Hvordan ikke å bekymre deg før forestilling?
 Nervesystemet vårt - er en kompleks mekanisme som involverer mange komponenter og selv de prosesser som vi ikke alltid er klar, og ofte ikke kjent. Fra noen av dem, slik som frykt, angst, sinne eller apati, ville vi være glad for å bli kvitt. Heldigvis kan vi ikke råd til å deaktivere nøye konstruert naturlig reaksjon. At lykke, for ikke å angre, fordi det er ingenting naturlig og dermed unødvendig. Hver, selv de mest upassende, etter vår mening, har eiendommen rasjonelle grunner og praktiske formål. Selv vanskelig, vыbyvayuschee skinnene og gjør glemme ordene til spenningen er ikke så ødeleggende som det kan virke ved første øyekast. Som det kan være vanskelig å tro, men det er virkelig sant: frykten for at lammer deg før offentlige taler, dette er ikke noen forbrytelse sotsyopatyya og utdanning. Det er bare instinkt, sikkert sydd i de eldste delene av den menneskelige hjerne. Det fungerer i alle mennesker, men noen har lært å skjule disse følelsene, og til slutt - ikke betale dem mye oppmerksomhet. Og det spiller ingen rolle om du kommer til å snakke til publikum på torget og ta ordet på nære familiemøter, hvor ofte du må snakke med folk og hvor godt forberedt du er, hlossofobyya (som er et begrep i psykologi innebærer frykt for offentlige taler) nødvendigvis liksom minne deg selv. 
 Avtale med det kan være forskjellig, men det faktum at de negative følelsene dine er ikke unike, og folk flest opplever de samme følelsene i slike situasjoner bør i alle fall litt å berolige deg. Forsoning med sin frykt og tar det for gitt - det første skrittet til å overvinne den. Vi antar at han har gjort nettopp det, og alle påfølgende tiltak vi foreslår at du å gå sammen med hvert element av våre råd å bli kvitt den trykkende spenning før forestillinger.
 Hvordan bli kvitt frykten for offentlige taler
 Du vil trenge all din besluttsomhet og oppriktig ønske om å bli kvitt angst. Konsentrer deg om dette målet, og prøver ikke å glemme det, selv i de øyeblikkene når panikken slår helt på hodet alle tilkoblinger meninger. Dette er de viktigste utspekulert følelser: de forstyrre tenke logisk. Men du er bevæpnet med forståelsen av hva som skjer og kan gå videre for å forberede rettssaken spenning:
 1.  I samvittighet vidrepetyruyte kommende tale, eller rapport sammendrag konsert eller dikt for barn i morgen. Du må være helt sikker på sin opplæring. Hvis du møter å frata spenningen favoriserer ikke barnas ferie baby, ikke spart på ros og gi ham tillit til at han vet perfekt antall. Svært ofte ærefrykt før publikum forårsaket av intern usikkerhet og skyldfølelse som shalturyly skjønt kunne forberede bedre. Ikke la frykt stå en sjanse ikke bruke dette smutthullet. Øve foran et speil, men det er bedre å spørre noen av vennene dine til å lytte og se sin egen reaksjon på den "live" publikum.
   Snakker av seere. Hvorfor er du redd for? Dette er de samme menneskene, akkurat som deg. Ja, mange, men ikke individuelt gjort noe galt og Somi viktig - ikke kommer til å klandre deg eller se etter feil i din tale. Kanskje de også bryr seg om noe, de fleste har sin frykt og bekymringer. Behandle publikum med forståelse - og føler for å gjøre det enklere å finne kontakt med disse fremmede. Tenk på det ikke som et fiendtlig publikum, men som en samling av fine, smarte og vennlige personligheter.
   Du er heldig hvis du kan gå videre til å gå hvor forestillingen vil finne sted. Sørg for å bruke denne sjansen, kom ut på scenen, gå langs rampen, gå ned i gangen. Samlet, hvordan skal denne merkelige Lær grunnleggende territorium, inkludert psykologisk. Det antas at intim atmosfære legger mer tillit enn sett for første gang.
   Pusteøvelser er i stand til å raskt og effektivt hjelpe snu stemningen og føler seg mer trygg. Pust så dypt som mulig og ta sakte fulle åndedrag. Prøv å holde pusten deltatt i magemusklene. Slik ventilasjon gir hjernen med oksygen og bestilling av tanken, selv om det var et panikkanfall du midt i sin tale. Utføre pusteøvelser nyttig for alle som regelmessig snakker til et publikum til rett tid til å lære det enkelt rasshalyvshymysya hjerte.
   Nå uventet råd: Ikke prøv for perfeksjon. Ja, i stedet for sliter med å prøve å utføre så godt som mulig, rett innrømme for deg selv at du har rett til feil. Alle har rett, og det er herlig å slappe av i stressende situasjoner. Og den gamle er proruha, og hvis du ikke er en profesjonell speaker eller bare en nybegynner artist karriere, tillot det deg å holde ut for noen grunn til ikke å meter. Dessuten blir feil så snart som mulig å legge merke til og korrigere sine feil å unngå i fremtiden. Med andre ord, din uerfarenhet i dag - er nøkkelen til utvikling og forbedring. Og som alle presentere en mann ikke har råd til selv kjendiser og publikumsfavoritter.
   Spille suksess. Mentalt se fremover og tenke selv allerede fullført ytelse, og avsluttet med et smell. Nyt denne morsomme egen prestasjon som om det er en komplett sak. Ofte en enkel metode bidrar til å kvitte seg med nahlыnuvsheho spenning før forestilling og i løpet av den.
   Hvordan ikke å bli opphisset før forestillingen
   Et par tips om hvordan å ikke oppføre seg og hva som ikke skal gjøre i alle fall før forestillingen, for ikke å forverre stress.
  1.  Til tross for fristelsen til å ta presset av medisiner, nekter beroligende. Sedativa er ikke alle det samme, og selv om du aksepterer de testede legemidler, kan effekten være uventet. En ting å drikke sovepiller om natten, og noe helt annet - før den viktige begivenheten. Du ønsker ikke å tenke sakte, være treg eller sovner midt forslag? Derfor, behovet avhende spenningen i sin egen kropp.
    Spenning fører mange mennesker til å oppføre seg unormalt, slik som spøk til feil tid og malplassert. Så, når nesen alvorlig utseende - det er bare feil tid. I den spente atmosfæren hjernen fungerer febrilsk like, ingen tid for språk. Dine anstrengt vitser vil trolig komme ut klosset og flat. Som et resultat, trenger du ikke slappe av ved hjelp av humor, men enda flere rasperezhyvaetes. Ikke provosere denne situasjonen.
    Naive skolestyrer som stripe innbilt publikum, og presenterer dem i komiske situasjoner som det kan distrahere deg fra hensikten med hans besøk til scenen. Få mennesker kan samtidig ha det gøy på denne måten, lese tilbake og kjempe med spenning. Så hvis Julia Caesar mitte du bedre velge den foretrukne måten å tenke og handling og følg bare ham.
    Endelig en enkel, direkte, men effektive råd: ikke vær redd. Under talen du ikke skjedde så forferdelig at det ville være av metan. Selv om du stammer, snuble og generelt glemme hele scenariet. Men ingen av disse hendelsene kan matche de virkelig forferdelige ting, og med hver av dem som et resultat kan akseptere. Og hvis så - da bekymre deg for dem ikke verdt det.  
Hvordan å bli døpt i kirken?
 Å være i gudstjeneste i kirken eller klosteret kapell, kan du noen ganger se at noen mennesker er ganske klønete døpt. Skyldfølelse er ikke, fordi grunnlaget for ortodoksien og Guds lov er sjelden undervist i skolen. Men den gode nyheten er at en troende prøver å delta på en gudstjeneste og oppriktig tror på Gud, omvende og bønn. Så hvordan å bli døpt i kirken? Selvfølgelig, ulike kirkesamfunn døpt annerledes. Men det meste gjort bruk av tre fingre i kirken for de troende imponerende korsets tegn. Hvorfor tre? Det antas at tre fingre hell symboliserer treenigheten: Gud Fader, Gud Sønnen og Den Hellige Ånd.
 Hvordan skal jeg bli døpt ortodokse kristne
Brett forsiktig med de tre første fingrene hans høyre hånd, en stor, indeks og midten, to å presse håndflaten. To fingre viser bare Frelser - Jesus Kristus hadde to naturer, menneskelig og guddommelig. Så sakte sette den første fingeren på pannen (be Gud om å gjøre våre synspunkter klart), så magen (høydepunkt sjel), på hans høyre skulder og venstre (vennligst melde deg for den rettferdige, og avverge "Venstre", dårlige tanker og vaner). Osinyayuchy sitt kors, bør si til seg selv: "I fars navn og Sønnens og Den Hellige Ånds navn", og dermed kalle Gud velsigne deg. Døpt i kirken må være forsiktig, med respekt og ærbødighet, deretter signere virkelig nytte vil hjelpe oss tiltrekke Guds nåde og undertrykke verdslige lyster og begjær. Etter korsets tegn kan tilbe.
Det bør gå opp for meg selv sakte krysse mens i huset, og når du passerer en kirke eller kloster. I antikken ble det akseptert og ydmykt bow døpt på ikonet, kommer til å vite. Da var husene intakt Ikonostasis, hvor lampene brant, og dagen begynte med den vanlige bønner, prostrations og Cross tegn. Mistress selv døpt forberedt mat å gjøre det nytte kroppen. Døpt og vann. Og selv i dag folk involvert i parapsykologi, synsk, langt fra kristendommen, noe som bekrefter at korset er en enorm positiv energi.
 Som døpte katolikker
Og hvordan du kan bli døpt i den katolske kirken der du kan observere at alle troende er døpt på sin egen måte? Den generelle regelen er: katolikker krysse seg fra venstre mot høyre. Dermed viser de at Jesus ga troende en sjanse til å flytte fra fysisk død til frelse. Men katolikker fingre opp annerledes. Ofte de døpte hele høyre hånd tviholdt håndflaten hans tommelen. Fem fingre symbolisere de fem sårene til Herren, som led på Golgata. Vestlige katolikker kontakt med tommelen og ring, midtre og pekefingeren på nært hold viser som to naturer av Jesus Kristus. Du kan også døpt sin tommel og pekefinger.
Eastern katolikker foretrekker å bli døpt som ortodokse kristne, kombinere med de tre første fingrene på høyre hånd.
Fortsatt gjenstår konservative som ikke anerkjenner troeperstye. De krysser seg med to fingre, som viser at dual Guds natur. Noen konservative avviser troeperstye som Judas tok tre fingre av salt ved det siste måltid. Siden 1971, patriark Pimen på bisperådet bestemt at nå kan du bli døpt og to, og tre fingre.
Ulike kirkesamfunn som har avdød fra den ortodokse og den katolske kirke, døpt ofte ikke akseptert.  
Яндекс.Метрика