Hvordan kan Voksing?
 Noen ting er ikke vanlig å snakke offentlig, og generelt diskutere dem med noen. Av de forbudte elementer inkluderer vanligvis alle de ubehagelige detaljer fysiologiske funksjon av menneskekroppen, og utvikling og styrking av "rafinovanosti" offentlige oppfatningen, uønsket av utvidet liste, inkludert en flere og flere aspekter av livet, fra baby bleier til kvinners bind. Samtidig er det en omvendt prosess: den dypere våre liv er nye metoder for å ta vare på kroppen din, jo lettere og rozkutishymy vi kan snakke om dem. Men ikke overalt, men i en slags interessegrupper, som for eksempel unge mødre eller fellesskap møte med nære venner. Her forestille seg i møtet uten forlegenhet diskutere problemet med hår som vokser på kvinnens kropp.
Dette uønsket hår - uten overdrivelse problem. Det er bare i noen er det en lys, nesten umerkelig fuzz på huden, mens mange kvinner lider av betydelige, pigmenterte hår og vanskelig. Trenger bare en dag forsinket frist prosedyre for å fjerne dem, og nå skammer seg over å gå ut i en ermeløs skjorte og / eller et kort skjørt, slik at pesky bust og gjort sin vei under armene og på knærne. Og hvis på tidspunktet for å lese disse linjene du kjenner deg, da du fortsatt oppriktig sympatisere. Men ikke bare. I medfølelse, kan vi tilby deg å finne en egnet måte for hårfjerning som vil spare deg fra kroppshår hvis ikke evig, så i hvert fall for en lang tid. Moderne kosmetikk kjenner mange metoder for hårfjerning, de er gode på sin egen måte og har visse ulemper. Men hvis du ønsker å plassere prioritet så sjelden som mulig til å engasjere seg i hårfjerning, dvs. øke intervallet mellom behandlingene, kan det beste når det gjelder pris og kvalitet vurderes av voks hårfjerning. Selvfølgelig, hvis det gjøres riktig Voksing.
 Voksing: egenskaper, fordeler og ulemper
Hårfjerning ved hjelp av en spesiell voks epilering ikke tilfeldigvis heter. I motsetning til voksing, hvor hver håret kuttes i flukt med huden (barberblad spatel etter eksponering til løsningsmiddel-krem, etc.) hårfjerning tillater hårroten ekstrakt av overhuden, noe som i betydelig grad forlenger effekten av denne prosedyren. Følgelig har hårfjerning å gjøre mye mindre enn voksing, men prosessen med smerte leverer også mer. I stedet for å bruke voks for å fjerne hår kan være nesten hvor som helst på kroppen. Jeg trenger ikke å gjøre det i skjønnhet klinikk eller salong. Selvfølgelig, en ekspert kosmetolog hold prosedyre trygg, raskere og enklere, fordi han har spesielle kurs og omfattende erfaring hårfjerning rekke kunder. Men du kan begrense og en klient som er en kjæreste, og forsiktig, gradvis anskaffe ferdigheter, lære å lage sin egen voks hårfjerning bare hjemme.
Dette er ikke så vanskelig som det kan virke ved første blikk. Prosedyren blir påført huden myk, nesten flytende voks-lignende struktur i området du ønsker å rengjøre håret. Takk til konsistensen av voks penetrerer porene og hårsekkene er. For å kontakte fant sted så snart som mulig og nærmere, kosmetisk voks før du bruker på huden varm. Kjøle det raskt, fast shvatыvayas rundt hver hårroten. Før dette skjer, bør du klare å dekke voks laget mer stabil struktur, tett eller spinnmasse vev. Hun vil spille rollen som fundamenter epilering konstruksjon, når voksen stivner og bygger på den ene siden på en serviett, på den annen side - i tvil. Fordi vevet trenger raskt og kraftig trekk, sender en bevegelse mot hårvekst til med det, og skrån fjerne henne voks hår med røtter. Jerk klut med voks føles smertefullt, men det skjer så fort at smerten varer i bare et brøkdels sekund. Men effekten av denne prosedyren er lagret dypt inne i en måned tid, og for slik periode bekymringsløse liv uten uønsket hår kan lide ganske mye. En lav pris komponent er en ytterligere betydelig fordel.
Voks kan variere den anvendte temperatur voksblanding. Valget avhenger av den temperatur ved hvilken legemet vil ta hårfjerning og påvirker styrken av smerte av prosessen. Hvis du trenger å gjøre hjemme hårfjerning voks for første gang, til den enkleste ting navigere for generell veiledning om bruk av voks og varme den opp, og så, når kjøpte minst minimal erfaring, vil du være i stand til å bygge på sine egne erfaringer og den resulterende effekten. Men før du tar fatt på eksperimenter, vurdere forskjellene og egenskapene til hver underart Voksing, tilgjengelig for bruk i hjemmet:
 1.  Varm voks hårfjerning ansett som den mest skånsomme metode for tre, til tross for det faktum at det er nødvendig å varme opp voks holde så mye at det er fare for forbrenninger. Så det har å velge mer viktig for deg alternativ: anestesi på grunn av den høye temperaturen på realisering eller hårfjerning. Hårfjerning voks brukes hovedsakelig i ben, armer og bikinilinjen. Men det er strengt kontraindisert jenter som lider av sykdommer i blodårene og de utsatt for ødem. Forberedelse av materialer og deres bruk i varm voksing krever dyktighet, så det er best å la denne metoden til de som har gjentatte ganger utført en slik prosedyre.
   Kald voks hårfjerning gjør mye mer smertefull enn varmt, men eliminerer muligheten for brenning. I tillegg, kan den brukes på sensitive hudområder og hvor hårene seg er korte og tynne. Med andre ord, møter igjen valget av prioriteter. Bruk kaldt voks for hårfjerning tar tid, plagsom og ødeleggende. Derfor er det nesten aldri brukt for hårfjerning i bikinilinjen, underarmer, foretrakk ben, armer og andre mindre følsomme områder. Effekten av kald hårfjerning minste av alle mulige voks hårfjerning behandlinger.
   Varm voks hårfjerning tar hensyn til de ovennevnte, vises det til det beste alternativet. Det er den mest enkle, hygienisk, rask og effektiv av de tre alternativene. Hun har nesten ingen kontraindikasjoner, bortsett fra den åpenbare irritasjon og betennelse i huden, og det kan lære hver kvinne. Den eneste ulempen med varm hårfjerning kan betraktes kostnadskomponenter for gjennomføring. Men høyere sammenlignet med de to andre metoder, er prisen skyldes særlig enkel konstruksjon, varm voks hårfjerning solgt i praktisk oppbevaring og søknad til huden kassetter.
   Hvordan lage hårfjerning voks hjemme
  Basert på informasjonen fra voksing, vi har nettopp funnet ut at det er åpenbart at nybegynnere hjemme er best å starte med varm voks hårfjerning. Ingen spesiell medisinsk kunnskap eller ferdigheter du ikke har selv den første gangen. Akkurat dette hjemme planlegging prosedyre tidligere gå til en skjønnhetssalong (bedre ikke velge husholdning, men han som gjør kjøp mestere fagfolk - det du vil være i stand til å tilby råd og forklare hva merker vil nærme deg) på en kassett med voks termostat for oppvarming voks (det kalles og Verktøy for hårfjerning) striper for hårfjerning (senere i stand til å erstatte dem passende størrelse stykker av vev), gel eller krem ​​etter epilering. Som den siste heter betyr at du kan bruke din favoritt baby eller kroppsolje. I tillegg har du definitivt trenger rensemiddel (egnet Myramistin, klorheksidin, Alkohol Lotion eller tilsvarende), kroppsskrubb og talkum - disse midlene er sannsynligvis allerede har i ditt hjem. Når all nødvendig kjøpt og funnet, kan du gå direkte til hårfjerning voks:
  1.  Voksing er best eksponert hår lengde - ca 5 mm. Du kan bruke dette faktum og dag 4 (eller basert på din individuelle vekst av kroppshår) hårfjerning bli barbert hud til prosedyren hårene bare kjøpt ønsket lengde.
   På slutten av hårfjerning behandler hud skrubbe å rense den fra fullt keratinized. Deretter fukter og til begynnelsen, ikke behandler noen kosmetikk.
   Hvordan kan Voksing?

   Forvarm kassetten med voks ved å plassere den i en inkubator. Hvis du ikke gjør det, kan du erstatte spesielle Verktøy for hårfjerning det med et vannbad. Voks bør bringe til konsistensen av flytende honning.
   Tørk huden med et håndkle og / eller strø talkum for å fjerne fuktighet.
   Snu kassetten med varm voks bokstavelig 3 sekunder, slik at det kan strømme fritt ut, og med applikatoren, påfør et jevnt lag med voks på huden i retning av hår vekst i form av stripe lengde på ca 10 cm (gjennomsnittlig lengde av denne stoff strimler).
   Gulvvoks stripe å feste hud hårfjerning og trykke på den flere lys streke bevegelser. La bunnen av en liten hale vev gratis - for det må ta tak med fingrene.
   Mens du lå på voks stoff stripe, ikke kaste båndet med resten av voks til siden slik at den ikke lekker. Plasser kassetten vertikalt åpne opp.
   Nå avgjørende punkt: Ta tak i løs vev seksjon og en skarp bevegelse rive henne skinn med voks og hår fast til den. Bevegelsen av hånden din skal rettes mot hårvekst, hud sammen snarere enn vinkelrett på det. Det vil si, hvis du holder opp voks ble brukt fra toppen og ned, bør det fjerne en stripe i motsatt retning - fra bunnen og opp.
   Hvis huden forble voks, fest den til samme stripe igjen og igjen sprang. Voksen vil holde seg til stripen og resultatet vil være mer tydelig.
   Hele prosedyren gjentas så mange ganger som nødvendig for å fullføre behandlingen av hele overflaten du ønsker å se naken. I løpet av den tiden, kan det hende du trenger å re-varme opp voksen avkjølt.
   Etter hårfjerning tørke huden med olje for å fjerne voks. Prøv ikke å våt epilering irritert hud i 5-8 timer (avhengig av individuell følsomhet) og gjelder ikke det noen kosmetikk. Bad og / eller badstue kan skade huden din i løpet av dager etter voksing, så gjerne gå til damprommet. Parfyme er også bedre å unngå ca 24 timer.
   Av og store, ikke varm voks hårfjerning prosedyren selv hjemme ikke presentere noen stor kompleksitet eller lav risiko. Det viktigste - å få brukt og produsere din egen behagelig rytme av hårfjerning, som til slutt kommer inn i vanen og når automatisme. Beste epilere Hus ben og armer, og mer sensitive områder av kroppen klarert profesjonell kosmetolog. Men på samme tid, og ikke glem å følge grunnleggende regler og sikkerhet, spesielt etter inngrepet, ikke utsett huden ekstra belastning. Blant de store feilene som er tillatt under voksing, de vanligste problemene og levere følgende:
   Hvordan kan Voksing?
   1.  Aldri rasparyvayte huden før voksing, selv så håper å redusere smerte. I følsomhet påvirkes litt, og arbeid med våt hud blir umulig - voks det bare ikke reagere.
    Hvis levd opp til huden ikke kle av riktig - kanskje det var vått eller hud. Den beste i denne situasjonen å gi voks avkjøles i et par minutter, og skyll den med olje, erstatte stripen og gjenta prosedyren for å forberede overflaten og materialer mer grundig.
    Bruk alltid bare sterile instrumenter og behandle hendene før prosedyren.
    Kløe og irritasjon etter hårfjerning tar godt babyen krem ​​og inngrodde hår kan forsiktig fjerne med pinsett. Peeling, solarium og soling i direkte sollys er forbudt i løpet av 2-3 dager etter hårfjerning.
    Det er alle enkle regler Voksing hjemme. Etter å ha gjort det noen ganger, vil du se hvor enkelt og rimelig kan være hårfjerning og hårfjerning effekten av dette vil ikke gjøre deg klø huden daglig med en barberhøvel håndtak eller aggressiv depylyruyuschym krem. Videre kan prosedyren selv være hyggelig, hvis huden din er skikkelig forberedt, og du vil unngå ubehag. Et flott tillegg ville være å utnytte flavored voks for hårfjerning og delikat, duftende krem ​​etterpå. Enkelt sagt, selv en bestemt hårfjerning operasjonen skal bringe glede, som alle andre metoder for omsorg. Vær hyggelig og nyte det!  
Яндекс.Метрика