Hvordan fotografere side på Internett?
 Ganske ofte databrukere har et ønske om å spare favoritt eller nyttig, etter deres mening, websiden. I en fersk artikkel på nettstedet vårt, har vi allerede snakket om hvordan du skriver ut en nettside som pdf-fil og lagre den som en egen fil fra arkivet synlig i alle nettlesere. I dag forteller vi om en annen, kanskje den mest raskeste måten lagre sider fra Internett gjennom innholdet i skjermbildet og lagre den for senere harddisk som et bilde valgt format. Så, hvordan å ta en fotoside på Internett?
Den første tanken som kommer til en mann i hodet ved omtale av ordet "fotografi" er på grunn av det faktum at du trenger å bevæpne kameraet og lage et bilde av det, innholdet i dataskjermen. Ideen i prinsippet riktig, men ikke den beste løsningen. På grunn av særegenheter av monitor få god bildekvalitet har ikke engang kommet ut med et meget godt kamera. Her er et eksempel bildevisning monitor laptop gjort DSLR.
Hvordan fotografere side på Internett?

Som du kan se, er kvaliteten så som så.
Av denne grunn, på denne måten ingen bruker. Å ta en fotoside på Internett, eller med andre ord ta en skjermdump (printskrin) bruke innebygde operativsystem programvare for å lage skudd kontrollere innholdet. Disse er gjennomført veldig enkel.
 1.  Åpne en nettleser og gå til siden du ønsker å beholde. Hvis den åpne noen andre faner og du ikke vil skal vises i skjermbildet, og deretter lukke dem. Om ønskelig del av en nettside er utenfor det synlige området av skjermen, bruke strimler prokrыtky at det reflekteres på skjermen.
  Trykk " Prt Scrn / Sys RQ "For å fotografere det synlige området på skjermen. Navn tastene «Prt Scrn» - et akronym for engelsk ord Print Screen, som oversatt betyr "print screen".
  Alle tastaturer som knappen er plassert sammen med de riktige knappene fungere nøkler F12.
  Hvordan fotografere side på Internett?

  Ved å klikke hurtigtastene «Alt» og deretter «Prt Scrn / Sys RQ», du bare ta et bilde av det aktive vinduet. Ofte er det mer smertefullt enn et øyeblikksbilde av hele skjermen, som i det lagrede bildet er plassert unødvendig informasjon.
  Gjenta igjen:
   Prt Scrn - Bygge alt innholdet på skjermen til utklippstavlen;
   Prt Scrn + Alt - Et øyeblikksbilde av bare det aktive vinduet.
  Mange bærbare datamaskiner tastatur med et redusert sett med knapper. Key Prt Scrn / Sys RQ kombineres med alle andre og er aktivert i dette tilfellet bare etter å trykke på Fn-tasten på tastaturet.
  Når en tast trykkes «Prt Scrn / Sys RQ» og dens kombinasjon med Alt-tasten innholdet på skjermen er plassert på utklippstavlen, eller RAM.
  For å lagre innholdet i utklippstavlen som et bilde, kjøre noen grafikk editor som innebygde Windows Paint, og følg innsatsen tatt bilde fra menyen, eller ved å trykke Ctrl + V.
  Lagre bildet i det valgte formatet. Som et resultat ble det oppnådd følgende kopibilde.
  Hvordan fotografere side på Internett?

  Det er merkbart at kvaliteten i samsvar med det som ble oppnådd av kameraet.
  Brukere av Windows Vista og Windows 7 for å lage skjermdumper kan bruke saks - innebygd verktøy for å fange skjerminnholdet. Den lar deg ta et øyeblikksbilde av hele skjermen, aktive vinduet, noen rektangulært område eller til og med fri form vise innhold.
  Ligger i verktøymenyen "Start" - "Standard".
  Hvordan fotografere side på Internett?

  Når det begynner må du velge hvilken type det innsatte fragment av følgende: "vilkårlig form", "boksen", "vinduet" og "full skjerm".
  Hvordan fotografere side på Internett?

  Etter å ha valgt en saks holder på skjermen for å velge kopyruemuyu regionen. Kopiert fragment åpner i den integrerte editor, som du kan bruke umiddelbart lagre den resulterende bildet.  
Hvordan bruke Twitter?
 Hver moderne person som bruker en datamaskin og en tilkobling til Internett sikkert hørt om Twitter - en populær mikrobloggingtjeneste. På TV-skjermer og sidene i avisene forteller oss at de bruker skuespillere, idrettsutøvere, presidenter og andre kjente mennesker. Vidd greide å komme opp med en spøk om hvordan man har tidligere president og nå statsminister "fikk lopper i en genser." Hvis du har bestemt deg for sin egen erfaring til å vite årsakene til populariteten til denne tjenesten, registrere det, men vet ikke hvordan du bruker Twitter og hva de skal gjøre med det, så denne artikkelen er for deg.
Vi forutsetter at du allerede har satt opp en konto i Twitter. Hvis ikke - vi anbefaler å lese artikkelen på vår hjemmeside for å registrere en Twitter-konto.
 1.  Etter registrering må du dukke opp før hjemtjeneste. I hennes venstre kolonne vil bli vist de grunnleggende statistikk over kontoen din, din totale antall tweets (records) hvor mange blogger du abonnerer og hvor mange brukere du. Ved å klikke på disse dataene, kan du vise din abonnerer til hvem og som følger deg.
  Følgende statistikk vil bli plassert med ordene "en Tweet", klikke på noe som vil du være i stand til å lage sine egne oppføringer i bloggen din. En viktig funksjon av diskant er det begrensning på lengden på genererte meldinger på 140 tegn.
  Hvordan bruke Twitter?

  Å legge du kan legge ved bilder eller sette inn en link. Link lagt bare å kopiere en URL-i meldingsboksen, som hun forvandlet fra enkel tekst til hypertekst (klikkbar). Siden meldingen lengde er begrenset, og mange URL-forkorting med spesielle tjenester, for eksempel
  bitly.com
  .
  Når meldingen, klikk på "Tvitnut" for hans avgang. Etter å ha plassert Tweet det skal vises i filmen du og dine abonnenter og de vil være i stand til å lese den.
  Hvordan bruke Twitter?

  Nedenfor tweets er å legge til enhetsemnene.
  Hvordan bruke Twitter?

  For å få den faktiske tema for landet ditt, klikk på "Endre" boksen og klikk "Rediger" og deretter "Send" -knappen.
  Hvordan bruke Twitter?

  Hvordan bruke Twitter?

  I høyre kolonne på hjemmesiden vises bånd diskant meldinger, noe som reflekterer dine innlegg og meldinger til brukere der du abonnerer.
  Beveg musen over en melding, og du vil se fire alternativer:
  utvide;
  å svare;
  Retweet;
  favoritter.
   Åpen  åpner tilleggsinformasjon til meldingen: kommentarer og retweets andre brukere.
   Svar  kan du skrive dine kommentarer til meldingen.
   Retweet  betyr å plassere en fremmed i sin tweet tape, hvis du tror at abonnentene, kan det være interessant.
   Legg til i favoritter  brukes i tilfelle der du virkelig likte en tweet, og du ikke vil at det skal gå seg vill med tiden i millioner av andre meldinger. Gå tilbake til ham etter at du legger vil være gjennom mappen "Favoritter" i kontoen din.
  Vurder også legge individuelle konto ved å sette et bilde som vil vises sammen med alle dine tweets. Brukere med standard fotografering som egg ikke liker, fordi tro roboter.
  Hvis du vil redigere et bilde, klikk på bildet og girkassen under menyen, velg fra listen velger du "Rediger profil".
  Hvordan bruke Twitter?

  I det nye vinduet, klikk på "Endre yet.Upload et bilde" og laste opp bilder fra din PC eller skyte på nytt ved hjelp av et webkamera.
  Hvordan bruke Twitter?

  Et nyttig verktøy når du bruker diskant er en hashtag. Hashtag - et nøkkelord som påvirker opprettede posten for et raskt søk for bestemte poster et emne og lage individuelle kanal orientering. Slik planlegger din melding hashtag # Sett symbol gitter og umiddelbart etterpå uten en plass, skrive navnet hashtag eller meldingsemnet. For eksempel, #kakimenno.
  Merk at hashtag samt bilder og lenker som er festet til tweets fanget i lengde generert melding.
  Sammen med Twitter Russifiseringen ble støttet hэshtehov skrevet på kyrillisk. I hэshtehah ikke lov til å bruke tall, spesialtegn og mellomrom. Hvis du ønsker å dele noen ord i hэshtehe, bruker dette symbolet strek.
  For å bruke Twitter, sende meldinger og lese til dem du abonnerer på, ikke nødvendigvis bruke datamaskinen. Å arbeide med diskant på Mobile hendig program utviklet for alle populære plattformer: iPhone, iPad, Android, Blackberry og Windows Phone 7. Du kan justere publisere meldinger via SMS.
  Twitter gir store muligheter for kommunikasjon, produktmarkedsføring eller forfremmelse av interessante områder. Men dette er ikke begrenset til sitt potensial. Du er sikker på å finne ham korrekt anvendelse gang begynne å aktivt bruke Twitter.
  All informasjonen i artikkelen er gyldig i skrivende stund. Kanskje etter den tid ære deg dette materialet at grensesnittet vil endre diskant. Kan du rapportere det i kommentarfeltet, og vi vil gjøre de nødvendige justeringer i artikkelen.  
Яндекс.Метрика