Hvordan fårekjøtt yngel panorere?
 Kjøtt av sau eller lam melk lenge hatt et rykte som et ideelt råmateriale for riktig grill. Ernæringseksperter og kokker i en stemme si om fordelene og unike kulinariske egenskaper lam. Blant dem - tre ganger lavere i sammenligning med svinekjøtt, fett, små mengder kolesterol og lavt kalori. Samtidig vitaminer og mineraler ikke mindre, og jern - enda mer enn annet kjøtt. Denne lam i livet er ikke kjent forutanelse rask død, karakteristisk for oppdretts kyr og griser, så det osvezhevannaya kadaver inneholder såkalte "hormon av frykt". Disse enestående kvaliteter gjør gourmet lam i hele piknik sesongen for å jakte på det i basarene og supermarkeder. Men livet slutter ikke med den første frosten, og saftig kjøtt appetittvekkende ikke bare utendørs. Så hvorfor ikke lage lam hjemme, til enhver passende tidspunkt. Og i stedet for grillspyd og grill for bruk av enkle og praktiske verktøy, komfyr og en stekepanne med en tykk bunn. Denne kokeprosessen er ikke veldig forskjellig fra andre kjøtt steking hjemme, selv om den har visse egenskaper. 
 Har utvalget og foredling av lam
 Mest delikate kjøtt - i lam og sau, ikke ment for avl. Skrotter av lam og meieriprodukter i det hele tatt regnes som en delikatesse og forberedt, vanligvis helt eller store biter. Som lam født i vinter, i begynnelsen av et nytt år, og selger dem svezhuyut vanligvis på våren og forsommeren. Hvis du ikke har tid til å kjøpe så ung lam, se etter velfødde sau på under et halvt til to år. Deres kjøtt er også svært øm, selv om tettere enn de unge.
 Gammel sau lett preges av en mørk, rødbrun zhylystomu kjøtt og tykk gul olje. Hans lukt - det er ikke bestemt delikat aroma av lam og rik og nesten avledet tung ånd. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe kjøtt, uten anger, send den til farse - god biff eller en vannkoker det fortsatt ikke vil fungere. Men med indrefilet, loin blad og en ung, velfødde lam kommer ut deilig skygge karakteristisk lukt og smak.
 Å legge krydder til dempe eller lam marinert smak og serveres med sauser. Tradisjonelle krydder for lam var spisskummen, ingefær, hvitløk og løk. Mens forskjellige retter ved hjelp av urter, grønnsaker, nøtter og sitrus. Lam går bra med krydret og fet sauser, ferske bakverk, ingredienser og garnityrer, og samtidig beholde sin identitet. Men selv de enkleste fatet riktig tilberedt stykke ferskt lammekjøtt kommer ut velsmakende og sunt.
 Oppskrifter lam pan
 British Prince Charles er så glad i fårekjøtt og bekymret for sin kvalitet som vokser "miljøvennlig" sauer på gården. Representanter for andre mennesker, som ikke kan skryte av aristokratisk opprinnelse, ikke hengi seg til en rekke retter med lam grekerne koker moussaka, som haggis skotsk, irsk lam lapskaus foretrekker, tadsjiker gal næringsstoff kaurdaka og usbekere har opprettet en uovertruffen pilaf med lam.
 Og så er det kar georgiske, turkmenske og shurpa indisk garam masala - alle disse rettene som bekrefter allsidighet og ernæringsmessige verdien av lam. Her er noen enkle oppskrifter som vil tillate deg å bli med i denne globale kjøtt fest:
Hvordan fårekjøtt yngel panorere?
 1.  Lammestek i pannen. Ta en kilo kjøtt, en mellomstor løk, saften fra en halv sitron og en klype salt og pepper. Fårekjøtt skyll under kaldt rennende vann og skåret i terninger med samme kant om to inches. Løk skåret i ringer eller halv ringer, med kjøttet satt i en dyp bolle, tilsett pepper og bland med hendene. Hell sitronsaft og dekket, i kjøleskapet i fire timer.
   God varme pannen og satt kjøttstykker ett lag raskt slå til hver av partene fikk sin del av varmen. Når kjøttet er så "zapechatalos", reduser varmen til middels og stek lammet i ca 30-40 minutter, snu regelmessig stykker. Krydre med salt i 5 minutter til de er møre.
   Lammestek med grønnsaker. Du trenger en kilo kjøtt, en halv kopp buljong, 100 g pitted oliven, saft av 1 sitron, 1 ss hvetemel, 50 g oliven (kan være en annen steke vegetabilsk) olje, pepper, tørket oregano og andre urter - en klype eller smak.
   Fårekjøtt vask i kaldt vann, tørr og skåret i små stykker på tvers av muskelfibrene. Forsiktig rulle hver brikke i mel og satt i forvarmet panne med smør. På middels intensitet lys steke kjøttet i 20-25 minutter under konstant omrøring. Lett sesong med salt og dryss med pepper og hell suppen.
   Dekke pannen med et lokk og la vansmekte på svak varme i en halv time. I mellomtiden skjær oliven ringer og legge til kjøtt med oregano og / eller andre tørkede urter i 10 minutter før slutten av matlaging.
   Steke lam i tomatsaus. Forberede en kilo kjøtt, tre mellomstore løk, kopp tomatpuré eller saus, friske tomater 2, 50 g smør, 1 sitron, 1 bunt dill, salt og pepper.
   Skrell og finhakk vil kutte løk. Skyll kjøtt, skåret i små biter og deler identiske med løk stek i 15-20 minutter i den varme oljen. Deretter satt på kjøtt tomatpuré, tilsett litt vann til å dekke lam, lett dryss med salt og pepper. Klar bestemme for mykhet og homogen kjøttsaus. Grønne, krus hakkede tomater og sitron brukes til pynt retter når du sender til bordet.
   Lammestek med tørket frukt. Lett, men solid festlig parabolen for matlaging som du trenger en halvkilo myk lam en kopp buljong, 100 gram tørkede aprikoser og svisker pitted en medium løk, 3 ss raffinert olje og tomat og eple saus, 1 ss skjeen av sukker, 50 g smør, 1 ss eddik, litt frisk urter, nellik, kanel og salt.
   Skyll kjøttet i kaldt vann, skrelle og kutte filmer fra de samme kuber ca 40-50 g hver. Raskt stek i en varm panne med smør til overflaten stykker "hoppet" og aldri la ut kjøttsaft. Satt i en dyp stekepanne eller skillet tykk.
   I en annen liten panne stek hakket løk med fruktpuré, legg kjøttet og hell suppen. La lokket over middels varme i ca en time. Deretter legger i pannen tørr frukt, eddik, krydder og sukker. Rør, cover, og la det småkoke i ytterligere 10-15 minutter.
   Av og store, er fårekjøtt stekepannen ikke vanskelig hvis du følger reglene for utarbeidelse av kjøtt og temperatur. Alle ingredienser (grønnsaker, korn, sauser) tilsettes til det samme prinsipp til pre-behandlet kjøtt basert. Varierende dem til din smak, kan du lage mat med lammestek og hverdag og ferie måltid uten en masse tid og kostnader. Det faktum at maten ikke er kokt kylling eller common-kalv og lam med, gjør deg i øynene av husholdningen og gjester dyktig vertinne.  
Hvordan impregnert svamp kake med sirup?
 Blant de ulike bakverk, klassiske og nye oppskrifter kake ikke mister sin popularitet. Den milde smaken og tekstur gjør det lufte en favoritt godbit søtsaker i alle aldre. Og for barn er mer egnet til andre kjeks desserter: de har et minimum av ingredienser og bare naturlig, myk og lett elimineres struktur. Eldre mennesker foretrekker å svamp kaker og kaker av samme grunn. Og alle de andre søt tann har råd til å diversifisere tradisjonell kjeks deig smak, aromatiske og dekorative måter. Den enkleste og universell - det impregnert sukkerbrød med sirup. Rimelig og enkel metode egner seg for nesten utallige muligheter. For enhver smak, alder, ferier og bare quirks kan oppfinne og implementere nye varianter. Uansett, blir nok sirup en tørr kjeks basis variasjoner, noe som gjør det mer fuktig og anbud. Det er bare en gudegave for unge husmødre eller de som har ikke mye tid for kulinariske herligheter. Etter å ha brukt ulike sirup kan være identiske kaker å skape nye, ikke liker hverandre konditori kunstverk. 
 Oppskrifter sirup behandling kjeks
 Behandling kjeks bruker sirup og søte sauser av varierende grad av kompleksitet og kostnader. Til dessert, en romantisk middag, kan det for eksempel alkohol, upassende sirup for barnas kaker. Men utvalg av essenser, fruktjuice og smakstilsetninger kan du eksperimentere med eksisterende og skape nye oppskrifter sirup til din smak. Prøv en av de som liker oss,
 1.  Sukker sirup for kjeks. Faktisk, til denne basen, søt væske, som kan legge enhver smak aromatisk komponent formidle originalitet. Men først sirup oppskrift for svamp kaker og bakverk bestående av sukker og vann i et forhold på 2: 3. Bland ingrediensene og kok opp. Fjern skum og kul sirup. Bare den avkjølte sirup egnet for smakstilsetning.
   Vanilje sirup for kjeks. Legg den avkjølte sirup vanilje eller bare bruke vaniljesukker i stedet for raffinert sukker.
   Brandy sirup for kjeks. To spiseskjeer konjakk helle den avkjølte sukkersirup og rør til flytende foreninger. Alternativ med rum og bourbon konjakk i stedet også populært.
   Kaffe sirup for kjeks. Hell i en bolle med litt sirup ostyvshim kopp nytraktet kaffe. Du får en perfekt sjokolade sirup behandling kjeks.
   Citrus Sirup for kjeks. Skrell og fruktjuice uten masse sitron, lime eller appelsin sirup mix i basen.
   Frukt sirup for kake. Bruk noen naturlig juice eller syltetøy uten væske kjøtt og ben for å gjøre sukker sirup farge og smak av frukt. Spesielt godt egnet til aprikos, kirsebær og granateple juice.
   Sjokolade sirup for kjeks. Kok rik kakao eller oppløse hovedsakelig sjokolade sirup pulver.
   Likør sirup for kjeks. Alle likører perfekt utfyller smaken av sukker sirup. Når du legger til kokos, er Beylyza Cointreau eller impregnering enda søtere. Limoncello gir den en nøtteaktig smak. Uansett, for å berike sirup passe nesten alle alkoholholdige drikker, inkludert vodka.
   Teknologi impregnert svamp kake med sirup
   Sirup gjennomvåt ikke bare kaker og bakverk, men også noen cupcakes, muffins, rum baba. Men alle de samme sukkerbrød gjennom impregnering erverve hans berømte delikatesse og plastisitet. Til myk deig raskyslo fra væsken til impregnering sirup begynne først etter kaken avkjøles helt. Ellers grunn av rush du risikerer i stedet for myk kake få pløsete og uformelig klump av søt.
   Ideelt sett, etter fjerning fra ovnen kaker eller brød maker må betale for minst tre og helst seks timer. Denne gangen kan du bruke på matlaging sirup, som ennå ikke har gjort det avkjøles til romtemperatur. Bruk den spesielle kulinariske børste haug syntetisk eller silikon. Noen vertinner er vant til å bruke en teskje, som generelt, spiller ingen rolle, og er avhengig av din bekvemmelighet. Hoved følge følgende trinn:
  1.  Kjeks kake skåret i tynne lag eller bake kaker akkurat passe mengde av ønsket tykkelse.
   Hvordan impregnert svamp kake med sirup?

    Dypp penselen i sirup eller scoop skje og ga dem Spre hver tortilla. Vent til væsken er absorbert, og gjenta prosedyren hvis du tror svamp fuktet nok.
    Generelt er mengden av sirup varierer avhengig av smak - en som en tørr, svakt farget kake, og noen-våt og fuktig selv ved impregnering.
    Store og / eller høye produktet impregnert med en sprøyte. Du må skrive det i sirup og tynn nål til å injisere den inn i kaken, prøver å fordele jevnt væsken i testen.
    Små kaker ofte dyppet i sirup. Det viktigste som er "svømmende" var svært kort. Umiddelbart trakassere muffins med sirup før de hadde tid til å absorbere overflødig væske.
    Erfarne bakere anbefaler suge sirup svamp kake fra kantene, gradvis flytte til sentrum. Denne teknologien gjør det mulig for den mest jevn fordeling av søtlig.
    Hvis du ikke er sikker på om det er nok sirup helles på kaken, forsiktig Pierce spyd det og se på innsiden. Grad bli våt test kan evaluere og fuktighet strukket tilbake grillspyd.
    Legg merke til at ganske tung sukker sirup og synker gradvis lavere og lavere inn i den tykke deig, så endelig vurdere graden av impregnering kan være bare 20 til 30 minutter før operasjonen.
    Pynte kake og serverer den til bordet vil være først etter at sirup er helt absorbert. Men sette gjennomvåt tortillas hverandre bedre med en gang. Dette bidrar til en bedre smak kaken og gjøre mer bærekraftig.  
Яндекс.Метрика