På nesen storslått fest eller hyggelige sammenkomster? Menyen er helt utviklet og klar, valgt antrekk, sminke venter i vingene, og frisøren for en lang tid du gikk? Det synes alt er klart, alt er overlatt til tilfeldighetene, fordi det viktigste at tråden for å bli matet og munter.
 Fra første øyeblikk er løst, men den andre kan være verdt å vurdere. På det følelsesmessige komponenten i feriehuset feiringer ikke alltid tenker, lurer på hva som er viktigst - er å mate og vann gjestene, og alt annet feste seg. Men det var det.
Hvordan kan underholde gjestene ved bordet?

 Til partiet gikk virkelig minneverdig kveld lyse og mettet, og ryktene om din grand feiring lang spredt blant venner som ikke kunne delta slik en morsom hendelse, først av alt, trenger du å tenke på underholdning.
 Selvfølgelig, hvis du har planlagt en seriøs feiring med mange gjester, kan sporene av styret og moro bringe til en profesjonell toastmaster, som enkelt organisere din fritid med alle ferdigheter.
 Men her venter sine fallgruver: det er alltid en risiko for å tilbringe en kveld på vitser tidligere år, relevansen av noe som har fordampet sammen med fjorårets snø. Så mye moro og, viktigst, pålitelig underholde sine gjester på egenhånd, og dette bør være forberedt på forhånd og samle den beste samlingen av spill og underholdning.
 Hvordan kan underholde gjestene ved bordet? Spørsmålet er imidlertid ikke enkelt, men har en løsning, vil vi hjelpe deg å finne det. Så gå!

 God kveld starter med god musikk


 Gøy, så gøy, så danse med musikk! Å sette den rette tonen pm å glede noen og enhver i godt humør, er det viktig å arbeide på en god natt musikalsk akkompagnement.
Hvordan kan underholde gjestene ved bordet?

 Husk, musikksmak er forskjellige, så du må velge noe populært, standard og ikke anstreng. Dette sier vi til at hvis du er en fan av tung rock eller reggae gal, det er ikke å si at alle vil dele din smak og være i stand til å tilbringe tid under tunge angrep rockemusikere. Den enkleste alternativet - å finne en gratis Internett-topper rankingen eller populærmusikk.

 Videre - mer


 Når montert gjester, spiste og drakk litt avslappet under behagelig musikk og diskutert alle de spennende emnene bør gradvis oversette dem til muligheter for rekreasjon. Snakk og morsomme vitser - bra, men de kan lett følge deg, som å spille brettspill.
Hvordan kan underholde gjestene ved bordet?

 For eksempel, alle kjent siden barndommen, Monopol, der alle kan føle seg som en vellykket forretningsmann og millionær. Noen mennesker foretrekker bingo eller lærd, det er andre, mer moderne brettspill som "Munchkin" rollespill bruker kortet betyr.
 Ikke glem om den "Scrabble" intelligent, men på samme tid, veldig morsomt og populært brettspill, som trådte de ti topplasseringer i det hele tatt!
 Men hvis du fortsatt brettspill - ikke din hobby, bør du ikke bli opprørt, kan vi velge andre like interessante alternativer. For eksempel, etter at alle gjestene samles, alle kan distribuere på en liten lever med et ønske.
Hvordan kan underholde gjestene ved bordet?

 Bake cookies er ikke vanskelig, så lenge det var hul inni, selvfølgelig, ikke glem å sette det i et stykke av gode ønsker og blondt eller prediksjon. Hver gjest vil være svært interessert i å vite hva fortelle sine spådommer, selv uvirkelig.

 Krokodille


 Kanskje en av de mest kjente og populære spillene stort selskap, er det en krokodille eller pantomime. Reglene er enkle: alle deltakerne er delt inn i to lag, velg en programleder (du kan gjøre uten det).
 Essensen i spillet er som følger: ansiktsuttrykk og gester deltakerne må gjette hva de zahadaly konkurrenter eller ledende, hvis noen. Spillereglene utestengt spiller som for tiden viser ordet gi noen lyder i luften til noen ord og peker på gjenstander som kan indirekte føre i den angitte ordet.
Hvordan kan underholde gjestene ved bordet?

 Vinneren er det laget som de fleste vidhadala ord. Du kan spille og kollektivt, den første programleder viser du tenker på ordet, men en som kan tolke det, er neste show som han hadde befalt den forrige.

 Mafia


 Et annet spill som er kjent i mange land de siste årene har det kjøpt så populært at hennes fans begynte å samle inn hele grupper og klubber, arrangere kvelden spillet mafia.
 Veldig interessant og spennende spill som bringer hele tiden være i spenning, mistanke om andre og oppsøke spillere som ikke er de som de er.
 I tre ord essensen av spillet, er alle spillerne delt inn i mafia, sivile og lensmannen, hovedformålet Mafia forårsake lokalbefolkningen, og lokalbefolkningen må imidlertid bestemme mafia og plantet den i fengsel.
Hvordan kan underholde gjestene ved bordet?

 Spillet er alltid lederen, som kommanderer "parade" gir kart, som er bestemt av hvem som er i spillet som styrer prosessene bidrar til å diskutere og ta avgjørelser. I prosessen er det alltid kazusni og morsomme situasjoner, selskapet raskt funnet felles grunn og trengt hovedinnholdet i spillet.
 Å spille ikke virket kjedelig og meningsløst, må minimum antall spillere være 8-16 personer, hvis folk mer, støy og stadige oppringninger vil du ikke få ingen tilfredsstillelse.
 Forresten, har mafiaen mange variasjoner og ulike regler, velge den mest praktiske, gjør dem tilgjengelig for spillere og lev deg inn i atmosfæren av latter og moro fare for forveksling.

 Hva annet?


 Dersom alle spill er lei eller bare gå, de er alltid gode gamle mister, spillet for å gjette tegnene "Q & A", brun og selv karaoke! Det er for øvrig godt, hvis noen fra publikum vet å spille gitar, sanger med et musikkinstrument alltid forene og heve den generelle tonen i laget.
 Ikke glem om kortspill som poker, hvis du ikke er alvorlige spill i tankene, kan du alltid gjøre en enkel, men morsom, "Fool", "Queen of Spades" og så videre.
 Ting kan alltid finne underholdning, aller viktigst - ønsket, og den generelle stemningen i det kollektive, dans till you drop sanger til osypsheho hals eller twister morgen - selv om det ikke er helt drikker alternativ, men ikke mindre populær og elsket av mange.
 Hvis du elsker sjokolade og ofte legge den i desserter og et utvalg av kaker, har du sannsynligvis ønsker å finne ut hvordan å smelte sjokolade. Finn ut alle funksjonene og triks som behandler.
Hvordan å smelte sjokolade deilig?

 Hva sjokolade å velge?


 Det ville synes at forskjellen som bruker sjokolade? Men det faktum av ytelsen avhenger resultat. Hvis du ikke klarer å smelte flisene, kanskje du ikke bruker det du trenger. Så, hva du skal velge?
 •  Mørk sjokolade eller bitter smelter lengre og ved høyere temperaturer, og dens konsistens er ikke alltid homogen væske på grunn av det høye innholdet av kakao.

 •  Melkesjokolade - flott! I varmt og det kommer ut som tyktflytende væske.

 •  Hvit sjokolade er det også fint.

 •  Velge sjokolade uten tilsetningsstoffer og fyllstoffer type rosiner, nøtter eller kjeks smuler.

 •  Porøs sjokolade for smelting er bedre å ikke bruke, for å oppnå ønsket konsistens er vanskelig.

 •  Velge naturlig sjokolade uten tilsetningsstoffer. Les nøye lageret. De viktigste komponentene som kan inngå i det - er kakaopulver, kakaosmør, sukker, melk (ofte brukt tørr). Ingen kunstige tilsetningsstoffer i en god kvalitet sjokolade bør ikke inneholde.

 •  Hvordan å forberede seg?


  Hvordan å smelte sjokolade deilig?

   Trening er også viktig og nødvendig. Her er hva den inneholder:
 •  Pre fjerne fliser fra kjøleskapet. Plutselige endringer i temperatur sjokolade skadelig og kan føre til den endelige konsistens vil være svært forskjellig fra perfekte. Like før rastaplyvanyem produktet bør være ved romtemperatur.

 •  Hakk sjokolade. Så det vil være raskere og mer jevnt rastaplyvatsya. Du kan rett og slett kutte flisene i små biter og sjokolade kan skurre.

 •  Flytt produktet i en container der det vil rastaplyvatsya. Det er bedre å velge en beholder med en tykk bunn og tykke vegger for å prohrivavsya sjokolade sakte og jevnt, og ikke pryhorav.

 •  Hvordan å smelte sjokolade?


   Så, hvordan å smelte sjokolade? Umiddelbart det bør bemerkes at ikke i noe tilfelle være fortynnet med vann sjokolade! Selvfølgelig, som det kan være, og skal smelte, men det er så mye det vondt. I tillegg sjokolade - det er ikke vann, og kokende varm væske kallenavn du hva.
   Legg merke til at den optimale smeltetemperatur eller Bitter mørk sjokolade er 50-55 grader, og melk eller hvit - ca 45 grader.

   Endelig kan vi tilby deg utprøvde metoder for å smelte sjokolade.

   Den naturlige måten


  Hvordan å smelte sjokolade deilig?

   Sommer i åpen sol og temperaturer godt kan komme 40-50 grader. Dette betyr at en beholder med sjokolade kan bli satt på vinduet eller på balkongen og la stå i en halv time. Men i dette tilfelle kan konsistensen være annerledes enn ønskelig. Hvis du trenger en ganske tykk glasur, så veien er fine. Men hvis du ønsker en varm sjokolade væske må velge en annen metode.

   Stekeovn


   I ovnen, så er det mulig å smelte sjokolade. Legg den i en gryte med tykke vegger. Ovn som varmes opp til 60-70 grader. Høyere temperaturer er ikke nødvendig, og sjokolade vil bli brent. Sett kjelen i ovnen og vente.
   Noen tips:
 •  Til å begynne med godt varme ovnen, og deretter gå videre til smelting.

 •  Plasser potten som mulig fra varme, helst i høyeste posisjon.

 •  Med jevne mellomrom slår sjokolade og rør.

 •  For å unngå brenning og for å gjøre prosessen raskere, plassere en kjele med sjokolade i den andre fylt med vann.

 •  Steamer


   Oh, og også apparatet er trygt å bruke. Bare plassere en beholder med sjokolade inni (du kan bruke bollen for frokostblandinger, som bør inkluderes i settet) i 10-15 minutter.

   Komfyr   Hvis du ikke gjør noe, men plater, bruke den. Men brannen Skru ned til den aller minste, sjokolade og legg i en gryte med tykke vegger. For å unngå brenning, alltid røre mye. Når sjokoladen startet rastaplyvatsya, slå av varmen og fortsett å røre aktiv sammensetning til hele massen ble smeltet og glatt.

   Mikrobølgeovn


   Mange sjokolade smelter den i mikrobølgeovn. Det er lett og rask. Likevel er det noen triks og hemmeligheter:
 •  Riktig kapasitet. Glem plastbeholdere. Først varmes de opp svært raskt, og for det andre kan ødelegge smaken av sjokolade. Det beste alternativet - en tykkvegget glass designet spesielt for mikrobølgeovner.

 •  Riktig kraft. Hvis mikrobølgeovnen er supplert med et utvalg av makt, og deretter sette minimumsverdien. Hvis strømmen er det maksimale, er temperaturen høy, og sjokolade bare kan pryhority. På minste effekt oppvarming og smelting er like.

 •  Riktig tid. Således vil volumet av et stykke av 50 gram rastaplyvatsya ikke mer enn ett minutt. I smelte stohramovoyi fliser kan gå to minutter. Å smelte 400-500 gram, nok til 4-5 minutter.

 •  Bedre hvert 30. sekund trakassere container fra ovnen og rør sjokolade for å unngå overkoking.

 •  Bain-marie


   Det er to måter:
 •  Bruke ovnen. Varme den opp til 60-70 grader. Koke vann i en kjele, kjøle den til 60 grader, plassere en beholder med sjokolade (slik at vannet knapt dekket bunnen). Hele strukturen satt i ovnen i 10-15 minutter. I prosessen med sjokolade kan røring.

 •  Sett en gryte med vann på bålet. Når vannet koker, reduser varmen til lav og plassere strykejernet på brennerbasen. Sette vannet (det skal ikke koke!) Container av sjokolade. Rør hele tiden inntil massen av smelting.

 •  Dampbad


   Denne fremgangsmåte er også meget enkel, og i likhet med den foregående. Du trenger to stekepanner. Men plukke dem slik at mindre ikke er helt oppslukt i en stor og oppbevares om bord større pan med hjelp av sine penner. Dette bør være nok innvendig plass.
  Hvordan å smelte sjokolade deilig?

   Hell vann i en stor kjele, ta den med til en byll og reduser varmen. Plasser mindre potten slik at det ikke berører vannet (om nødvendig vannet vidlyyte). Rør sjokoladen til den er smeltet.
   Finn din ideelle måten å følge reglene og bruker hemmeligheter og triks. Og da får du den perfekte flytende sjokolade!
  Яндекс.Метрика