Hvordan fotografere speilreflekskamera?
 Tidligere speilreflekskameraer var tilgjengelig til en smal krets av fagfolk. Nå fans kan delta og gjennom dem til fotografering. Men en vanlig feil nybegynnere - anskaffe "SLR" anså seg en stor fotograf og vente på gode bilder. Du må forstå at bare trenger å lære å bruke et kamera, lære de grunnleggende prinsippene for fotografering, og da er du rundt og vil ikke så fornøyd, men minst fornøyd med arbeidet ditt. Hvordan fotografere speilreflekskamera?
 SLR skiller seg ut fra den vanlige stort antall ulike innstillinger. Vurdere de store de som kan og bør endres til å bruke.
 1.  Aldring. Det er på tide å åpne lukkeren kamera når du fotograferer. Jo mørkere jo lengre må det være på tide. Jo raskere motiv i bevegelse, er lukkerhastigheten kortere. Hoved lukker: 1/30 - 1/128 sek - lov til å trekke seg fra hånden, 1/128 sek - trinn 1/250 sek - løping, 1/15 sek - overskyet, trenger du et stativ 1/9 sek - dårlig belysning , trenger du et stativ. På lang utholdenhet kan fjernes bare helt ubevegelige gjenstander og må bruke et stativ, eller en fryktelig risiko "uklart" bilde.
   Aperture. Dette hullet i linsen overfører lys. Jo mindre blenderåpning, når frem til mindre lys linsematrise. Representert membran som f2 F28 f8 f16 etc. For å få et godt bilde lukkertid og blenderåpning bli enige seg imellom, jo ​​mindre klemt membran, jo kortere eksponering bør være. På grunn av disse innstillingene, kan du endre dybdeskarphet. Når du fotograferer natt, lukke åpningen, lyset fra lampene få som ikke "baller" og "stjerner", og jo mindre blenderåpning, jo større deres stråler.
   Skyting modi:
   automatisk;
   semi - P, kan du endre ISO, hvitbalanse og fokus punkt;
   Aperture Priority - A (Av), semi-automatisk blenderprioritet AE, kan blenderåpningen du å endre, men selve kameraet velger riktig lukkertid til det.
   Lukkerprioritet - S (Tv), semi-automatisk prioritert lukker, kan du endre lukkertid og kameraet velger sin egen ønsket blenderåpning.
   Hand - M, kan du endre alle dine innstillinger.

   DOF representert plass (FLU). Liten størrelse influensa indikerer at bakgrunnen på bildet uskarpt. For å gjøre bakgrunnen uskarp så mye som mulig, må du ta med objektet er fjernet, at han tok mesteparten av rammen. Det må blenderåpning så åpen som mulig. Jo mindre brennvidden på objektivet, jo mer influensa.
   Hvitbalanse. Standard er satt til automatisk modus. Eksperiment velger hensiktsmessig. De viktigste parametrene innlemmet i kameraet:
   dagslys;
   beslutningstakere;
   overskyet;
   skygge utendørs;
   Tungsten;
   fluorescerende lys;
   manuell modus;
   flash.
   Hvordan å holde kameraet?
  1.  Observere profesjonelle fotografer, hadde de en hånd å holde kameraet og den andre - objektivet trykkes albuene til kroppen enn å redusere kamerarystelser.
   Hvordan fotografere speilreflekskamera?

    Skiller seg ut. Plasser føttene skulder bredde hverandre, lene deg tilbake til en fast støtte - dette kan delvis ta presset ut av hendene og få et klart bilde. Du kan også sette kameraet på noe stødig, og ideelt sett - bruke stativ.
    Zatamuyte pusten før du klikker på "start", gjør det forsiktig og jevnt, uten brå bevegelser, spør snikskytter. Kort tid etter, ikke rush å ta kameraet og sett fra en person innhentet bildene, kan det "fett bildet."
    Hvis du vil vise et objekt i bevegelse, klikk deretter på "start" litt før ønsket dato.
    Prøv ikke å skru opp øynene når du tar bilder, kan du bruke begge øynene slik at du kan se hele bildet, og nøyaktig hva som skal vises i bildet.
    For god praksis viktige skudd. Ta med deg kameraet overalt, skyte, hastighet, kan du prøve å behandle bilder, lese bøker, delta på workshops, se bilder av kjente kunstnere og prøve dem igjen. Ikke bruk automatiske innstillinger bare med manuell kontroll du lære hvordan du velger riktig vinkel, for å gi fokus, bruke forskjellige innstillinger. Slå på fantasien og fantasi og snart oppdage at de gjeldende bildene mye mer interessant og bedre enn originalen.
    Hvordan du plasserer et objekt i scenen?
   1.  Ikke la mye tomrom. Hvis du fotograferer et barn, for eksempel, så skal han tar opp plass i rammen hvis side bakgrunn (kjønn, gress, trær) ikke bære noen mening. Selvfølgelig, hvis det spiller en viktig rolle (ender i bakgrunnen, blad søppel), viser det.
     Det er ditt samlings motivet midt i bildet. Eksperiment noen ganger fantastiske og bilder oppnås når fokuset skiftet.
     I utgangspunktet lange horisontale gjenstander fotografert holder kameraet vannrett, og høy - vertikalt.
     Ikke dusjet 'skyline.
     Fotografere i mørket ved hjelp av en blits, og går ikke langt fra objektet, lys til det, og kan ikke fly. "
     Bildet skal ikke være noen unødvendige deler av kroppen. Tilfeldigvis treffer gale hender eller føtter vil ødelegge hele bildet. Spesielt hvis det er et øyeblikksbilde av landskapet.
     Fotografere, ikke stå mot solen: objektet vil unaturlig, nemlig foto - svart. Husk at lyset må falle på samme emne. Gode ​​bilder er i dagslys utendørs. I rommet for å finne riktig oppsett vanskeligere.
     I portrett ikke komme for nær til mannen: det forlenger funksjonene i ansiktet hans.
     Unngå "smazanosty" bilder?
     Årsaker til "utvanning" av bilder:
     dårlig belysning;
     skjelvende hender;
     objekt i bevegelse;
     fotografering på en lang fokus.
     Hvis du ønsker å ta bilde av et objekt i bevegelse, og deretter redusere lukkerhastigheten eller øke ISO. Hvis du ønsker å gjøre et godt skudd i mørket, bruke stativ.
     For å minimere «Blur» bilder til ordentlig lokalisere kameraet, kan du bruke en spenningsregulator, bruke blits, ekstra lys, stativ, gjøre kortere utholdenhet, øke ISO.
     Fotograferer i manuell modus, ukorachyvayte utholdenhet, redusere den utstrekning mellomgulvet. Når det er mulig spenner over, men bildet er fortsatt ikke klart, deretter øke ISO. Bildet i dette tilfellet vil være støy, men det vil klare.
    Hvordan fotografere speilreflekskamera?
     Hvordan skyte et portrett?
    1.  Ikke legg i ekstra rammedeler.
      Merkelige hender og føtter vil ødelegge bildet.
      Ansiktet i bildet må velges.
      Ikke kutt "folk. "Skjær av hender eller føtter ser forferdelig.
      Ta barn med sin høyde vekst eller lavere.
      Ikke plasser motivet nøyaktig i midten av bildet.
      Portrettet skal vise hovedkaraktertrekk, vaner eller merke seg å avsløre hans identitet.
      Hvordan å skyte liggende?
     1.  Horizon Lines skal være 1/3 eller 2/3 høyde. Og hvis det er på toppen, og deretter komme i forgrunnen fasiliteter, som ligger i nærheten. Hvis du ønsker å velge objekter på avstand, bør horisonten plasseres i den nedre delen. Hvis det legges vekt på fotografering er på visningsobjekter i vannet, bør horisonten være plassert rett i midten av bildet. Horizon kan ikke være - fotografiene i ånden av minimalisme.
       Det er viktig å velge en tone. For høstdag - stille for en natt landskap - mørk blå.
       Spill i kontrast.
       Følger regelen med "prospekter".
       Korrekt bruk av lys. Spesielt god morgen bilder dag kan være av interesse bare i nærvær av uvanlig terreng og kveld, er det vanskelig å gjøre uvanlig.
       Noen landskapene ser bedre ut i svart og hvitt.
       Master speilreflekskamera - enkelt, du trenger bare å gi dette litt tid til å lese minst brukeren. Men husk at en ekte profesjonell vil fjerne ekstremt vakkert bilde og en vanlig "såpestykke", og hvis klippe skyte i det hele tatt, vil ingen moderne utstyr bidra til å forbedre rammen. Ingen kamera gjør bilder av kunstverk, og en mann av kunnskap, ferdigheter og visjon.  
Hvordan du kan redusere bilde i Photoshop?
 Moderne digitale kameraer og skannere har svært høy oppløsning og produserer bilder som er for store til å overføre dem via e-post eller laste opp til internett på forum og blogger. Det regnes som god folkeskikk å komprimere slike bilder til akseptable verdier som er vanligvis ikke mer enn 800 piksler på den største siden. Forminske bildet ved hjelp av ulike programmer, men vi anbefaler at du bruker denne kraftige bilde redaktør bitmaps kalt Adobe Photoshop.
 Hvordan du kan redusere bilde i Photoshop
Vurdere prosessen med å komprimere bilder i Photoshop og noen av dens nyanser.
 1.  Åpen i Photoshop behandlet bilde.
  I hovedmenyen øverst gå til neste bane "Image" - "Image Size" eller bruke tastaturet "hurtigtaster" Alt + Ctrl + I.
  Velg måleparameterne for bildet i piksler, hvis gjeldende konfigurasjon du bruke prosenter.
  Endre en av alternativene bredden eller høyden på bildet til ønsket verdi. Den andre endringen i forhold til det automatisk gitt nedenfor i dette vinduet, velg "Behold størrelsesforhold". Klikk "OK" for å lagre endringene og lukke vinduet.
  Hvordan du kan redusere bilde i Photoshop?

  Slik lagrer du en miniatyr fra hovedmenyen gå til "File" - "Save for Web & Devices".
  Veiviseren bevare ønsket format (GIF, JPEG eller PNG), sett et lagret bildekvalitet, noe som vil påvirke "vekt" av bildet i kilobyte, og klikk "OK".
  Hvis du ønsker å få et miniatyrbilde med et visst forhold mellom bredde og høyde, så det bør være pre-crop funksjonen "Frame", setter det i innstillingene som kreves verdi. Løping er som følger.
  1.  I et åpent bilde med verktøylinjen, velg "Frame". Dette verktøyet er også aktiveres ved å trykke på "C" på tastaturet.
   Innstillingene i opsjons ramme bredde og høyde spesifisere de nødvendige verdier. Hvis du ønsker å få et bilde 520h300 og deretter angi bredden - høyde 520-300.
   Hvordan du kan redusere bilde i Photoshop?

   Plasser markøren over bildet og klikke med venstre knapp fly Flytt bildet, velge ønsket område. Når du har valgt slipp venstre museknapp. Rammen vil møte forhåndsdefinert punkt i innstillingen proporsjoner.
   Rammen kan justeres ved å forskyve og dreie den ene eller andre retningen.
   Når rammen vil ta riktig posisjon for å fullføre prosessen med trimming å trykke på Enter på tastaturet.
   Ta bilder til ønsket størrelse ved fremgangsmåten beskrevet ovenfor.
   Etter å redusere størrelsen på bildene i Photoshop bildekvalitet ut av en liten vekt som du enkelt kan sende e-post eller post til nettet.  
Яндекс.Метрика