Hvordan håndtere strekkmerker?
 Strekkmerker, eller som de er vitenskapelig kalt "striae" er en kosmetisk blemmer som oppstår etter graviditet eller drastiske vektendring. Det er ikke en sykdom, men fordi kroppen noen skade dem ikke, men millioner av kvinner rundt om i verden lider av dette problemet og prøve å bli kvitt dem. Strekkmerker er enda en slip jenter, fordi ingen er immune mot dem. I denne artikkelen vil du lære hvordan man skal håndtere strekkmerker, samt prøve å unngå dem hvis du ikke gjør det.
 Hva striae
Faktorer som bidrar til forekomsten av strekkmerker etter graviditet, plutselig vekttap eller en skarp sett av hormonelle overspenninger, ungdoms pubertet. Som viser at de viktigste årsakene til strekkmerker 2: hormoner og tap av hudens elastisitet. Det er derfor strekkmerker ofte vises under svangerskapet - når kvinnens kropp går hormonelle endringer, og i tillegg forbedrer den dramatisk.
På grunn av disse forandringer under huden er det liten intern belastning. Kroppen prøver å "patch" gjennom bindevev. Den inneholder blodkar, noe som gjør nye strekkmerker er røde eller lilla. Men til slutt de dør, og strekkmerker er hvite.
 Er det mulig å bli kvitt strekkmerker?
Hvis du har den innledende fasen - arr er røde eller lilla, er det mulig å bli kvitt strekkmerker. Fremfor alt, ikke kast bort tid og umiddelbart begynne å fjerne dem. Deal med hvite streamere mye vanskeligere det kan ta mange måneder. Dette uavhengig av hvite strekkmerker du ikke vil miste, og kan bare gjøre dem mindre synlige. Å fjerne strekkmerker som kreves økter på sykehus. Men la oss fokusere på mer spesifikke måter.
 Hjelpe deg selv hjemme
 Engasjere seg i selv-massasje problemområder. Få en massasje olje eller gel som kjemper mot strekkmerker. Gjør det med hjelp av massasje steder der det er strekkmerker. Det viktigste her - regularitet. Følg stryke forsiktig poschypыvayte berørte områdene. Ti minutter er nok.
 Vakuum massasje banker. Denne metoden er ofte brukt i kampen mot cellulitter, men også populære blant de kjemper strekkmerker. Disse bankene kan kjøpes i mange apotek. De ofte laget av meget tykk silikon. Essensen av massasje er at du prysasыvaete bank til huden, og deretter rive styrke. Det kan være smertefullt og føre til blåmerker, men huden er glattet betraktelig etter den første økten.
 Kremen av strekkmerker. Skeptikerne mener at disse kremene ikke hjelper, og deres pris er ofte tydelig overtydelig. Med prisen faktisk ofte skjer det, men effekten er svært kontroversiell sak. Se etter en krem, en del av som er nikotinsyre, og det er ulike essensielle oljer. Disse kremene er produsert og innenlandske produsenter, men de koster 3-4 ganger billigere enn importert.
 Skrubbe huden. Det finnes mange oppskrifter skrubb. Du kan kjøpe i butikken klar (velg fra aprikoskjerner, som det er mest effektivt) eller forberede deg selv:
 1.  Et glass kopp sukker + salt + en halv kopp olivenolje.
  To spiseskjeer med malt kaffe (kan brukes med kaffe) + olivenolje (eller andre grønnsaker unntatt solsikke og mais).
   Mumier. Kjøpe piller på apoteket kunne mumie. Løs opp en eller to i vannet og gni inn i området med strekkmerker. For å gjøre denne prosedyren på en daglig basis. I en måned vil du se resultater.
   Bad med furu ekstrakt. Kjøpe på apoteket furu ekstrakt og en gang i uken ta et bad sammen med ham i 15 minutter.
  I å utføre disse prosedyrene effektivt bruke vegetabilske og eteriske oljer. Grønnsak du kan kjøpe på apotek. For eksempel mandelolje, hvetekimolje, jojoba. Noen ganger kan det ta oliven. Bruk dem for massasje, skrubber gjøre med dem og gni inn i huden etter inngrepet.
  Med avgjørende (husk at den essensielle oljen ved å legge noen dråper!) Bedre for slike problemer er følgende oljer: rosmarin, plikter, nellik (ikke overdriv med nellik - det kan alvorlig brenne huden), lavendel, appelsin og andre sitrusfrukter.
  Forsiktig Dersom kampen strekkmerker under graviditeten, ta kontakt med din fødselslege-gynekolog, eller du kan bruke eteriske oljer!
   Hva gjør strekkmerker i butikkene?
  Hvis kjæledyr metoder ikke hjelper, kan du be om profesjonell hjelp. Prosedyrer for å bli kvitt strekkmerker - et meget populært område, så du kan bare finne en god spesialist som vil gjøre alt for deg.
   Kjemisk peeling. Siden huden er allerede skadet, gjør peeling overflate og median. Det første alternativet er egnet i ferske arr.
   Spesial injeksjon. Denne metoden er utviklet for å øke blodstrømmen til dine problemområder, forårsaker strekkmerker blir glattet over tid og bli nesten usynlig.
   Microdermabrasion. Denne metoden er en hud resurfacing spesielt apparat. Denne fremgangsmåte er praktisk talt smertefri og meget effektiv. Etter et par økter, blir huden din helt oppgradere. Hvis arret er ikke mer enn ett eller to år, er de ikke igjen et spor. Husk at etter en slik prosedyre ikke kan vises i solen for å unngå mørke flekker.
   Laser. Du kan fjerne strekkmerker med en laser. Denne fremgangsmåte er kostbart, men en av de mest effektive. Lasere fjerne gammel hud øvre ord, området vil deretter ny hud.
   Operasjon. Den ekstreme hvilken grad er det bedre å ikke nå. Du bare fjerne skinnet fra disse områdene, som er strekkmerker. Men tenk, er det verdt det. Etter arr etter hvert kan dukke opp igjen og igjen må du gå til en kirurg.
   Forebygging mot forekomsten av strekkmerker
  For å beskytte seg selv fra utseendet av strekkmerker kan brukes på noen måte hjem fra kamp striae, hvorav over. Plukk en eller to som du liker mest og gjøre dem regelmessig, men uten fanatisme. For eksempel, hvis du ikke har noen strekkmerker, så plukket massasje nok til å gjøre en eller to ganger i uken, ikke hver dag.
  Avslutningsvis vil jeg si at strekkmerker ikke tan fordi langvarig eksponering for solen vil gjøre strekkmerker bare lysere. Ta dem og begynne å forholde seg arr huset og deretter kan koble spesialist. I denne tilnærmingen, til effekten bare ikke lenge vente. Men ikke glem at utvidelser kan vises på nytt fordi du ikke kan slappe av.  
Hvordan tegne en globus?
 Kloden som en liten modell av planeten, sannsynligvis alle kjent med en skole ganger. Og mange av oss bare så en miniatyr planet for første gang tanken om hva vår jord skjøre og små, som er vakker og pittoresk. Fra plassen det ser liten blå perle. Blå, fordi mer enn 70% av overflaten - sjø, hav, innsjøer og elver. Resten av landet okkupert av kontinentene, store og små øyer og dybden av is ved polene. Prøv å tegne steg for steg akvarell kloden.
 1.  Jordens spinnakse er skråstilt, så sørg for å vurdere det på bildet. Ta et ark med akvarellpapir med tykk grov overflate, akutt skjerpet blyant skifer viskelær. Først tegne en sirkel. Dette kan gjøres kompass eller feste et stykke papir kopp, tallerken, cap. Skisserer vinkel - jordas akse, produsere en tynn linje på linje. På dette stadiet er det bedre å bruke tegneverktøy for hånden og ikke vike og tegne ut nøyaktig.
  Hvordan tegne en globus?

  På dette stadiet er det vanskelig - du må tegne et sofistikert stand under kloden. Gjennom mid-range produsere en vertikal linje ned. Ved endene av midtlinjen tegner en bue design og sine små "eiere", blant disse er utsikten. Nå kan du prøve å trekke den samme stativ. Man kan framstille det enklere, for eksempel i form av en konus eller et lite rør på en flat avrundet ben. Hvis dette er vanskelig, er det fin struktur i form av et stort invertert bokstaven "T".
  Hvordan tegne en globus?

  Den neste fasen - skissere konturene av kontinenter, øyer og strømninger. Ta et kart og prøve så godt som mulig å tegne figurene. Det er greit hvis de ikke helt sammenfallende, det er ikke et topografisk kart, er det viktig å modellere Jorden var gjenkjennelig. Hvis dette er vanskelig å gjøre, tegne kontinentene enklere og husk det viktigste - Globe runde og voluminøs, så konturene av kontinentene vil bli litt forvrengt, som om "beleire" overflaten av kloden, å bøye.
  Hvordan tegne en globus?

  En svært viktig skritt - begynner å male akvareller. Å trekke akvarell kloden og dermed at det gjenkjennelig må forholde seg så tett som mulig fargekart. Og prøv å huske erfaringene fra geografi til å plassere grønne områder (det grønne i naturen mer), oransje og gul (der ørkenen), hvit (der is og frost), rød (der maksimal varme). Ikke vær redd for å male legge mer vann for å komme ut vakre flekker og flekker. Hvis du har en god akvarellpapir med tilstrekkelig tetthet etter tørking flekken farge vil se veldig maleriske. Hav og sjø trekke kald blå. Står for kontrast, ser for meg en varm blå. Du kan gjøre det svart, brun - etter ditt skjønn. Kom igjen, blande farger på paletten - gul, grønn, rød og brun, oransje og blå. Og, selvfølgelig, flere sjekker ditt bilde med disse kartene.
  Hvordan tegne en globus?

  La oss begynne å legge skygger for å gi mengden av vår verden og stå. I dette tilfellet står med glanset plast, så det er mye gjenskinn og refleksjoner. Domalyuyemo små festene som holder modellen av planeten, aksen på begge sider. Legg skygger til venstre og høyre i bunnen av kloden, ta varm klare blå maling, tilsett vann og lett å lage bred pensel lag på toppen av en globus bildet nedenfor. Dette vil gi det volum.
  Hvordan tegne en globus?

  Den endelige versjonen av den forsterkede skygge på en plast stå, på holderen akse og på kloden. Ta en tynn pensel og grå-blå maling veldig nøye tegne omrisset av kontinenter, strøm, kan beskrive hver farge region, vil de bli lysere og kontrast. Noen steder kan forbedre farge. Somewhere legge grønn med gul eller oker skyggen av oransje-røde eller sitron gul. Vi gir mengden av blå plast stativ, opp og ned i nærheten akseeiere gjøre en kontrast nyanse av lilla lagt til. Kloden er klar og ser nesten ut som en ekte planet i miniatyr.
  Hvordan tegne en globus?

  Vi håper at denne artikkelen vil være nyttig for deg og hjelpe deg å trekke hele verden, hvis det var et slikt behov eller ønske.  
Яндекс.Метрика