Hvordan å gjøre rommet lysere

 Komfortabel og stilig leilighet med hendene. Tips for kvinner


 Hvis rommet er plassert på nord, skyggesiden, det føltes uhvatka naturlig lys. Det er noen design triks som lar visuelt Gjøre plass lettere.
 1. Hvit farge i designet. Det reflekterer og forsterker som naturlig lys. Men ikke overdriv, ellers rommet vil være som et sykehusrom.
 2. Pastellfarger. Ikke alle liker hvit. Så lette opp rommet og du kan ved hjelp av delikate pastellfarger.
 3. "varme" gule og oransje farger. De er forbundet med solen. Derfor, i rommet der du gjør bruk av disse fargene begynner å føle lysere og lysere.
Hvordan å gjøre rommet lysere

 4. Patterns. Det mørke rommet virker trist og kjedelig. Små lys mønstre i utformingen av rommet gjør det lykkeligere. Psykologisk, vil det virke at rommet var lysere. Det kan være mønstret grenser på veggene, henge vakre gardiner. Ikke bare store eller mørke mønstre.
 5. Hvit boks. Plasser den hvite plastboksen eller Paint de hvite trerammer og terskler. Jo lettere vinduene, jo mer vil de slippe lys inn i rommet.
 6. Riktig gardiner bør være lys, lys, vanlig eller med lite lys mønster. Det er ønskelig at gardinene ikke lukke vinduet. Skjule din hjem fra nysgjerrige øyne kan nakleyivshy spesiell film på glass-folie. Den sender nok lys og beskytter deg mot nysgjerrige øyne av forbipasserende.
 For visuelle skjøte vinduer henge lang hylle som går på bryggene venstre og høyre. Gardiner bør være bred nok til å dekke disse bryggene. Visuelt smalt vindu, feste gesimsen over det akkurat den bredden på vinduet og henge gardinene opp til gulvet og uten folder.
 7. Gratis sill. Blomster, vaser, rammer med bilder, bøker og andre ting som ofte igjen i vinduskarmen, obskure delen av verden, fordi karmen av dem skulle bli løslatt.
 8. Kunstige blomster eller skygge-tolerant. Utvist alle blomster fra vinduskarmen, la plantene i rommet. Selvfølgelig, hvis det er blomster, bør de gjennomføre en god skygge. Alternative disse plantene - fargerike kunstige blomster. I dag kan du enkelt finne plast og stoff blomster er nesten umulig å skille fra den ekte varen.
 9. Mirrors jobber som stor linse fokusere og styrke lys. Sette et speil foran kilder til kunstig belysning (gulvlamper, lampetter), foran hvite vegger eller vinduer.
 10. Blank overflate. Alt sa om speil er sant for andre blanke flater (glass, metall, plast), for eksempel, å polerte møbler, vaser, rammer med bilder, statuer. Skinnende overflate kan bli enda svart. Det viktigste, bør det ikke være støv og skilsmisse. Imidlertid må svart farge kontrast med bakgrunnen lys, ellers rommet vil virke mørkt og dystert.
 11. fine møbler. Rommet rotete med massive møbler med en matt overflate ser veldig mørkt. Derfor foretrekker elegante møbler med skinnende patent lær, glass eller speiloverflater. Jo mindre møbler er i et mørkt rom, jo ​​bedre.  
Juledekorasjoner fra Uyuterrы

 Stilig jule innredning interiør med sine egne hender


 Juledekorasjon interiør med sine egne hender


 Snart nyttår, og vi ønsker alle å møte ham i en hyggelig atmosfære omgitt av sine kjære. Og, selvfølgelig, må alt møte festlig humør: tree, nyttårsbord og innredning. Å lære å dekorere huset for det nye året, fortelle og vise designere butikker "Uyuterra."
Juledekorasjoner fra Uyuterrы

 Som du vet, 2014 - det året den blå trehest, så ikke glem å dekorere figurer av dyr som neste år du heldig og suksess. Symbol på en hest kan være i noen form, dekorasjon på juletre figurine dekorative stearinlys, leketøy eller til og med redskaper med hester. Det er ønskelig at loshadzhyla i alle rom i hjemmet ditt.
Juledekorasjoner fra Uyuterrы

 Hest - edel dyr, setter pris på enkelhet og eleganse. Hjemme innredning, prøv å ikke overdrive det med masse dekorasjoner og kranser. Foretrekker en stil og fargevalg. Fargen på det kommende året - blå, indigo, og all innredning du kan gjøre i disse fargene: blå, safir, marineblå, kombinert med hvitt og sølv. Men ikke alle er like kalde farger, og ekspertenes Uyuterrы "anbefaler ikke å forlate den tradisjonelle nyttårs kombinasjon av rødt og hvitt. Disse lyse kontrastfarger alltid forbundet med jul og nyttår: hvit - fargen på snøen, og rød - fargen på brann i peisen, rognebær og epler.
Juledekorasjoner fra Uyuterrы

Juledekorasjoner fra Uyuterrы

Juledekorasjoner fra Uyuterrы

 En annen trend i år, bredt representert i "Uyuterre" - et leketøy og innredning fra vår barndom. Leker, dekorerte vi huset i forrige århundre, ble moderne igjen. Det er på tide å bevege seg bort fra tradisjonelle glass og plast perler, og se på mangfoldet av nyttår dekorasjon: fargerike figurer, pepperkakehus, lys, myke leker.
Juledekorasjoner fra Uyuterrы

Juledekorasjoner fra Uyuterrы

 Naturlige elementer i innredningen også forholde seg til dagens trender. Selv om du feire nyttår i leiligheten, prøve å skape en følelse av nærhet til naturen. Det kan være reelle eller kunstig granbar, kongler, epler og mandariner osv rogne grener Legg dem til interiøret, og du vil se dem bevege seg selv den mest vanlig leilighet.
Juledekorasjoner fra Uyuterrы

Juledekorasjoner fra Uyuterrы

 Alle produkter er presentert i bildene, og mange andre kan du kjøpe hjem varer hypermarked "Uyuterra." I tillegg dette året i butikkene "Uyuterra" gjennom Mail også kalt Santa Claus. Hallen i vanlig postkasse vil være der små gjestene og deres foreldre vil være i stand til å kaste sine ønsker. Derfor, fra 20 desember til 20 januar, plukke opp din gave!
Juledekorasjoner fra Uyuterrы

 New Journal "Territory of comfort"
 Guide til nyttårs gaver  
Hvordan velge møbler

 Hva du bør vurdere når du velger møbler


 Velge møbler for innvendige rom


 Før du bestiller møbler, må du tydelig definere hva du vil spare. Første titt på ting i huset, organisere dem. Tenk på hvor mye ting skal henge på kleshengere som - til å ligge på hyllene, hvor mye plass som er nødvendig i begge. Basert på deres behov og velge eller bestille møbler.
 Det viktigste å vurdere når du velger møbler - leiligheten er å frigjøre plass. Faktisk leiligheten - et sted hvor vi bor, ikke et lager for lagring. Eneste levende hjelper deg å spare dem, så du bør sørge for at de ikke får mer enn du trenger - det obligatorisk periodisk utvalg av ting. Dermed kan det også kjøpe et lite nattbord, bør du vurdere om du trenger det, gitt at i tillegg til henne stå stille rom møbler: sofaer, stoler, bord, seng.
 Alle fine møbler (bord, stoler, databord, etc.) bedre å kjøpe ferdige. Store ting bedre å bestille individuelt - kan få bedre og billigere. I så fall, hvis du bestiller flere enheter i studio møbler, det er en følelse av orden og noe lite - tar hensyn til mulige rabatter som alternativ ville være mer økonomisk.
 Når du velger møbler, er det nødvendig å sørge for at det ikke forstyrrer med døren åpen. Hovedregelen arrangement av hallen - ikke å tvinge henne møbler.
 Svært ofte folk glemmer om slike bagateller som høyde hyller. Hvis du gjør skap orden, må du huske: optimal høyde for ting - 20-25 cm til en haug inneholdt fem elementer på en hylle av ting, ikke mer.
 Svinger vinkler bør ikke være - de bør unngås på grunn av slike folk vanligvis kjempe møbler.
 Til alle var komfortabel høyde møbler bør matche veksten av alle familiemedlemmer. I dette tilfellet refererer til barn - de vokser opp, og mens plassere de nødvendige elementer (f.eks legg for klær) under, med forbehold om at da hadde muligheten perevisyty over det.

 Hvordan velge en datamaskin skrivebord


 Før du går shopping, må du bestemme hvor du sette maskinen, bør du vurdere sin størrelse, sitt behov for flytting, kontorutstyr som du bruker med din datamaskin, hvor mye tid du bruker på det, plasseringen av ledningene. I tillegg er det ønskelig å bestemme fargen på den fremtidige bordet slik at det ble kombinert med andre møbler.
 Den største forskjellen fra andre PC-bord - tilstedeværelsen av skyve hyller for tastatur og mus. Dette sparer ikke bare plass på tabellen, men også for å ta en riktig holdning mens du arbeider. Når du gjør disse og andre skuffer hyller brukt stål roller guider. En annen forskjell fra den vanlige databord er tilstedeværelsen av rommet eller hylle for systemenheten, kontorer for annet kontorutstyr (skriver, skanner) stasjoner. Faktisk, kan tabellen også være et system av hyller for nødvendigheter og en hylle for skjermen.
 Størrelsen på den stasjonære bør være tilstrekkelig for å sikre at bordet kan skrive. Selv om et mulig alternativ når du trenger for å spare plass. I dette tilfellet, velge et bord som er plassert bare en skjerm, og alt annet - på bunnen. Høyde benkeplate fra gulvet må være 68-76 cm dybde -. Ikke mindre enn 80 cm Riktig avstand fra øynene til skjermen lagrer synet ditt. Se mann, sitter ved datamaskinen, for å bli sendt ned. En mer hensiktsmessig hvis skjermen er plassert direkte på bordet uten noen ekstra hyller. I dette tilfellet er skjermen om nødvendig, lett kan skyve til side.
 Dermed er det flere grunnleggende regler når du velger databord:
 • PC-bord skal være laget av laminert materiale;
 • benkeplate dybde bør være minst 80 cm;
 • benkeplate høyde fra gulvet - 68-76 cm;
 • kant bør behandles plast rør;
 • Husk at for uttrekkshyller brukt stål roller guider.
Hvordan velge møbler

 Garderobe. Hvordan du skal velge?


 Velge en skyvedør garderobe, være oppmerksom på at i løpet av de årene har antall familiemedlemmer kan økes og dermed hvor mange ting også. Derfor, hvis mulig, bedre lage hyller og esker med lager.
 Legg merke til at funksjonen av bakveggen, sidepaneler, gulv og tak skap kan utføre din leilighet vegger og gulv. Det er imidlertid en påminnelse - veggene bør være laget av gipsplater, fordi det er ganske mykt materiale, og vil ikke tåle store belastninger.
 Oppmerksom på døren åpning mekanisme. Den første måten, er han den vanligste - når døren er anbragt i en metallramme og beveger seg i et spesielt spor på valsene.
 Den andre, mindre vanlig, men mer pålitelig når rullene er i bevegelse på monorail.
 Den første typen mekanisme er mindre pålitelig hvis døren er høy, kan video skli av førings støt, trafikk kan hindre støv kom inn i et spor eller et objekt. I tillegg bør sporene støvsuges regelmessig.
 Den andre typen mekanisme - når valsen er utstyrt med en spesiell enhet som hindrer ham gli av skinnene. Han også beskyttet mot fremmedlegemer.
 Oppmerksom på profilene, som beveger døren. De er av to typer - aluminium og stål. Den aluminium-systemet er mer lydløs, tilsynelatende mer presis, som klemmene er skjult inne i (i stålrullene er plassert på innsiden av døren). Følgelig er aluminium dyrere system. Men det har også ulemper: det er mindre holdbare enn stål. Hvis stål er nesten evig, vil aluminium vare 5-7 år på kraft.
Hvordan velge møbler

 Av stor betydning er at materialet som skal bli gjort hjuloppheng systemer. Det er bedre om den er av metall, men av plast og passer med teflonbelegg. Hvis hjulene av ren plast - umiddelbart nekter, vil de vare et år.
 Det er ønskelig at bredden av skyveporter ikke overstige 1 m. For det første beveger døren så ubehagelig. I - For det andre er fornøyd det den tunge belastningen er for høy og rask maskinvare mislykkes.
 Også være sikker på å tenke og bestemme hvilket materiale du ønsker å gjøre skapdør. Skap med glassdører er godt egnet for hallen - de kan øke avstanden. Imidlertid må vi tenker på at i dette tilfelle skapet skal ikke være plassert foran døren - eller, i henhold til læren Feng Shui alle lykke vil gå ut døren. I speilet, det er mange andre alternativer, for eksempel matte og mønstret glass. Hvis du har kunstnerisk talent, kan du spare mye ved å gjøre vanlige dører med finér, som du deretter kan male eller sette sine egne bilder som fantasien din forteller deg.  
Яндекс.Метрика