Hvordan å gratulere en venn på bursdagen hans?
 Du vet alle mysterier og hemmeligheter om hverandre, og etter å ha tilbrakt en dag sammen for diskusjon av noe annet som du kaller om natten for å ha en liten prat. Bursdag kjæreste skala forberedelser litt forskjellig fra din egen, og tenkte ut menyen, velge hennes antrekk sammen og gjort gjestelisten. Bare i tillegg til alle disse problemene må også finne ut hvordan å gratulere en venn på bursdagen hans - morsomt og kreativt (og kjedelig offisiell velkomst her, selvfølgelig, irrelevant). Så vi har noen ideer for fabelaktig velkommen.
 Hallo, er vi på jakt etter talent! Hvis godt synge, tegne, skrive poesi - det er på tide å gjøre det i navnet til kjærester. Tegne et portrett av henne, innvie den i bevegelse (eller morsom) linjer, synger til ære for en sang. Hvis du gjør noe av det ikke er mulig, kan du forberede en interessant collage av hennes bilder og humoristiske slagord. Et annet alternativ - ved hjelp av moderne teknologi - for å forberede et lysbilde film om hva det er smart og vakker, kan det også gjøres med humor. Det viktigste i alt dette - la alle vitser er gode og bare påpeke at det er veldig kult!
 Send meg skrive
Lage etiketter på fortau eller annen grunn anses forbeholdt menn. Selvfølgelig, skriver: "Jeg elsker deg" og "sorry" - det er jobben deres. Men «Gratulerer med dagen, kjære! "Kan godt skrive deg. Så arm med farget kritt og fortsette. Enda mer spektakulær (og, forresten, er ikke så dyrt) måte - Banner-strekking av gratulasjoner. Dette er nødt til å ta vare på forhånd, men en velkommen nøyaktig produsere inntrykk på henne.
 Tegninger og presentasjon
Hvis byen har et liv av fritid (og de er sannsynligvis alle byer) kan holde en levende og minneverdig hilsen. Humor og kreative folk kommer opp med morsomme tegning studio (eller du kan tilby din) eller kjæresten din glad bursdag hilse hennes favoritt film tegn vises direkte til henne hjem. I dag er enkelt å organisere noe magisk. Hvis du er sikker i din syklus og humor, kan tegning organisasjon ta på, ringer for hjelp venner. Men - ikke glem! - Mood kjæresten på ingen måte bli berørt.
 Den opprinnelige lansert
Du har allerede pre-forberedt gave, ingen tvil. Nå er det på tide å legge til det - morsomt postkort, eller, bukett. Bare la blomsterbukett vil ikke, som med godteri eller frukt. Ser veldig fin og rørende.
Et annet alternativ hilsener - å presentere henne blomster som aldri falme (i en pott) som et symbol på vennskap - for alltid.
Legg til dine gaver kan og billetter til arrangementet, som hun ønsker å besøke, og et sertifikat til en skjønnhetssalong, og en bærbar PC i god cover, hvor hun kan ta opp dine planer og drømmer.
Men du bestemmer deg for å hilse henne venn på bursdagen hans, det viktigste er en god stemning og oppriktige ønsker alle de beste. Bestem deg for å bruke en av disse tipsene, og komme opp med noe enda mer originalt hvis hilsen sette sjelen, vil det være en ekte perle ferie.  
Hvor fort tørre negle negler?
 Negler bare lakkert, og jeg må si, hun er aldri aldri så hjelpeløs. Nei du svarer på telefonen eller åpne døren eller få noe fra vesken hennes. Selv oppgaven med kaffe blir en vanskelig oppgave, og fokuset er ikke dårligere saperskoy: en feil flytte - og alle må starte på nytt.
Unødvendig å si, er rask tørr polish på neglene en viktig oppgave i alle fall. Og hvis vi et sted i en hast - hastighet tørking lakk er svært viktig. Så bør så langt som mulig å hjelpe i tilfelle av tørking.
 Spesielle enheter
Hvis du raskt tørke lakken bør ta vare på den og kjøpe eller shvydkosohnuchyy spesiell maling eller kosmetisk produkt som lar deg å fremskynde prosessen. Det lakk påføres over - og så tilfelle går mye raskere.
 Antall lakk
Hvor fort tørre negle negler?
 Noen ganger er vi dømt seg selv til en lang ventetid, sette på neglelakk for mye. Ikke prøv for forsiktig fjerne overflødig maling fra børsten. Hvis du bruker den i to lag - ikke rush. Først gjelder en, vente et minutt eller to, og deretter fortsette å re-farging. "Tykk-tykt lag" kan komme inn som om malingen er gammel og harpiks - dette naturligvis raskt tørr. Fortynne eller erstatte en ny.
 Føner
Dette hjelper også. Vi bare vet teknologi hårføner bør operere i kald luft, og avstanden fra det til neglene bør være minst 10-15 cm. Men selv med alle disse forholdsreglene forventer fra en lang dekning i dette tilfellet er ikke nødvendig, og knekke den obsыpletsya raskt nok.
 Isdusj
Når du går 2-3 minutter etter maling og lakk tørker litt, lavere fingertuppene under en strøm av kaldt vann. Det vil raskt tørke lakken på neglene, men da igjen påvirke lang av resultater. Det er neppe nødvendig å gjøre for dette formålet skuffer av is: lakken kan være ikke altfor søte bobler og måtte male. Det vil bli enda lengre.
 Ultrafiolett
I salonger og hurtigtørkende spiker (som lakk og forlengelse) ved hjelp av ultrafiolette lamper. Så lakk tørker veldig raskt, og hvis du har et uhell ultrafiolett lampe, du allerede vet en annen måte å bruke den.
 Tålmodighet
Ironisk nok, hjelper denne metoden også at du raskt kan fullføre prosessen med å bringe negler i orden. Bare ta det for gitt at 15 minutter er ingenting du kan gjøre hendene fryde muligheter pobaydykuvaty uavhengig av omstendigheter, og du ikke gjør noe. Så tørre negler ta, selvfølgelig, sette fjerdedel av en time, men du trenger ikke å bruke tid på å male i så fall (mange manipulasjoner innebære risiko for skade allerede malt). Lac, i dette tilfellet vil vare lenge, og du ikke vil møte behovet i morgen for å starte på.  
Hvordan gå med trange sko?
 Så allerede holdt en kvinne! Hvis skoene litt under press, men virkelig ønsker å se dem på beina, begynner fantasien leter etter måter å få ut av situasjonen uten tap. Ved montering virker bare litt sliten eller hovne ben og tights å endre hvis mer subtile, sko sitter som hånd i hanske. Den indre stemmen hvisker at det er normalt for et par nye sko presser. Og det er ingen kraft som kan drukne ut stemmen til begjær. Videre er at hele behovet som lite distribuere trange sko.
Problemet, når en ny sko er litt mindre enn det nødvendige flertallet av kvinner står overfor.
 Hvordan gå med trange sko
Hvis du faller eller vintersko kjøpte i sommer, så skynd og kan ikke bære i damp gradvis. Ikke plukke opp sko eller sandaler unna, og på alle forsøk i 15-20 minutter skodd dem. Og uansett hva du gjør med dette - peeling poteter, se på TV, eller bare gå rundt i huset.
Første raznashyvanye kan begrense 5-7 minutter. Bare bruke sko og gå rundt i huset for å se hvor det plasserer størst ubehag fra komprimering. I etterkant av disse stedene raznashyvanyyah sko klink behandle spesiell spray. Ulike spray brukes til å gjøre huden mykere - i denne tilstanden det bedre strekk. Hver gang sko bør bli stadig friere og ubehag - mindre.
Også, ikke hastverk, raznashyvaetsya og vinterstøvler, kjøpt før sesongen. Varme støvler og støvler behandlet midler for å strekke og vinter sko for en halv time til fots vzuvayutsya. Fra andre roznoshennya kan bære ekstra sokker. Først - tonic, bomull, tettere og deretter på slutten - tykk ull. Det hele kommer an på hvor mye du må passere skoen.
 Hvis tiden venter ikke
Det skjer ofte at skoene er designet for den kommende ferien, kjøpte like før. Og hvis det plutselig viser seg at paret er for liten, er det behov for raskt å passere trange sandaler.Men i dette tilfellet, må bruke sko minst en time - halv. Før skodd pair, behandler henne spray. Hvis ingen bestemt betyr kan bruke vodka eller fortynnet alkohol i et forhold på 50 g alkohol per 50 g vann. Men noen ganger brukt til dette formålet cologne eller eddik bør brukes med forsiktighet. Hvis du trenger skodd dette paret en dag eller to, kan lukten forsvinne. Når behandlet Sko utskjelte løpet av denne tiden, kan du ta av igjen å behandle og fylle stram sokk tett sammenkrøllet papir. I stedet for papir du kan bruke litt sbrыznutuyu samme spray (vodka, alkohol) bomull til å være veldig tett polstret sko. Hvis det gjøres riktig, den neste dagen du går inn i disse skoene på både lyse og de vil sitte perfekt på bena.
I behandlingen sko spray for å gjøre huden mer smidig og hjelp problemområder felles oppvarming hårføner.
Dessverre, selv distribuere sko for 1-2 dager vil ikke lykkes. I dette tilfellet, bedre å slå til et autorisert verksted. Til å begynne, spør hvis utstyrt verksted utstyr og spesialverktøy for å strekke sko og bare kontakt for tjenesten. Men ikke alltid, og det vil du være i stand til å hjelpe. Ikke alt avhenger av profesjonalitet av master. Noen ganger kan kvaliteten på huden (annet materiale) og karakteristika av prosessen for fremstilling av fottøy reduserer belastningen på skoene og aldri få de ønskede resultater.
 De beste skoene i størrelse
En god regel å kjøpe sko strengt i størrelse. Hvis du for ofte nødt til å bære på dine egne sko, som er nært deg til helse og skjønnhet av bena. Noen sko er ikke bare blodsirkulasjonen i foten, men deformeres leddene. Over tid vil dette resulterer i verkende smerte i ledd og danner en fot. I tillegg, ofte ser det og kosmetisk feil - ". Utstående bein" såkalte I dette tilfellet tær begynner å konvergere med de andre fingre, og deres nedre ledd begynner å bule utover. Det er ikke bare stygg, men også bringer ubehag og noen ganger sterk "avfyring" smerte.  
Яндекс.Метрика