Hvordan justere håret uten stryke?
 Vakker velholdt rett hår krever ikke ekstra pakking og kan være stilig frisyre for alle anledninger, enten vanlig tur i parken med venner, bedriftens fest på jobben eller på noen hellige nærvær. Problem perfekt hår straighte er ikke bare folk med krøllete uregjerlige krøller, rett hår holdere fra naturen og prøve å oppnå perfeksjon rett styling. Rette metode med jern ødelegger håret struktur, så det er ikke anbefalt for overgrep. I unntakstilfeller, kan du rette håret, å ty til disse metoder og verktøy:
 1.  Hårføner - kan gjøre styling med varm og kald luft. Hot Air sende til hårstrå strekker spesiell rund børste stor diameter, det er vedlegg til tørketrommel designet for retting. Før tørking med varmluft behandle håret verktøy som bidrar til å gjøre direkte konklusjon (ulike spray, lotion, etc.). Du kan også rette håret ved hjelp av kald luft, på sin side, avskjed låser, blåser luft mot dem fra rot til tupp. Stabling kan festes med en spesiell spray eller lakk.
   Populære hjem rettsmidler og metoder:
   hale - med vått hår og make halen langs dens lengde navyazhyte mye tyggis som vil fikse håret i fremre posisjon, ulempen med denne metoden ligger i det faktum at du må vente lenge før hale tørr;
   naturlige oljer - forverring håret og gjøre det glatt direkte bruk Burdock olje;
   sterk te - legg en kopp sterkt brygget te en teskje sukker og skyll hodet;
   øl - vel fanger hele lengden på håret i lang tid;
   fargeløs henna - bruk henna, hvis du ønsker å forbedre hårets struktur, styrke røttene bli kvitt flass, flisete hår forhindre problemet, samt jevn og tyngre hår;
   eple cider eddik - Påfør eddik på hårstrå og la stå i en halv time, skyll deretter;

   Kosmetikk - kjente selskaper som: Dove, Matrix, Schwarzkopf, Nivea, L'oreal tilbyr mange forskjellige verktøy for hair rette og vekter (balsamer, sjampoer, kremer, masker, spray, kremer, etc.). Deres fordel er at de ikke tørke ut håret og hodebunnen, tvert imot, styrke og gi håret et sunt slag.
   Dessverre, alle de ovennevnte metoder bidra til å gjøre direkte konklusjon bare for en stund, etter som de må ty til igjen og igjen. Så hvis du bestemmer deg for å rette håret lenge, vil du nærmer bare drastiske tiltak: utretting bruk av kjemikalier i en skjønnhetssalong.  
Å motta grevling fett?
 Fordelene med grevling fett unektelig. Denne naturlige produktet inneholder et utvalg av vitaminer og mineraler som er nødvendige for sunn funksjon av kroppen. Grevling fett har tonic, immunstimulerende, anti-inflammatorisk og sårhelende egenskaper. Denne unike verktøy som forklarer opprinnelsen til naturlig grevlinghår fett som samler seg dyr i løpet av året for å gi seg med helse og vitalitet for perioden av dvalemodus. Fat Badger mye brukt i folkemedisinen som et hjelpemiddel i medisinsk behandling. Den brukes for betennelse i luftveiene og fordøyelseskanalen, metabolske, hormonelle feil og hudsykdommer. I tillegg har dette produktet blitt brukt i kosmetikk, fremme hud regenerering og eliminere visuelle defekter. Dermed den eneste kontraindikasjoner er individuell intoleranse. 
 Styrke immunforsvaret
 Opptak fett grevling beste kombinasjonen av varm drikke. Dette kan være melk, anti-inflammatorisk og immun-boosting urtete eller kjøttkraft hofter. Hvis du ikke er allergisk mot honning før du bruker den til å legge olje i forholdet 1: 3. Vel som den kombinerte bruken av stoffet med varme bringebær, rips og tranebærjuice. For å sikre at kroppen får den daglige delen av vitaminer og mineraler betyr ta 1 ss. spoon (barn -. 1 t skje) hver dag på tom mage 40 minutter før et måltid, alternerende måned for å ta to uker pause.
 Enda større terapeutisk effekt du vil oppnå ved å legge en grevling fett ikke bare honning, men også aprikoser, rosiner og valnøtter, gått gjennom en kjøttkvern. Alle ingrediensene er forskjøvet i like mengder og oppbevar i kjøleskap. Ta 1 ss. skje på tom mage. Dette betyr ikke bare gjenoppretter immunforsvaret, men også klarer med sykdommer i mage-tarmkanalen, og har tonic egenskaper.
 Vi behandler hoste
 Først av alt, luftveisinflammasjon gni fettet halsen, brystet og føtter. Eksternt program mix med å ta penger blandet med varm melk inne, en halv time før måltider 4 ganger om dagen. Anbefalt enkeltdose for barn -. 1 t Spoon, er voksen dose økes til 1 ss. skjeen. De første synlige resultatene du får er 3-4 dager etter søknad, men for å konsolidere den terapeutiske effekten gå 10-dagers behandling.
 I behandlingen av tuberkulose eller lungebetennelse ta Badger fett i de samme doser for en måned, det drikke varm melk (fortrinnsvis jordbruks) Etter to ukers behandling gjør en pause, og må fortsette behandlingen i ytterligere 2-3 uker.
 Grevling fett som medisin, resept fra Tibet
 Tibetanere kaller det betyr "kurere alle sykdommer" og bruke den både innvendig og som en helbredende salve. For å forberede den medisinske blanding du trenger:
 grevling fett - 100 g;
 Kakaopulver - 100 g;
 Honning - 5. skjeer;
 Naturlig smør - 5. skjeer;
 Aloe juice - 1/4 c;.
 mamma og propolis - 5 g;
 alkohol - 100ml
 Bland alle ingrediensene godt mos og tilsett alkohol. Igjen bland til en jevn røre. . Å bruke natyran en h Spoon salve Stir betyr 200 gram varmt vann; inntak bruke verktøyet på tom mage, 1 ss oppløst. av blandingen i et glass med varm melk. Drikk sakte i små slurker.
 Hjem kosmetikk
 Fløte forberedt hjemme ved hjelp av grevling fett, perfekt næring, fukter og forynger og toner huden. I tillegg har den en markert terapeutisk virkning, hjelpe til med å løse problemet med kviser og akne. Å forberede kremen trenger følgende ingredienser:
 grevling olje - 3 ss. skjeer;
 kakao smør - 50 g;
 Hvetekimolje - 10 g;
 essensielle olje av geranium og rosentre - 6 dråper.
 Alle ingrediensene unntatt essensielle oljer, bland og hold i et vannbad til det er helt oppløst. Fjern fra varmen, tilsett olje av geranium og rosentre, raskt røre og satt i en krukke med mørkt glass. Krem oppbevar i kjøleskapet og bruk om natten, etter varmer opp riktig mengde av blandingen til kroppstemperatur.
 Prøv en av oppskrifter med grevling fett - og du vil se hvor effektivt et verktøy i kampen for skjønnhet og helse av kroppen din!  
Hvordan å pickle svinekjøtt bacon?
 Riktig saltet svinekjøtt brisket, på deres smak er ikke dårligere enn de dyreste kjøtt. I hendene på dyktige vertinne vanlig smult med kjøttslag er i stand til å slå inn en ekte mesterverk i kokkekunst, forårsaker en av sitt slag i husholdningen, og gjestene umiddelbart uimotståelig trang til å smake en bit av appetytneysheho spesialitet! Men det er mange muligheter for matlaging bacon salt, hver på sin egen interessant og original. Saline bryst "i en hast"
 For beising med denne enkle oppskriften du trenger svinekjøtt brisket, medium slipe salt uten jod, laurbærblad, sort pepper og hvitløk. Fennikel frø og paprika - etter ditt skjønn.
 1.  Skyll brystkasse og tørr klut. I nærvær av film - nøye avskåret sin kniv.
   Skjær kjøttet i biter 4 til 10 cm.
   Finhakk hvitløk. Laurbærblad smuldre og bland alle krydder med salt.
   Sjenerøst rulle bacon i krydret salt blanding, setter banken behandlet bitene tett sammen.
   Dekk glassene og la det sitte en dag i rommet, deretter fjerne kjøleskapet.
   Etter tre dager med saltet bacon er klar til å spise!
   Svinefilet "ruller"
   1 kg bryst trenger du: 1 stort fedd hvitløk, pepper, hakket 2 laurbærblad, salt neyodyrovannaya store sliping; andre krydder og tilbehør - etter ditt skjønn.
  1.  Plasser vasket og håndkle obsushenny bacon svor ned.
    Gjennom hele stykket, lage langsgående snitt 2/3 dybde på 3 cm avstand mellom dem.
    Bland de hakkede hvitløk skiver med salt og krydder.
    Fylles med en blanding av salt og krydder dypere i kjøtt, strø generøst og deretter hele laget.
    Sett bacon i ren bomull stoff klaff, og tett innpakket kjøtt roll, sikkert med sterke tråder.
    Sug i varme rundstykker 10-12 timer, deretter samtidig sette den i kjøleskapet, pre-pakket med plastfolie.
    Utvide and roll igjen prosolyte sine eksterne deler, og deretter re-wrap i en ren klut, tråden stramt drag og sende i kjøleskapet i ytterligere 1-2 dager.
    "Hot" bryst
    For bryst beising varmt dyppet ta bulk emalje gryte og la ballen i kjøttet, hell vann slik at det dekker lag 2-3 cm. Denne mengden vann som trengs for salting. Forberede og 2 store hoder av hvitløk, 15-20 erter sort pepper, det samme allehånde og nellik 6-8 frø. Salt beregne et forhold på 05 til 1 liter glass vann.
   1.  Kok vann med salt og krydder, bortsett fra svart pepper og hvitløk.
     Plasser bacon i kokende saltlake og kok i 40 minutter, og deretter sette i en bolle og la kjøttet avkjøles litt.
     Fint crumble Finhakk hvitløk og svart pepper, og bland disse ingrediensene.
     Sett bacon i en varm stykke ren klut etter område drysset med kjøttblanding og hvitløk pepper.
     Gjør tverrgående snitt i kjøttet og legg dem i et tynt lag med hvitløk-pepper krydder.
     Pakk kjøttet i varm stram rull, slik at det var innpakket i tøy og dra tau eller sterk tråd gjennom.
     Plasser forberedt brød pan og satt i under kraftig trykk (best fit støpejern vekt) i 12 timer.
     Sette presset roll i fryseren i 5-6 timer, deretter kutte tråden og fjerne vev.
     Deli Blueberry Pie klar! Du kan strø det varmt pepper eller paprika og skjær i skiver deilig, satt på et fat dekorert med grønne planter i påvente av hjem rave vurderinger!  
Яндекс.Метрика