Hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet i kroppen?
 I jakten på den ideelle vekten vi sitte på en knallhard diett og begrense din diett så forbrukes kalorier er ikke nok for normal metabolisme. Og på et tidspunkt er det et brudd, begynner kroppen å lage aksjer. Det ville virke, spise mindre, men til slutt kan også gjenopprette. Denne situasjonen gjør at forstyrret stoffskifte og presserende behov for å korrigere det, akselerere.
 Tegn metabolisme
 1.  Du ønsker alltid å holde varmen.
  Ikke spise, men økende vekt.
  Ønsker du å legge seg ned på sofaen og gjøre ingenting. Hvis dette ikke er helg, ikke midlertidig tretthet og ikke blues, tegnet av nedgangen i stoffskiftet.
  Din midje enn 85 inches hvis du er en kvinne, og 100 cm, hvis du er en mann.
   Hvordan å øke hastigheten på stoffskiftet i kroppen?
  1.  Spiser oftere og ikke sulten. Alle ernæringseksperter anbefaler bevisst spiser 5-6 ganger om dagen, men sakte. Så du fart på stoffskiftet og ikke strekke magen. Sørg for å spise, selv om jeg ikke gjør det. Karbohydrat metabolismen konfigurere tilgang til "arbeid".
    Drikk rikelig med vann. Det bidrar til å eliminere giftstoffer, akselererer stoffskiftet. I tillegg er det ønske om å spise ofte et tegn på skjult tørst. Enkelt sagt, bare ved å drikke et glass vann, vil du vite sikkert om du er sulten. Det anbefales å drikke 2 til 2 mai liter per dag, inkludert alle væsker. Å mette kroppen med vann å drikke kaffe og ikke te og rent vann, ren og ikke kokt.
    Langvarig søvn. Daglig dyp søvn i 8-9 timer vil ikke bare slappe av kroppen, men også positivt påvirke stoffskiftet ved å gjøre veksthormon.
    Fysisk aktivitet. Det bør være en daglig normen. Plukk en sport som du liker. Hvis du ikke kan kjøre, gjøre aerobic eller gå på treningsstudio, vil du elske selv gå. Skøyter, sykling, dans - måter å øke fysisk aktivitet mye. Den mest effektive akselerer metabolsk makt belastning designet for å øke muskelmasse, øvelser spesielt med vekter.
    Walking. Solen og luften ikke bare hastigheten på stoffskiftet, men også styrke immunforsvaret og øke effektiviteten, cheer up, mette kroppen med oksygen og vitamin D.
    Douches. Tar det daglig, du pidbadorytesya, start stoffskiftet og aktiverer immunforsvaret.
    Unngå stress. Når de oppstår utgitt fettsyrer som oppstår senere i form av fett. For å unngå dette, er det nødvendig å kontrollere situasjonen, for å hindre fremveksten av negative tanker og følelser, bortsett fra trøbbel.
    Aromaterapi. Eteriske oljer hjelper kroppen slappe av, utvider blodkar, akselerere metabolisme.
    Bad og badstue. Varm damp varmer kroppen, åpner porene, forbedrer blodsirkulasjonen, og således stimulerer metabolismen.
    Massasje. Under massasje er akselerasjonen av blod, som gir raskere stoffskifte.
    Intimitet. For det første - fysisk aktivitet, og for det andre - avslapning, og en tredje, hjelper orgasme akselerere vev blodtilførsel, og dermed forbedrer metabolismen.
    Hvordan å øke metabolismen via mat?
   1.  Spis proteinrik mat. Opp til en tredjedel av det totale proteininntaket er gitt.
    Spis mat rik på fiber.
    Drikk grønn te.
    Krydret krydder akselerere metabolisme.
    Ikke jernmangelanemi, lever og spiser kjøtt.
    Kalsium bidrar til å brenne overflødig vekt, så ikke overse forbruket av meieriprodukter.
    Nok til å spise kalium og magnesium, mange av dem i tørket frukt, nøtter, bokhvete, bananer.
    Unngå sukker, konserveringsmidler, smaksforsterkere, kjemiske tilsetningsstoffer.
    Lavere forbruk av animalsk fett.
    Øke inntaket av komplekse karbohydrater.
    Spis fisk kroppen trenger omega-3 fettsyrer.
    Spis mye frukt og grønnsaker, om nødvendig, ta multivitamin komplekser.
    Sitrusfrukter, tang, ingefær, kanel, yoghurt, brokkoli, epler, bønner, spinat, havremel metabolisme.
    Husk at stoffskiftet påvirkes ikke bare feilaktig inntak av mat, men også muskelmasse og alder. Hvis du bestemmer deg for at du krenket metabolisme er å utelukke skjoldbrusk sykdom, bør du oppsøke lege endokrinolog.  
Hvordan forbedre stoffskifte?
 Forskere innrømme at metabolismen og årsaker som påvirker hastigheten på stoffskiftet i kroppen, ennå ikke fullt ut forstått av vitenskapen. Slank og grasiøs jente over tid er avrundet, svingete, og ofte, og svært svingete form. Forklarer medisin det faktum at med alderen, bremser stoffskiftet ned, og mengden av mat som forbrukes eller forblir den samme eller øker. Økningen i vekt i løpet av årene påvirket og redusert fysisk aktivitet, usunt kosthold, stress, hormonelle forstyrrelser, ukontrollert medisinering.
Sunn ung perfekt kropp som har til oppgave å transformere mat kommer inn i kroppen til energi (kalorier). Mat gjennomgår kjemiske endringer og blir eller stoffer som er involvert i å bygge opp kroppens vev eller endelige produkter for å være fjernes fra kroppen naturlig. I løpet av kjemiske reaksjoner frigjøres og absorberes energi aksjer som mennesket er mer enn nok for et aktivt liv.
Dersom inntak av mat i form av betydelig høyere enn den nødvendige mengden, de overflødige kalorier tendens til å somle i kroppen som fett vidkladayuchys og øke volum og vekt på personen. De uønskede prosesser forekommer i tilfelle av bremse metabolisme.
 Hvordan forbedre metabolismen.
Hvis du oppdager at en skarp økende vekt, for å utelukke skjoldbrusk problemer som skal undersøkes og en endokrinolog. Hvis en undersøkelse avslører at shchitovidka prosedyren kan ta flere tiltak for å bidra til å forbedre kroppens stoffskifte. Først av alt er det - et balansert kosthold. Legg merke til at mengden av mat kan forklares med hastigheten på stoffskiftet. Derfor bør sakte metabolisme redusere mengden av matinntak, men ikke på bekostning av kalorier.
Hvordan forbedre stoffskifte?
 Produkter som forbedrer stoffskifte - et magert kjøtt og lever, grønnsaker, nøtter, fisk, frukt og krydder. Det akselererer metabolismen forbruk ananas, appelsiner, grønn te.
Ikke bli involvert i energibegrenset diett - de forverre problemer med stoffskiftet. Anbefales ikke tilfeldig måltid, og omvendt, 5-6 måltider om dagen på en og samme tid på dagen fremmer normal kropp.
Regelmessig mulig mosjon, riktig hvile og frisk luft vil opprettholde normal metabolisme. Hastigheten på stoffskiftet i kroppen hjelpe medisiner som øker stoffskiftet. Bruken bør kontrolleres av en lege på grunn av årsaker som påvirker problemer med stoffskiftet, ganske mye.
Blant de mest populære og effektive legemidler - kokarboksilaza som tilhører en gruppe av vitaminer Art. Det forbedrer cardio-sosudystoly systemet og metabolisme i nervevevet. Ganske effektivt medikament som øker stoffskiftet, er Mildronat som virker positivt for hjertet og hjernen.  
Hvordan bleke nylon tyll?
 Nylon tyll - en klassisk vinn-vinn-situasjon og smykker boksen. Det skaper komfort i hjemmet og gir rommet et elegant utseende. Og til tross for at valget er store butikker i tyll, hvite gardiner fortsatt veldig populære. Det er bare en påminnelse, som noen ganger hemmer husmødre: hvit tyll skitne raskt, brenner fra solen og blir gul eller grå nyanse.
Hvis tyll mistet sitt opprinnelige utseende, men du likevel ønsker å se på skjermen, eller du bare ikke ønsker å kjøpe en ny bruk bleking metoder nylon gardiner hjemme. Rådene er enkle nok til å følge fordi de ikke vil gjøre store problemer.
 1.  En av de enkleste og rimelige måter å gjenopprette hvithet tyll - blekemiddel i vann-salt-løsning. Det finnes to varianter av denne metoden: Du kan bleke tyll som vasking og etter.
  Hvis du ønsker å bleke nylon gardiner før sende dem til vask, skyll dem først og deretter i en bolle med varmt vann. Pre hell i en bolle i den ene hånden med salt og vaskemiddel. På natten gardin zamachyvatsya forlate i saltvann.
  Hvis du allerede har vasket gardiner, så bleke det slik: 15-20 minutter satt den i vannet med en håndfull salt, deretter presse (men ikke skyll!) Og henge våte gardiner på vinduene. Denne metoden vil også lys "stivelse" effekt, og tyll gjennom salt vil pobleskyvat solen.
  Prøv begge alternativene bleking med salt og velge en som tenner deg sjelen.
  Å bleke for nylon tyll, kan du bruke innholdet av ditt hjem kit. Alle vet ammoniakk og hydrogen peroxide returnere den opprinnelige lin gardin. I en bøtte med varmt vann hell en spiseskje med peroxide og to - ammoniakk. Sette vannet og bland tyll. For å gjøre dette, bruker spesielle tang eller en pinne. Hvis ingen røre, legger hendene på tykke gummihansker. Ikke i noe tilfelle gjør det ikke med bare hendene, eller risikere alvorlig skade på huden din! Tulle la stå i 20 minutter, og skyll med rikelig med vann.
  Utmerket hjelper i Whitening blå nylon tyll. I varmt vann helle en cap og bland godt. Forvasket tyll satt i vann med blå og bland igjen. Alt du trenger er fem minutter. Rør nødvendig å tulle på venstre blå flekker. Skyll gardiner tilstrekkelig varmt vann.
  Å returnere nylon gardin lin dress og vanlig strålende grønn. Når du har vasket teppet, legg den i en bøtte med varmt vann. Sette vann i et par håndfuller av vaskemiddel. La den stå i to eller tre timer, og skyll i varmt vann med noen dråper strålende grønn og to spiseskjeer med salt.
  Å bleke gardiner kan også bruke blekemiddel innkjøp. Hvis tyll er ikke helt gamle, spesielt hvis du sletter det første gang, vil det være tilstrekkelig å legge en skje med blekemiddel pulver før vask.
  Uansett hvilken metode for bleking nylon tyll du velger, så husk at det ikke er nødvendig å vaske ved temperaturer over 30 grader, ellers du aldri kan få klær: grå og gul alltid forbli. Du må heller ikke stryke tyll etter vask og bleking. Vent til tappet vann og litt våt henge gardiner, tyll vypryamytsya selv. Etter disse reglene og tyll bleking før det er for gul eller grå, kan du holde den i god stand i mange år fremover.  
Яндекс.Метрика