Hvordan å gjenopprette håret etter å fremheve?
 Mange kvinner som ønsker å friske opp litt av sitt utseende, mens han prøver å komme seg rundt de grunnleggende endringer har tydd til denne metoden for maleriet som høydepunkter. I dette tilfellet er den hårfarge ikke helt, men bare tynne tråder som ofte er tent ved å gi håret interessant form som hele utseendet samlet. Når du gjør denne prosedyren, vil du definitivt trenger spesiell omsorg. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan gjenopprette håret etter å fremheve.
 Forebygging og behandling av håret intakt
Først må du lære hvordan å forberede seg farvningsprosedyrer som ikke skader håret ditt. For å lese dette enkle råd:
Tenk deg godt om hvor mange farger du ønsker å lysne opp. Til tross for at malingen vil bare små tråder, selv for disse reagenser med sterk innflytelse av maling kan føre til dårlige resultater - tørr, sprø, fallende Prøv å velge en farge som bare et par nyanser lysere enn hjemme, så det vil se naturlig og minimal skade på håret;
Ikke male seg hjemme bare hvis du ikke er en profesjonell frisør. Konsultere en erfaren mester - en salong eller en som praktiserer hjemme. Dette problemet må angripes på alvor, som en erfaren mester riktig holder farge i henhold til strukturen i håret;
Hvis noe går galt under maleriet, som for eksempel hodebunnen begynner å klype fra tid til å røyke eller - umiddelbart vaske av malingen med hår!
Hvis du veve hår i perfekt orden, må de grunnleggende omsorg:
Kjøpe i butikken for vare på farget hår. Det er ønskelig at dette er en linje av kjøretøyer fra samme produsent, slik at de utfyller hverandre. Bruker regelmessig i samsvar med instruksjonene. Shampoo forsiktig renser håret, balsam og maske vil gi næring og balsam eller skyllemiddel gir mykt hår;
En gang i uken, lage en maske karneval. For eksempel kan du ta Burdock olje, for å distribuere den gjennom hele lengden på håret i et håndkle og la stå i en time;
Unngå varm luft tørking, curling strykejern og stryke for å rette håret;
Hvis maleriet var i sommer, ikke glem å bære en lue - solen skadelig effekt på farget hår, noe som gjør dem enda mer tørr.
 Hvis ditt hår tilstand har forverret seg
Å gjenopprette håret etter å fremheve hjemme for å starte, følger anbefalingene for grunnleggende omsorg, kan være nødvendig omsorg kosmetikk og unngå oppvarming av hår og ved avslutningen av direkte sollys. Vær tålmodig og nyte en forestilling av ulike masker som best vil hjelpe med dette problemet:
I tillegg til ovennevnte burdock olje kan du ta olivenolje (litt varme), hjelper det også med fin tørt hår. Hvis på røttene av håret fettete, så unngå dette området når du søker olje;
Separate rå egg i hvitt fra eggeplomme. Visp eggeplomme og søke på håret, vaske etter en halv time. For langt hår trenger 2 egg og sette sitt beste på fuktig hår;
Egg maske kan også være: Bland to egg med 1 ss mandelolje (tilgjengelig på apotek), sette på hår, satt på toppen varm lue eller vikle et håndkle rundt hodet. Vask av etter en halv time;
Gjenopprette hår etter å fremheve hjemme vil også hjelpe vanlig yoghurt, som er ganske spredt over hele lengden på håret i 40 minutter, og skyll med vann. I stedet for yoghurt kan ta yoghurt;
Du må også ta hensyn til følgende råd:
Minst en dag skyll håret urtete. Det kan være tusenfryd, referert til ovenfor, brennesle eller celandine;
Kjøpe massasje kam laget av naturlige materialer som tre og gummi. Kamskjell med naturlige materialer ikke skade din allerede svake hår
Hvis de håret utsettes utheving, pisket på tips, gjerne kutte noen få centimeter. Disse hårene blir ikke lagret, men det vil være lettere å hjelpe venstre;
Ikke vask håret hver dag - at de gjør enda mer tørr;
Husk at masker skal brukes til alt håret, ikke bare melyrovanыe tråder.
Det er alt. Hvis du ikke har malt, deretter tenke på om du ønsker det. Og hvis du allerede har gjort det, og nå kjempe for helsen til skadet hår, den behandler dem grundig, ikke glem om maske og skyll og tørk håret ditt er ikke enda mer - uten obhodytesya tørketrommel. Følge anbefalingene presenteres i artikkelen, vil du fort merke resultater. Det viktigste - ikke gå glipp prosedyre.  
Hvordan å avvenne katten mark territorium?
 Mange eiere av katter ansikt ukuelig ønske om å klappe sitt preg på deres territorium. Etikettene har en sterk stikkende lukt, og kan negere alle dine anstrengelser for å holde huset rent og koselig. Helt fryktelig, hvis du med en akutt følelse av lukt. Hvordan å avvenne katten mark territorium gang for alle til forholdet med dyret var full av kjærlighet og forståelse heller enn gjensidige fornærmelser og konstant irritasjon? Viktigst - være tålmodig, fordi prosessen med utdanning kan ta opptil tre måneder.
 Hvorfor katten markerer territorium?
Det er fire hovedgrunner til at en katt med enestående iver kan markere territorium.
 1.  Katt føles Puss i hoved pakke og ønsker å vise sitt lederskap med kodene.
  Katten er under stress, som å flytte til en annen leilighet, utseende du et annet dyr eller fornærmelse, fordi dagen før du kastet i tøflene.
  I katten endte puberteten, og det føltes som en ekte mann.
  I katt det er noen problemer med vannlating.
  Det er viktig å lære å se forskjellen mellom "merkelapper" og rett og slett frekt. Hvis katten din er i alle vertikal overflate, skjelver han halen, og overflaten resulterer gul eller klar væske med stikkende lukt - den markerer territorium. Men hvis du finner en dam på gulvet på et trygt sted - er det sannsynlig, problemer med vannlating eller katt noe ikke fornøyd skuffen. I det andre tilfellet, bør du se en veterinær eller dyre Skolegang ta det i skuffen.
   Hvordan å avvenne katten mark territorium i leiligheten?
  Hvis du er sikker på at katten sikter, bør ikke bare nekter utstyrt toalett begynne så snart som mulig for å løse problemet. De viktigste måtene å avvenne katten mark territorium:
  kastrering;
  ulike former for dyrebutikk;
  etablere et hierarki av sekken.
  I alle metodene har sine fordeler og ulemper. Kastrering - inhumane metode, og er ikke alltid mulig, for eksempel hvis du har en rasekatt. På grunn av den dyrebutikk ofte intetsigende, og etablering av hierarkier kan bli forsinket hvis katten din ikke gjenkjenner myndighet, og du er sannsynligvis ikke overbevisende. Nå for proffene.
   Kastrering
  Kastrert katt bedre under to år - det vil si før starten av puberteten. 96% av kattene stopper etter kastrering mark territorium eller starter ikke. Men hvis katten din kan neppe kalles en tenåring, og han har lang merkene territorium kastrering kan ingenting bly vaner utryddet vanskelig ikke bare hos mennesker. Samtidig kastrering - en universell metode for å forenkle livet av kjæledyret ditt. Voksen katt trenger minst én katt per måned og bor i leiligheten for å gjøre deres behov det vil være svært problematisk. På grunn av det faktum at energi ikke har utløp, begynner problemet med hormoner som fører til mer alvorlig stress, og følgelig et ønske å hevde seg på brikkene. Humane Expose katt tvunget avholdenhet? Du bestemmer.
   Kostnader til lukt
  Selges i kjæledyr forsyning ulike virkemidler for avvenning katter fra merking territorium. Det antas at etter at du har drysset et middel for lukt til etiketten, vil katten ikke kommer til dette stedet. Mange eiere av slike anlegg hjelpe avvenne katt mark territorium, men noen katter bare ignorere noen kjemikalier, finne andre steder, og fortsatte å sette sine egne regler.
   Installere hierarkiet i pakken
  Det vanskeligste, men den mest effektive måten å avvenne katten mark territorium - vise ham hvem som er ansvarlig. Into the Wild "rett label" har bare hoved katt med ubestridte autoritet. Andre katter markere territorium bare hvis du ønsker å skifte hodet hans sted. Hvordan fikk katten vise sin plass i gjengen din?
  Hvis du oppdager at katten var på veggen med skjelvende hale og kommer til å merke territoriet må ta det med storm, heve den til nivået av øynene og formørket zashypet. Den beste pre workout korrekthet lyd som i løpet av denne prosessen har ikke begynt å kvele latter. Katter, som hunder føler følelser som kommer fra mannen, så sinne bør være ekte - Tenk, for eksempel, markerte en ny stol eller skadet bag. Også å være uatskillelig øyekontakt, er den første leder mening - å spille i en maktkamp. Hvis du gjør alt rett whale tail til buken pidtysne. Neste må du huske hva bevegelser gjør poter katt når kampene. Nå trenger vi de samme bevegelsene kraftig rammet katten i ansiktet. Dette bør gjøres bare med fingrene og sammenligne kraft! Ingen grunn til å gå dypere inn i "juling" nok til å gjøre dette flere ganger som en pause mellom en susing. Når katten zapyschav eller zamyaukal - bare slippe den på vilje. Pedagogiske prosessen er ferdig, nå er din oppgave - å bli kvitt lukten av katt på en utpekt sted og "merke" av sine egne, bruker de klærne som du hadde på seg hele dagen, parfyme eller lomme sokker. Du må kanskje gjenta disse trinnene flere ganger før katten din skal herske, men så problemet vil bli løst koden en gang for alle.
  Hver katt har sin egen unike karakter, og alle katter bør ha sin egen individuelle tilnærming. Ikke bruk disse metodene på samme tid - du kan også skremme kjæledyret ditt og til slutt ødelegge forholdet til ham. Det som betyr noe er at etter all treningen prosessen katten følte din kjærlighet og ønske om å leve i fred, mens den andre delen av problemet vil forsvinne av seg selv.  
Яндекс.Метрика