Hvordan å øke nivået av intelligens?
 Alle i de hemmelige drømmer om å tilhøre den moderne intellektuelle - intelligent, åndelig rik og intellektuelt begavet lag av samfunnet. I motsetning til de rike og mektige i denne verden til å bli klasse intellektuelle enklere. Kanskje så mye og ønsker å skille seg ut med mindre lommeboka, da hans intellekt. Og med rette. Det er menneskets natur å strebe etter god, spesielt hvis det er bra, og han selv gjør bedre. Selvfølgelig kan vi nevne den gamle visdom at kunnskap multiplisere sorg, men likevel det gjør oss menneskelige kunnskap!
 Hvor skal jeg begynne?
Du kan ikke øke nivået av intelligens uten innledende informasjonsbase. Den legger familie og skole. Grunnleggende kunnskap om verden, fikk i barndommen og ungdomsårene, enn si en person for å lære ny informasjon lagene liv. Spesifikk faglig kunnskap som legger innenfor høyere utdanning, og være ledsaget av den opprinnelige basen. Sammen, på samme skole og universitet gi utmerket utskytningsrampe for å ytterligere utvide og utdype eksisterende kunnskap eller fra bunnen av for å møte nye.
Så alle de i sin skole og student foretrukne tid morsom tid med klassekamerater læring, kan gi råd gjenoppdage oppholdt hjem bøker og prøve å forstå om du gikk glipp av noe viktig i livet.
 Hvordan å øke nivået av intelligens?
Øke nivået av intelligens på ulike måter. Den enkleste av dem - et normalt liv innenfor sitt yrke, interesser og relasjoner med andre mennesker. Ønsket om å vokse i yrket, tilgjengelighet spennende hobby og evne til å komme overens med andre tillater personen å vokse som en person naturlig. Alle som er interessert i noe, ingen steder er villig og ønsker ingenting kan neppe forvente å utvikle deres intellektuelle nivå.
I den naturlige løpet av hendelser i livet er de informasjons lag som er utenfor rammen av våre forpliktelser og interesser. Disse, som noe helt nytt og ukjent, er det verdt alle som ønsker å øke nivået av intelligens.
 Språk
Ordforråd og forbedre deres morsmål og mestring minst ett fremmedspråk - en flott mulighet til å utvikle ditt sinn. Jo flere språk en person vet, jo større sitt språk verden, jo lettere er det å assimilere andre fremmedspråk, jo lettere er det synke inn i fremmed kultur og mentalitet.
Kunnskap om fremmedspråk kan fritt reise verden å få unik informasjon (faglig, vitenskapelig, kulturell) av primærkilder, for å møte nye mennesker. I tillegg opererer ulike grammatiske og leksikalske strukturer utvikler logisk tenkning person, må du se private generell og vanlig i privat.
 Litteratur
Litterære verk som ingenting annet, bidrar til å øke nivået av intelligens. Klassisk prosa og poesi kjent mann med en russisk litterært språk og verdens kultur. Populære "Fiction", selv om det ikke danner en kompetent språk, men lar være klar over de nyeste motetrender. Generelt, lese hver person Boken gir nye livserfaringer, ideer og ord. Gjennom litteratur blir vi introdusert til kultur av sine egne og andre folkeslag, menneskelig psykologi, de viktigste filosofiske livssituasjoner. Ordforråd og leseferdighet dannelse skjer også i stor grad gjennom bøker.
 Kunst
Musikk, maleri, arkitektur, foto, mote, film - åpner alle på en eller annen menneskesinnet ny kunnskap om verden. Klassiske kulturelle mønstre forbedre ditt hjerte og sinn gi mat for videre tanke. Musikk utvikler hørsel, maleri - estetisk sans for skjønnhet, introduserer arkitektur kultur og historie, geometri plass og dekorative trender i forskjellige tider og folkeslag. Kunst fotografier som viser livet i all sin allsidighet - skjønnhet og stygghet, glede og sorg. Mote hjelper folk uttrykke sin indre rikdom jeg gjennom ytterbekledning. Kino, som litteratur, når det fjernet alle reglene for filmatisk kunst strekker seg utover den oppfatning av virkeligheten og tillater en person å berøre ny opplevelse.
 Logisk tenkning
Som de fleste intelligent, begynner logisk tenkning å danne i person fra barndommen. I begynnelsen av dette ved en rekke spill, fra mobil underholdning i gaten og slutter matematiske puslespill. Så kommer turn av mer komplekse stoffer, uttrykt i å løse algebraiske eksempler sammen og montering av ulike filosofiske posisjoner. I voksen alder, ingenting som hindrer en person til å gjelde alt som hadde han jobbet før. I dette tilfellet den primære basis av logiske hjernenøtter, kan du enkelt legge til mange kryssord, publisert i dagens pressekonferanse, og en rekke brettspill - "monopol", dam, sjakk. Kort moro - en annen uuttømmelig kilde til logisk tenkning. Dette nummeret av valg av bevegelser og utvidelser, som er i kortene, synes det ingen i moderne spill for voksne.
 Livserfaring
Intelligens er dannet på grunnlag av informasjon kunnskap og logiske resonnement, men utvikler seg under påvirkning av indre analyse. Sistnevnte er vanligvis laget av livet som gjør oss tenke, sammenligne og trekke konklusjoner om fremtiden basert på tidligere erfaringer.
Den teoretiske bekjentskap med en verden av god for vanlige pratmakere. Sann intellektuell preget av muligheten til å bruke sin kunnskap til beste for seg selv, deres familie, venner og samfunnet.
Evnen til å leve et fullverdig liv uten å bli stengt fra samfunnet, være åpen for nye muligheter og tilkoblinger - på den måten, noe som gjør det mulig å bruke sin intellektuelle potensial i praksis.  
Hvordan se bra ut på bildet?
 Opplevelsen av kvinner slutter ikke med svakhetene i figuren. Kvinner bekymret for hvordan de kom til et annet bilde, i hvert fall på en bun spist for mye om natten. De er villige til å posere i timevis for en heldig skudd for avatarer "OpenID", og etter en annen flash kamera kjøre og kontrollere resultatet ropte: "ta av, ta av! ". Men for å spare tid og frustrasjon uheldig fotograf (han er din venn), kan du adoptere noen enkle teknikker som vil tillate deg å se på den vakre bilder og få en uendelig mengde flotte kommentarer og liker.
 Hva du trenger å vite på forhånd?
Bildene tilhører legge ekstra pounds, "pidmalovuvaty" dobbel hake og med legge til alder! Men de har ikke spøke med alle, men de som ikke kan ordentlig presentere deg selv foran kameraet. Slik at kameraet ikke har spilt en grusom spøk med deg, alt du trenger å vurdere på forhånd:
I din tid pokrutitsya speilet og tenke på en beste holdning for skyting som vil se naturlig;
og speilet bør velge en passende vinkler der du føler deg mest avslappet og trygg;
speil vise din skuespill, oppfinne en rekke følelser, den mest vellykkede av dem huske og bruke i prosessen med fotografering.
Hvis forhåndsbestemme de vellykkede bilder som ser bra ut i bilder alltid komme ut.
 Sminke og hår bilder
Gjør bedre å velge naturlig, men la det være litt lysere enn vanlig. Hvis du ønsker å fotografere ansikt nærbilde, jo bedre å skjule alle de forhånds mangler og ringer under øynene. For å ikke ødelegge bildet skinne i ansiktet ditt, bør det være grundig og påfør pulver rødme. Men du bør ikke misbruke kosmetikk, med mindre, selvfølgelig, ikke en tematisk undersøkelse.
Frisyre bør også se mest naturlige, romantiske krøller, glatt rett hår eller casually fjernet. Det viktigste er ikke altfor klappe dem og ikke altfor frodig hår. Selvfølgelig, hvis du ikke er en profesjonell fotoshoot der selv de mest utrolige bildet vil bli vellykket. Hyggelig å se på bildene kommer når du vil være mest naturlig.
 Klær for fotografering
Kan bli fotografert i noen klær, men skal forberede seg til å velge et antrekk på forhånd dersom du planlegger photoset. Klærne skal fremheve dine meritter og ikke distrahere deg. Beskjedent og med smak - det er hva du ønsker å skyte. En vakker og elegant utseende til bilder for å hjelpe riktig valgte tilbehør og sko.
 Hvordan velge en bakgrunn?
Hvis målet er å overføre bilder vakkert landskap, kan bakgrunnen eksperimentere med hva du vil. Det viktigste at du var i en foto liten prikk. Hold noen bakgrunn objekter visuelt virket ut av hodet ditt. Ellers fotografering risiko for å være i toppen morsomste bilder av uken.
Hvis målet bildene - vise at du er vakker, er det best å fjerne bakgrunnen fra unødvendige ting og følge at det var ingen unødvendige elementer. For eksempel, en støvsuger, kattesand, tomflasker spredt eiendeler eller søppel. Disse objektene kan ødelegge selv den mest vellykket bilde.
 Generelle retningslinjer for vellykkede bilder
Hver kvinne kan se bra ut på bildet, hvis det er nyttig å vite noen triks:
bedre bilder rett eller litt over, fordi hvis du klikker nedenfor, vil personen virke omfattende, og vil doble hake;
bildene er bra, hvis litt vippe hodet fremover, øynene åpne litt bredere og låse lepper, så tar det mange Hollywood-skuespillerinner til å se bra ut på bildet;
Ta noe hender mens skyting, slik at de ikke dingler langs kroppen, eller tenker på dem god plassering, for eksempel midjen, eller en hånd å holde en underarm en annen;
for fotografering utendørs er bedre å velge om kvelden eller morgenen, da solen skarpt dagslys skaper en skarp kontrast og kan ødelegge bildet;
lyset skal falle på modellen, men ikke ryggen, ellers bildene vil bare silhuetten;
smil må komme innenfra, det smilet bør ikke bare munnen;
å slappe av og komme i den rette måten vil bidra til favorittmusikken.
Hvis du har skjenket foto røde øyne eller hva noen overraskelser, med hjelp, kan du kontakte den allmektige Photoshop.
Konklusjonen er at artikkelen gir deg en tjue vinner positurer for vellykkede bilder som profesjonelle fotografer liker å bruke.
Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?

Hvordan se bra ut på bildet?
Яндекс.Метрика