Hvordan å identifisere de viktigste ideen om teksten?
 Tekst - er en rekke forslag knyttet til hverandre i innhold og grammatisk. I noen tilfeller kan tekstene dannes enda en setning (enkel eller kompleks). Ferdigheter som bestemmer viktigste ideen om teksten skal ikke bare elever og studenter, men for alle. Store masser av data kan behandles raskt og effektivt, med sin metodikk tildeling kjerne innhold materiale. Så mye øker volumer av bearbeidede tekster, økt effektivitet og reduserte kostnader.
 Hvordan å identifisere de viktigste ideen om teksten? Nyanser
Det er noen nyanser som må vurderes i prosessen med å bestemme de viktigste ideen om teksten.
 1.  Det er viktig å lese materialet umiddelbart ta hensyn til temaet rematycheskuyu-krets overvåke utviklingen av narrativ logikk. Tema - en kjent data spesielle - ny informasjon. Mest logisk utvikling av teksten ved plikt og Remus, antyder sin hovedinnhold.
  Vise eller lese teksten nøye, feire du søkeord som er mest mening. De gjentas regelmessig ofte brukt dem om hverandre. Bestemme hovedideen av teksten, må du huske søkeord og fraser.
  Når du leser teksten tilrådelig å følge inndelingen i avsnitt, tilstedeværelse av undertekster. Spiller en viktig rolle overskriften materiale, men det er ikke alltid direkte gjenspeile den grunnleggende ideen.
  Bestemme de viktigste ideen om teksten er uløselig knyttet til forklaringen av ideer og temaer. Det er lurt å prøve å fange opp det sentrale temaet, samt gjengi forfatterens idé vkladыvaemuyu i teksten. Den grunnleggende ideen - en slags kombinasjon av tema idé. Det innså forfatterens hensikt, forfatter poengsum.
  Du må være i stand til å harmonisk kombinere en detaljert studie av teksten med evnen til å fange det generelt. Kombinere analyse og syntese - bedre læring materiale.
   Algoritme for hovedideen av teksten
  Det er en viss algoritme ved å bestemme de viktigste ideen om teksten vil ikke fungere.
  1.  Lese teksten oppmerksom på avsnitt og overskrifter, tittel og nøkkelord.
   Svar på spørsmålet: hva er hovedforfatter av denne teksten for? Hva interesserer ham? I faget skal være merket objekt kringkasting. Ofte vises det i overskriften. Det er verdt å merke seg at titlene er også metaforycheskymy, paradoksalt og assosiativ. Det er ikke nok å stole bare på betydningen av tittelen, fremhever den grunnleggende ideen.
   Prøve å identifisere den viktigste oppgaven av forfatteren. Svar på spørsmålet: hva ville uttrykke forfatteren om emnet? Det finnes flere alternativer:
   Forfatteren fokuserer på utstedelsestidspunktet;
   uttrykt i teksten forfatterens holdning til problemet;
   forfatteren beskriver hva som skjer og gir spesifikk informasjon.
   Tenk på hva forfatterens oppfatning funksjoner? Som fremhevet problemer forfatter Hva er hans posisjon? Hvordan forfatteren vurderer fenomener og gjenstander? Så du definere ideen av teksten, dens mainstream, formålet med historien.
   Prøv å svare på spørsmålet: Hva er forfatterens posisjon er dette? Hva er begrunnelsen av forfatteren? Hva han siterer fakta, bevis begrunner sin mening, evaluere?
   Søke etter tekst kunstneriske teknikker som tar sikte på å overbevise leseren forslag. Kanskje materialet er ekspressive uttrykk, overdrivelse, metafor og andre lignende midler.
   Identifisere forfatterens konklusjoner i teksten. Noen ganger de viktigste ideen er innrammet i en bestemt konklusjon. Hvis den grunnleggende ideen er formulert, kan du prøve å skrive det selv. Bruke stilen og språket har forfattere, utføre jobben. Det er ønskelig at den grunnleggende ideen er utformet som det ble uttrykt til forfatteren.
   I tilfeller hvor den viktigste ideen om teksten ikke bør fastsettes som en del av pensum, og for sine egne mål (bedre persepsjon, akselerasjon lagring materiale), kan du legge til dine egne ord.  
Hvordan finne volumet av et parallellepiped om?
 Parallelepypedom kalt volumet figur dannet av seks parallelohrammamy som danner sine grenser. Protyvolezhaschye fasetter parallelt med hverandre. Det motsatte er også kravet at parallelepypedom eget arrangement prisme, som er basert på et parallellogram. Fremme og direkte parallelepipeds og kube alle typer parallellepipeder. Cuboid skjema fire rektangler og to kvadrater, rektangler eller seks. Kube er en boks hvis grenser er dannet av kvadrater, og dermed alle sine kanter har samme lengde.
 Hvordan finne volumet av et parallellepiped?
 1.  Parallellepiped volum kan defineres som produktet av arealet av underlaget for høyden. Høyde parallellepiped er vinkelrett, droppet fra alternative baser grenser for denne grunn.
   V = S • h

   hvor S - område basis;
  h - lengden av den vinkelrett ned på bakken med alternative rammer.
  Hvordan finne volumet av et parallellepiped om?

  I det tilfellet at verdien av vinkel er ikke kjent, men de kjente grenser lengde, danner bunnen av sone? og verdien av denne vinkel, kan firkantet parallellepiped i dette tilfelle bli definert ved formelen:
   V = S • c • synd?

   hvor S - område basis;
  med - en kantlengde, danner grunnlag av vinkelen?.
  ? - Vinkelen mellom kanten og undersiden.
  Hvordan finne volumet av et parallellepiped om?

  Område finner grunn av en av metodene for å bestemme arealet av et parallellogram.
  Den enkleste måten for å bestemme volumet av parallellepiped er å beregne volumet av en kubus. Siden alle sidene like og dannet torg, tar formelen for beregning av området følgende form:
   V = a 3

   hvor en - lengde grense.
  Studenter som regel å løse mer komplekse problemer å finne arealet av et parallellepiped, som vilkårene i sine oppgaver ikke levert all innkommende formel beskrevet i detaljer. Manglende verdier krever den andre gjennom datasettet i problemet.
  I hverdagen, for å finne ulike volumer parallelepipeds har ikke ofte. En mulige tilfeller av søknad - hvor mye innvendig plass, leilighet eller hus.  
Hvordan finne arealet av rombe?
 Diamond - et spesielt tilfelle av et parallellogram. Det er en flat rektangulær form der alle sider lik. Denne egenskapen angir at diamanter i motsatt retning parallelt og like protyvolezhaschye hjørner. Diagonalene av rombe skjærer hverandre i rette vinkler, skjæringspunktet i midten av hver diagonale hjørner av det, og de går bisect. Det vil si, de er diagonal diamant byssektrysamy vinkler. Basert på de definisjoner og egenskapene til disse diamanter sitt område kan defineres på forskjellige måter.
 Hvordan finne arealet av rombe?
1. Hvis du vet både diagonal diamant AC og BD, så diamant område kan defineres som halve produktet av diagonalene.
 S = 1/2

AC

BD

 hvor AC, BD - lengden på diagonalen av rombe.
Hvordan finne arealet av rombe?

For å forstå hvorfor det er slik, kan vi mentalt passe inn i diamant, rektangel slik at sidene er vinkelrett siste diagonal diamant. Det er åpenbart at området av rombe er halve kvadrat innskrevet data følger en diamant rektangel, lengde og bredde som samsvarer med størrelsen av diagonalene av rombe.
2. I likhet med parallelepypedom diamant området kan bli funnet som produktet av sidene vinkelrett senket til høyden for den parten alternative sider.
 Og S =

h

 hvor en - side diamanter;
h - høyden av det loddrette senkes ned på denne måten.
3. Område diamant også lik kvadratet av sine sider ganger sinus til vinkelen?.
 S = a 2

synd
?

 hvor en - side diamanter;
? - Vinkelen mellom partene.
Hvordan finne arealet av rombe?

4. Også diamant området kan bli funnet ved sidene og radien til den innskrevne sirkel i det.
 S = 2

en

r

 hvor en - side diamanter;
r - radius av en sirkel innskrevet i en rombe.
Hvordan finne arealet av rombe?

 Interessante fakta
Ordet diamant kommer fra det greske Rombus, som betyr "cymbal". På tidspunktet for faktiske diamanter rhomboid form, ikke rund som vi pleide å se dem nå. Fra samme epoke navnet på kortet dress "diamanter". Det er vidt forskjellige typer diamanter brukes i heraldikk.  
Hvordan å defragmentere disken?
 I prosessen med å samle inn dine datafiler på harddisken er ikke alltid mulig å plassere alle data på ett sted. Oftest de er spredt over flere sektorer. Jo mer du lagre til disk og fjerne det, jo sterkere effekt observert. Som et resultat av tapt ordne dataene på disken, eller som de sier det er fragmentert. Filer av dette kurset er tapt, men det betydelig bremser ned allerede ikke rask disk subsystem datamaskin, som leseren hodet må i stedet gjøre noen bevegelser for å vurdere informasjon fra ulike sektorer på disken.
For å bekjempe disse fenomenene og organisere informasjon som er lagret på disken i Windows-systemer inkludert verktøyet defrahmenatsyy bør du med jevne mellomrom kjøres manuelt. Fra dette behovet bare fratatt brukere av Windows 7 siden det defrhamentatsyya utføres automatisk etter en tidsplan i bakgrunnen. I Windows XP og Windows Vista slik forankret der. Lær hvordan du gjør defragmentere harddisken vil bli forklart i detalj i denne artikkelen.
Det er flere måter å kjøre Diskdefragmentering.
 Metode №1. På grunn av egenskapene til disk
 1.  Logg på som administrator og åpne "Computer".
  Hvordan å defragmentere disken?

  Gjør et høyreklikk på ikonet disk som du ønsker å bruke defrag og klikk "Egenskaper".
  Hvordan å defragmentere disken?

  I vinduet Egenskaper, velg lokale stasjonen "Tools" og klikk "Defragmenter".
  Hvordan å defragmentere disken?

  Defragmenter åpnes der du kan analysere disken for å avgjøre behovet for denne prosedyren. Etter analysen vil bli bedt om diskdefragmentering, eller sa at operasjonen ikke er for tiden nødvendig.
   Metode №2. Kjør defrag fra kommandolinjen
  Tradisjonelt beskrive metoden som brukes til å defragmentere datamaskinen ekte ninja (bare tuller). Faktisk utfører denne metoden den samme operasjonen som beskrevet ovenfor, bare kjører på en annen måte.
  1.  Klikk "Start" i søkefeltet dukket opp over knappen, skriv cmd.
   I listen Funnet samsvarer med spørringen på toppen av programmet er vist på kommandolinje cmd. Klikk på den og høyreklikkmenyen, velg "Kjør som administrator".
   Hvordan å defragmentere disken?

   På kommandolinjen, skriv defrag C: / U og trykk Enter på tastaturet.
   Hvordan å defragmentere disken?

   Ved fullføring av defragmentering vil være tilgjengelig på inskripsjonen "Operasjonen er fullført."
   Hvordan å defragmentere disken?

    Flere tips
   1.  Utføre defragmentering prosessen tar lang tid. Derfor er det lurt å kjøre den om natten for å ikke jobbe på datamaskinen som i betydelig grad har redusert ytelse.
    I noen tilfeller lettere å holde bedra verktøy og tredjepartsprogrammer: Defraggler, MyDefrag, Auslogics Disk Defrag Free og andre. Hvis det er nødvendig, kan du enkelt finne disse programmene på internett.
    Defragmentering er ikke anbefalt for SSD Solid State-stasjonen. Siden lesing frekvensomformere av denne typen er svært høy, forskjellen mellom framentyrvoannыm og defrahmentyrvoannыm disk du føler, og kortere levetid fra det faktum at de SSD-stasjoner har et begrenset antall skrivesykluser til minnecellen.  
Яндекс.Метрика