Hvordan å forstørre brystene uten kirurgi?
 Nå i alle medier og internett er en aktiv reklame ulike virkemidler for brystforstørrelse uten kirurgi. Dette høres veldig fristende. Hva kvinnen ikke ønsker å ha en fin store bryster! Kanskje bare en der det allerede er. Mange, inspirert av resultatene vist i det kommersielle eller reklame bilde, kjører for å kjøpe disse midlene. De oppnå den lovede resultatet? Denne talen nedenfor. Sånn, er det mulig å øke bryst uten kirurgi eller tradisjonelle metoder for trening.
Først av alt vil jeg si dette: ikke miste hodet og tror veldig mye fantastiske bilder og like fantastiske løfter. La oss se på problemet realistisk og vurdere de grunnleggende metoder for ikke-kirurgisk brystforstørrelse.
 Kremer og geleer
I henhold til produsentene, legemidler som påvirker lokalt sterkt økende metabolisme i industrien som de er påført (i dette tilfellet brystet), øker blodstrømmen og således å øke volumet.
Hva som egentlig skjer? Lunger er faktisk foregår, og det er derfor en kvinne å bruke en krem, en følelse av hevelse i brystet. Økt bryst i virkeligheten? Ja, men bare litt. Man kan knapt snakke om og med øke i størrelse. Men brystene faktisk ser litt større. Det bør bemerkes at denne effekten varer meget lenge, bare noen få timer. Og følgelig forblir bare med vanlig bruk.
 Maskinvaren metode
Denne vakuummassasje med et spesielt apparat. Å pålegge vakuum cup bryster, noe som skaper press, og dermed øke blodstrømmen til brystene og brystmuskulaturen.
Denne metoden virkelig gir noen effekt. Brystet kan øke med om lag én størrelse. Det vil være mer fullstendig og attraktiv. Men effekten vil ikke vare lenge, om en uke. Deretter, vil prosedyren bli gjentatt.
Og et annet tips: ikke bruk husholdning vakuum massasjeapparat. De er vanligvis av dårlig kvalitet og kan skade brystene. Det er best å ta denne prosedyren i en skjønnhetssalong under tilsyn av en spesialist.
 Diett
Denne metoden stiller flest spørsmål. Enkelte kilder hevder at, hvis det er produkter hvor et stort antall er naturlig østrogen, er det mulig å oppnå en betydelig økning i brystet. Disse produktene inneholder bønner, soyabønner, linser, erter, noen frokostblandinger etc.
Effektivt det egentlig? Østrogener i disse produktene, selvfølgelig. Men for at de påvirkes hormonene er deres behov i store mengder og er lite hensiktsmessig og mulig.
Enda mindre er rimelig å følge den legendariske folk oppskrifter brystforstørrelse, spise kål blader og brød kampanjen. Det er mange andre absurde tips som å spise rå deig, men de vi vil ikke stoppe.
På diett kan si en ting: hvis hun er sunn og balansert, vil figuren din være i orden samt brystet. Hvis du begynner å overspise, håper å bruke BH for et par størrelser større deretter brystene vanligvis øke, men med den økte midje og hofter.
 Piller og kosttilskudd
Medisiner, naturlig eller kjemisk opprinnelse, tabletter, pulver, te, kapsler, etc. er allment annonsert som et middel for å øke bryststørrelse.
Ofte, de har noen form for hormoner eller urte medisiner. Vegetabilsk sikrere, men liten effekt forventes fra dem ikke er nødvendig. Syntetiske hormoner kan fremme brystforstørrelse, men deres bivirkninger kan være farlig.
I alle fall kommer til å ta noen medisiner eller kosttilskudd, bør du kontakte lege.
 Øvelsen.
Hvordan å forstørre brystene uten kirurgi?
 Den sikreste metoden for brystforstørrelse. I alle fall, bra for helsen. Men faktisk øke brystøvelser? Størrelsen av brystkreft, på grunn av innholdet av økningen er meget vanskelig. Brystet kan øke med fettvev, hvor vektøkning eller på grunn av muskelpumpe hvis det er gjennom trening.
Den andre metoden er sikkert bedre. Du har sett brystmusklene kroppsbyggere? De ser ganske imponerende. Og om å legge muskelen og brystcancer, vil være ganske god. Bare pumpe opp musklene bodybylderskye lett. Du må overholde strenge treningsregime og et spesielt protein diett.
Men for å styrke, stram, heis, ta form av brystene og gjøre det mer smidig med trening er ikke vanskelig. Jevnlig å gjøre øvelser for brystet, vil du merke effekt i et par uker. Dermed ingen økning i bryststørrelse, men vil se mye bedre.
I øvelser direkte på brystmusklene vil du trenger flere øvelser for å bedre holdning. De ikke bare rette ryggen, men distribuerer skuldre og bryst visuelt gjøre mer høyere og vakrere.
 Hjem tiltak for å unngå.
Vi er kjent med ideen om at hvis du bruker noen prosedyrer for å øke blodstrømmen til brystene, og gjenta denne prosedyren regelmessig, kan du oppnå brystforstørrelse. Dette prinsippet benyttes av produsenter av kremer og vakuuminnretninger.
Håndverkere bestemt at for dette formål egnede andre midler, slik som vanlig sennep. Rådes til å jevnlig foreta en grøtomslag booket på brystet og deretter, angivelig, store bryster sikret. Faktisk er det en farlig prosedyre, der du enkelt kan få brent delikat og sensitiv hud av brystet. Som hvis brukt for disse formål pepper patch eller jod.
Hvordan å forstørre brystene uten kirurgi? Den mest effektive, men mest tidkrevende måten - vanlige klasser på treningsstudioet. Og først er det bedre å bruke tjenestene til en erfaren trener, fordi å finne ut hvordan du utfører øvelser for å maksimere muskel brystet, veldig vanskelig.
For lat er flere enkle midler - salver, kremer og vakuummassasje. Men sørg for å kjøpe kun sertifiserte medisiner i apotek og hardware prosedyre er bare i spesialforretninger.  
Hvordan å style håret ditt tørketrommel?
 Som allerede forslitt sannhet: endre seg selv og verden vil endre seg. For denne kvinnen akkurat nok til å endre sin frisyre. Smell, krøller eller rett - uansett hvor ny hårklipp var ikke, men det krever alltid en konklusjon. Riktig styling hår avhenger ikke bare stabilitets frisyrer til eksterne faktorer, men også helsen til håret generelt. På grunn av strømmen av varm luft tørker gir håret den ønskede form, besitter dermed betraktelig tørker håret. Til skjønnhet var ingen tap, må være i stand til riktig konkludere hår i dette tilfellet der.
 Tips før du går inn
Til holdt lengre hår, og håret forblir sunt, må du forberede dem for en blow-dry.
for å beskytte håret mot perepalyuvannya, spesielt hvis de er plassert på en regelmessig basis, må du søke før avslutningen av spesielle spray, gel eller oljer beskyttet fra varmeeksponering. Disse midlene mens omsorg for hår, beskytte dem og fortsette å bevare håret.
å holde på langt hår, må du velge riktig styling som passer din hårtype. For dette formål er det en digital skala som indikerer nivået av feste frisyrer (1 til 5), som kan sees på bokser. Lett og normal grad av fiksering (1 til 3) passende for tynt og svakt hår. En håret tykt og krøllete egnet betyr sterk og supramaksimalt fiksering (4 til 5).
Hårføner utformet et verktøy som mousse. Det strøk hvert hår og gir håret ekstra volum.
 Spissfindigheter konklusjon
Med riktig konklusjon hårføner selv bra for håret. Under påvirkning av varm luft loddet skalaer hår, så håret glatt og skinnende. For dette viktig å velge riktig temperatur og luftstrømmen.
 1.  Starte style håret tørketrommel trenger etter de tørket seg, omtrent en tredjedel. Og gjelder styling kan bare litt fuktig hår. Ellers effekten av stabling er lite eller ikke i det hele tatt.
  Jo høyere kapasitet av apparatet, jo mindre hår perezhyhayutsya. Det er slike tørketrommel dyre, men de er mye tryggere.
  For kort hår styling børste brukt eller dyse-brashynh liten diameter. For langt hår diameter brashinha bør være bredere.
  Å rette håret med en hårføner kan bruke et bredt flat kam eller stor brashynhom.
  Dyseventil bidrar til å skape vakre krøller langt hår og tilføre volum ved røttene.
  Verktøy for legging bør kun brukes der det er nødvendig å fikse. For eksempel hårrøttene.
  Fagfolk anbefaler ved avslutningen av alternative strømmer av varm og kald luft. Dette beskytter håret mot overoppheting, og vil holde lengre hår.
   Hårpleie etter legging
  Hvordan å style håret ditt tørketrommel?
   Noen styling - er stressende for håret, så etter håret skal rehabiliteres.
  på slutten av dagen må du vaske håret ditt til å vaske bort alle verktøyene for styling håret. Selv om en del av styling komponenter er omsorgsfull, til langt hår styling holde du kan ikke gå spesielt med denne kjemien til hodet til sengs. Ellers er risikoen for å ødelegge håret er svært høy.
  bidra til å gjenopprette hår struktur nærende, fuktighetsgivende, regenererende maske. Disse maskene kan kjøpes i butikken eller gjøre deg baserte kosmetikk og eteriske oljer.
  termoukladky av noe mer lidelse all hårtuppene. Derfor, de trenger spesiell omsorg. Før og etter å ha konkludert at de trenger å sette ressurser avsatt omsorg tips. De hindrer tørkeseksjonen og svært sensitive områder av håret.
  Og til slutt,
  Hårføner fiendtlighet. Ikke alltid merke og pris snakk om kvalitet. På den kan bare fortelle spesifikasjoner, vurderinger og personlig erfaring.  
Hvor ofte bør jeg vaske håret mitt?
 Selvfølgelig, må du ta vare på tilstanden og skjønnheten i plagget. Men det er noe som omgir betale mye mer oppmerksomhet, spesielt i virkelig halvparten av menneskeheten. Dette håret. Hår og hår - en svært viktig del av bildet, og fra dem avhenger i stor grad av hvordan du oppfatter folk rundt. Moderne elegant frisyre er umulig uten en sunn, ren, vakker og velstelt hår. Så se opp for ren og velstelt hår bør hele tiden og nøye.
 Daglig vask håret - det er ille?
Det er et synspunkt. Noen mennesker tror at hyppig vask håret gjør vondt, de raskt bli denne fettete utseende. Det er trygt å si at dette er en misforståelse. Selvfølgelig, hvis du vasket hodet i dag, i morgen vil bli en følelse av renhet. Vi er enig med det faktum at hvis du vasker håret hver dag, talgkjertlene øker sin aktivitet snart begynne å produsere sebum. Dermed tilpasser kroppen til de spesifikke forholdene og beskyttet fra omgivelsene. Men normalt hår føler at håret er skittent og fettete, vil du i alle fall ikke bare kommer i to ønskene sjampo. Og noen, kanskje det vil skje allerede neste dag. Her på dette grunnlaget, og hver person bør styres hvor ofte bør jeg vaske håret mitt.
Det er en annen falsk utsikt fra hyppig vask håret begynner å falle ut. Snarere kan det skje hvis du forsømmer god, kvalitet vaskemidler hode. Plukke nøye dem å unngå narkotika, ukjent person gjort.
Et annet argument i favør av nytten daglig hårvask. Talgkjertler er ikke bare på hodet, de dekker hele den menneskelige huden. Og akkurat som isolerte fett, jevnlig utfører beskyttende. Hver dag du har et ønske om å friske opp huden din, ta en dusj. Dette regnes som vanlige hygienerutiner. Så hvorfor ikke med samme frekvens vaske håret ditt?
Likevel, er det noen regler om hyppigheten av denne prosedyren? Det avhenger av flere faktorer: på hva slags som er spesifikk håret ditt, de lang tid på året det er snakk om, og til slutt på ditt ønske.
 Hårtyper og egenskaper ved omsorg
Hår er fire typer. Så bestemmer hvilken din er: fet, tørr, normal eller blandet.
 Normal - Er den vanligste typen av hår. De var enkle å ta vare på, de er gode og enkle å kam faller i enhver frisyre. Etter å ha vasket håret av denne typen i noen dager ser rent og luftig. Så de må vaskes i omfanget av forurensning, og det vil ikke være hver dag.
Useriøs denne prosedyren daglig for tørt hår. Denne typen har en tendens til å bli sprø, seksjon, og hyppig hårvask bare forsterke disse egenskapene. Svært forsiktig med å behandle valg av vaskemiddel.
Kanskje den mest problematisk type - Fett hår. Bare en dag etter vask håret ditt ser skitne og fettete. Derfor bør de vaskes hver dag ved hjelp av en mild sjampo.
Ved blandet type har råd til å vaske håret mitt hver tredje eller fire dager. Shampoo er best å velge den samme som for fett hår - mild og myk.
Og uansett hårtype, kan hårvask frekvens avhenger av hatter. Gode ​​hatter, berets, hatter, kanskje legge eleganse utseende, men de begrenser også tilgangen av luft og hryaznyat håret. Som et resultat av aktive talgkjertlene. Du begynner å føle seg dårlig kløe, mister håret sin appell. Så hodet uunngåelig å vaske oftere. En konklusjon er: å overvåke renheten av hver lue. Og for det andre: den kalde hode bør beskyttes skjerf eller hatter, eller håret vil bli sprø raskt.
 Farlig sjampo?
Ja, det er av den oppfatning at når du vasker håret med sjampo ikke bruker. Argumentene er: dette cleanser omfatter hovedsakelig kjemikalier som dårlig påvirke tilstanden til håret. Men det er umulig for disse formålene bruke fersk juice?
Hver bedrift som produserer kosmetikk er laboratorier som tester noen produkter for samsvar med den type hår og hodebunn. Som for naturlige ingredienser, kan mange av dem bli dine allergener. Så den beste veien ut, spesielt hvis du har til å vaske håret mitt hver dag - velg en sjampo som vil være gunstig å handle på håret ditt.
 1.  Tenk deg at du vet hvor ofte du trenger å vaske håret ditt er din hårtype. Men du ofte de male eller curling. Disse prosedyrene er ikke best effekt på helsen til håret. Så hver gang du vasker du må liksom gjenopprette dem. Hvis du velger riktig sjampo mild, betyr det ikke tillate rask utvasking og tap av farge. Det beste alternativet - å kjøpe hårfarge, og midlene for deres omsorg - shampo, balsam - ett firma.
  Hvis håret ditt er relatert til den type fett kjøpe sjampo, sørg for å ta hensyn til utnevnelsen. Men dette gjelder for alle hårtyper. Og malt den måten også.
  Vi må vaske håret mitt hver dag - se vaskemidler bare merket "for hyppig og daglig bruk." Disse sjampo vil bidra til å holde håret rent uten nashkodyvshy dem. Husk at det samme bør utvise årvåkenhet når du kjøper balsamer og masker for hår. Disse verktøyene har også forskjellige anbefalinger.
   Noen nyttige tips
  1.  Før du vasker håret ditt, bør de være godt kam. Som et resultat, er de bedre promyyetsya, flak av død hud vidsharuyutsya, og få håret glans og volum.
   Søk om å vaske håret mykt vann. Tørt hår er nyttig å vaske med kokt vann. Forresten, er vann bedre å bruke moderat temperatur, ca 35-36 grader. For varmt eller for kaldt vann dårlig for håret.
   Når du vasker kontakt med hår og hudpleie, trenger ikke mye for å gni hodet.
   Ikke misbruk sjampo. Du Skyll hår ved å legge til to teskjeer av midler for langt hår - en for middels lengde hår og noen dråper - for korte hårklipp.
   Hver sjampo kan brukes til å styrke hår og skjønnhet. Skyllet sine urteteer. For eksempel gir kamille håret en fin gyllen nyanse og farge på te infusjon raskere mørkt hår. Nettles nyttig å bruke når du vasker tørt hår.
   Eksperter fraråder ofte tørt hår tørrere, spesielt med daglig vask. Varm luft er dårlig, det gjør håret tørt, endre deres struktur. Det er bedre hvis du puslespill naturlig. Hvis det ikke er tid til å vente, kan du bruke en hårføner, men prøv å hår før tørking fortsatt litt tørket. For å redusere skader til et minimum, bruk "kald" modus tørking, og hårføner prøve å holde seg borte fra hodet.
   Den franske si dårlig humør forsvinner hvis sjampo. Dette gjelder hvis retten til å utføre denne handlingen. Vaske hodet to ganger i uken eller hver dag - samme prosedyre skal gi deg glede. Og, selvfølgelig, dra håret.  
Яндекс.Метрика