Hvordan håndtere mygg i landet

 Alt er vel i landet, med unntak av mygg. Disse summende og bitende insekter er helt i stand til å slå hvile på tortur, spesielt hvis du er utsatt for allergiske reaksjoner. Foruten at kløe fra myggstikk litt glede, så mosquitoes også bære mange sykdommer og parasitter. Hvordan håndtere mygg i landet?
 Aktivitets mygg avhenger av været. I varmt vær, er mygg aktivitet reduseres. Den favoritt mat av mygg har barn og voksne svett tungt.

 Kjemisk mygg kontroll


 Moderne kjemikalier kjemper fumigants midler.
 Fumigants drepe insekter og er elektrisk og fyrverkeri. Elektriske fumigants laget for å drepe mygg i rommet, og bedre bruk av fyrverkeri i gata. De er dampende spiral som de satt i brann og røyk, opplyser substans skremmende insekter.
 Repellents bare frastøte mygg. De er brukt på huden og klærne av mannen. Tiltaksmidler begrenset til to eller tre timer.

 Folk rettsmidler for mygg kontroll


 Hvordan håndtere mygg i landet av naturlige midler?
 Det er mange planter som lukter avskrekker myggen. Sett deg selv i landet valnøtt, kirsebær. Lukten av bladene av trærne avskrekker insekter. På de samme effektene har blomster nellik, timian, geranium, mynte.

 Elektroniske verktøy for mygg kontroll (ultralyd)


 Elektroniske Midler for skremming - moderne og miljøvennlige mygg kontroll. Disse enhetene avgir lydbølger som folk ikke kan akseptere, og de frastøte mygg. De avgir ingen kjemikalier og er helt ufarlig for mennesker. Automatisk fôring et batteri og nettverk. Rekkevidde i Repeller også være forskjellig.  
Den store vårrengjøring


 La oss ikke gå i dybden av detaljene i det vanlige - tørke gulvet støvsuges for å samle støv fra møbler - alt dette så tydelig.


 La oss starte med gulvet. For de som lagt parkett eller laminat, kan gi råd til å gjøre en spesiell poleringsvoks. Dette vil gi en helt annen, elegant utseende, skjule slitte eller kuttet. Hvis gulvfliser, kan du selv oppdatere fugemasse mellom platene. Til tross for den tilsynelatende kompleksitet, er det ikke en lang prosess, men umiddelbart gir en følelse av feiring.


 Så opp møblene. En god løsning ville bli rengjøring sofaer hjemmeSom kan bestilles, for eksempel, på dette nettstedet. Kostnadene og kvaliteten på tjenesten du definitivt vil bli fornøyd. Tremøbler polsk godt med en spesiell struktur som legger mye friskhet. Ikke glem å gå til møbler stoff glass og speil. Det gradvis flytte til vinduene!


 Vinduer å vaske nødvendigvis øye av ditt hjem, de bør være vidåpne. Hvis utenfor vaske problematisk, kan du ta kontakt med en spesiell tjeneste. Hvis vinduene - plast eller glassfiber, tre, så er det sannsynligvis en tetningsinnretning rezynky.Эty elementer minst en gang i året bør smøres med en spesiell sammensetning som gjør at gummi rozsyhatysya ikke under påvirkning av varme, kulde, fuktighet og UV lys. Navn av struktur kan du sjekke med produsenten av vinduene. Mekanismer trenger å smøre, det vil gi lang og jevn kjøring.


 Inne ansvarlig for blinds skjønnhet. Disse pelskledde beste bitene til å endre for å rense, svezhevystirannye. Dersom dette ikke er mulig - ring profesjonell damp rengjøring og kjemi på stedet. Sills en gang i året helst pidremontuvaty mulig - selv male. Igjen, alt avhengig av materialet som gjorde vinduene. Siden plast er ikke noe annet å gjøre i tillegg bare våt rengjøring.


 Et annet viktig poeng - gå på veggene med en fuktig klut hvis de, selvfølgelig, at denne holdningen med sin finish. Det samme gjelder for taket.


 Forresten, her får vi til lysekronene. Disse varer stolte eiere må nøye analysere på plass for å skille taket. Vanligvis under rennende vann for å vaske dem mye lettere enn "under kuppelen". Pass på å ta vare på sikkerheten, fordi lysekrone - apparatet, som mer egnet til å understreke to hundre volt.


 Rørleggere, selvfølgelig, bør alle nøye "suge" og ren. Prosessen er lang og omstendelig. Du kan være praktisk å ringe spesialist rengjøring selskap som vil håndtere dine vasker og badekar. For øvrig, på innsiden av røret er også ønskelig rengjøringsverktøy for rengjøring av rørene. Tro meg, selv lukten i huset rengjøring etter en slik endring.
Hvordan å gjøre hjemmet ditt sunt
 Miljø - er den primære faktor som påvirker helse og trivsel for mennesker. I dag, takket være felles arbeid av leger, arkitekter, økologer, designere og psykologer funnet en god boareal bør organiseres slik at det brakte den menneskelige kroppen til maksimal effekt og forbedret sin helse.

 Vilkår sunt hjem •  Bruk av miljøvennlige materialer. Tilslutning til en sunn atmosfære og miljømessige renslighet er viktig boareal under bygging og reparasjoner. Du må bare bruke sikre materialer, noe som gir prioritet over den naturlige og naturlig. Spesielt unngå fenol og formaldehyd, som provosere allergi og hodepine forverres humøret og redusere immunitet.

 • Hvordan å gjøre hjemmet ditt sunt
   Den rike grønn flora
  . Hvert hus må være til stede bare positive planter berike luften med oksygen, eliminere giftstoffer, avgir flyktige nyttige og eteriske oljer. Noen planter i potter selv i stand til å roe nervene og redusere smerte, øke blodsirkulasjonen, lindrer tretthet og forbedre fordøyelsen! Innrede hjemmet med blomster som om du forbereder medisinsk elixir av medisinske planter og urter.

 •  Det viktigste - været i huset. Fyller huset i live og positiv energi og selvlagde menneskeskapte ting. Men psykologer sier at husarbeid i stand til å takle sesongmessige depresjon og kronisk stress. Dekorere interiøret malerier, broderier, selvlaget kosedyr og favorittbilder - er bra for humøret og helse.

 •  Det viktigste - ikke skade! Det er flere begrensninger som må følges hvis du ønsker å utvide og forbedre klimaet i sine egne hjem. Denne skarpe hjørner og kompleks arkitektonisk geometri og aggressive scener og altfor lyse farger, overflod av små og fargerike detaljer, speiler overflødig og utilstrekkelig belysning. Alt er i huset ditt, bør avgi bare bra og svært positiv energi.

 •  Sunt Hjem - viktige punkter


 • Hvordan å gjøre hjemmet ditt sunt
   Ren og frisk luft
  . Et sunt hjem bør bare frisk, veldig rent og fuktet luft, bør det kjøpe kvalitet luftfukter og luftrenser med utskiftbart filter som fjerner allergener fra hjemmet atmosfære, støv og forurensning. Planter også er effektive rengjøringsmidler hjem atmosfære, og noen ren luft giftige stoffer, karbondioksid og skadelige organiske forbindelser.

 •  Kraften av dufter og musikk. Spesialister lenge vært etablert som en sterk innflytelse på folk produsere lukter og lyder. Derfor leger anbefaler ofte å ordne hjemme aromaterapi, ved hjelp av healing og gunstige krydder. Og de som tror mer på kraften i lyden, ekstra terapeutisk zvukoterapyyu brukt.

 •  Vann - kilden til liv og helse. Still ditt hjem vann filter og nyte velsmakende og sunt drikkevann uten frykt eller tvil.

 •  Sunn rengjøring i huset - det er også viktig


   Ekspertene fant at inneluften er to ganger mer forurenset enn utendørs nær veier og stier. Og det fører til forurensning ligge i et stort antall husstøv, husholdnings kjemiske rester på overflaten av gjenstander, mikropartikler tobakk, en rekke fordampning og så videre. Giftige forbindelser fanget i luftveiene kan forårsake allergiske reaksjoner og alvorlige kroniske sykdommer.
  Hvordan å gjøre hjemmet ditt sunt

   Rengjøring bør utføres regelmessig og grundig, mens nøye velge husholdningenes kjemikalier, rengjøringsmidler, luftrensere og aerosoler, samt vaskemidler og rengjøringsmidler for hjemmet. De farligste menneskene er de for produkter som inneholder klor, ammoniakk og potente odoranter, selv ønskelig at rengjøringsmidler var byorazlahaemыmy.

   Eksperttips - sjekk luften i ditt hjem eller leilighet på innholdet av radon, er en radioaktiv gass fargeløs og luktfri, det er farlig for menneskers helse og trivsel. Tilstedeværelsen og akkumulering av radon i bolig luft kan forårsake lungecancer og andre alvorlige sykdommer.  
  Hvordan å kurere skabb hjemme?
   Ubehagelig hudsykdom forårsaket av kløe midd kan fange hver. Ideen om at skabb lider bare asosiale individer som ikke utfører selv de enkleste regler for hygiene, feil. Fangst skabb kan jevne offentlig transport. Skabb kan bringe et barn fra barnehage eller skole, hvor teamet var bare én pasient. Du kan bli smittet med skabb bad eller et tog ved hjelp av vanlige håndklær eller sengetøy. Skabb - en av de mest smittsom hudsykdom, tidligere behandlet hovedsakelig i form av hud menighet. En mulig kur skabb hjemme? Selvfølgelig!
   Hvordan å gjenkjenne i selv skabb
  Når er dårlig kløe midd blir menneskelig hud, det begynner umiddelbart prohryzaty henne til å spise og reprodusere. Tick ​​manifesterer seg i ca to uker etter smitte. Det første symptomet på skabb - en alvorlig kløe i feltet av bevegelse kløe midd. Kløe verre om natten, når flått er mest aktive. På grunn av den sterke klør noen ganger ikke får sove! På steder mite biter vises små rosa utslett som på grunn av hyppig kjemming dekket purulent skorper.
  De fleste flått foretrekker å bosette seg i de inter hudfolder på mage, rygg og rumpe, perineum. Ungene klager over utslett i ansiktet og armhulene.
   Vi behandle skabb hjem
  Selvfølgelig, bør du oppsøke lege i tilfelle av skabb nødvendige. Sørg for å konsultere en spesialist hudlege hvordan å kurere skabb hjemme. Legen din vil trolig anbefale å kjøpe svovelsyre krem ​​eller salve Wilkinson. En suspensjon av benzylbenzoat og medyfoks - midler som også fungerte bra i behandling av skabb.
  Smurt med salve hver kveld huden påvirkes kløe midd, og innen fem til syv dager ubehagelig sykdom forsvinne.
  Apoteket kan du kjøpe spray som effektivt sliter med skabb. Ved å bruke dem, sørg for at disse stoffene ikke ble inkludert i slimhinnene i munn og øyne. Les nøye instruksjonene på forberedelsene før du bruker dem!
  Sørg for å gjennomføre desinfeksjon av sengetøy, håndklær og klær til pasienten. Kok dem nøye proprasuyte.
   Hvordan å kurere skabb folk rettsmidler
  Hjem vaselin salve og celandine fjerner raskt ubehagelig sykdom. Ta fire porsjoner av vaselin og en servering av juice celandine. Bland forsiktig, gni kløende sted 2-3 ganger om dagen.
  Knuse til et fint pulver laurbærblad, bland det i like proporsjoner med smør, gni det berørte skabb sted to eller tre ganger om dagen.
  Vil bidra med skabb og spesielle bad. Tretti gram ren Verbena officin brygge med røtter i en liter kokende vann. Permisjon for å sette mot i tre timer. Hell over i karet med vanntemperatur på 36 grader, ta et bad i tjue minutter. Umiddelbart etter et bad gå til sengs.
  Smør kløende sted fersk juice av urter apotek Rutka.  
  Яндекс.Метрика