Grillet lenge siden i vårt land var den tradisjonelle fest rett som gjerne spise alt - fra barn til voksne. Men, i motsetning til andre retter, er grilling ikke bare deilig, men også gir mulighet for en ekstremt fascinerende prosessen med sine forberedelser. Få kan stille seg likegyldig til tilskyndelse av ved, brennende ild, lukten av grillet kjøtt på glødende kull. Å forberede grillen behov. Og hvis du ikke allerede har, eller ikke lenger tilfredsstille behovene til den gamle storfamilien, så det er på tide å tenke på hvordan å lage en metall grill.
I denne artikkelen ønsker vi å beskrive min erfaring med produksjon av metall grill på grillspyd 7-8. Basert på egenskapene til den forrige Brazier ble besluttet at nå trenger vi en grill med størrelser 57h28h20 se. Det er viktig å velge den beste størrelsen grillen i henhold til behovene til din familie. Hvis grillen vil være mer, vil du ha overkjørt de tre, hvis det er liten, vil du ikke være i stand til å mate alle fulle en stekeprosess.
Å produsere grillen ble brukt jernblikk 2 mm tykk Vi tror dette er noen optimal. Du kan bruke strykejernet 15 mm tykk, men i dette tilfellet vil tjene mindre tid grill. Hvis vi tar et tykt jern, vil det være vanskelig å skjære, og grillen utgang vanskelig. For vår størrelse grill nok ark 100x100 cm.
Med verktøy ble brukt:
avtakbar maskin (bulgarske) plater for metall;
Elektrisk sveising utstyr;
drill;
Roulette.
Hvordan å grille med metall?
 Med roulette merke opp de delene som vi trenger for å gjøre jernet grillen. Fra noen av toppen og bunnen otcherchyvaem blyant linje fra topp til bunn, bredde 57 cm. Ovenfor produsere en horisontal linje i en avstand på 20 cm fra toppen av arket. Dette vil være en av veggene i grillen. Etter 28 cm gjennomføre en annen linje som vil danne bunnen av grillen. Og en annen linje på 20cm under for den andre veggen. Nedenfor merke opp to rektangulære størrelse 28h20 cm, noe som ville være nødvendig for sideveggene av grillen. Hvis linjene i en blyant på et stykke vanskelig å se jern, bruk en krittstrek eller i tillegg procherchivaya noen passende spiss metallgjenstand (skrutrekker, meisel, skraper).
Ta en skjæremaskin og kutte en stripe bredde på 57 inches fra topp til bunn. Skjær av toppen rektangelet dannet av to vegger og bunnen av grillen. De fleste vegger kan ikke avskåret. Deretter beskriver vi hvorfor.
Skjær to sidevegg størrelse 28h20 se. Linjene som avgrense bunnen og sidene ikke kuttet og kuttet nøyaktig i halv stasjon (1 mm i dybden). Reverserer jernplater og skjærelinjene ved omvendt bøy vegg grill oppe for å få en U-formet design i tverrsnitt. Nå kan vi bare vvaryt sideveggene i endene.
Koble sveisemaskinen. Siden jern vi tykkelse på 2 mm, og deretter bruke elektroder med en diameter på 2 mm, og skjæremaskiner eksponere tilsvarende strøm. Stor strøm vil kaste bort jern, og på en liten sveising elektrode vil holde seg til jern og lage mat vil være svært dårlig, eller til og med umulig.
Fastklemming hver av sideveggene på flere punkter sveising. Om nødvendig, kutt unødvendig cutting maskin. Etter vymalyuyetsya bulk av grill videre til sin obvaryvanyyu rundt stыkuyuschymsya parter. For større styrke kan også koke bend plass mellom bunnen og veggene i grillen. Etter grundig kokte grill gi ham litt tid til å kjøle seg ned og gå videre til boring av ventilasjonshull i sideveggene.
I en høyde på 3 cm fra den nedre holder rundt omkretsen av grillen linje. Det hver 6. cm markere midten av fremtidige åpninger. Nakernyvaem dem. Ta en borediameter på 4 mm og et borehull dem. Deretter bore diameter på 7-8 mm rozsverdlivayemo hull til endelig størrelse.
Hvordan å grille med metall?

Hvordan å grille med metall?

Barbecue i utgangspunktet klar. Det gjenstår bare å feste de nødvendige høyde ben som gir den nødvendige stabilitet og enkel grillspyd kokeprosessen det. Vi brukte denne gamle tube vi yzohnuly og bolter strammes til sidevegger, boret gjennom "the place" hullet.
Hvis et nytt brev ble brukt jern, helst før sin kokeprosessen antent en blåselampe til å brenne på overflaten oljet lag igjen på det etter rettssaken rullet ark om metallurgisk plante.
Da vår metall grill kan være fullt klar til bruk. Det gjenstår bare å marinere kjøtt og få til den magiske ritualer for å forvandle den marinert kjøtt i en fantastisk grill. Nyt appetitt!  
Hvordan gå i solarium?
 Hva jente drømmer ikke å møte sommeren fullt bevæpnet? Når den blå skyfri himmel alene viser at golden, sol sprengning med varme, sent tilpasse seg dagens vær. Håpløst hvite ben åpne for alle å se ultra korte shorts, dårlig harmoni med den tropiske varmen. Ta vare på skjønnheten i huden din på forhånd, men sommeren var ikke inkludert i full kraft og ikke slått deg i Krasnokozhuyu Snow White jente spent å se på verden fra under solbriller.
 Hva en fin solarium?
I XXI århundre erverve en fin brunfarge når som helst på året, uten å forlate hjembyen. Det er fortsatt ønsket Sør i deres svart stykke lykke. I dag kan du enkelt få en brunfarge til ønsket tilstand på jobben hverdagen. Det er nok å forholde seg til hvordan du skal gå skikkelig til solarium, som ligger i nærheten av hjemmet, på jobb eller favoritt butikk.
Interessant er kunstig tanning ikke bare et naturlig alternativ - det også anerkjent leger nyttigere i fravær av den skadelige gamma-stråling.
 Grunnleggende regler solarium
 1.  Den første økten i solarium bør ikke ta mer enn tre eller fire minutter. Over tid, bo under kunstig sol kan gradvis øke til den når ti minutter. Over denne perioden, er soling anbefales ikke.
  Delta solarium helst ikke mer enn en gang hver tre dager - huden trenger tid til å hvile og forsterke brunfargen.
  Før du besøker solarium trenger for å tømme hud av makeup og deodorizing agenter. De kan inneholde solkremer som ikke gir deg en brunfarge.
  For glatt og vakkert klar hud moisturize anbefalt spesialverktøy. Hvis du ønsker å gå rett til solarium for å sole, ta kontakt med sine ansatte kan distribueres solkremer og kapsler med din hudtype UV-filtre.
  Mens solbrenthet ta vare å beskytte øynene (fjern kontaktlinser hvis du bruker dem, bruke solbriller eller en spesiell bandasje), hår (de må være skjult under en beskyttelseshette), lepper (for å hindre uttørking sart hud vil Chapstick) og bryst ( du kan lukke klistremerker solgt i hver solarium, eller eier, ikke syntetiske klær). Tatovert hud dekselet er ønskelig, siden de kan vyhority påvirket av kunstig UV-lys.
  Etter vedtakelsen av kunstig soling bør fukte huden og kroppen ved å drikke gulrot eller annen vitamin juice.
   Dette kan ikke gå i solarium?
  Fra solarium ønskelig å holde folk med problem hud. Tilstedeværelsen av allergiske stimuli, et stort antall av mol, flekker og sår direkte kontra kunstig solbrunhet. Du kan ikke utsette kroppen hans under ultrafiolett lys, og de som nylig gjorde en rengjøring person eller postoperative arr.
  Før du besøker solarium lurt å spørre legen din om du har noen interne sykdommer som kan forhindre mottak av alle typer tanning. Gravide kvinner, ungdom 16 år og pasienter med feber og sykdomsfølelse bør også avstå fra en tur i solarium.  
Hvordan å lage mat tilapia filet?
 I tilapia siste dårlig rykte eksotisk utlending av ukjent opprinnelse. Imidlertid gjorde kritikere ikke liker å vite at fisken - en slektning av den kjente abbor oss, og det kommer fra elvene i Afrika. Det er også kalt "St. Peters fisk" fordi ifølge legenden, hellig apostel, reiser, fanger det tylapyyu. Noen mørke flekker på gjellene legende kaller fingeravtrykk Holy apostel. Men tilbake til kulinariske saker. I tilapia - en mild og samtidig, magert kjøtt, så det kan lage en annen rett - koke, steke, bake. En kokk tilapia filet - en hellig sak.
Klør seg i hodet, noe som ville oppfinne en forrett for ferie bordet? Prøv å lage mat tylapyyu i røren.
 1.  Tilapia i røren. Kjøpe fire stykker av filet, vaske dem og obsushit papirhåndkle. Smak til med salt, eller bruke en spesiell krydder for fisk. Sett oppkjørte stykker til side, la litt pomarynuetsya. Du nyte en test for røren gjør. Tre egg visp, koble dem med 1/2 kopp melk eller fløte, salt, tilsett hakket persille, rør alt. Legge til fem spiseskjeer mel, får du deigen som for pannekaker.
  Fisken er kuttet i små biter a la carte, hver dukkert i røren og stek i varm olje.
  Denne retten er like deilig og varmt, og som en forrett.
   Tilapia filet i potet batter. Denne oppskriften er ikke grunnlag røren av mel og poteter. For matlaging trenger du fiskefileter (600g) og mellomstore poteter (fem stykker). Videre koker løk, to egg, 3 ss. mel, krydder og matolje.
  Tilapia filet vask, tørr, salt eller krydder obsypte og la for beising. På denne tiden, hogge fint og saute løk, poteter rist på et fint rivjern, klemme og legg i en bolle. Det legger også løk, to rå egg, krydder. Alt skal bland godt. Breading klar.
  God varme oljen i en stekepanne, men deretter stek over middels varme. Neste stykke filet dunk ene siden i panering og satt i en panne slik at poteten var under. Og på toppen av pålegge også panering. Broil i ca ti minutter, deretter forsiktig snu en spade alle biter av fileten, men reduser varmen og fortsette å steke fisk under panseret.
  Denne originale og solid tallerken. Vel det faktum at han ikke ønsker å pynte nok grønnsakssalat.
   Tilapia i ovnen. Denne retten kan tilberedes på mange forskjellige måter. Prøv denne enkle oppskriften her.
  Ta fire lite stykke indrefilet, gni dem med salt og krydder, legg i en smurt skjema. For hver filet, plasserer sitronskiver pair.
  Varm ovnen til en temperatur på 175 grader og legg den i form av en fisk. Tjue minutter senere, er retten klar. Spesielt deilig ville det være hvis dryss med majones og serverer med rømme eller majones-mix.
   Tilapia dampet. Denne retten er spesielt sannsynlig å appellere til fans av sunn mat. Steke det er ikke vanskelig. Vask filetstykker, hell sitron og soyasaus, dryss med krydder. La fisken pomarynuetsya tyve minutter. Og så - i dampbåt, og etter 10 minutter kan gi nyttig og velsmakende rett på bordet.
   Tilapia saus. Angi følgende produkter: tre stykker av filet, 100g sopp, en løk, ett fedd hvitløk, 1/2 h ss tørket oregano, en tomat, noen oliven..
  Sett pannen på middels varme og kok sausen, stek hakket et par minutter å semiring løk, tilsett hakket hvitløk, deretter skivet sopp, tomat, oliven. Tilsett oregano, pepper og salt. Når sausen begynner å koke, sette i hans fiskefileter, hell litt saus på toppen. Reduser varmen og fortsette å koke i 10 minutter med lokket på fisk.
   "Rose Dragon". Så er den originale og deilige retter laget med tilapia og torskefilet. Å resultere vil ikke skuffe, prøv å velge tylapyyu. Gode ​​fileter tørr frost har blek rosa. På omslaget må være inskripsjonen "konge abbor." En filet av torsk bør være så liten som mulig ankler.
  Først forberede marinade. Furu eller andre nøtter roztolochymo og pund. Legg til dem et århundre. olivenolje eller solsikkeolje og 1/2 c. skjeer av vin, alle mix.
  Tinte fiskefileter bør vaskes under rennende veldig kaldt vann. Tylapyyu sette på et skjærebrett, salt og pepper, dekk med marinade. Mer moro: tilapia fileten vi ruller inn i en rull og sikker spyd. Toppen av miniatyr roll smører ketchup å spare rosa filet. Deretter steke alle kastene i pannen.
  Det neste trinnet - filet av torsk. Lett dryss den med sitronsaft og vi skal steke under panseret i samme panne. For saftig fisk kan smøre majones. Tjue minutter senere, klar og chips.
  Satt på hver plate roll tilapia og torsk stykke. En vakker kombinasjon av rosa og hvite komplement sprigs av grøntområder.
   Tilapia filet i grønnsaker og ost skorpe, kokt i multyvartsi. Ingredienser: tilapia (500-600 g), ost (50 g), en bete, gulrot, løk, spiseskje vegetabilsk olje, salt og krydder.
  Tilapia skåret i porsjoner stykker, dryss med krydder for fisk, salt. Shinkuem kniv løk i tynne ringer, rødbeter og gulrøtter gnidd på et grovt rivjern, ost - på en bot.
  Hell en kopp Trykkokere olje, legg løken i den nederste delen av rødbeter og gulrøtter. Topp - biter av fiskefilet. Det øverste laget - alle grønnsaker som gjenstår. Slå modus for "baking" tid - 45 minutter.
  En perfekt garnityr til denne retten kan være ris eller poteter.
   Suppe med Tilapia.
  Supper av fisk gjør utmerket, med saftig søt smak.
  Forberede den nødvendige sett av produkter: tilapia filet - tre, reker - 300 gram ris - 1/2 kopp selleri - 2 stilker, en løk, sitron - to skiver, krydder og salt.
  Tilapia filet skåret i små biter, legg i en gryte og fyll med vann. Det er et laurbærblad slipp, to erter pepper. Vær vann til å koke og sett risen. Ti minutter senere - hakket selleri. Følgende - pillede reker. Ikke glem å salt suppe.
  Finhakket løk og gulrøtter og stek i en panne med olje, tilsett litt revet ingefær.
  Sjekk beredskap ris. Hvis det er ganske myk, fjerne suppe erter pepper og laurbærblad, tilsett hakkede greener, skiver av sitron.
  Så klar for middag fin, velsmakende og sunn rett. Inviter familie.
  Det gjenstår å minne om at telapyy filèt, som inneholder lite fett og mye protein, ideell for matlaging forskjellig mat diett.
   Bakt tilapia filet. Dette nyzkovuhlevodnyy oppskrift, og hvis du ser på din vekt, inkluderer denne retten i menyen.
  For å forberede tre porsjoner trenger å hamre tilapia, to århundrer. matolje og majones, 60 g revet ost, sitronsaft, salt og pepper.
  Først av alt, gjør sausen: Bland alle produkter unntatt fisk. Seng folie på en stekeplate og legg den på tilapia filet porsjoner. Stek i forvarmet ovn for ikke mer enn fire minutter. Fjern deretter pannen, hell sausen kokt fisk og stek ytterligere par minutter. Saus kjøpte brun fargetone, begynte å boble - parabolen er klar. Rangere det uvanlig smak.
  Og husk at fisk og sjømat er veldig sunt, og de fleste næringsstoffene forblir der matlagingsprodukter var minimal.  
Яндекс.Метрика