Hvordan å identifisere kvalitet mink pels?
 Minkpelser generelt ansett standarden på skjønnhet og eleganse samt statusindikatoren. I dag, produsenter tilbyr kjøpere et stort antall komplekse moderne modeller av farget kuttet, skåret pelsverk, med dekorative mønstre og originale deler. Dagens minkpelser er ikke bare veldig vakker og elegant, men også rimelig. Det viktigste - å velge riktig produkt. Men hvis den stil og lengde er mer eller mindre klart hvordan å bestemme kvaliteten mink pels?
 Vanlige feil mink
Eksperter sier noen ganske vanlige feil er ofte funnet i produkter skruppelløse produsenter. Disse inkluderer:
ulikhet farge pels, utbrenthet, slitasje - alt dette tyder på at pelsen sydd av gammel pels;
tilgjengelighet rustne flekker på Worth indikerer at dyrene ble holdt i jern bur; trekke slike flekker av pels fysisk umulig;
agglutinate pels, som er ingen glans sier at ble brutt produksjonsteknologien produkter;
ru overflate pels, ser ut som konsekvensene av feil skjæring, sier at bortskjemte tenner pelsdyr; korrigere denne feilen, og kan ikke være;
hvis pelsen til touch som pergament papir, deretter overdried mzdra; denne pelsen raskt sprekke og rozpovzetsya.
Hvis du ser en av disse feilene, bør han forlate kjøpet.
 Faglige råd om å kjøpe en mink pels
Høy kvalitet mink pelsen ser ikke bare bra, men heller ikke redd for vann og har god evne til å lagre varme. Og slitt riktig behandlet pels lang tid - opp til åtte sesonger. Men å kjøpe en slik en dyr ting (minkpelser, selvfølgelig, ble tilgjengelig, men er ganske dyrt), er det viktig å holde seg til flere forhold:
 1.  Kjøpe en mink pels bedre i butikken, og den mest riktige alternativet - branded boutique produsent. I kontrast, markeder, butikker er ikke bare i stand under normale omstendigheter for å prøve produktet og se seg selv i speilet fra alle kanter, men også få et sertifikat for en frakk, og sjekk produsentens garanti. Disse dokumentene vil være nyttig i tilfelle du bestemmer deg for å returnere pelsen, avslører skjulte mangler eller saksøke selgeren. Forresten, hvis produktet er virkelig fast, du vil uten spørsmål og sertifikat og garantikort.
  Det er nødvendig å velge nøye produsenten. Minkpelser av god kvalitet produsere, vanligvis europeiske produsenter og de trenger å kjøpe i store kjedebutikker pels. Men for et slikt produkt vil måtte betale mer. En mink pels kjøp av innenlandske produksjonen skal skje kun i selskap store produkter. Den eneste måten å unngå svindel.
  Ikke betal for mye oppmerksomhet til designermerker, fordi ifølge statistikk, er de fleste forfalskninger på markedet pels selges med tags verdens ledende produsenter av pelsprodukter.
  Og, selvfølgelig, sørg for å ta hensyn til prisen: frakk med hele skins kan ikke være billig, men et produkt av bitene varierer i pris (denne pelsen billigere) og vekt (det er mye vanskeligere).
   Hvordan å bestemme kvaliteten på pels?
  Når du kjøper en mink pels er en må nøye vurdere produktet tiltaket, berøring pelsfôr estimat og bare da ta en beslutning. Riktig og grundig undersøkelse vil avgjøre kvaliteten minkpelser. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot følgende punkter:
  Skikkelig trimmet mink pels skal være glatt, silkeaktig og myk med en tykk underull, som gir grunnleggende beskyttelse mot kulde.
  Hvis produktet fargen svart eller for mørkt, er det sannsynlig at gammel pels. I dette tilfellet, må du se på mzdru: en god pels er veldig myk og har en lys farge med en lysrefleksjon.
  Høy kvalitet mink pels er lys vask.
  Sørg for å belegge knase, trenger du å mose pels hender hvis mzdra lys gir en særegen lyd, så det tørre og kjøpe et produkt er ikke verdt det. Denne kåpen veldig raskt begynne å rive og bokstavelig rakne i sømmene.
  Bruke på pels våt hånd og nøye inspisere den hvis ingen ingen hår falt ut - bra. I tillegg, riktig pels stoff pauser i utarbeidelsen av produkter, og ikke ostovyy pels stikker ut.
  Av stor betydning er lukten av pels: det skal ikke lukte "dyret", kjemi og mustiness.
  Kvaliteten på maleriet kan kontrolleres med en våt lommetørkle. Når du bruker dem på overflaten pels skjerf å bo skilsmisse skal ikke male.
  Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot produkter laget av blå og hvit mink. De er av stor betydning og samsvar med riktig lagring temperaturforhold i øyeblikket. Ellers denne pelsen veldig fort bli gul.
  Å sjekke kvaliteten mzdrы, kan du plugge inn produktet under normal nål krage og frakk lett trekke i forskjellige retninger. Ideelt sett bør nålen passer i pels sit og ikke flytte og frakk - jevnt, men bare litt strukket. Men det finnes andre alternativer, for eksempel forekomsten av hull og sprekker.
  Fastslå kvaliteten minkpelser kan ved fôr: pelsfôr skal være laget av dyre stoff og sydd på hem ikke. Bare så det er en mulighet til å vurdere nedsiden av pels og vurdere kvaliteten på behandlingen mzdrы som må nødvendigvis ha samme tykkelse og lys farge. Hvis fôr er sydd tett, deretter skjule produsenten defekter pels eller du har å gjøre med en falsk, og et produkt kjøp er nødvendig.
  Litt grovt, myk mzdra - en indikator på riktig behandling av pels. I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til de sømmer på baksiden fur - sømmen skal være pen og nesten usynlig i en avstand av fem centimeter. Som biter av pels sydd med noe som er det bedre hvis de er omtrent samme størrelse (hvis det ikke er et produkt av stykker eller mynt).
  Det beste alternativet for fôr strøk mink - silke. Stoffet skal være dyrt, fri for feil, sømmer bør være lik, og landet skal utelates dekorative ledningen.
  Anvende i praksis disse enkle tipsene, kan du kjøpe høy kvalitet og elegant mink pels som vil glede deg mer enn en sesong.  
Hvordan installere ringetoner på din iPhone?
 Til tross for det faktum at iPhone ikke kan tildele ringetoner musikkspor fra biblioteket på telefonen, sette ringetone til det fortsatt mulig. For å gjøre dette, er det to måter: gratis og betalt. Den første måten - er å kjøpe ønsket ringetone i iTunes Store. Men ikke alle rike nok til å kjøpe ringetoner telefon, og hvorfor gjøre det hvis du kan lage ringetoner selv. Derfor anser vi den andre metoden. Hans ringetoner du kan lage fra en hvilken som helst mp3-fil via iTunes. Gjør det ganske enkelt. Den eneste begrensningen - en ringetone varighet, som er grunnen til den valgte produsent Apple iPhone er veldig kort. Det kan ikke overstige 30 sekunder.
Komme til å danne sine ringetoner iPhone.
 1.  Åpne iTunes, klikk på ikonet iTunes på skrivebordet, eller fra "Start".
  Gå til mappen av lydfiler i mp3-format som vi ønsker å gjøre en ringetone, og flytte den til iTunes i avsnittet "Music".
  I den resulterende iTunes-filen gjør høyreklikk med musen og velg menypunktet "Informasjon" -kategorien, og velg deretter "Innstillinger". Denne kategorien spør starten og slutten av vår fremtidige ringetone i forhold til den opprinnelige lydfilen. Som nevnt ovenfor, varigheten ringetone begrenset og kan ikke overstige 30 sekunder. Trykk "OK".
  Igjen vi klikker på høyre museknapp i Itunes med den opprinnelige filen. Opt velg "Lag utskriftsvennlig format AAC» og vente på åpenbaringen av filformatet.
  Deretter flytter du en fil som er opprettet med iTunes på skrivebordet.
  På skrivebordet, endre navn på det laget i iTunes AAC-fil. For å gjøre dette på fil-ikonet og høyreklikk med musen i vinduet endrer filtypen «.m4a» til «M4r». Faktisk, må du endre filnavnet i en av de siste bokstaven «A» til «r». Å endre filtype (extension) må synliggjøre. Hele prosessen er detaljert her.
  Dra omdøpt filen fra skrivebordet tilbake til iTunes i avsnittet "Sound" (i eldre versjoner av iTunes ble det kalt "Ringetoner"). IPhone synkroniserer med iTunes. Etter at innstillingsringer i iPhone tildele denne filen.
  Det er en annen måte - ved hjelp av en tredjeparts filbehandler iTools. Kanskje mange anser det praktisk.
  1.  Last ned og program
   iTools
   . Installer programmet er nødvendig, men det skal fungere slik at datamaskinen ble installert iTunes.
   Pakk ut arkivet. For å bestille kan du sette programmappen på et sted hvor det er alle installerte programmer - C: / Program Files / og lage en snarvei på skrivebordet for rask start.
   Koble din iPhone via USB-kabelen til datamaskinen og kjøre iTools.
   Når bestemmes tilkoblet iPhone i venstre kolonne utvalgt gruppe av "Media" og den rette "Ringetoner".
   Hvordan installere ringetoner på din iPhone?

   Åpne mappen med musikkfilen for å etablere samtalen og dra musen i den sentrale vinduet. Programmet skonvertyruet det i ønsket format og skrive til enheten. Du bare tilordne den til en samtale.
   En viktig fordel med denne metoden er at det er ingen begrensning på hvor lang ringetone.
   Nå kan du bare nyte lyden av den ønskede kallet til elskede iPhone.  
Kake "Karpaty": oppskrift med bilder

 Kake "Karpaty" - en deilig og populære godteri kake. Det kan være svært enkel og lett å tilberede i alle miljøer: hjem, herberge etc. Denne kaken er perfekt for familien te, og mer. Siden det også lett kan ta imot gjester.

 Kake "Karpaty": oppskrift "som i sovjettiden"


Kake "Karpaty": oppskrift med bilder

 Å forberede kaken "Karpaty" trenger følgende ingredienser: 10 eggeplommer 300 gram. smør eller margarin, sukker pund, 600hr mel, 1 ss. l. bakepulver deigen artikkel 8. l. rømme, 10 eggehviter, pisket inn i toppene. Å forberede bløtkake behov for å 700hr melk, 4 egg, 400g sukker, vaniljesukker, 4 ss. l. stivelse, 3 ss. l. hvetemel. Og ikke glem 2 ss. l. kakao, krem ​​50g, 100g hakket sjokolade og smør 400g. Først må du blande margarin, sukker og eggeplommer og male skje. Deretter tilsett mel, bakepulver og fløte. Alle bland godt og tilsett eggehviter, pisket inn i toppene. Deigen oppskrift på kaken "Karpaty" med bildet bør få medium konsistens, er det ikke tykk og ikke flytende.
Kake "Karpaty": oppskrift med bilder

 Så du helle røren i pannen, flekkete på overflaten av 5-6mm tykk og bake kaker 6. Å forberede kremen må slå egg og bland med melk. Da alle bulk produkter mix, hell melken og eggedosisen. Kokt blandingen til forstyrre inntil klumper forsvinner. Da må det bli brakt til en byll under omrøring. Når blandingen er fjernet fra varmen, bør det tilsett 2 ss. l. kakao, blandet med 2 ss. l. kokende vann. All mix grundig og kjølig. Fløte, kok opp og hell over knust sjokolade. Krem skal blande til det er oppløst sjokolade og satt i kjøleskap en time. Neste må du skyte ned dobila 400g smør, der tilsett fløte og sjokoladeblandingen fra kjøleskapet. Blandingen skal være forberedt på å skyte ned så lenge ikke danner en homogen og kremet masse. Deretter må du koble til med vaniljesaus olje-sjokolade krem ​​og bland godt med en skje. Kremen er klar. Han fett karbonader 5, 6 og la. Peremazani kaker for kaken oppskrift "Karpaty" bilde av permisjon i 4 timer, slik at de lekket. 
 Så de trenger for å sette i kjøleskapet for frysing. Ferdigkaker skåret i tre like strimler på langs. Hver strimmel blir skåret diagonalt. 6 kake og skåret i tre strimler. En stripe spres med krem ​​og koble den andre stripen. Derfor bør du få bitter. Her er en enkel oppskrift på kaken "Karpaty" photo.

Яндекс.Метрика