Hvordan å gjenopprette håret etter en perm?
 Hver kvinne ønsker å være vakker, og hun er klar for det til å gjøre noe! Selv perm og ønske om å virke mer attraktiv for sterkere sex skygger de uunngåelige konsekvensene av et kjemikalie. Kjemisk krølling - den sterkeste stress til håret, og uansett hvor moderne teknologi prosedyren ble ikke, fortsatt setter det et alvorlig slag for helsen til håret. Når håret er tørt og kjedelig, sprøtt og livløst, det er noe helt annet ønske - er å gjenopprette håret etter en perm på noen måte!
 Virkningene av kjemisk bølge
Uansett hvor trygt eller nyttig terapi ikke kalle perm, fordeler, annet enn midlertidig skjønnhet, vil den ikke. For moro morsom hår bakvaske må betale dyrt. Den skade kjemikaliene er alvorlig,
alvorlig forstyrret strukturen i håret;
håret er veldig tørt og kjedelig;
synes overdreven hårtap;
hår begynnelse til slutt permanent delt.
I tillegg håret gradvis vokse, og håret blir ikke veldig hyggelig utsikt. Deretter håret bør vidstryhty eller gjemme seg i håret hennes. Dessverre er disse konsekvensene er uunngåelig. Men det er enkle regler, såkalte forebygging for å bidra til å redusere de negative effektene til et minimum.
 Forebygging av uønskede effekter perm
Etter inngrepet, håret trenger konstant mat, spesiell oppmerksomhet og riktig omsorg for å bidra til å gjenopprette hår etter en perm:
 1.  Umiddelbart etter inngrepet kan ikke gre håret. I fremtiden, anbefaler ekspertene ikke gre dem ofte og bruk en kam med noen arr.
  Vask hodet er tillatt bare tre dager etter at en bølge. Siden håret er svært tørr, bør du unngå for hyppig sjamponering.
  Termosushka håret med en perm er ikke anbefalt, men naturlig eller ved hjelp av håndklær (i alle fall ikke innpakket i håret).
  Håret bør brukes på ulike fuktighetsgivende maske og stoppet og hjemmelaget.
  Sjampo bør være myk og designet for skadet hår eller hår etter perm.
  Søvn kan bare gå bra med tørket hodet.
  Fra tid til annen er det nødvendig å klippe håret ender.
  Ved å følge disse retningslinjene, vil håret bli skadet mindre, og vil holde lengre hår.
   Tiltak for utvinning
  Tusenvis av kvinner deler sine erfaringer som hjalp i hvert fall delvis gjenopprette håret etter en perm. Noen bruker profesjonelle verktøy, og noen folk:
  1.  Profesjonelt verktøy for håret etter en perm. Laboratoriefasiliteter, som er skapt av kvalifiserte fagfolk, veldig populære. Dette sjampo og balsam, og ulike fuktighetsgivende maske, samt ampuller og kapsler for hår restaurering som er laget spesielt for skadet hår og hår etter perm. Det er bedre å velge midler, innenfor der det er naturlige ingredienser, slik som panthenol, diverse oljer, keratin, vitaminer.
    Folk rettsmidler for håret etter perm. Bruken av folk rettsmidler er ikke dårligere enn en profesjonell, i tillegg, med hjemmelaget oppskrifter utvinning er noen ganger mer effektiv. For intensiv ernæring og hår restaurering passer følgende biler:
   olje, burdock, fersken, druekjerneolje, tindved. De gnidd inn i røttene av pre-varmet i et vannbad og fordelt over hele lengden av håret. Minimum tid av denne masken er en time.
   meieriprodukter, yoghurt, myse, rømme. Oppvarmet i et vannbad til produktet påføres på håret og holdes under hetten minst 20 minutter.
   Ambulanse: plomme, honning pluss sitronsaft. Denne masken fordelt over hele lengden og stå i 20 minutter. Effekten av masken kan ses umiddelbart.
   Alle disse komponentene kan blandes sammen til stor effekt, for eksempel ved å legge en burdock olje og eggeplomme par skjeer rømme, vil du motta intensiv hår maske gjenoppretter.
    Stimulere til vekst. Siden håret etter behandlingen begynner å falle betydelig, må du bruke de midler som skal stimulere hårvekst ved å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Gjenopprette hår etter en perm hjelp og profesjonelle og populære oppskrifter i sammensetningen av noe som er et sentralstimulerende. Er en fin måte Burdock olje med rød pepper, som varmes opp hodebunnen og øker blodtilførselen til hårsekkene, og dermed styrke dem og gjøre håret vokse raskere.
   Restaurering av håret etter en perm tar tid og noen ganger ikke liten. Derfor bør prosedyren veie "proffene" og "cons", men bedre å oppsøke en spesialist som vil undersøke tilstanden til håret og hodebunnen og gi grønt lys til å gjennomføre dine drømmer - rampete krøller.  
Hvordan å trekke en ulv med en blyant?
 Wolf - dyr sterk, frihetselskende og veldig farlig. Det er ikke rart de sier at tigre og løver sterkere, men de er håndterbare og handle i sirkuset. Wolf er umulig å få underholde. Han vil alltid være gratis skog beboere og jeger. Tegn en grasiøs dyr er vanskelig, men mulig. Her prøver vi å trekke en ulv blyant etapper. Nykommere så det vil være enklere enn uavhengig prøve å tegne en ulv med en blyant på en bakgrunn av skog i utkanten, på bakgrunn av natten månen eller den hvite snøen. Så, gå videre.
 1.  Ta et ark med en hvilken som helst valgt format med en glatt overflate. Ikke med blanke og matte. Det er egnet for vanlig papir skriver, eller et brev fra en mappe Tegning (bedre). Papir med et grovt underlag er ikke egnet for en slik grafisk bilde. Det vil ta to blyanter - vanskelig å foreløpig skisse og den mykeste - for mer kontrast skygger og oppmerksomhet på detaljer i det endelige bildet. For å begynne, definerer vi den brede konturene av dyr, dets bevegelse. Wolf ser mye som en gjeter, men det er forskjeller. Wolf munnkurv spissere og utvidet fremover, alltid stående ører og fluffy hale, store og alltid utelatt. Til ulven gikk rett, holde deg alle proporsjoner og strukturelle trekk ved dyret. Legg merke til hvor fornøyd labbene er som en spin - det er litt senket, som om ulven er litt knebøy.
  Hvordan å trekke en ulv med en blyant?

  Tegning silhuett av en ulv. Dette trinnet er den viktigste grunn av sin silhuetten dyret må være gjenkjennelig. Se på hans ben med sterke muskler ovenfor, er utvidet til bunnen. Hva er hans kraftige bakbein og en stor hale. Hvordan er bryst silhuett - vinklet oppover fra forbeina.
  Hvordan å trekke en ulv med en blyant?

  En annen meget viktig skritt - betegne skyggene og skjul ulv. Shadows gjør stort press blyant på papir og mer tett skyggelegging. Men inntil du beundrer, men skissere mørke steder. De vil være på skulder, rygg, hale (fordi det har en ulv, rygg og hale det mørkt), under brystet ved foten av forbeina, munnkurv på.
  Hvordan å trekke en ulv med en blyant?

  Mer tydelig trekker ulv øyne er i hans spesielle og smart - med litt pryschurom. Tegne det mørk nese, munn og litt fluff med en bart som en hund. På brystet av ulven er veldig tykk og stiv hår. Sørg for å se ut som hår på ulike deler av dyrets kropp er annerledes. Det er lenge på skulderen og tett hans kraftig hals. Pelsen på kroppen kan identifisere lang og kort tett skyggelegging. I magen wolf pelsen er mykere og lys i form av lo og lengre enn andre organ. I lårene huden glatt og godt portrettert musklene, håret kort. I alle potene ull kan ikke tegne, er det svært liten. Du kan legge til volum skyggelegging og myke poter trekke flere hår for å gjøre det klart at håret der også.
  Hvordan å trekke en ulv med en blyant?

  Hushcha gjøre mørkeste steder, som gir dyrefigur beløp. Et klart silhuetten bit slettet fordi ull er ikke akkurat noen steder det stritter og veldig myke. Eye viewer første "rive" ulv ansikt, deretter øre, nese, og deretter alle en skikkelse beveger seg gjennom de samme mørke områder av bildet. Derfor ligger hovedfokus akkurat på snuten på dyret, vil det være svært sterk kontrast, fortsette å "lede" betrakterens øye til baksiden av en ulv hale og finish.
  Hvordan å trekke en ulv med en blyant?

  Det endelige bildet. Velg de fine skygge få hår på kroppen av en ulv hud å gjøre det enda mer lettelse og tekstur. Må gi inntrykk av at han har en meget tett, tykk hud, men den er myk og varm.
  Hvordan å trekke en ulv med en blyant?

  Hvis prymruzhytysya og se på hele bildet, ser vi at tallet på dyret helt integrert og helt gjenkjennelig selv på avstand. Det er tydelig at denne ulven som lever i skogen - predator og jeger, ikke hyrde hjem. Derfor er det viktig å først undersøke de strukturelle trekk av dyret før det rettere. Tegne, prøve og du vil lykkes. Jeg håper du kan nå tegne en ulv blyant, hvis plutselig trenger eller ønsker.  
Hvordan lære å administrere dine drømmer?
 Si meg, ønsker du å programmere sine egne drømmer? Endre plottet i den retning som du liker? I stedet forferdelige mareritt og kompleks psykologisk thriller får fra din underbevissthet noen fantastiske historier med uventet lykkelig slutt? Sannsynligvis noe sånt som at du har tenkt på. Og sikkert komme til den konklusjon at lære å håndtere praktisk talt umulige drømmer. Jeg har alltid satt opp med fryktelige drømmer og ekkelt humør i morgen.
Denne konklusjonen, merkelig nok, er feil. I XX århundre psykologer og forskere begynte å studere måter å påvirke drømmer. Og noen suksess de har oppnådd. Den amerikanske forskeren Stephen LaBerge var et prosesskontrollsystem av drømmer og selv utgitt spesielle briller kalt «Nova Dreamer». De, ifølge Laberzha, hjelpe folk å realisere sine drømmer og husker dem, deretter analysere.
Men drømmer kan lære å håndtere uten intrikate tilbehør Laberzha. Vi bare lære noen interessante teknikker og konsekvent utføre en rekke handlinger som er beskrevet nedenfor.
 Her er fremgangsmåten ledelse drømmer
 1.  Å lære å kontrollere drømmer, må man innse at han sov. Og i løpet av denne bevisstheten ikke våkner opp. Det vil hjelpe i utviklingsprosessen av bevissthet teknikk "anker": velg et objekt og ofte i løpet av dagen, prøv å se på ham, stille spørre deg selv: "Jeg sover jeg? ". Dette kan være gjenstand for en tekopp, blyant, bok, selv dine egne hender. Når du sover, vil din underbevissthet vise deg det valgte objektet, hjernen refleksivt stiller spørsmålet "Jeg sover jeg? ". Positiv respons vil realisere drømmen prosessen.
  Når du har lært å tvinge hjernen din til å innse at kroppen er i en tilstand av søvn, kan du gå videre til neste trinn. Nå må vi lære å ta bilder av drømmer, så det forsvinner ikke. For å gjøre dette igjen bidra fagene valgt som "anker". Når du føler at bildet er uskarpt søvn som morgentåke bryter oppmerksomhet til "anker".
  I løpet av sine eksperimenter regelmessig gjør oppføringer i bærbare eller bærbar PC. For å lære å håndtere dine drømmer, må du lære å huske og legge merke til avviket. Hvis først drøm du kikket ut av vinduet og så det blomstrer, og distrahert, så ut av vinduet igjen, og så allerede furuskogen og frodig tropisk vegetasjon, er dette et tegn på de justeringer som er gjort av hjernen din som du ønsker, bevisst eller ikke.
  Over tid vil disse endringene skjer oftere. Gradvis vil du påvirke utviklingen av tomten i en drøm realisert. Etter å ha lært å memorere avvik lære ikke å frykte dem. La dem skje, bryte alle jordiske lover. Drømmer formet deg, og du bestemmer hva de vil bli. Provosere uoverensstemmelser, kaller dem selv.
  Etter en fantastisk søvn humøret vil trolig være på topp. God stemning - en vellykket dag når alt går og problemene blir løst uten hodepine. Enig, er det verdt å lære å kontrollere sine drømmer.  
Яндекс.Метрика