Hvordan ikke å svette under armene?
 Det ville virke en bagatell - svette armhuler! Men hvor mange ubehagelige opplevelser knyttet til den. Sterkt svett folk ofte fullt konsentrert om hans problem. Ingen sen sjekke om det var våte ringer under armene; prøver å fange lukten av sin egen svette. Forretnings og vennlige møter, bo på et møte eller en enkel tur til offentlig transport holdt ham i konstant spenning over en rimelig mistanke om at han er kilden til den ubehagelige lukten av svette. Denne tilstand, i sin tur, gjør problemet og den begynner å svette enda mer.
 Hvorfor man svetter?
Svette er en naturlig funksjon i kroppen, er involvert i reguleringen av kroppstemperaturen. Svettekjertler er fjernet fra kroppen av akkumulerte salter og organiske stoffer. Som et resultat av fordampning av svette fra huden er en betydelig avkjøling av kroppen som beskytter kroppen mot overoppheting, helsefarlige. Overraskende, kan potten være både ubehagelig og behagelig lukt. Sistnevnte skjer til tider når en person er klar til å ha samleie, på dette punktet kroppen aktivt produserer feromoner som svetter og gir en subtil og behagelig lukt.
 Å være alltid i orden.
Hvordan ikke å svette under armene?
 Helt umulig å bli kvitt svette - det er naturlig fysiologisk funksjon av menneskekroppen. I normal drift svette kjertler kan bare litt styre denne prosessen. Samsvar med de grunnleggende reglene for hygiene vil hjelpe deg til å alltid utstråle renhet og friskhet. Vi må huske på at fersk svette er luktfri. Det ser ut til omtrent 6-8 timer når de svette deler av kroppen begynner å formere bakterier. Hvor mulig ikke svette hjelpe vanlige morgen dusj, bruk av antiperspiranter og friske klær som sommeren bør endres hver dag og noen ganger flere ganger om dagen. Til enda mindre underarm svette og være en modell av konstant friskhet anbefalte ulike bad med urt.
Ta 100 gram bjørk blader, kamille og storfe. Hell 2 liter vann og bringe til en byll, kok i 15 minutter i et vannbad. La det stå i to timer. Sil og hell i et bad du ta om natten. Glatt hud, søvn og hyggelige opplevelser er garantert!
Lage et avkok av eik bark - 1 spiseskje til to kopper vann. Kok i 10-15 minutter, la det brygge. Belastning. Etter en morgen dusj i 10 minutter før bruk antiperspiranter, tørk aksillær folder dott dyppet i kjøttkraft. Tørk deretter armhulen dott dyppet i vann med sitronsaft (1 spiseskje per kopp vann). Denne prosedyren er veldig forfriskende og desinfiserer armhulene.
Ikke svette under armene hjelpe vanlig mynte. Det anbefales for bruk med te og for bruk som en infusjon mens du tar bad. For å oppnå størst effekt, er mynte bad anbefalt å ta daglig i 10-12 dager. Å forberede du trenger å ta 150 gram av urter og hell dem en liter kokende vann. La stå i to timer, sil og hell i karet.
Ufarlig og nyttig verktøy som bidrar til å takle svette i perioder med uro er avkok av vendelrot. Ss urter helles et glass vann og kok i ti minutter. Deretter filtrerer, væskevolumet ble justert til 200 g. Ta avkok ta tre ganger om dagen på en spiseskje.
Så hvis du ønsker å alltid utstråle friskhet, ta litt mer tid i løpet av hygieneprosedyrer.
 Årsakene til overdreven svetting.
Årsaken til overdreven svetting (hyperhidrose) kan være både naturlige faktorer - høy temperatur miljø, utføre tungt fysisk arbeid, løping, etc., og enkelte sykdommer. Ikke avvise dette problemet, kan dens økning påvirke menneskelig sosial interaksjon og personlige liv. Hvis du tenker på hvordan å normalisere en svette og ikke svette armhuler, sortere ting ut hva som forårsaker din hyperhidrosis.
Hvordan ikke å svette under armene?
 Prøv å være klar over din egen kropp. Selv endokrinolog ville være vanskelig å identifisere årsakene til overdreven svetting hvis den ikke har et klart bilde av din helse. Svette i armhulene kan utløses av en rekke årsaker. Nevrologiske manifestasjoner Hyperhidrose kan være forårsaket av selv en liten spenning. Situasjoner hvor svetting er en respons på sine negative tanker, også tilhører den kategorien av patologi. Svært ofte disse statene er ledsaget av økt hjertefrekvens og økt blodtrykk. På denne bakgrunn kan personen utvikle nevroser og depresjoner, som vist i å søke spesialisert omsorg som i slike tilfeller er ganske effektivt.
Generelt hyperhidrose når alvorlig svetting er observert ikke bare i armhulene, men i andre deler av kroppen skal ta hensyn til tilstanden vrennyh organer og systemer. Det er å gjennomgå en full medisinsk undersøkelse.
 Metoder for behandling av hyperhidrose.
En av de mest vanlige og effektive metoder for å bli kvitt hyperhidrose er laserbehandling. Sin essens er å ødelegge lasersvettekjertlene i armhulene. Prosedyren tar 30-40 minutter og utføres under lokalbedøvelse. Umiddelbart før prosedyren må passere noen tester.
Dyrt, men svært effektive i kampen mot svette er Botox prosedyre. I hver av de armhulene administrert til 20 mikro doser av stoffet, og deretter om seks måneder pasienten blir kvitt problemet.
Det finnes kirurgiske metoder for å håndtere hyperhidrosis. Vehetoэktomyya - operasjon med sikte på å ødelegge tilkobling av små nerver av svettekjertler er svært risikabelt, og anbefales kun for pasienter med de mest alvorlige sykdommen.
Bruken av antikolinerge legemidler bidrar til å takle problemet. Men de stoffene som brukes i behandling av sykdommer med alvorlige bivirkninger, som gjør det mulig å bruke denne fremgangsmåte for behandling i begrenset antall pasienter.  
Hvordan lage hår av det?
 Hard uregjerlig hår og hans elskerinne levere en masse problemer, gjorde de ikke ønsker å investere og glans, snu med stolthet og pryd på problemet.
Gjør vanskelig håret mykt - en oppgave blir ofte kvinnen. Regelmessig maling, bruk mousse og skum, oppvarmet hår valser, hårføner og stryke - alle bidra til å skape vakre frisyrer og interessante bilder, men dessverre ødelegge håret struktur, noe som gjør dem vanskelig, tørt og sprøtt.
For å gjøre håret mykere (spesielt eiere av lange krøller) for å begynne å lære hvordan du rengjør dem. Sjampo "to i ett" passer bare for nødhjelp, for normal vask og condition sjampo bør være forskjellige ampuller. Vi bare mine hårrøttene - ryddig sirkulære massasje bevegelser (såpevann som strømmer over overflaten av håret er nok) og påfør balsam i en avstand på 3-4 inches fra røttene. Unødvendig å si, som sjampo og balsam bør være av høy kvalitet og matche din hårtype.
Men ikke mindre viktig enn den vaskemiddel og vann i seg selv - i enkelte regioner i springen går noe sånt som en virkelig god vann lavt i forskjellige urenheter. Så ta en vane å vaske håret med kokt vann - resultatet vil bli merkbar umiddelbart.
Det er viktig å gjøre håret mykt, beskytte dem mot de skadelige effektene av miljøet - ikke gå ut i solen uten lue, og i den kalde årstiden cap er nødvendig. Beskytte hodet når du går til solarium og badstue.
Styling - mousse, gele, gel spiker - ikke la på håret over natten. Hvis du ikke kan vaske håret før du går til sengs minst gre håret godt, at de forlot færre unødvendige kjemikalier. Ved hjelp av styling som gjelder de samme krav og sjampo - de skal være av høy kvalitet.
Legg stivhet hår og flisete tupper. Det synes dette "app" er ikke veldig hyggelig, stikker ut i alle retninger hvitaktig fuzz gjør håret stelt utseende. For å unngå dette - tid naviduytesya til sin herre.
Hvordan lage hår av det?
 I tillegg til daglig stell og regelmessig hårklipp hår hard makt og krever ekstra mitigation: en eller to ganger i uken de bør tilfredstille en god maske.
Vi tilbyr svært effektive masken kombinerer og naturlig rettsmidler og vitaminer - håret blir silkeaktig etter det første programmet, og hvis du kjøper en vanskelig vane å behage håret hans en "gjødsling" minst to ganger i måneden, og det vil bli myk og føyelig. Vi må begynne å brygge en spiseskje med brennesle, kamille og lind blomst kopp kokende vann og avløp. Når suppen kjøler til ham må legge eggeplomme og noen dråper av vitamin A og E (i apotek slik legemiddel leveres i kapsler for utvortes bruk det, bare stikke hull nålen). Denne masken kan holdes på håret for omtrent en time og skyll med varmt vann.
En annen fin måte å gjøre håret mykt og silkeaktig - gjær maske. I gjær ponadobytya vi honning og yoghurt. Til å begynne, hell to ts av gjær med varm melk og la stå i en time, og deretter legge til 2-3 spiseskjeer honning og en halv kopp yoghurt. Masken påføres alt håret fra rot til tupp og holdt en time.
Hvordan lage hår av det?
 Du kan lage øl maske - for at dette skal svetnomu øl må legge olivenolje og alt som gjelder på tvers dlne håret kan vaskes av etter en time.
Blandet maisolje med sitronsaft, får vi en annen utmerket alternativ maske oppmykning hår. Selv om noen av de maskene du liker mer enn andre - det er bedre å veksle.
Etter vask, skyll håret kamille kjøttkraft eller vann med eple cider eddik - dette vil gjøre yhmyahkymy og skinnende, og dessuten gir volum. Egnet for dette formålet og kjøttkraft persille - hakket greener å helle kokende vann, la stå i 15 minutter og belastning.
Tenker på hvordan du gjør håret mykt, ikke mister synet av god ernæring og en sunn livsstil - nøkkelen til skjønnhet håret. Prøv å få nok søvn, unngå stress, det gi opp dårlige vaner, hvis det eksisterer. Støtt håret fra innsiden med vitamin C, A og E. Inkluder en meny måltid med brokkoli, bønner og blomkål, og mat med fargestoffer og konservantanmy imidlertid utelukke ham.
Hvis du vil gi hårpleie omsorg, vil god mat selv, og hårføner og curling får bare den mest høytidelige suchayam - håret ditt ganske snart vil du være fornøyd med silkeaktig glans og et flott utseende.  
Яндекс.Метрика