Hvordan å glemme noen som liker?
 Omfanget av menneskelige relasjoner - en av de vanskeligste og mest kontroversielle områder av studien psykologi. Det trenger ikke provosere flest av våre følelser. Dessverre ikke alltid positiv. Harmoni i relasjoner med andre mennesker for å oppnå lett, men det er mulig hvis dine mål og syn på verden generelt sammenfallende. I en annen oppgave er mye mer komplisert, men likevel ikke umulig. Bare resultatet vil være forskjellig fra ønsket, selv om innsatsen kan være en god og selv veldig behagelig for begge parter. Hvis en person som gjør deg sterk sympati, ikke gjengjeldt, fra din side er det flere tilnærminger. Du kan forsøke å sikre sin posisjon, finne et alternativ til en annen person eller å akseptere situasjonen for hva det er. Men det mest fornuftig strategi vil forsøke å glemme noen som liker, men føles ikke riktige følelser. Rasjonalitet av denne tilnærmingen er i strid følelser, men har mange logiske argumenter i sin favør. 
 Hvorfor glemmer mann som liker
 Ved første øyekast kan denne ideen synes absurd, spesielt for lidenskapelig om hans uinntagelig "objekt" av mannen. Men oppriktig anbefaler vi å ta et dypt åndedrag (billedlig talt) og vurdere følgende aspekter (snakker ganske bokstavelig):
 1.  Normalt mentalt balansert person (og vi er sikre på at dette er målet for din smak), ikke kan komme til å oppleve følelser som ikke er det. Det kan for noen grunn simulere følelser, men å påtvinge sin vilje mot du ikke kan. Så hvorfor dere falske, imaginære relasjoner som før eller senere vil fremdeles avsløre sin sanne natur? Tvunget fin ikke kunst, og folk visdom i dette svært dypt. Ingenting godt kommer ut av kunstig kommunikasjon vil ikke fungere, så jeg har bare ikke skape ytterligere problemer, ikke ødelegge karma seg selv eller en annen person.
   Glem person som er like - det betyr ikke slette det fra minnet og stoppe å lære på møtet. Dette betyr bare slutte å behandle ham også entusiastisk - mer enn en moderat grad av intimitet. Med denne holdningen vil du være mye lettere å kommunisere med ham, ta hans ord og gjerninger svært identitet. Dette edru blikk - hovedmål oppfatning. Han kan også vise deg noen ulemper gjenstand for hengivenhet, og vil innse at du kastet bort så pobyvalysya ham. Kaldt hode - utmerket tilstand og bare riktig analyse, beslutningsprosesser og gjennomføring av eventuelle tiltak.
   I stedet for å fokusere tanker om mannen som liker å tenke på seg selv til slutt det ender! Ingen vil gjøre dette for deg, og jo mer likegyldig til den personen du folk. Så ta vare på din helse, humør og moralsk fred - helt personlige utfordringer. Være sunn egoisme kan enda litt sint på hans valgt for sin emosjonelle callousness! I alle fall vil det være en sunn følelse enn din nåværende sorg og lengsel. Sannsynligvis personlighet som gjør at du gjengjeldt kjærlighet, intelligent, snill og svært attraktiv - men åpenbart at søker ikke å bli ferdig med deg disse gledene i livet. Så skal jeg bruke min verdifulle tid?
   Snakker om å bruke tid. Du er fullt absorbert av sin sympati og ikke tenke på slike små ting, men objektivt tid, og det ubønnhørlig beveger seg fremover. Så lenge du bruker den på drømmer som er mer sannsynlig å være nytteløs, går livet videre. Og det kan bli fylt med hyggelige hendelser, inntrykk og nye bekjentskaper, hvis du ønsker det. Og hvis ikke - du risikerer før eller senere til å gjenopprette og se hva klokken er, og altfor sent til å fange opp. Dette er en av de mest bitter skuffelse - så ikke la det i mitt liv.
   Livet er holdt veldig klokt, og sies å ha et hellig sted er aldri tom. Frigjøre plass i ditt sinn og sjel for noen som vil svare deg i retur. Men dette bør vyphaty det noen som er der nå i din vilje. Du trenger ikke en mann som ikke trenger deg. Men et sted det er en mann som virkelig savner. Men uendelige tenker om deg likegyldig gjenstand for sympati, risikerer du ikke bare slippe det inn i livet ditt. Gjør deg klar til å møte ham og den aktuelle følelsen i din adresse.
   Glem etapper - sakte men sikkert
   Så du fast bestemt på å glemme noen som liker å kommunisere, men som ikke lover lykkelig forhold. Det kan være likegyldig til deg eller noen andre til å elske, å være gift / gift eller selv følge alternativ seksuell legning. I dette tilfellet spiller det ingen rolle, det viktigste - så raskt og effektivt kvitte seg med den besettende ønske om å være sammen med ham. Du trenger besluttsomhet og viljestyrke. Og våre råd kan hjelpe:
  1.  Informasjon blokade. Den mest effektive måten, noe som hjalp mange mennesker i situasjoner som din. Den opererer på prinsippet om "ute av syne - ute av sinn" og virkelig fungerer. Du trenger for å bli kvitt ikke bare av tanker og fantasier om kjær venn / venn, men fra alt som kan minne deg om det. For denne hensynsløst kast (eller i det minste skjul for en stund, inntil den følelsen vil ikke fungere), er alle ting noe relatert til gjenstand for sympati, og de mer generelle gaver og suvenirer. Bilder, video-opptak, sms beskjed på telefonsvareren. Hvis det ikke kjedelig dine følelser, kontaktene i telefonboken, sosiale nettverk, Skype og andre budbringere også sende ordentlig inn i papirkurven. I denne alderen av høyteknologi over tid kan du enkelt gjenopprette dem, men nå trenger vi å minimere alle ledetråder og muligheter for kommunikasjon.
    Være opptatt. Basert på den forrige avsnitt, vil du bedre gjøre så sjelden som mulig å matche datamaskinen (hvis arbeidet ikke er nært knyttet til ham eller virtuelle spill hjelper ikke å ta oppmerksomheten bort fra de romantiske følelsene). Din oppgave - å få mest mulig ut av din tid til å fylle spennende og muligens nyttig lærdom, erfaringer og følelser - til utsikten over den vakre mannen hadde rett og slett ikke tid eller krefter. Kom på kino, lese bøker, lære å valse skate / skøyter / wakeboard. Disse hendelsene vil gi deg en ny opplevelse og viktigst - nye venner.
    Møte nye mennesker. Selv om din sosiale sirkel du med hodet mangler, og ingen andre behov - ikke gi opp på muligheten for selv prate med nye venner. Kanskje disse menneskene, og du blir noen mer enn en engangs samtalepartnere, men det er mulig at blant dem vil du møte noen som completely'll sparke hodet med tidligere hengivenhet og ta sin plass har en helt ny status.
    Utvikle deg selv. Å glemme mannen som liker, men føles ikke riktige følelser, sende alle neroztracheni følelser selv. Elsk deg selv, rådet, som ballen. Positive følelser er viktig for deg som vitaminer. Meld deg på kurs som lenge har ønsket å kjøpe en ny pose og / eller bake en sjokoladekake. Endorfiner - utmerket katalysator innenlandske ressurser og god stemning. De er produsert når du gjør en morsom opplevelse og zminyuyetesya jo bedre. Så glem prøver ønsket mann - det er på tide å oppdatere garderoben, endre sin frisyre, melde deg på et treningsstudio eller basseng, gå ned i vekt, slutte å røyke, spise riktig og begynner å innse mange flere gode, men først la "for senere" plan.
    Det hjelper ikke å glemme noen som liker
   Hvordan å glemme noen som liker?
    Prosessen med avvisning av en sterk sympati for folk flest er ledsaget av ustabile emosjonelle tilstander. Du også sannsynligvis utsatt for impulsive og ikke godt informert handlinger. Så prøv å kontrollere hvert trinn og til å avstå fra:
   1.  Søtsaker. Tristhet pinne iskrem og godteri - en populær måte å slappe av enn en gang nedfelt i filmen. Ikke gå i fotsporene til fiktive figurer: de er overvektige - bare make-up, mens din naedennыe ekstra pounds ikke vil gi deg noen helse- eller harmoni eller selvtillit på den personlige fronten.
     Alkohol. Jo sterkere din indre tomhet - det vanskeligere å stoppe og ikke drikke for mye. Denne komplekse psykologiske situasjoner ofte provosere styrke avhengighet. Ikke piddaytesya fristelse.
     Fasting. På den andre ytterligheten, som har en tendens til følelsesmessig art. Hjerte opplevelser virkelig i stand til å bekjempe appetitt for en lang tid, men nektet å spise (tilsiktet eller utilsiktet) bare gjøre deg svakere i møte med prøvelser - psykologisk og fysisk.
     Alle disse tipsene er laget for å hjelpe deg så snart som mulig og med minimale tap for å takle vanskelige situasjoner. Og hvis du klarer å bruke dem og overvinne rettssaken, har du sannsynligvis vil snart møte en mann som ikke bare som deg, men du må gjennomgå minst plassering.  
Hvordan stramme magen etter fødselen?
 Etter hjemkomsten fra sykehuset lykkelig mor kan skuffe noen endringer som har skjedd med figuren. Overvekt, strekkmerker, sagging slapp mage - det slå tilbake ni månedene av svangerskapet, noe som ikke bare kan opprørt, men også føre til depresjon. Ingen grunn til panikk, fordi naturen er godt tenkt ut på forhånd deponering av fett i buken er fornuftig, fordi fettet lag - en margin for barnet i tilfelle mor vil spise dårlig. Til tross for dette, er kroppen i stand til å gjenopprette en ung mor nesten helt etter graviditet og fødsel. Immunsystem av kvinner etter fødsel kjører med høy intensitet, forbedrer elastisitet av muskelvev og hud. Dette er på grunn av høye nivåer av hormoner i den kvinnelige kroppen i perioden etter fødsel. Hvorfor postpartum mage økes i lang tid? Først et par uker etter fødselen er en forstørret livmor. Sekund, abdominal underhudsfett akkumulert i løpet av svangerskapet babyen. For det tredje er magemusklene strukket tilstand. 
 Livmoren seg tilbake til normalt i ca seks uker. Det er praktisk talt ingenting fra deg ikke. Det eneste du kan gjøre er å etablere amming, noe som bidrar til muskelsammentrekninger i livmoren. Men fett og strekke musklene må jobbe. Merk at du ikke kan bekjempe fett i midjen ved hjelp av strenge dietter, som det kan dårlig påvirke amming og skade kroppen din nyoppstartede ennå. Men tilbake flat og attraktiv mage kan, hvis du har tålmodighet og bruke effektive metoder for å bekjempe fedme i midjen.
 Tror ikke at i en måned vil du være i stand til å gjenvinne sin tidligere form, fordi gjenopprettingen etter fødsel er ganske lang og vanskelig. I tillegg kan du gjøre øvelsene bare 15-2 måneder etter levering. I løpet av denne tiden vil kroppen komme seg, bli sterkere, stoppe postpartum utslipp, vil amming forbedre og du blir vant til det nye regimet av dagen.
 Å bekjempe sagging buk du kan starte allerede på sykehuset. Under svangerskapet, er magemusklene strukket mye. Etter fødselen av baby magen volum på kort tid er redusert, og strukket musklene ikke har tid til å gå tilbake til sin opprinnelige tilstand. Hvis fødselen gikk greit, prøv å ha en dag å stå opp fra sengen og gradvis gjenopprette motorisk aktivitet. Ligg på magen, livmor slik at det vil være bedre å trekke seg sammen og komme seg raskere. Bruk postnatal bandasje. Det hjelper å trekke magen og fremmer raskere sammentrekninger.
 Det er ennå ikke mulig å gjøre mageøvelser, bruke minst like effektive tips for å hjelpe stramme deg magen og returnere tidligere appell:
 1.  Når du prøver å trekke bort magen og holde ryggen rett. Du kan utføre en enkel øvelse: anspent og deretter slappe av magemusklene. Dette kan gjøres samtidig som forbereder middag, kjæledyr klær eller liggende på sofaen.
   Vær spesielt oppmerksom på kostholdet ditt. Unngå søte, stivelsesholdige matvarer.
   Pass på å gå hver dag med babyen utenfor. Selv en halv times gange vil spille en rolle i å gjenopprette kroppen din. I tillegg er blod fylt med oksygen og brenne fett er aktiv.
   Ta en kald dusj for å hjelpe tilbake hudens elastisitet.
   Bruke krem ​​mot strekkmerker. Hver dag gjør en massasje av magen med en spesiell krem. Dette vil bidra til å gjøre strekkmerker mindre synlige og huden på magen blir mer smidig og elastisk.
   Utmerket hjelp spesielle pusteøvelser. Under trening, prøv å puste nederst på magen. Ligg på ryggen, bøy bena i knærne, håndflatene lå på magen hans. Pust inn gjennom nesen, så puster langsomt gjennom munnen. Under innånding blåse opp magen, og under utånding bruke hendene fra skambenet til navlen. Samme igjen liggende på siden. Utføre 10-14 øvelser for en tilnærming. Hvis du utfører disse øvelsene riktig, indre organer får en mild massasje, og hjelpe deg med å sprette tilbake magemusklene.
   Som snart vil være 15 -2 måneder etter fødselen og gynekolog vil tillate deg å gjøre, begynne å trene. Det er nok av øvelser for å styrke magemusklene, men det er flere nøkkel:
  Hvordan stramme magen etter fødselen?
  1.  Øvelsene er rettet mot alle magemusklene. Vi må heve begge beina og overkroppen i liggende eller sittende på en stol.
    Øvelsene er laget for å styrke musklene i øvre pressen. Bena mens du utfører denne type trening forbli urørlig.
    Øvelser for lavere trykk, der bare jobbe bena eller overkroppen.
    Øvelser obliques når arbeids og ben og overkropp.
    Husk å varme opp øvelser for å varme opp musklene. Under trening, prøv å puste magen.
    Ved daglig mosjon på en pressekonferanse kan koble til ett av rammen. Dette fysisk aktivitet vil bidra til fortgang i gjenvinningsprosessen i huden, og stor vil stimulere fettforbrenningen. Bratt bøyle hver dag i 15-20 minutter før trening på en pressekonferanse.
    Bruk spesiell maske fra honning eller alger å hjelpe stramme huden og forbedre sin elastisitet.
    Merk at bare en helhetlig tilnærming vil hjelpe deg å gjenvinne fitness, som mosjon eller diett alene vil ikke gi ønsket effekt.  
Яндекс.Метрика