570
* Fasiliteter oval med ekstra lateral metallstøtteelementer for ekstra stabilitet og styrke.
Å installere bassenget, vil du trenger for å finne et egnet sted for din hytte. Helst skur slik at du kan bade selv i løpet av formiddagsvarmen. Ingen ekstra forberedelser for å tilbringe områder er nødvendig. De viktigste kravene for det ligger i det faktum at det er forholdsvis flat og hadde ingen skarpe gjenstander som knust glass, steiner, greiner som kan skade bunnen av bassenget. Det eneste i ønskelig ennå å signere en bedding. I store bassenger Intex dette kullet er inkludert. I liten grunn til å bruke alle tilgjengelige materialet. Riktig funksjon av Great Basin, helst installert på overflater uten bias.
Deretter dekomponeres i forberedt bassengområdet. Med passende pumpe eller kompressor luft pumpes øvre ring. Ringpumpen er nødvendig, som når temperaturen av luften inne i ringen vil utvide seg, noe som kan forårsake skade.
Videre koblet via slange filterpumpe, varmtvannsbereder, skimmer (avholdenhet som brukes), eller sette caps på sporene. Bassenget er klar for å fylles med vann. Som å fylle bassenget med vann vil være cracking ned sine sidevegger. Side bassenget vil bli støttet av en oppblåsbar ring.
Etter å fylle bassenget inkluderer filterpumpe og varmeapparatet hvis vannet skal være varm. Elektrisk varmtvannsbereder kapasitet på 3 kW brukes kun for små bassenger, med en diameter høyst 457 cm (opp til 17.000 liter). Varmtvannsberederen er koblet til filterpumpekapasitet 20063785 l / t og er utstyrt med en automatisk beskyttelse mot elektrisk sjokk (RCD).
Hvordan lage et basseng i landet?

Til tross for tilgjengeligheten av nødvendig beskyttelse i svømmebassenger anbefales når unplugged varmeapparat og filterpumpe. Hvis du bruker ovnen i bassenget vanntemperaturen ikke bør være under 16 ° C og maksimum 35 ° C. Prosessvann oppvarming ganske treg og akselerere overbygg anbefales markise. I tabellene nedenfor viser beregnet tid for oppvarming av vann, avhengig av brukt bassenget. Det bør være oppmerksom på at temperatureffekten kan gi ytterligere oppvarming av vann.
Modell Basin
Størrelse, cm
Volumet av vann, l
Tid
ble truffet -
nite temperatur -
Turer i vann med 1 ° C,
h
Easy Set 54 912
244 x 76
2420
15
Easy Set 54 912
305 x 76
3853
20
Easy Set 54 912
366 x 76
5621
30
Easy Set 54 912
457 x 91
10 680
60
Etter bading i bassenget, slik at han ikke faller blader, insekter og støv anbefales det å dekke telt, som leveres komplett for store bassenger og kjøpes separat for SMB.
Hvordan lage et basseng i landet?

Hvordan lage et basseng i landet?

For ytterligere rensing av vannet kan kjøpes skimmer, som er koblet til filterpumpen og fanger opp alle større avfall fra vannoverflaten automatisk.
Å dekorere bassenget om natten kan kjøpe spesielle flytende lamper.
Hvordan lage et basseng i landet?

Å drenere vann fra bassenget av tilgjengelig socket sett som er skrudd til tappeventilen. Legge til dysediameter pre-slangen er, du kan drenere vannet i noen praktisk eller vannes hennes hage eller grønnsakshage.
Dermed oppblåsbare bassenger Intex serien Easy Set - er et godt alternativ, som har basseng i landet der folk nyte vil svømme både barn og voksne til å unnslippe sommervarmen.
I konklusjonen, tilbyr de to videoer som viser den vannfylte bassenger Intex.

Яндекс.Метрика