Hvordan øke vitaminer i kroppen?
 Testosteron er en del av androgener og er ansett som en mannlig hormon. Nivået i den mannlige kroppen i 40-60 ganger høyere enn hos kvinner. Testosteron er ansvarlig for genital fremtidige ektemann mens han fortsatt er i form av fosteret i mors liv. Takket være testosteron menn har hår der de er fraværende hos kvinner, og dette hormonet er ansvarlig for mer avansert mannlig muskulatur. Så det er rimelig å si at testosteron gjør en mann en mann. Redusert testosteron fører til tragiske konsekvenser: vektøkning, depresjon, hjertesykdommer og muskel- og skjelettsystemet, erektil dysfunksjon og nedsatt sexlyst.
I fare for å falle alle menn eldre enn 30 år. Fra denne perioden til en kraftig nedgang i testosteron kan føre relaterte faktorer: traumer testicular abnormitet av hypofysen og enda noen typer narkotika. Etter 40 år, begynner prosessen med aldersavhengig reduksjon av testosteronnivåer. I gjennomsnitt blir produksjonen redusert med 1 prosent per år. Uskyldig ved første nedgangen, men det kan økes mange ulike faktorer: fedme, fysisk inaktivitet, stress, underernæring og andre "fordeler" av sivilisasjon.
 Symptomer på lavt testosteron
I kroppen er forbundet med hverandre, og det er ikke noe overflødig og tilfeldig. Tenk om nivået av mannlig hormon og ved første anledning til å teste det er nødvendig i tilfelle at du ser på følgende funksjoner:
redusert libido;
erektil dysfunksjon;
følelse av langvarig fysisk eller mental utmattelse;
lang depresjon;
mangel på vitalitet og energi;
irritabilitet;
øke antallet av fett.
Ironisk nok, det viktigste mannlige hormonet i den kvinnelige grinete. Skulle du bare perenervuvaty, betydelig stress test, anstrengt, syk eller bryte regimet til arbeid og hvile, kan dette bli etterfulgt av en midlertidig mangel på testosteron i kroppen. Men ordet midlertidig betyr ikke at dette fenomenet er uskyldig, ikke søker oppmerksomhet til det og det vil passere.
Som nyere forskning er en av de viktigste årsakene til tidlig hjerteinfarkt hos unge menn - en midlertidig reduksjon i nivået av testosteron i kroppen. Og du selv kan lett tenke på mange kjente mennesker som gikk for tidlig i år.
Derfor observere på de ovennevnte funksjoner, være sikker på å returnere analyse av fritt testosteron og hvis nivået er senket, treffe tiltak for å øke testosteron nivåer.
 Hvordan å øke testosteronnivået i kroppen
 1.  Får nok sink fra mat. Sink er et viktig mikronæringsstoff for testosteron på grunn av det faktum at den blokkerer omdannelsen av sistnevnte til østrogen (kvinnelige hormonet). Lave sink nivåer kan redusere testosteronnivå. Berike din diett med matvarer rike på sink kan hjelpe med østers, skalldyr, nøtter og frø.
  Normal egen vekt. Fettlagre isolert enzym som kalles aromatase, som fremmer omdannelsen av testosteron til østrogen. Hvis vekten din er langt fra normen, så avansert på en lav-kalori diett, men i alle fall ikke sulte. Sult - er stressende for kroppen, men som vi nevnt ovenfor testosteron er svært følsomme for stress.
  Hvordan øke vitaminer i kroppen?

  Fysisk aktivitet. Meget godt verktøy for intensiv produksjon av testosteron i kroppen. Utføre morgen øvelser er tilgjengelige på forskjellige muskelgrupper, knebøy, pull-ups, push-ups, løfter kroppen fra liggende stilling. Hvis det er mulig - meld deg vekttrening på helsestudio. Blant annet trener bidra til normalisering av søvn, som igjen øker testosteronnivå.
  Søvn. Under søvn er melatonin produksjon, somatotropin og testosteron. Indirekte kan hans intense utvikling av spontane ereksjoner indikere like før oppvåkning.
  Den daglige dosen av vitamin D. Nyere studier har vist at menn med tilstrekkelig vitamin D-nivåer har høyere nivåer av testosteron enn de som observerte mangel på dette vitaminet. I kroppen er vitamin D produseres naturlig av ultrafiolette stråler, og leveres sammen med mat. I perioder med utilstrekkelig solaktivitet har innført inntak av vitamin D kan være hovedsakelig på grunn av fet fisk og fiskeolje. Mindre rik på vitamin D smør, ost og andre meieriprodukter med høyt fettinnhold. I tilfeller hvor en naturlig måte å nå målet nivå ikke er mulig, kan det bli vist farmakologiske midler - B-vitaminer D3.
  Håndtere stress. Når stress er en økning i nivåene av hormonet kortisol, som effektivt blokkerer testostoron. Så slutte å bekymre deg om de små ting. Hvis dette ikke alltid trene, prøve å håndtere stress, avspenningsteknikker mestret. Øke inntaket av vitamin C til 1000-1500 mg per dag. Vitamin C senker kortisolnivå og derfor bidrar til å overvinne stress.
  Begrense sukker. Misbruk av mat med høyt sukker og karbohydrater bыstrousvayvaemыh (brød, godteri, kjeks, pasta, etc.) kan føre til en reduksjon i testosteronnivået opp til 25 prosent.
  Spis sunt fett. Mangelen på fett i kosten, eller å spise mat som inneholder mettet fett hovedsakelig tung negativ innvirkning på testosteronnivå. Preferanse bør gis mononenasyschennym gunstige omega-3 fettsyrer ved å oppnå en naturlig økning av hormonet. De finnes i fet fisk, spesielt laks og tunfisk, nøtter og frø, avokado, oliven, grønnsaker og peanøttolje.
  Eliminere alkohol og gi opp røyking. Nikotin reduserer hastigheten av syntesen av testosteron i kroppen, og alkohol bidrar til dens konvertering til østrogen. Meget stygg i denne forbindelse øl forbrukes i store mengder, fordi den inneholder fytoøstrogener i sin sammensetning.
  Vi undersøkte de naturlige måter å øke testosteron nivåer og anbefalt som den sikreste og sikkert nyttig. Du kan ikke være i stand til umiddelbart anvende dem alle på en gang, som det tar en rekke endringer i den tradisjonelle levemåte. Men sørg for å begynne i det små og ikke stoppe der. Vi ønsker deg alltid være menn i full forstand av ordet.  
Hvordan å analysere et dikt?
 Vi må være i stand til å skikkelig analysere dikt som elever og studenter av filologi. I den moderne skole av poesi analyse betaler hvert år mer og mer oppmerksomhet på grunn av CSE gir høye krav spesifisitet for kunnskap om terminologi, praktiske ferdigheter i ulike områder. Skoleprogrammer litt komplisert, må studentene beherske volum materialer og lære tauene i mange litterære nyanser.
 Hovedtrekkene i analysen av diktet
Økt semantisk last og antall ledd må harmoniseres med utgivelsen av undervisningstimer i skolene for å undervise vitenskap. Derfor analyse av diktet er den beste måten å presentere materialet og å innpode praktiske ferdigheter. Ved å gjøre analyser, barn raskt gjenta hele tiden, i praksis, se forskjellene mellom de ulike poetiske virkemidler.
Å analysere dikt trenger å vite en rekke kunstneriske teknikker for å bestemme stilistiske trender, typer rim, lage en grafisk representasjon av poetisk tekst, betyr å vite poetiske fonetikk og syntaks. Vanligvis analysen av det poetiske arbeidet tar mye tid, virker det vanskelige prosa tekst beskrivelser. Forsknings dikt, deres beskrivelser, skape verk viet til analyse vanligvis forårsake størst vanskeligheter i studenter. Selv studenter med gjennomsnittspriser språklige områder er ikke alltid i stand til å fritt bruke verktøyene av litterær, noen ganger ikke ser teksten og struktur kan ikke identifisere hvilken type rim, kunstnerisk media, forvirret bilde av forfatteren og lyrisk riktig.
Å løse alle disse utfordringene er det viktig å først lære å utføre grundig analyse ordningen uten å avvike fra den angitte algoritme. Det bør bare være basert på fakta og vet nøyaktig betydningen av begreper når gjennomført poetisk tekst i sin konstruksjon. Også ofte, spesielt i skolens program, må du dekke sin egen leseposisjon kunstnerisk uttrykk personlige inntrykk fra å lese diktet. Dette gjøres vanligvis i form av mini-essays. I dette tilfellet må leseferdigheter for presentasjon av ideer, evnen til å gjøre logisk og fullstendig tekst som besvarer spørsmål fullt avsløre motivet.
Derfor, for å utføre en skikkelig analyse av diktet, den nødvendige spekter av litterære kunnskap og praktiske ferdigheter, evne til å bestemme motivet, ideen om teksten.
 Algoritme analyse vers
Utføre analyse av diktet, anbefales en klar ordning. I flere artikler om forskning og beskrive poetiske tekster si at stiv kan hindre objektivt undersøke verset. Faktisk, uansett hvor subtile saken ikke ble vers form, er det viktig å konsekvent analysere tekst. På skolen og instituttet tilrådelig å be elevene lære utenat ordningen, og detaljert, med de nødvendige forklaringer. Det vil være lettere å analysere, unntatt sannsynlighet krysset et element.
Krav og overalt ordninger har sine forskjeller: universitetene de mest detaljerte, de observerte en bias mot detaljert analyse når det gjelder vokabular, litterære agenter, typer rim og strofyky; skolen mer oppmerksomhet til innhold, ideer, plot og karakterer.
Det er den tradisjonelle skjema som riktig kan analysere vers, sammenfallende elementer som er merket i et bestemt pensum.
 1.  Først av alt, må du oppgi navnet på arbeid, forfatterens navn. Ofte glemt det, men selv om du ønsker å utføre analyser i form av arbeid, vil det trenger å gjøre i begynnelsen av dine behov.
  Da bør du vurdere historien av verset, markere fakta i forfatterens biografi, som har en viss tilknytning til det lyriske historien, ta hensyn til tidspunktet for å skrive teksten og historien til revidering. Hvis det er engasjement, bør dette bli skrevet. Du må forstå sammenhengen i arbeidet som en helhet, for å relatere det til en bestemt scene poesi forfatter, identifisere typiske og atypiske trekk. Så finne ut plasseringen av dette verset i sin poesi.
  Når kan angi en litterær trend, som tilhører forfatteren, må det oppgis. For eksempel, hvis et dikt er skrevet i tradisjonen av futurisme eller acmeism.
  Forut tema av diktet. Denne typen grunnlaget for enhver tekst. Fordi det er ofte problemer med slikt arbeid til et bestemt tema, tatt for å angi begynnelsen av et sentralt tema ved å velge riktig alternativ fra flere tradisjonelle, pastorale tema tekster vennskap, kjærlighet, filosofi, civic, temaet for poesi og poet. Det er lurt å skrive om den viktigste motivasjonen for arbeidet, som er mer snever formelt nedfelt podtemah som motiv av ensomhet, møter, fiendtlighet, depresjon, skuffelse, yzhnannychestva. Definere temaet for diktet, kan vi lære å forstå dens betydning og konsekvenser.
  Det er viktig å si om utviklingen av konflikten og historien i vers. Det bør identifisere hovedarrangementet og prøve å sette dem, selv om det er en beskrivelse av naturen, "den lyriske helten er å se på." For lyrisk-episke sjangeren typisk tomten utfoldet seg, og lyrikken han synlig avslappet.
  På dette stadiet, finne ut hovedtema og motiver, utvikling av konflikten, må du skrive et dikt om ideen. En effektiv metode - for å prøve å sette et spørsmål til produktet problem, bestemme dens natur, implikasjoner. Problemet gis vanligvis undertekst sjelden formulert åpenlyst. De fleste skoler elevene er vanskelig å forstå ideen om forskjellen emner. Noen ganger lærere et klart skille holder ikke, noe som resulterer i fremtiden enda vanskeligere å huske de konkrete ideer. Emne - dette er det som er sagt i diktet. Ideen - er at det som er skrevet essay. Forfatteren gir den ideen som ønsker å formidle til leseren, i poetisk form, og kommer opp med konkret innhold. Men først er det en idé, det spiller en stor rolle i boken, definerer sitt emne, form, kunstneriske virkemidler.
  Deretter må du bestemme den grunnleggende stemningen i diktet, for å se hvordan den endres. Ofte beskrevet følelsen lyriske dynamikk.
  Det er viktig å være i stand til å identifisere riktig lyrisk. Selv i litterær kritikk, blant forskere, er ideen om omfanget av dette konseptet tvetydig. Hero lyrisk arbeid åpenbarer seg bare gjennom følelser, det er ofte ganske sammenligne forfatteren image, som er feil. Lyrisk helten og forfatteren kan kobles på forskjellige måter. Noen ganger avgir lyrisk emne: verden savnet lys av den fiktive "I". Delvis lyrisk - "dobbel" forfatteren avslører hans sinn. I filosofisk poesi lyrisk vanskelig å fastslå fordi forgrunnen problemene, ikke bildet av følelser og følelser.
  Vi har nå for å spesifisere hvilken sang skal fungere. Dele tekst for noe som betyr en del, lett å spore utviklingen av tomten, tema, humør transformasjon, se hoved poetisk tanke. Vi må finne ut om strofe komplett tanke eller flere strofer uttrykke en tanke, i motsetning eller matchet innhold strofer. Separat skrive om rollen til siste strofe: hvor viktig det er å avdekke ideer konkluderer. Ikke alle dikt har en sterk track analyse avhenger av bestemt tekst.
  Nå skal det nevnes at vokabular som brukes av diktet, neologismer, okkazyonalyzmы, archaisms, dagligdagse ordforrådet, hver dag, journalistisk, portrett.
  Det er viktig å liste alle litterære enheter, art verktøy for å nøyaktig fastslå Meter. Skolen ofte begrenset til å angi størrelse (jambisk, trochaic, nøtter, eller amfybrahyy Anapest) og dens grafisk bilde mønster, bestemme antall stopp. Skriv de grunnleggende spor (adjektiver, lignelser, allegorier, overdrivelse, personifiseringen, metafor). Universitetsstudenter må gi en mer detaljert analyse. Detaljer male verktøy poetisk syntaks og intonasjon tall (retorisk spørsmål, utrops, adresse, Anaphora, epifora, gradering, ring joint, antitese, plass, duplisering, inversjon, bessoyuzye, skjellsord, sammenligne motsetninger). Også skrive i detalj om den poetiske vokabular detalj betegne rim (for eksempel menn, tilstøtende, eksakt), noe som indikerer rytmoobrazuyuschye elementer (metriske aksenter, endelig pause, indre harmoni, etc.). Dersom dikt ble inkludert i en bestemt retning, er det viktig å ta med eksemplene, går gjennom kunstneriske midler.
  Angir sjangeren tilhørighet vers (madrigal, elegi, ode, satire), stil (folk sang for, klassisk, agitasjon).
  Å konkludere analysen av en liten skisse av de beste: skrive om min personlige inntrykk fra å lese teksten, lesere uttrykke sin mening, for å fortelle hvordan arbeidet påvirket den indre verden, som tilbakekalt.
  Det er viktig å være i stand til å skikkelig utføre en analyse av diktet. Studiet av teksten, kan du åpne det mye, ikke funnet i lesing. Analyse utvikler minne, litterære ferdigheter.  
Яндекс.Метрика