Hvordan håndtere vidipraty av klær?
 Jobber du i et kontor eller studere på college, kanskje dine barn har vokst opp til skolealder? Uansett, du av og til må forholde seg til behovet for å fjerne spor av slitasje kulepenn. Hvis problemer oppsto like godt være fra blekk heller tynn og lett, kan til og med vanlig pulver eller såpe vidipraty penn. I tilfellet hvis blekket spor ble funnet sent og hadde god vъestsya og visner, enkel vask vil ikke hjelpe.
 Vaskemidler Foreldet spor av en kulepenn, og med det - og en tusj, samt mange andre typer flekker og smuss uten problemer rengjøres ved hjelp av blekemiddel og Stain SA8 (produsert av Amway). Få disse to måtene er enda verdt det - dette vil spare mye fine klær.
Blant vaskemidler som kan håndtere vidipraty av klær, også kjent som "white spirit" og "Vanish", derimot, om effektiviteten av den siste debatten, noen jobber verktøy, og noen ikke så veldig. Og det er nok ikke bare mye forurensning, men i en rekke imitasjoner av kjente merkevarer som oversvømmet markedet.
Hvis du ikke har noe av det og kjøpe akkurat nå er det ingen vei, kan du slå til folk metoder og oppskrifter, så det kan godt hjelpe.
 Alkohol og aceton
Hvis skitne jeans penn eller andre ting fra de mest nekapryznыh naturlige stoffer, kan du rengjøre dem med alkohol eller aceton (også egnet vodka og neglelakkfjerner). Bruke dem i stedet for cologne eller parfyme er ikke nødvendig - parfyme oljer selv kan forlate skladnovyvodzhuvanu spot. For syntetiske stoffer ikke kan bruke aceton eller manglende koma og alkohol gjøre bedre første test for usynlig sted - når stoffet skifter farge, så denne metoden er ikke egnet.
Aceton bør brukes forsiktig - en bomullspinne. Når oppløst spor av håndtakene må zapraty forurenset plass for å fjerne rester av blekk, og deretter helt vasket ting.
 Brus
En skånsom måte å bidra til å fjerne spor av kulepenner - brus. Det må blandes med vann for derved å danne en pasta og anvende på rett sted. Minutter 10-15 mush trenger å vaske av. For større effektivitet kan legge til dette blande noen dråper ammoniakk.
 Melk
Hvis det er podkysshee melk eller yoghurt, kan de også bidra til å takle spor av turbulent intellektuell aktivitet: forurensede området skal slippe inn i oppvarmet yoghurt (frisk vil ikke fungere) og blekket vil sakte løses opp. Ikke den mest effektive måten, men hvis forurensning er frisk, det kan fungere.
 Det er nødvendig eller ikke?
Blant rådene for å fjerne spor av penner kan bli funnet som anbefalinger gni skittent sted terpentin eller hydrogen peroxide. Er det verdt det - bestemme selv, men hvis du bestemmer deg for å ta risikoen imidlertid gjøre testen på området som ikke er synlig - slik at sjansene for et vellykket resultat tiltaket vil være mye høyere.  
Hvordan koke ris for sushi?
 Hva er det viktigste i landet? Det er vanskelig å svare utvetydig. Fersk fisk og sjømat bestemme nytten og sikkerheten til produktet. Riktig tilberedt saus er ansvarlig for den endelige smak og poslevkuse. En følge visse regler når matlaging ris garanterer appetittvekkende utseende og estetikk av det ferdige land. Vi kan si bare at grunnlaget for all land er ris. Derfor, hvis du kommer til å forberede sushi hjemme, så du definitivt trenger å vite hvordan du koker ris for sushi og deres viktigste variantene kalles ruller.
 Hvordan velge og koke ris for sushi? For sushi ris er bare kruhlozernystyy har høy vedheft. Det er denne kvaliteten funksjonen angir hvor nøyaktig og korrekt form vil fremtidig produktutvikling. Når du velger ris kan bo i noen form for liten runde ris - alle disse variantene har god vedheft. Men funksjonene i en pakke merket "sushi" er ofte banal markedsføring knep, designet for å enkle sjeler.
Velge funksjonene som er definert med nummeret som du trenger for matlaging. Skyll med kaldt vann i en stor bolle. Figur trenger å vaske inntil vannet er helt gjennomsiktig. Profesjonelle kokker finner ut at du trenger å "endre syv vann", hver gang promeshivaya Fig nøye.
Netto ris trenger å tørke i 30-40 minutter, legge ut det tynne lag på bunnen av de brede skjermer.
Hvis du har tenkt å koke riktig ris til sushi sikkert bruke tykk-dyp panne med en tykk bunn. Ha henne ris, dekk med kaldt vann med en hastighet på en og en halv kopper vann per kopp ris. Umiddelbart satt et stykke kombu - alger som gir Risu bestemt smak. Pan behovet for å tett dekke og sette på medium varme. Når kokende kombu trenger å fjerne, re-nær pannen i 15 minutter og holde den på komfyren. Deretter slår du av ovnen og la risen stå i 20 minutter.
Mens forbereder ris bør koke påfyll gjennom hvilke din ris vil ta egenskaper som trengs for land. Som den viktigste ingrediensen brukte fylle ris eddik, salt og sukker. Hvis det ikke er ris eddik, i stedet kan du bruke hvitvinseddik. Ikke skade å legge litt dressing skyld, men du kan gjøre uten denne ingrediensen.
I to spiseskjeer med eddik bør ta en teskje sukker og salt. Men er forholdet mellom ingrediensene ikke konstant og kan variere avhengig av preferansene til land elskere.
Kokte ingrediensene som kreves for å fylle bland godt i en liten kasserolle og legg på middels eller lav varme. Stadig røre potten på komfyren bør holdes så lenge alle korn av sukker og salt oppløses fullstendig.
Når risen er ferdig, blir det oversatt fra pannen inn i et bredt bolle. Jevnt vannes saus og raskt rørt med en trespatel. Dette bør være skarpe bevegelser for å rysynkiv skilt fra hverandre og ikke omgjort til en klump agglutinate. Godt blandet ris helt impregnert dressing. Det bør gi en litt kjølig Risu ca 35 grader, deretter kan du begynne å sushi.
Vel, hvis du kan finne den nyeste fisk eller sjømat, vil ditt land tjene den høyeste ros.  
Hvordan lære barnet å kle deg selv?
 Ser de toårige barn i barnehage, vil du legge merke til at de har kompetanse til selv er ganske annerledes. Mens de fleste barn forvirret i ermer og ben, bare noen av sine jevnaldrende har evnen til å bære jeans, gensere, sokker; stramme skikkelig hetten og sette på. Deltakelse er begrenset til voksen omsorg i dressing klær og zastehyvanyyu knapper og nagler. Disse barna ofte ikke blir forvirret i å bestemme sko på høyre og venstre ben!
Inntil to år, nesten alle barn begynner å vise ønske om uavhengighet. Noen foreldre er fullt forberedt på å støtte barnet, og de ikke motsette seg barnet "jeg meg selv! ". I stedet prøver å lære av dette ønsket maksimal nytte for seg selv og barnet. Det er god tid til noe trening - en periode når barnet er klar til å lære en ny selvtillit, for å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter. Spesielt fordi foreldrene i denne situasjonen trenger ganske mye.
Hvis du kle barnet gikk 5-7 minutter, være oppmerksom på at hvis barnet forsøker å kle deg selv, er det på tide å ta steget opp til 15-20 minutter. Ikke vær redd for at barnet vil kle halvtime eller time. Barn i denne alderen kan ikke forholde seg til noe altfor lang en, og etter en lang forsøk på å gå i bukser eller sokker, barnet føler seg sliten og vil ikke tankene hvis du hjelpe ham kle opp mot slutten.
Så det viktigste å lære et barn å kle deg selv - det gjør ikke gå glipp av øyeblikket når barnet ønsker å gjøre det selv. For foreldre, bør dette være et signal til at sønnen eller datteren vokste opp til å begynne å lære å kle seg.
 Starter med stripe
Ved første forsøk for uavhengighet i av- og påkledning, gi barnet mulighet til å gjøre det så ofte som mulig. Ferdigheter kler av seg gitt barn mye enklere. Derfor oppmuntrer barnet selv ønske om å fjerne sine sko, klær, hodeplagg. Hjelpe bare hvis du ser at barnet ikke kan takle. Dette kan bare være tilfelle med urokkelig klips eller stramme elastiske bånd. I andre situasjoner, du bare hjelpe et lite barn. Sørg for å prise ham for hver vellykket forsøk. Snakke om hvor stor han får kle av seg, "Akkurat som pappa! (Mor, bror, etc.). " Og absolutt ingen problem biennalen barnet må takle tights, bluse, sokker, shorts - disse ting for å fjerne ham av krefter.
Fra begynnelsen venne barnet være pene klær. Det er klart at han ikke vet hvordan, men kan gjøre en vilje, og du umiddelbart riktig og sa: "Nå er fornøyde sokker. Se hvor vakre de er. " Jo tidligere du begynner å lære et barn å bestille, vil de mindre problemene være når barnet begynner å vokse.
Når du venne barnet til selv stripping, ur, spesielt i den kalde årstiden, at han aldri sliten. Da han tok av seg jakken en, to, bukser eller sokker, kan han veldig sliten. Derfor, ved første tegn på at barnet ikke liker avkledning, forsiktig hjelpe ham, men sørg for å være oppmerksom på at det er godt gjort i dag, fordi han kledde av seg, er du bare litt hjelp.
Til barnet ikke vises usikkerhet på egne evner og muligheter, minimert behovet for å skyte ting med kompliserte festene. Yttertøy unzips seg selv, bidra til å ta den av. Rådføre seg med lette klær, som ble trukket tilbake uten problemer, kan du gi den aller baby. Ved første, la barnet ditt i en korridor. Etter all denne tiden, han trenger din hjelp og godkjenning hvert minutt.
 Lære å kle spille
Til et barn var det lettere å utvikle ferdighetene til dressing, vanligvis ordne det "trening". Oppmuntre ham til å feste knappene på jakken eller bestemor. Be ham om å bære en skjorte og bukser stor dukke eller dyr. Sammen lærer skille mellom for- og baksiden av plagget, og riktig nevne alle detaljene - krage, ermer, bukser, lomme, etc.
Hvis barnet ditt liker å dra på føttene sokker ungdommer eller pappa - forby. Det er en god treningsøkt!
Dersom dressing-skjorter eller gensere babyen rozchepiryuye fingre, forklare ham at hendene foldet i cam, bedre og raskere klatre i ermene og aldri blir sittende fast. Men bukser, tights bedre slitasje sittende. Forklar barnet ditt at du kan få opp fra en stol bare når bena virket buksebena.
Begynnelsen av det tredje året av livet preget av det faktum at barnet er bokstavelig talt "på sparket" og fanger den informasjonen den mottar fra foreldre, og praktiske ferdigheter hvis de er riktig vist og forklart. Så ta deg tid og være tålmodig. Veldig snart vil du innse at din innsats blir belønnet handsomely. Hver gang et barn vil vise mer uavhengighet og en stripe-Up vil bli redusert.
 Hvordan å fremskynde fremme ferdigheter av dressing-avkledning?
Velge klær for baby, foretrekker en hvor uttalt front og side bak - eller bøye applikasjon, broderi og lommer. Barnet lærer raskt å kle, hvis skjørt og bukser er på strikk. Men fra klær med knapper, kroker og alle typer nagler, spenner og blonder bør forlates. Ikke gå for skjorter og gensere med stram krage. Barn tights bør ikke være for smal og elastisk i sokker - for stramt. Og en annen viktig regel - i denne perioden er bedre å kjøpe klær i størrelse enn en størrelse mindre.
De enklere utforming klær, jo mer behagelig det føles som et barn, og så det vil være mer villige til å skyte og kle henne opp. Mens både problemer med låser og stramme strikker kan i stor grad komplisere dressing-avkledning, og utsette kjøp av barnets behov for kompetanse.
 Hva du ikke bør gjøre?
Sorry, men ofte barn 3-4 år alene kan ikke fullt påkledd. De vanligste årsakene til dette ligger i de feil som blir gjort i undervisning barnet selvbetjenings ferdigheter. Unngå pinlige tabber enkelt, dette:
Ikke tvinge et barn til å kle av seg kraftig eller kjole, bare fordi han er 3 år gammel. Hvis du ikke er vant til det før sitt første vekke barnas interesse i disse aktivitetene.
Aldri kritisere et barn selv spøkefullt satt på feil ting i en lang stripe eller dressing.
Ikke hjelpe barnet ditt hvis sakte men sikkert i godt humør, han går til mål.
Aldri stresser barnet hvis sent. Ikke prøv å skifte problemet på sin egen uorden baby. Planlegg på forhånd avslutte huset og strengt følge sin plan.
Dersom barnet er trøtt eller pryhvoriv, ​​ikke insistere på uavhengig dressing - rahuytesya med sitt humør og trivsel.
Sørg for å ta hensyn til de psykologiske egenskapene til barnet. Ditt temperament og det kan ikke matche. I foreldre er pospishayok ofte trege barn. Rahuytesya dette!  
Яндекс.Метрика