Hvordan holde vekten etter vekttap?
 For mange uker, måneder eller år dietter er over. Og du femtinde romslige skiftende klær på ønsket størrelse førtiandre, sukk av lettelse: endelig du regne om hvilke du drømmer i lang tid. Men det er umulig å slappe av! Det er fortsatt ett problem: hvordan å holde vekten etter vekttap. Ofte dette problemet er noe langt mer vanskelig enn å bli kvitt ekstra pounds. Man trenger bare å slappe av litt og gi frie tøyler til hans appetitt, vil alle prestasjoner raskt gått ned i vekt og vise nye anti-posten.
Som tapt som et resultat av en lang kamp kilo liker å gå tilbake og tok med seg et par venner, "kvinner vet førstehånds. Hvorfor skjer dette? Diet - en stor belastning for kroppen, så før du velger hvilke produkter vil bli utestengt for deg, bør du oppsøke lege, ernæringsfysiolog og endokrinolog. Kanskje et mirakel diett som gjorde knapt vlezayuschyh på konsert kjole popstjerner slanke jenter, vil du kontraindisert. Og nesten slippe vekt, vil du snart oppdage at det var den samme. Statistikk ubønnhørlige: bare 10% av damene, slippe overvekt kan skryte av at deres nye slank figur ikke flyter bort for et år. Av det andre året etter at lava roztovstilyh streng diett utvide. Kun 5% av kvinner forblir tro mot seg selv og sin nye vekt.
 Finnes det liv etter dietten?
Det første kroppen din mener utløper kosthold er kalori mat. Det er ønskelig i store mengder! Plutselig måtte gå ned i vekt, ned i vekt, lider sult. Det betyr at vi trenger før det er for sent å hamstre fett butikker! Derav, spiseforstyrrelser. En kvinne som satt på en streng diett, strømmer inn i butikken for å kjøpe alle tidligere forbudte matvarer og spise dem i noen minutter? Så for å holde vekten etter vekttap, vi trenger bare å lære å jukse kroppen, ikke tillater ham å slappe av. Sluttet å spise i løpet av en diett melprodukter og søtsaker? Ikke start det er når vekten viste ønsket resultat! Som har følt en vill sult og et sterkt ønske om å spise om natten og røkt fet mat? Drikk et glass vann eller spise frukt. For eksempel kan et stykke kake og et glass vin noen ganger råd til et godt selskap, men du bør ikke bli glemt, eller et stykke blir fort en kilo kake med pisket krem ​​og et glass - en flaske deilig semi-søt vin som inneholder en stor mengde kalorier.
Lær hvordan du får estetisk nytelse av å spise! Ta pengene for en ny vakker retter, som selv frisk fettfattig ost finere. Servert tabell før hvert måltid. Ikke snack i en hast. Hvis du har nesten ikke tid til å spise, bedre spise et eple og drikke vann, men ikke rush til nærmeste fast food stall for tvilsom kvalitet bilyashamy som du kan spise på rømmen! Gå til butikken? Pass og spise! Ellers du putter i kurven mer mat enn du trenger for å bli fornærmet av noen skadelige barer,
Hvordan holde vekten etter vekttap?
 Opphever ikke sammen med kosthold og fysisk aktivitet. Gå treningssentre, svømmebassenger og dansestudio med enda mer entusiasme enn før dietten! Fordi nå har du en figur, som kan og bør være stolt!
La oss lage et album med bilder (kan være en mappe på datamaskinen din), der du alltid kan se hva som var på diett. Men ikke få panikk når vekten under stabilisering showet ekstra to eller tre pounds. Dette er en normal prosess. Starte bekymring hvis vekten økt med 4 kg eller mer.
Skal du på ferie, noe som vil være en mye fet mat, ikke få panikk og ikke fortelle alle til stede for at du vil sulte heller enn å spise dette produktet. Overskuddet vil bli følt i et par dager, og i løpet av den tiden kan du enkelt "oppløse" kalorier, tar intens fysisk aktivitet.
Leve som slanke folk bor, lære å tenke som ham. Merk at slank ikke spiser fet mat og erstatte dem med frukt og grønnsaker, ikke fordi de hele tiden tenke på hvordan å holde vekten etter vekttap. Akkurat som de pleide. Og du blir vant. Slanke mennesker har en tendens til å være veldig aktiv. De er en ekte pine monokrom stillesittende arbeid og hvile på sofaen. Slank må hele tiden være på farten.
Følg "regelen plate": halvparten av det bør fylles frukt og grønnsaker, en fjerdedel - og en fjerdedel protein mat - karbohydrater. Ikke fyll bollen til randen med mat, om enn nyttig, ikke spør kosttilskudd. Og det vil forbli i mange år ikke bare slank, men gledesfylte.  
Hvordan du rengjør jakken hjemme?
 Nesten hver kvinne vet at vask strøk av kostyme stoff i vaskemaskinen er ikke anbefalt. Hvis utseendet er dårlig, er det på tide å slå til nærmeste renseri. Det er jakke ryddet for forurensninger, uansett hvor komplisert de er, og føre til en fullstendig rekkefølge. Men hva hvis det er ingen tørr rengjøring? Du kan rengjøre jakken hjemme? Og det vil ta for slik rengjøring og fjerning av flekker vanskelig? Å gi svar på disse spørsmålene er ikke så vanskelig.
 Hvordan du rengjør en jakke med kostyme stoff
Start rengjøring bør være de mest forurensede stedene. Dette er vanligvis en krage og albue av ermene. Rydd opp av følgende måter: ved hjelp av en såpeløsning med varm eddik og varmt vann, med ferske poteter eller en løsning av ammoniakk.
 1.  Såpeløsning. I en liten kapasitet koker litt såpevann. Deretter suge en svamp i den, og forsiktig behandling av overflaten av kraven på jakken. Vaske tøy bør forsiktig, men grundig for å fjerne skitt. I konklusjonen, flere ganger krage tørk med en ren klut eller et papirhåndkle.
   Varm eddik (varmt vann). Å klarlakk varme opp litt eddik, suge svamp og bearbeid dem forurensede områder. Du kan også erstatte eddik varmt vann fuktet bomullsdott i det. Da trenger å stryke kragen og ermene på jakken gjennom et rent gasbind.
   Ferske poteter. Ta en fersk potet medium størrelse. Vask og skjær den i to halvdeler. Skitt på kragen og blanke merker på ermene behandle ved hjelp av poteter, og tørk med en fuktig svamp.
   En løsning av ammoniakk. I små beholdere klar rengjøring oppløsning av vann og ammoniakk. 1 liter vann vil trenge en spiseskje av alkohol. Deretter suge en bomullsdott i løsningen og tørk dem ned krage. Tørk forsiktig, lett, å ikke presse for hardt. Etter fullstendig rengjøring klut forurensning klapp tørr svamp.
  Noen ganger kan anvendes som en annen løsning oppskrift: 1 del ammoniakk og 4 deler vann. Etter behandlingen av denne løsningen krage og ermer trenger litt vask med varmt vann og tørk, jern proprasuvavshy gjennom rent gasbind.
  Når mest forurensede stedene eliminert, kan du gå videre til den neste fasen av rengjøring. Det er nødvendig å spre seg jakken på et flatt underlag å gå på den og klær pensel. Deretter fremstille en løsning av ammoniakk (1 liter - 1 spiseskje) og behandle dem på hele overflaten av kappen. Prøv ikke å skade vevet, ikke trykk børsten for hardt. Våte kleshengere henge på og la det tørke litt. Etter 20 minutter, er det nødvendig å stryke stoffet gjennom cheesecloth.
   Hvordan du rengjør skinnjakke
  Rent jakke hjemme, som ble anvendt for fremstilling av lær eller kunstlær, som det er realistisk. Du trenger bare å forberede en løsning av en del ammoniakk, 1 del vann og 1 del flytende såpe. Rengjør forurenset svamp dyppet i denne løsningen, deretter DAB en bomullspinne.
  Hvis du ved et uhell forurenset skinnjakke med blekk, fjerne dem ved å bruke sitronsaft. Klarer med blekk flekker (eller noen form for forurensning) halv utvannet eddik.
  For litt under en jakke, kan du behandle den med vaselin eller glyserin. Også bidrar til å holde huden utseende lakserolje.
   Hvordan du rengjør semsket jakke
  Fjerne flekker fra semsket kan promoknuvshy forurenset sted en klut dynket i ammoniakk. Det hjelper også med en løsning av natron og melk (en teskje natron i et glass melk).
  Å rense jakken kan brukes og spesialverktøy. For eksempel, sjampo for semsket skinn. Etter behandling sjampo lag kan påføres på overflaten impregneres, noe som beskyttelse mot vann og støv.  
Hvordan stoppe sjenert?
 Folk ofte lider av sjenanse. Dette begrenser følelsen flau når du begynner å kommunisere med en annen person, når du blir spurt, snakke foran et publikum eller fortelle noe kjent for mange. Selvfølgelig er beskjedenhet direkte knyttet til usikkerhet i sine evner, annerledes, frykt for å være en dum posisjon eller ikke skapt for å håndtere saken. Skyhet er ofte en negativ innvirkning på menneskers liv generelt. Han følger den minste motstands vei, prøver å unngå pinlige situasjoner, redusere risiko, ikke god samoprezentovatsya, fullt demonstrere sine evner, talenter. Hvordan å stoppe sjenert og begynne å realisere dine drømmer, lever rolig og trygt se fremover, for å fjerne restriksjoner som kveler nesten alltid? Det er viktig å huske noen nyanser, noen enkle tips og handle i samsvar med algoritmen.
 Opphører å skamme seg over. Nyttige råd og mer nyansert
 1.  For å stoppe sjenert, må du først forstå kildene, forårsaker din skyhet. Tenk på hva som forårsaker din skyhet, awkwardness, stivhet, frykt. Ofte folk nøler:
  møtes, etablere nye kontakter;
  samhandle med ukjente mennesker, bo i store selskaper;
  snakke i offentligheten;
  svare på spørsmål, som for eksempel eksamen eller klasse;
  kommunisere med folk av det motsatte kjønn;
  kontakt med personer opptar høye stillinger;
  ler;
  uvanlig kjole, utseende, oppfører seg;
  ta i noen tilfelle ledende posisjon, får ros;
  ta initiativ til å vise entusiasme, skiller seg ut.
  Det er mange grunner til skam. Ikke la dem begrense deg til å redusere potensielle og nær deg lovende måter.
  Nærme seg problemet på en ansvarlig og forestill deg du er - en profesjonell psykolog som ønsker å forstå seg selv. Analysere din indre tilstand. Du har lest flere felles faktorer som forårsaker forvirring. Du bør forstå alle situasjoner der du oppsto skyhet. Ta en penn og papir. Spill de punktene som det forårsaker din skyhet. La mellomrom mellom linjer eller side. Vises på et stykke av så mange faktorer. Tenk ikke bare hva som skjer i den siste tiden, men i lang tid. Selv barnas opplevelser du vil trenge: vi ta ut en masse små barn, så bare følelsen litt forvandlet.
  Etter å ha gjort en omfattende liste over årsaker som forårsaker du skam, går du videre til neste trinn. Vurdere kilden binder følelse. For eksempel, hvis du føler deg sjenert til å svare på undersøkelsen, er det merkbar stoppe deg, ikke virkelig bevise seg selv og demonstrere kunnskap, er det viktig å grundig forstå de virkelige årsakene til sjenanse. Det kan være flere:
  du kan ikke sette ord på tanker, det banker riktig holdning, ender du opp flau når du snakker;
  du ikke er sikker på de riktige svarene;
  når du har gjort kommentarer på språket, dets volum, klarhet;
  Skammer du deg over noen eksterne faktorer;
  Du ser forvirret lærer, hans alvorlighetsgrad.
  Merk at for å bli kvitt sjenanse, må du bli kvitt alle de faktorer som forårsaker forlegenhet. Hvis du er godt forberedt, otrepetyruete svar, sette en stemme og bli overvåke klarheten i talen, intonasjon, bli kvitt frykten for læreren, skyhet vil selv. Så du trenger å handle i alle situasjoner. Du må analysere hvert element reflektert i pakningsvedlegget ditt. Tenk på hva som forårsaker problemer, alle av dem viser papiret på de aktuelle stedene. Du kan vie hver faktor eget ark, ta opp årsakene i detalj.
  Når re-lese alle postene dine. Personlig Varelager skal være så grundig, detaljert og objektiv. Når du må ha et detaljert bilde, trenger du å tenke på alle de måtene som vil fjerne restriksjoner fikse problemer som forårsaker forvirring. For eksempel, for å starte trygt og tydelig tale vakkert, er det nødvendig å arbeide på tale put stemme til å utvikle sin egen stil, tone, øve foran et speil. Skissere en detaljert handlingsplan. Gå ikke glipp av en eneste element er ingen grunn til at fører forlegenhet at du vil fjerne. På følge planen og vie nødvendig tid klasser hver dag. Ganske bortsett i minst en time for tidlig, men opptre konsekvent, vil du være i stand til å stoppe sjenert.
  Hvordan stoppe sjenert?

  Til tross for viktigheten av studiene dine, jobbe med deg selv, kan du prøve å behandle deg selv objektivt og ikke å hemme frykt for din personlighet. Husk at du strever, samosovershenstvuetes, har alle muligheter i nær fremtid for å demonstrere en markant personlig vekst. Ikke vær flau at mens ikke alle lykkes. Feilen kan hindre noen du har det riktig. Tillat deg selv å gjøre feil av og til, ikke utsett deg selv. Direkte energi ut for å eliminere dem i fremtiden.
  Evaluere seg selv. Lær å se på deg selv fra siden av egen "målestokk". Prøve mer, men ikke la andre manipulere deg. Føler om kommentarer, forslag og klager mer avslappet. Prøv å få maksimal nytte av dem, men ikke fortvil. Hvis du har noen klager, bare tenke på hvordan å avhjelpe situasjonen, sørg for at det i fremtiden lignende skjedde.
  Viktige rollen din frigjøring, selvtillit, evne til å kommunisere. Aldri skamme seg over sitt utseende, måte å snakke, ler, ikke vær redd for å etablere nye kontakter, møte mennesker. Mer chat, riktigst mulig at du ikke er fornøyd. Ikke unngå det som fører til forvirring. I stedet blir vant til det, lære å føle seg komfortabel i disse forholdene.
  Sette deg opp for en positiv holdning til virkeligheten. Hold rede for sine prestasjoner, analysere arbeidet ditt på deg selv, ikke alltid huske de mangler og feil.
   Hvordan stoppe sjenert? Algoritme
  Som ønsker å stoppe sjenert, bør du umiddelbart videre til handling. Husk tipsene, jobbe algoritmen for å overvinne den forlegenhet.
  1.  Prøv å kvitte seg med frykt, forlegenhet. Generere en tillit løshet naturlighet.
   Husk at skyhet - en alvorlig hindring for din personlige vekst, karriere og personlige liv. Det forhindrer å uttrykke seg, for å vise sine fordeler, etablere nye kontakter, finne lovende måter.
   Sats hvor viktig kvitt sjenanse: Tenk Scolca kan oppnås ved fullt realisere sitt potensial.
   Fortsett til en konkret analyse av problemet, undersøke din skyhet. Ta bladene av papir, en penn. Holde fokus og huske alle situasjoner, faktorer som forårsaker du forlegenhet. Skriv dem ned på elementer.
   Nå gå til neste trinn i analysen. Tenk på hva som forårsaker sjenanse i hvert enkelt tilfelle. Vise den på bladene.
   Skissere en handlingsplan for å bekjempe årsakene til dine skyhet. All posten.
   Begynn konsekvent gjennomføre planen, husker ikke noe poeng, gi lik oppmerksomhet til alle.
   Hold en liten blogg: visualisere det hele fremgangen i å overvinne skyhet. Selv om det virker ubetydelig prestasjon (dvs. at du ikke lenger skammer seg over sin latter, dekker munnen med hånden), må du ikke glemme at det ikke er noen små ting - alle viktige.
   Arbeide målrettet stimulere deg selv, merker hvert trinn reduserer belastningen på deg problemer, så din skyhet vil sikkert etterhvert passere.  
Яндекс.Метрика