Hvordan å gjenopprette neglene etter skjellakk?
 Naturens lov, rettferdighetens lov, lov ondskap - du kan kalle dette fenomenet som noe annet enn naturen vil ikke endre. Og det er at alle fenomener i livet har en nedside. Derfor er det ingen absolutt sikker drift og helt harmløse kosmetiske prosedyrer. Men vi er alle kommer til å risikere hvis fordelene med det er mer enn sine ulemper. For eksempel, tør å gjøre et varig manikyr, til tross for skaden han fører naturlige negler. Dessverre gjorde noen manikyr ikke engang advare sine kunder om hva som vil skje etter gel neglelakk eller skjellakk. Så jenter, glade og vakre velstelte hender, ikke engang tenke på hvordan å gjenopprette neglene etter skjellakk. Konsekvensene av en slik sikkerhet kan bare lakkfjerner etter. Takle dem - ingen enkel oppgave. Men du kan godt være i stand til å fullt igjen etter skjellakk negler, hvis du følger våre råd.  Hva er Shellac? Effekt av skjellakk spiker
 Å effektivt gjenopprette negler må forstå hva som er skjellakk og virkningen det har på den naturlige neglen plate. Spesielt ikke noe vanskelig å forstå her er ikke - verken i teori eller teknisk. Shellac belegg - en slags "hybrid" mellom spiker og spiker gel deres kapasitet. Vel, Shellac - dette er faktisk et registrert varemerke, beskytter den know-how. I motsetning til gel skjellakk er ikke egnet for forlengelse og / eller korrigering av negleplaten, slik at det ikke dannes, men bare dekker det. Skjellakk er lagret i den samme flasken som helst emalje polish. Men han, som gel bør ultrafiolett stråling, der det stivner. Bare i luften som en klassisk neglelakk, ikke skjellakk ikke tørke. Hva en sytez beste kvaliteter: enkel lakk å bruke og stabilitet av gelen i tåa.
 Men disse funksjonene ikke er begrenset til skjellakk. Han har flere andre funksjoner som bør avgjøre valget bør være laget av skjellakk manikyr:
 Shellac negler lenge holdt opp til 14 dager gitt nøyaktige sokker. Men i to ukers tid å spikre sin fiskeri, så blir nødt til å ta av dekselet og / eller oppdatert på noen måte.
 Shellac spesielt løsemiddel er fjernet, ikke mekanisk kuttet bort som påløpte negler gel.
 Shellac brukes kun for sterke, sunne negler helt. Problem (sprø, sloyaschyysya, sprø) under neglen skjellakk forbli den samme svake, og hvis brutt med dyre dekning.
 Anvende skjellakk ikke forbudt under graviditet mens du tar hormonelle legemidler, etc. Men det er bedre å oppsøke lege St, og deretter gå til manikyristen.
 Det antas at skjellakk, i motsetning til kapasitet uten å skade negler. Dette er ikke sant. Sammenlignet med gel negler med utvidet lag av skjellakk veldig forsiktig naturlige neglen plate. Men sin søknad fremdeles ikke går ubemerket hen.
 Som skjellakk negler byttet?
Hvordan å gjenopprette neglene etter skjellakk?
 Hva er virkningen på skjellakk negler? I motsetning til den tro av varme produsenter og manikyr, kan bærekraftig dekning ikke gå ubemerket hen. Tap av skjellakk er av flere grunner:
 1.  Før belegg spiker nøye polert til en langsiktig resultat var helt glatt. En uerfaren eller altfor flittig master kan overdrive det og potonshyty spiker polering.
   Belegg gir at i løpet av den tilmålte tiden neglene er helt lukket mot tilgang av luft og naturlig sollys. Som Nails - en del av din levende organisme, gjør et fengsel dem tørre og mer delikat enn anvendelsen av skjellakk.
   Med hensyn til ultrafiolett stråling under selve prosedyren manikyr, er det bare de mest harmløse scenen. Men hvis huden din er følsom for UV-stråler, bruk solkrem hånd.
   Fjerning av skjellakk er basert løsemiddel aceton. Denne aggressive substans og tørker neglene og huden rundt det. Handling aceton komplisert ved det faktum at for fullstendig oppløsning av skjellakk, må den holde spiker mens. Så når du er ferdig, utskjelt og oppvokst skjellakk negler trenger restaurering.
   Hvor raskt komme seg etter skjellakk negler
   Det første du må gjøre før aktiv behandling for negler - mål og mål. I tilfelle når det gjelder utvinning skjellakk, vil neglene sannsynlig ikke brutt, men det tynnes og vysushylysya. Følgelig må kampen for sin skjønnhet og helse gjennomføres i disse områdene: fukte og nærer negler.
  Hvordan å gjenopprette neglene etter skjellakk?
  1.  Fukte. Så snart som mulig etter fjerning skjellakk gjøre neglene fuktighetsgivende oljebad. For å gjøre dette, varme olivenolje raffinert til en temperatur varmere rom og slippe den i ekstreme fingre. Hold til oljen er avkjølt - 5 minutter Deretter blot med en vev og tillate å absorbere oljerester. Avhengig av tilstanden av negler, kan denne fremgangsmåten gjentas for den neste kvelden. Ikke glem å bruke en fuktighetskrem i løpet av dagen. Og selvsagt drikke rent vann - minst 2 liter i døgnet. Uten riktig vannbalansen i kroppen bare ikke vil bruke dyrebar fuktighet på disse "perifere" områder som spiker.
    Ernæring. Et stort pluss vegetabilske oljer er at de fukte og nærer negler samtidig. Men tungt skadede negler kan dette ikke være nok. Så din oppgave - å gi kroppen med et tilstrekkelig antall "byggeklosser" for nye, sunne negler. Så på den måten en veiviser til som vil fjerne skjellakk, se etter apotek multivitamin-mineralkompleks. Det er til og legemidler med spesielt utvalgte komponenter - såkalte vitaminer for negler, hår og skjønnhet generelt. Både økning i dietten til protein, gi opp de raske karbohydrater (godteri, brus).
    Sikkerhet. Svekkede skjellakk negler dårlig motstå trusler mot miljøet. At de ikke har vært forgjeves og ikke sloilis, gjelder håndkrem med silikon og glyserin til hver utgang fra huset. Engasjere husholdningenes hansker bare. I den kalde årstiden, ikke gå ut uten hansker. Om natten kan lage en maske for neglene. For å gjøre dette, gjelder et rikt nærende negler fet krem ​​over det og bruke spesielle bomullshansker. Ikke fjerne dem før om morgenen.
   Hvordan å gjenopprette neglene etter skjellakk?

    Bleking. Noen kvinner reagerer på fjernelse av neglen skjellakk fargeendring. Hvis neglene gulnet prøve å bleke deres nasjonale sikreste metoden for sitronsaft. Den enkleste måten å gjennomføre det, halvert frisk sitron og dyppe i sitt kjød fingertuppene med spiker. Etter 3-5 minutter, pat negler og massere dem. Sitron er ikke bare bleker negleplaten, men samtidig fukter og gir næring til det på grunn av det høye innholdet av essensielle oljer. I tillegg forsterker syre fibrene på et kjemisk nivå, slik at stiften blir tettere og jevnere.
    Styrking. Fotspikrene må gjøre regelmessig, ikke bare umiddelbart etter fjerning skjellakk. Men denne gangen er det ikke om olje, og salt av prosedyrer. Havsalt beriket med essensielle oljer spesielt for pleie produkter som selges i apotek og butikker kosmetikk. Men selv den mest vanlig havsalt fra deli vil gjøre sin gunstige effekt på svekket negler. Oppløse to ts av salt i et glass med veldig varmt vann og hver kveld i minst en uke (helst bare gjøre det en nyttig vane) holder negler på badet.
    Support. I løpet av disse to ukene mens du var bekymringsløse skjellakk negler hadde signifikant fiskeri. Etter å ha fjernet bestandig belegg helst kutte for mye - denne delen vises veldig tynn og sårbar. Men baksiden av neglen også trenger oppmerksomhet. Overdried aceton bedre ikke klippe neglebåndene og skyv trepinne (som i neobreznom manikyr) og fett en spesiell beroligende olje. Bære en flaske eller krukke midler Cuticle vesken og / eller avgjort på skrivebordet.
    Jod applikasjoner. Jod - verdifull for kroppen vår sporstoffer. Skadede negler det hjelper deg å komme i form. Prøv før sengetid smøre neglene jod (du kan bruke en bomullspinne). Ikke vær redd for å male hud og negler - morgen jod absorbert, og hender får sin del av mineral "makeup".
   Hvordan å gjenopprette neglene etter skjellakk?

    Medisinsk dekning. Etter å nyte en fin stabil flate det er på tide å gjenopprette bestander å lide. Velge og kjøpe dem i kabinen kan være en master eller en skjønnhetssalong. Dette vanligvis pakket i flasker med pensel, som minner om neglelakk, multi-purpose midler. De begge fukte, nære negleplaten og beskytte den mot ytre faktorer. De kan tjene som grunnlag for dekorativ maling, men det er langt bedre å sette på svekket negler. Men healing neglelakk visuelt forbedre sin tilstand gjennom sin egen glans og glatthet.
    Intens prosedyre. Hvis du ikke eier skutt skjellakk, og manikyr rom, master sannsynligvis umiddelbart tilbudt du tilbringe restaurering prosedyre. Enig eller ikke - et spørsmål om tid og økonomiske muligheter. Wonders salon prosedyrer ikke gjør det, men gjenopprette negler raskere enn hjemme rettsmidler. Blant de mest effektive, som virkelig bør brukes - parafin og "tettet". Begge metodene er like, negler ohortayutsya varme klebrig stoff som ikke er helt fjernet. Verktøy-baserte polymerer delvis absorbert inn i negleplaten (enda mer fordi det er porøs og sprø) og danner en film. Visuelt negler er glatt og skinnende. Faktisk er det styrke.
    Hjem prosedyrer er mindre effektive enn salon bare for gjennomføringen vil ha mer tid. Men med vanlig omsorg etter gjenopprette negler skjellakk kan være raskt og fullstendig. Bare fortsette å vurdere erfaringene. Først, du vet hvordan du skal svare på neglene motstandsdyktig belegg. Dernest må du huske å gi dem hvile: ". Til den siste" mellomrommet mellom påføring skjellakk ikke slitasje belegg Ellers ikke nekte deg selv gleden av å se perfekt!  
Яндекс.Метрика