Hvordan holde land

 Populariteten til japansk mat vokser raskt og nå sushi ruller og andre retter tilberedt etter originale oppskrifter elsket av mange.
 Men hvis deres bruk i kafeer og barer klar land, som langsiktig lagring og de ikke kan spises umiddelbart etter innlevering, så hvor mye land kan lagres hjemme flere relaterte ideer.

 Friskhet og smak retter


 Siden produktene for land - er ikke bare varm ris, men sørg for å fiske eller annen sjømat, er at de ikke er underlagt langtidslagring, er det ingen tvil om.
 Og denne forskjellen skal benyttes for tilberedning av fersk fisk, uten varmebehandling eller salt - spiller ingen rolle.
 Det antas at deres smak sushi og ruller beholde bare umiddelbart etter etableringen, jo raskere vil de bli spist av pervozdannee forlot sin smak, så ikke tenk på hvordan å bevare land, som deres avling i butikken meningsløst.
 Den andre synspunkt angår det faktum at den maksimale sikt sikker lagring land er tre timer. Det er litt mer, men likevel viser det seg at dette produktet mer enn forgjengelige.
 Ved valg levetid vil ikke bli gjort noe for å ta hensyn til temperaturen utenfor. Kvaliteten på innenlandske ruller det har ingen effekt, men hvis de er bestilt og levert til huset, hvor mye tid containere holdt i en tett bil og ble møtt eller forsvarlig transport - kan bare anta.

 Hvordan holde land hjemme


 Hvis noen grunn beordret til å spise sushi en gang betyr ikke at vi bør holde dem i kjøleskapet så kalde temperaturer bare i stand til å forebygge risikoen for skade.
 Sorry, men varmt land for slik lagring håpløst mister smaken. På hyllene i kjøleskapet for å holde landet lang dag bør likevel ikke være, fordi jo lenger de vedvarer, jo høyere er risikoen for matforgiftning.
 Før du lagrer land, fjerne dem fra beholderen og passerer på tallerken, dekker med plastfolie. I figur porøs beholder vil tørke raskere.
 Frysing land ikke gjenstand, selv om det fortsatte å være betydelig deres holdbarhet, smak bare i dette tilfellet ville være bortskjemt.
 Etter lagring i kjøleskapet før servering skal være litt varmt land i mikrobølgeovn til romtemperatur, men ikke for mye varme, er så kjølt hel haug med smak ikke avslørt.  
Hvordan du lagrer sellerirot?
 Selleri er virkelig unik naturlig kilde til helse, fordi det ikke bare inneholder en stor mengde fiber, vitaminer og mineraler, men denne kalorifattig produkt også med hell klarer med giftstoffer og tungmetallsalter, fjerne dem fra kroppen. Dette greener og planterøtter nyttige ikke så ofte ser i butikkhyllene. Så den beste måten å hamstre for vinteren selleri - det vokser det på nettstedet og prosess grønne og rotgrønnsaker av ytterligere langtidslagring av hjem.
 Gjennomsnittlig lagring knollselleri
Hvis grønne planter høstet i løpet av sommeren, bør roten av utgravingen utføres nær begynnelsen av frost rundt midten av oktober. Det eneste unntaket er anslått for en lang periode med regntiden, som komplisere utgraving og bearbeiding av grønnsaker. I dette tilfellet kan avlingen bli fjernet tidligere.
 1.  Rotstokker riste av bakken og sette på et tørt, godt ventilert sted.
  Etter 3 til 4 dager, når planten absorberer toppene av alle næringsstoffer, kuttes på en avstand av 4-5 cm fra toppen av knollene.
  Skjær forsiktig de små røtter, med avgang samme avstand fra hoved roten.
  For langtidslagring i esker Lay selleri, grønnsaker helle tørr sand.
  Sørg for å oppbevare dem på et kjølig, mørkt sted.
  Hvis du ønsker å forberede rotgrønnsaker i en liten mengde, og skyll grundig, tørk og kastet i plastposer og oppbevar i kjøleskapet, ikke glem å regelmessig sjekke røttene og videre tørket dem.
   Zasushyvaem røttene av selleri
  Tørking er en av de vanligste måtene å høste denne grønnsak. Dette rekvisita som er enkle å lagre og ikke altfor krevende for omgivelsene.
  1.  Skyll røtter. Skjær små røtter og apikale del.
   Selleri skåret i strimler 5,1 cm tykke og satt til tørk i et tørt, mørkt og godt ventilert område.
   Av og til slår de hakkede grønnsaker, forlate hull mellom skiver for lufttilgang.
   Når tilstrekkelig tørr vegetabilsk (det er lett å finne ut av sprø strå), kutt i lin poser og henge tørt på et varmt sted.
   Noen husmødre brukes til zasushuvannya ovner eller tørketrommel spesielle, men med denne metoden Vegetabilsk nesten mister alle sine gode egenskaper, holder bare duften og smaken.
    Frysing selleri
   Den mest enkel og praktisk måte - er å spre de hakkede halm forbehandlet grønnsaker i poser og legg i fryseren. På samme måten kan du spare revet rotvekster, legge ut mye i lufttette beholdere. I dette tilfellet kan selleri legges til varme retter og salater uten ytterligere behandling.
   Zahotovyvshy selleri for vinteren, vil du gi deg selv og hjemmet ikke bare vitaminer, men også retter smaksatt med en krydret smak og lukt av sommer!  
Hva du skal ta fettflekker fra klær
 Fjerne fet flekker kan være et reelt problem hvis du ikke vet noen hemmeligheter.
 Vaske klær
 Fettflekker bør begynne å fjerne fra klær så snart som mulig. Flekker bør umiddelbart flytende oppvaskmiddel eller såpe "Antypyatyn." Først etter denne tingen kan vaskes.
 Metoden for tørr rengjøring
 Og hva bringe fettflekker fra klær, hvis ting ikke kan vaskes? For slike tilfeller metoden for "renseri". Å kvitte seg med fet flekker passer alle stoffer som absorberer fett. Det er ønskelig at flekken var frisk.
 Salt. Med hjelp av bordsalt kan enkelt fjernes ferske fettflekker. Dryss salt på flekken og vent på at fett absorberes. Deretter riste salt og hell over nytt. Gjenta til flekken forsvinner helt. Rester av salt ren pensel.
 Potetstivelse (mel). Stor absorbere fett og, i motsetning til saltverk og gamle fettflekker. Bruk stivelsen er lett. Vi må sette en skitten ting på et flatt underlag. Fra innsiden og ut for å sette en serviett og hell stivelse person. Vent en stund og riste stivelse klær, og hell en annen til flekken ikke går tapt.
 Gamle flekker godt vises ved hjelp av varmt stivelse. Første stivt mel må være oppvarmet og deretter helle på flekken og gni forsiktig. Når avkjølt stivelsen begynner å absorbere fett fra overflaten av stoffet.
 Kritt. Effekt av kritt på prinsippet om handlingen stivelse. Strø knust kritt på flekken og vente til opptaket av fett. Etter denne tingen bør vaskes.
 Talkum. Dryss på fett flekken pulver talkum, og deretter dekke med en hvit klut eller en bomullsklut og jern proprasuyte. Jern bør være varm.
 Flytende Rens fet flekker
 Bensin - gammel, snill, trofast "venn" av alle husmødre. Bensin er praktisk talt universelt verktøy for rengjøring av ulike typer flekker.
 På forsiden av stoffet skal sette et hvitt stoff (fortrinnsvis i flere lag). Fukt en bomulls eller gasbind dott og gni dem med bensin fettete flekken klær innsiden ut. Bevegelsesretning fra kanten til sentrum. Etter å ha fjernet flekken klærne bør vaskes med vaskemiddel.
 Løsemiddel - hjelpe når flekken er gammel. Ikke bruk løsemidler på fargede tekstiler.
 Øl - fjerner selv de gamle fettflekker. For å bli kvitt disse flekkene bør helle øl i enhver flat beholder og suge den med en flekk av klær. Etter omtrent en halv time flekken skal forsvinne. Ikke glem å vaske oppdatert ting med vaskemiddel.
 Glyserin og schavelnaya acid - hjelpe å bli kvitt flekker igjen etter hardhendt behandling av hermetikk.
 Fettflekker fra mat
 Sauser, melk, hermetisert fisk - slike flekker vises såpe og såpe.
 Majones - ødelagt ved bruk av bensin og talkum. Første sted behandlet bensin, og deretter drysset talkum. Når det er tørt skitne ting, vil det være nødvendig å tilbakestille talkum, og vaske klær.
 Iskrem - uten store problemer avledet ved hjelp av varmt vann. Du kan prøve og boraks løsning (en teskje boraks + liter vann).
 Smør - kvitte seg med å bruke bensin, aceton, alkohol, terpentin.
 Talg flekker på skjortekragen - fjernet av ammoniakk.
 Flekker fra egg - første vask ødelagt klær i kaldt vann og tørk med eddik pinne og til slutt vasket igjen i varmt vann.
 I tilfeller der, til tross for innsatsen, fettete flekken fortsatt ikke kan bringe, kan du alltids bruke en tørr.  
Hvordan vise tjære fra klær?
 Det er mange fans dra på ferie i skogen. Spesielt hyggelig å gjøre det i løpet av våren, når naturen våkner til liv etter en lang dvale. Dessverre, etter en slik fritid kan forbli på klær flekker fra harpiks, noe som er ganske vanskelig å fjerne. Men du bør aldri jag og kaste ut din favoritt bukser eller en genser. Til å begynne å prøve flere effektive måter som skal bidra til å redde klærne, uten nashkodyvshy vev. Det første du må huske - ikke nødvendig å vaske umiddelbart harpiksen med klær. Først og fremst prøve å fjerne den ved mekanisk måte. For eksempel prøve vidshkrebty det med en kniv eller noe skarpt. Hvis det øverste laget ble gitt, og alt går bra, så vi kan gå videre til ytterligere tiltak.
 Tilgjengelig utgang
 1.  Bruk normal flekkfjerner eller blekemiddel for vask. Dette er trolig den enkleste og mest effektive måten.
   Coca-Cola. I kampen med noen vanskelige flekker, slik tilfellet er med harpiks, bruk en sirkel eller andre brus med dette produktet. Suge ting i en sirkel eller sprayte og se selv til slutt.
   Aceton eller neglelakkfjerner. Du kan enkelt finne dem når plutselig ingenting annet vil. Bare gni flekken agent.
   Alkohol. Gni forurenset sted en klut dynket i alkohol og flekken forsvinner.
   Oppvaskmiddel. Dette er hva er egentlig de midler tilgjengelig. Få på plass en tjære forurenset solsikkeolje, deretter gni vaskemiddel. Det er godt avfette og vidmyye harpiks.
   Terpentin. Effektivt verktøy, men vær forberedt på at vil forlate lukt på klær. Men etter vaskepulver og balsam, vil det forsvinne.
   Jern. Det vil hjelpe hvis du er redd for å sette noe - noe som betyr at stoffet. Sett en ren klut eller papir håndkle under og topplasseringen og proprasuyte jern. Jern smelter harpiksen, og det vil holde seg til papiret. Deretter vaske ting.
   Sett ting i fryseren. Når harpiks fryser, skrape du det med klær, vask deretter.
   Gammel effektivt. Bland en teskje av stivelse og fire dråper ammoniakk og terpentin. Påfør blandingen på flekken, la det tørke og gni grundig med en børste.
   Noen enkle regler for rengjøring klær
  1.  O flekker på ryggen.
    Rengjøre flekken fra innsiden og ut til midten.
    Gjør ren bomullspinne, børste eller ren klut.
    Sørg for å plassere et stykke klut eller papirhåndklær ved rengjøring.
    Den mest effektive sett av handlinger vil: forberede tilsølte klær, proprasuyte jern, tørk av flekken et middel.
    Men reglene ikke forstyrrer for forsiktig:
    alkohol kan misfarges litt maling på klærne. Det er verdt å bruke den hovedsakelig for hvitevarer;
    på silke stoff uten behov for å sette aceton;
    klor ikke bare obestsvetyt, men kan skade vevet.
    Med disse enkle tipsene, flekker ingen tjære du ikke er redd, og du vet hva du skal gjøre for sin tilbaketrekning.  
Яндекс.Метрика