Hvordan å øke appetitten på en voksen?
 Ernæringseksperter satt i bred bruk, begrepet "brudd på spiseatferd." Og du er dypt feil hvis du tror at det er forbundet utelukkende med et sett av menneskeheten ukontrollert overvektig. Faktisk, tap av appetitt - ikke mindre alvorlige misdannelser enn overdreven appetitt. Selv om det er mindre vanlig, men leverer ikke mindre helseskade. Særlig relevant for problemet med folk undervektige, eller såkalte asthenic grunnlov som gjennom hele livet er dårlige "forbrukere." Men hvis en person med normal metabolisme vanligvis begynner plutselig nekter å spise - det kan ikke bli ignorert.
 Redusert appetitt: årsaker og konsekvenser
Manglende appetitt i den voksne ofte provoserer andre til kommentarer som "Du er bratt nese og sultende barn i Afrika! ". Ikke krøll vei før du faktisk gjør ikke kresen gourmet, og pasienten med alvorlige psykiske, hormonelle og / eller fordøyelseslidelse. Det er i dette sammen, fordi ved instinkt av sult i våre organer svarer til bestemte deler av nervesystemet. Og deres koordinert arbeidet avhenger vil være betimelig appetitt som får kroppen nødvendig for normal funksjon av næringsstoffer. Og betydningen av ernæring og tydelig uten videre studier.
Mister interessen for mat, ta deg tid til å nyte muligheten til å miste noen få pounds. Dette gjelder spesielt for kvinner fanget jakten på nåde modell. Å miste vekt har ingenting å gjøre med prosessen med sunt vekttap, og nedoedayuschyy mann ser mer utmattet skremmende enn attraktivt slank. Dette er ikke overraskende, fordi appetitten - et symptom, og det kan være årsaken gastritt eller magesår, leversykdom, en smittsom infeksjon, permanent stress eller patologisk depresjon. I tillegg til disse vesentlig årsak til mangelen på sult diagnoser kan være å ta visse medisiner. Som du kan se, gjør ingen av disse elementene ikke passer ideen om god helse.
Roter gleden av å spise kan være flere fundamentalt forskjellige måter, og velge rett vei avhenger først og fremst årsaken til tapet av en sunn appetitt. Vi sier "sunn" at du forstår vår hint om fremveksten av angstsymptomer tilgang til en lege must! Du, i mellomtiden, kan legge til rette for sin oppgave, og bringer din livsstil og daglig rutine i samsvar med riktig tidsplan. Bare følg disse enkle retningslinjene.
 Avkastningen av matlyst, generelle anbefalinger
 1.  Balanseførte verdien av søvn og våkenhet, sove minst 8 timer i døgnet. For kvalitet ferie ikke bo i glemmeboken, du også sove. Så før du går til sengs (ikke senere enn 23 pm) Luft ut rommet og sørge for nødvendig fred og ro.
  Balansere mat på antall viktigste næringsstoffer (proteiner, fett, karbohydrater) og planlagte måltider. Planlegge et måltid på samme tid hver dag for å venne seg til kroppen stabil regime. Ikke snack mellom måltidene, spise på farten og vsuhom'yatku.
  Hvis du røyker - prøve å slutte. Alle ex-røykere innrømme at i løpet av de første månedene etter å gi opp en dårlig vane følte konstant sult og dermed ekstra vekten.
  Engasjere seg i idrett og ofte ordne frisk luft. Fysisk aktivitet trenger å samle krefter, og bo på gaten gjør appetitten løpe løpsk med et smell.
  Hvis mulig, beskytte deg mot stress og unngå eventuelle forstyrrelser. Ja, det er en kategori av mennesker som er sannsynlig rasende "pinne" problemfri. Men i løpet av den mest alvorlige nervøs spenning appetitt svekket vice versa.
   Midler for å øke appetitten
  Etter å skape grobunn for retur av interesse for sunn mat, kan du bruke en av disse metodene, eller kombinere de som vil være mest effektive:
  1.  Diet. Du hørte riktig - bare diett i betydningen "korrekt og fullstendig balansert ernæring." Diett for å øke appetitten bør inneholde din favoritt mat som flyt salivating. " Men ikke gå over med kaker, søtsaker og andre matvarer høyt kalori at etter manglende appetitt ikke hadde behandle fedme og andre endokrine sykdommer.
   Hvordan å øke appetitten på en voksen?

    Krydder og bitre urter. Salvie, ryllik, løvetann rot og Calamus inneholder stoffer som irriterer magen og provosere produksjon av fordøyelsesenzymer. Brygge dem i kokende vann og ta en skje med buljong 3-4 ganger om dagen.
    Apotek medisiner. Farmasøytiske selskaper produserer mange kombinasjonsbehandlinger for å stimulere appetitten og bekjempe utmattelse. Men ikke kjøpe på egenhånd, selv de som har naturlige ekstrakter og nonprescription. Bare ernæringsfysiolog eller gastroenterolog kan ta hensyn til alle mulige bivirkninger og foreskrive medisiner som er riktig for din sak.
    Vitaminer. Biotin, nikotin, pantotensyre og alle B-vitaminer, som er direkte involvert i energiomsetningen og syntese.
   Endring helse, aktivering av appetitt og fysisk styrke, muskelmasse som fyller mangel krever presisjon av alle skilt og medisinske resepter. Disiplinert utfører dem, vil du ikke bare gjenopprette tapt appetitt, men relatert aktivitet, optimisme og livsglede.  
Hvordan pidvertaty jeans?
 Gjenopplivet noen år siden trenden for stilige jakkeslaget jeans eller lette bukser nå nådd toppen av sin relevans. Ingen selvrespekt dandy gå ut av huset i klærne til den form den hadde i butikken. Så det er på tide å finne ut hvordan du pidvertaty jeans. Dessuten, det betyr ikke nødvendigvis være representativ for mote hipster subkultur for å holde tritt med progressive mennesker. Fasjonable kledd opp.
Dagens hipster som de viktigste "predikanter" dislokasjoner ben, ikke oppdagerne av den fasjonable mottak. Lenge før de scheholskye jakkeslaget kjærlighet beatniks, hippier og dudes. Men våre gutter har vist teknikk til perfeksjon, bruker den ikke bare til bukser, men shorts, skjorter, gensere og skjorter ermer. Pidvertaty kan og bør være alt som er utsatt pidvertannya. Du nøl - gå til noen av nettstedene dedikert til street fashion, og hvert bilde historien vil være en inspirasjon. Eller bruke vår sublymyrovannыmy rådene.
 Når og hvorfor pidvertaty jeans
Mani bør du ikke skyte ned sine egne ideer om stil. I tillegg til personlig smak, kan du bruke som en guide følgende alternativer:
 1.  Air (sesong, vær). I sommer ser ikke bare elegant, naturligvis, men forenkler også lider av varmen. Spesielt når du brette jeans shorts eller demokratisk chynosы. Men sikkert uten sokker. Og absolutt ikke med tøfler. Vinter jakkeslaget jeans vil se harmonisk løpet brogue i arbeidsstil.
   Situasjon. I jeans med Plastikk bukser og du kan gå til stranden, og sysselsetting (spesielt representanter for kreative yrker). Vidshtovhuytesya spilt av kleskode og din egen sunne fornuft.
   Alder. En relativ faktor har i dette tilfelle er nesten uten betydning. Livsglede og moro av uttrykk er ikke bundet av tallene i passet. Så bære noe i hva føler deg komfortabel, både moralsk og fysisk.
   Metoder dislokasjoner jeans
  På grunn av selve essensen av denne demokratiske folkeskikk å bære, kan bare gi generelle retningslinjer:
  1.  Bredde lapels. Avhenger av fargen på buksene, og stilen. Hvis mørke jeans ser bra ut med slips fra 4 til 6 cm i ikke mer enn to omdreininger, kan de mer frie bomulls chinos bukser brette tre tre centimeter.
    Mengden av vev. Total uskrevne regel er at tettheten av vev er direkte proporsjonal med antallet lag i hullet. Det vil si at benene er, jo mer delikat den er foldet. Ellers kan effekten bli morsomme klovnebukser.
    Nøyaktighet. Ønsker ikke å korrigere og perfekt glatt sving, spesielt på sommeren bukser. Det truer ikke bevisst inntrykk som motsier selve prinsippet om naturlig uaktsom jakkeslaget.
    Silhouette. Pidvertayuchyh jeans, hvis du vil ha noe du kan begrense dem nedenfor. Denne effekten oppnås ved usynlige vertikale folder på kanten av benet du ønsker å legge før jakkeslaget.
    Stil. Et godt alternativ symmetrisk otvorotam - rullet opp jeans. Men betaler stoff tube, vil være i stand til å stoppe i tide og ikke snu bildet ditt inn i likhet gå vasse fisker.
    Pålitelighet. Vanligvis denim er mottakelig og holder eventuelle endringer. Men hvis buksa sydd med tynn denim slem, prøv å brette jeans våte. Otvorotam legge mer styrke jern varmt jern.
    Tilbehør. Ukorochuyuchy jeans eller sommer bukser, sikre at lengde sokker oppfyller de generelle proporsjonene på bildet. Ikke pidvertaty for høy til å vise andre nakne ankler. Selv om de fleste riktige valget er vanligvis ingen sokker på podvernutыh ​​bukser.
    Barred
   Selv den mest vanlige mani er ikke alltid hensiktsmessig og alltid. Lese nøye og hvordan du huske følgende advarsel:
   1.  Ikke forveksle demokrati med elegante jakkeslaget mansjetter. Sistnevnte er en attributt kostyme bukser og ofte ledsaget avrundede piler og dobbeltspent jakke. Pidvertaty kostymer og alle formelle bukser - mauvais ton.
    Veldig skinny jeans som minner om kvinner og mellomnavnet "skinni" pidvertaty er ikke verdt det, for ikke å imponere ballett representant for selskapet.
    Det er vanskelig å forestille seg en person som følger motetrender, mens kledd i sleng jeans. Men bare i tilfelle legger vi vekt på: bukser "bunner" pidvertaty ikke være.
    Jakkeslaget som noen horisontale linjer visuelt forkorte vekst. Derfor er ingen mansjetter eller Plastikk bukser anbefales ikke for folk lav.
    Som du kan se, lære pidvertaty jeans er ikke vanskelig, spesielt siden det er en kreativ prosess og ikke alvorlig. Nok til å ha en grunnleggende idé om smak og stil, uten hindringer for å mestre denne teknikken fasjonable.  
Яндекс.Метрика