Hvordan å forsinke utbruddet av overgangsalder?
 Overgangsalder - en naturlig prosess som skjer før eller senere kroppen av hver kvinne. Reproduktive systemet gradvis opphøre å jobbe menstruasjon bli uregelmessig, og snart, når eggstokkene endelig slukket, blir kvinnen ufruktbar. Mest kvinner menopause oppstår på ca 50 år. En avgjørende rolle spilles av arvelighet, som om din mor og bestemor, for eksempel, skjedde overgangsalder i 45 år, er sjansen stor for at du også møte samme skjebne.
Under overgangsalderen hos kvinner reduserer antall kjønnshormoner, det påvirker ikke bare den seksuelle sfæren, men også på generell helse, kan øke blodtrykket, blodsirkulasjonen, øker risikoen for kardiovaskulære systemet. Noen ganger hender det at overgangsalderen kan begynne tidligere enn det som var tiltenkt fra naturens side. Avbryt overgangsalder er ikke mulig, fordi naturen er grundig gjennomtenkt på forhånd. Men det kan være en liten forsinkelse overgangsalder, hvis du vet hvilke faktorer som kan akselerere denne prosessen i en kvinnes kropp, og unngå dem. Årsakene til utbruddet av tidlig overgangsalder:
 1.  Underernæring og dårlige vaner. Overvekt, røyking, alkohol, narkotika - de viktigste fiender av kvinner. For å forsinke utbruddet av overgangsalder, gi opp alkohol, nikotin, engasjert i idrett og spise nyttige produkter.
   Stressende situasjoner. Prøv å ikke være nervøs over ingenting, men hvis stress er uunngåelig, og du ikke kan takle negative følelser, søke hjelp fra en psykolog. Hold følelsesmessig balanse er ekstremt vanskelig i den raske rytmen av det moderne liv, men hvis du ønsker er det mulig.
  Bekrefte at du faktisk klimaks det kan bare være en lege etter se raske resultater. Du må gi en urinprøve og blod for en lege å fastslå tilstedeværelse og nivå av hormonet i kroppen som er ansvarlig for eggstokkene.
  Det antas at det å ha et barn er allerede i voksen alder kan forsinke utbruddet av overgangsalder. Leger tilbakevise denne antakelsen, men noe sannhet i dette. Det faktum at den vordende mor begynner å spise bedre, overvåke deres helse og velvære nærmere enn noen gang før. Noen positive følelser fra møte med babyen har det bra kvinne i alle aldre.
  I løpet av de hormonelle endringene en kvinnes kropp er svekket. I denne vanskelige perioden vil hjelpe folk rettsmidler - urter. Utsette utbruddet av overgangsalder, kan de ikke, men støtte kroppen i løpet av sin tilpasning til den nye staten nøyaktig hjelp. Hagtorn, sitronmelisse, mynte, lime, johannesurt, jordbær blader, bringebær og bjørnebær fjerne irritabilitet, å bli kvitt søvnløshet og hyppige hetetokter.
  Veldig veldig bra lungwort, noe som kan være en brygge og spise fersk, og legger til salaten. Denne urten hjelper kroppen å justere produksjonen av kvinnelige hormoner, forbedre endokrine systemet og øke immunitet.
  Før du bruker noen av folkemedisinen bør du ta kontakt med din gynekolog.  
Hvordan ta lakris rot?
 Lakris rot selges i apotek i form av sirup. Ta det som et supplement til andre naturlige medisinske urte møter for å forsterke effekten. I noen tilfeller, lakrisrot ren form som brukes til å lage kjøttkraft. Hvor nyttig er søt? Dette er en meget kraftig naturlig middel som har slimløsende, anti-inflammatorisk og krampeløsende egenskaper. Lakrisrot bekjemper effektivt bronkitt, faryngitt og forkjølelse. Det hjelper også å normal salt stoffskiftet i kroppen. Hvordan vil ta lakris rot
 Lakris rot er tatt hovedsakelig i form av decoctions eller infusjoner. Suppen kan forberede deg hjemme fra frisk eller tørket lakrisrot, kjøpt på apoteket. En enkel måte å fremstille kjøttkraft:
 helle kokende vann en spiseskje med roten (skjeen i et glass vann);
 -varme blandingen over svak varme i 15 minutter under panseret;
 la det brygge buljong og kjølig i en halvtime eller en time;
 belastning og klem roten, og all væske, legge til det trenger ikke
 Suppen blir brukt som en anti-inflammatorisk agent ved første tegn på en kald eller som profylakse under en epidemi av SARS og influensa. Dette er et effektivt verktøy som erstatter andre syntetiske stoffer som er ment for forkjølelse.
 Som sirup er lakris rot er ofte tatt for hoste. Avhengig av hva slags hostesaft drink eller fortynnet nettet. Den anbefalte daglige dose avhenger av alder på pasienten. Den fortynnede sirup lakris take hoste, klar - i otharkyvaemom hard, våt og alvorlig hoste og tarmsykdommer.
 Infusjon av lakris og noen ganger ta for forstoppelse som en naturlig avføringsmiddel. Du må ha:
 tørr rot helle kokende vann (et glass vann på en spiseskje av blandingen);
 la stå i en halv time under panseret;
 infusjon avløp og klem.
 Denne infusjonen ikke hjelpe med kronisk forstoppelse, men av og til oppstår har en gunstig virkning på tarmen.
 Dosering
 Dosen justeres avhengig av alder på personen, og avhengig av de individuelle egenskapene til organismen. Derfor bør gravide og ammende mødre ta lakris rot bare på anbefaling av en lege, bare i den grad registrert profesjonell. Strengt kontraindisert hos personer med lakris rot skarp sår sykdom, og de som lider av diabetes. Ikke glem at den farmasøytiske sirup inneholder lakris i mye alkohol, som også er kontraindisert for noen mennesker.
 Barn under 2 år bør sirup fortynnes med vann i en skje. Totalt 1-2 dråper per spiseskje. Det er ikke anbefalt å blande sirup med te, juice eller andre væsker. Stoffer som finnes i dem kan reagere med substanser fra sirupen, noe som gir et uventet resultat.
 Voksne som en behandling for hostesaft anbefales å blande i forhold: en spiseskje sirup i et glass varmt vann. Barn eldre enn to år gammel, men yngre enn 12 sirup fortynnes i et halvt glass vann, en halv teskje. Barn under 12 år - en halv kopp vann til en teskje av sirup. Drikk strengt etter måltider for å unngå å forårsake kvalme, tre ganger om dagen i seks uker. Så ta en pause. Barn ren sirup ikke gi grunn av det høye alkoholinnhold. Te og infusjoner i den anbefalte pediatrisk dosering.
 Buljong lakris rot for å gi anti-inflammatorisk effekt voksne ta fem ganger om dagen (en spiseskje om gangen), barn - en teskje samme antall ganger. Løpet av behandlingen - 10-12 dager avhengig av oppgivelse kaldt.
 Unngå lakris rot blandes med andre legemidler. Intervallet mellom doser av ulike rusmidler kan ikke være mindre enn to timer. Buljong med lakris søt og mild, men i store mengder kan gi kvalme eller oppkast. I noen tilfeller, kraftig svimmelhet notat. Det bemerkes at vedtaket av lakris mer utpekt behandling og forebygging kan gi allergiske angrep, hevelse og selv forgiftning.  
Hvordan du rengjør skinnjakke?
 Skinn elementer med riktig pleie kan tjene mer enn ett år - et sterkt og holdbart materiale. Men nøyaktig hvorfor de ikke er trygge, det er forurensning, spesielt når vi har å gjøre med en skinnjakke, som hører på vakt i kontakt med street støv, skitt og værutsatt. Over tid blir huden tørkes, fades, hun virkelig ønsker å gi et friskt utseende, og noen ganger ødelegger bildet og tilfeldigvis satt flekken.
Å gi henne et nytt liv jakke (eller fortsette først), kan du overlater omsorgen for hennes renhet gode renseri fagfolk. Men hvis forurensning er liten, kan ren skinnjakke være hjemme.
 Fjerne flekker
En liten fettflekker kan fjernes med bensin, satte den på en klut og tørk skittent sted, deretter rense hele jakken en av de foreslåtte metoder. Blekk flekker rengjøres med alkohol. Men notat igjen - hjemme bør vise bare frisk og egentlig ikke alvorlig forurensning. Hvis jakken er et par slag av en kulepenn, vil alkohol hjelpe, men hvis blekket fløt fra pennen i lommen lys lilla jakke store sølepytter, lagre bare rengjøring produkt.
 Vann Behandlinger
Vask jakke kan i alle fall, huden blir ru og zlynyaye, vil trolig komme i forfall selv med den mest delikate håndvask et produkt.
Har du behov for å fukte rengjøring raskt - huden er ikke så glad i lang kontakt med vann. Bruk dette best mild såpe løsning, må du sette svampen på hudoverflaten og tørk av. Du kan legge til såpe noen dråper ammoniakk.
 Folk rettsmidler
Erfaren vertinne tilbud noen ganske originale måter hvordan du rengjør en skinnjakke hjemme. For eksempel, med en skive sitron. Huden vil se mye friskere, bortsett fra hvis du tidligere har fjernet flekker bensin, hjelper sitronsaft for å fjerne hans lukt.
Gjenopprette grov hud og gjøre den mykere vann vil blande med glyserin. Hun satt på en jakke og tørk den grundig.
 Kaffe med melk
Ren mørk jakke kan ved hjelp av malt kaffe - har for å legge til vann og den resulterende slurry ble brukt på produktet, og fjern deretter børste. Denne "maske" vil ikke bare fjerne forurensning, men litt podkrasyt slitasje.
For en lett jakke kan brukes som vanlig nekyp'yachenoho melk - den fjerner urenheter og etterlater huden mer smidig og myk.
En annen måte som du kan "fornye" jakke - eggehviter, må du banke og gni overflaten og vask av etter en halvtime svamp med vann, og tørk pelsen godt med en tørr klut.
 Appelsinskall
Gi hjelp huden myk eteriske oljer som finnes i appelsiner. Men i de fleste appelsiner ikke er involvert, trenger bare å rense skall fra 2-4 stykker. Tørk jakke appelsinskall - og det ser nesten like god som ny. Men i lys av ting dette ikke får plass - essensielle oljer av appelsin, så nyttig for generell hud tilstand kan la flekker her.
De tynnere og mykere skinnjakker, jo mer omsorg ved rengjøring hennes spørsmål. I mange tilfeller, en appell til fagfolk fortsatt vil være den beste løsningen.  
Яндекс.Метрика