Hvordan koke grønnsaker på grillen?
 Grønnsaker - en velsmakende og sunn. Men i noen situasjoner må inngå kompromisser for ikke å falle og ikke nayistsya tyngre produkter. Å nekte en invitasjon til en vennlig piknik og / eller krenke kalori diett grill svinekjøtt eller lam, koker grønnsaker i stedet for kjøtt på grillen. Bakt på grillen paprika, aubergine, squash ta delikat farge og berusende aroma av røyk og fortsatt beholde alle de nyttige egenskaper. En tomat og multiplisere dem i det hele tatt! For kjøttetere grillede grønnsaker er en god siderett til biff. Så det er på tide å lære av erfarne vegetarianere og lære å lage vegetabilske grillspyd, grønnsaker og en grill grønnsaker, stekt på grillen. Oppskrift av grønnsaker for en piknik
 Grill - en universell enhet for matlaging på kull. For store fans av denne måten å tilberede mat skapt enda эlektromanhalы, slik at å koke grønnsaker på grillen huset. Men mest av grill fortsatt brukes av byen. Frisk luft, lukten av røyk fra disse kull grønnsaker gir en helt spesiell smak og aroma. Det kan ikke gjenkjenne den første gangen de som er vant til salt og krydret grillet kjøtt, så er det viktig å forberede grønnsaker for en piknik. På slutten av en tur til naturen gå til grønnsaksbutikken, men bedre - til markedet og kjøpe aubergine, paprika, sopp (sopp perfekt blandet med grønnsaker og inneholder protein, som mangler andre matplanter), hvitløk, olivenolje, balsamicoeddik og eple, soyasaus og nykvernet pepper. Salt og sort pepper, mest sannsynlig, vil det være i huset og så. Sammen med andre krydder de trenger for å forberede marinade for grønnsaker:
 Antall piknik grønnsaker avhenger av selskapet. I gjennomsnitt forventer en kilo auberginer, paprika og sopp for 4-5 personer.
 Merk at bakt sopp miste mye av fuktigheten og betydelig redusert i størrelse sammenlignet med rå sopp. Men mengden av grønnsaker etter røsting knapt reduseres.
 For grill de ikke bør kutte som suppe eller stuing, og større biter. Sopp ganske delt på bena og hatter, aubergine kuttet i flere striper langs og paprika - i form av shuttle-kvartalene.
 Marinade er bedre å lage mat i en dyp skål eller salat bolle, bland 1 kopp (250 ml) av olivenolje, en tredje kopp (ca 80 ml) av to typer eddik på dribtsi salt, sort pepper og paprika og hakkede 5 fedd hvitløk.
Hvordan koke grønnsaker på grillen?

 Det andre alternativet marinade mye enklere: en naturlig soyasaus, som trenger ingen tilsetningsstoffer og som selv fungerer som en ferdig marinade for grønnsaker.
 Uansett hva du velger marinade, dip grønnsaker i den i minst en halv time. Men mer enn to timer for å holde produktene i marinaden er ikke nødvendig å holde sin form og naturlig smak.
 Promarynovani grønnsaker og sopp på grill Sett ett lag på en kort avstand fra hverandre. For deres vilje til å være bare 10 minutter, men fansen kan slå brun stekt grill og stek grønnsaker på grillen er 5 minutter.
 Forberede grønnsaker grillet huset kan være på samme oppskrift, ved hjelp av en elektrisk grillpanne eller grill. Men i dette tilfellet, vil du ikke føle den karakteristiske duften av kull, men kan være bortskjemt gjester og stekte grønnsaker når som helst på året.
 Klar grønnsaker avkjøles raskt, slik at de kan spise nesten umiddelbart, fjerne fra grillen. Ikke glem å sende dem ferskt brød eller baguette, som tidligere også lett stek på rutenettet. Tørket så brød absorberer smaken av trekull og er appetittvekkende, sprø. Ikke klippe det, og razlamыvayte hender.
 Oppskrifter vegetariske kebab og grønnsaker på grillen
 Grilling er ikke nødvendig å lage mat kjøtt - shish kebab med grønnsaker kan være like deilig. Spesielt hvis du vet hvordan du koker den. Og hvis du ikke kan - det er lett å lære for våre tips og oppskrifter. Og samtidig mestre noen enkel og rask måte å tilberede grønnsaker på grillen:
 1.  Grillede grønnsaker kan fremstilles av et annet sett med produkter til din smak. Men det er bedre å velge en tett grønnsaker som beholder fasongen godt etter varmebehandling, dvs. tomater og agurker ikke passer, de er best overlatt til neste oppskrift. Men med to store salat pepper, 1 stor aubergine, squash 1 stor og 6 sopp ut 4 porsjoner vegetarisk grillmat. At det var deilig, og ta en halv kopp olje, 1 sitron, 1 løk, 1 ts sukker og en klype salt.
   Først, vaske og rense grønnsakene. Aubergine og squash skåret i skiver. Peppers slipper fra kjernen med frø og kutt hver på langs i fire biter. Løk skåret i ringer, sopp - i halvparten. Den største problemer med aubergine, bør det fylles med salt og la stå i 20 minutter i løpet av denne tiden vil det være bitter, men du kan presse saften fra en sitron og fjern krydder. Hakket krydder med sukker, olje og sitronsaft, kok opp over middels kovshyke. Dette marinade som trenger å fylle ut alle de hakkede grønnsakene og dekker og la stå i 1-2 timer i kulden.
   Da kan du få grønnsaker og litt obsushyvshy tørkepapir, gjengede på grillspyd eller grillspyd av tre. Legg dem klar for grillen og stek 4 minutter på hver side. Å grille viste seg ikke bare deilig, men også vakker, bruke paprika i forskjellige farger. Du kan supplere sammensetningen av små tette tomater som ikke trenger å klippe og mariner, og ganske pent tredd på grillspyd, som alternerer med andre grønnsaker.
  Hvordan koke grønnsaker på grillen?

   Stekte grønnsaker på grillen og kle dem. Denne oppskriften er god for sin allsidighet og demokratisk. Dommer: alle tilgjengelige tall aubergine, tomater, paprika og friske urter trenger å vaske og rengjør om nødvendig. Deretter mål tomater, grovhakkede paprika og aubergine tredd på separate grillspyd på grillen og satt for høner, som tar 10 til 20 minutter, avhengig av antall og størrelse på grønnsaker.
   I mellomtiden, presse saften av en halv sitron stor. Bland sitronsaft med litt olivenolje, en klype salt, en teskje sukker og tre knuste hvitløksfedd. I denne dressing, tilsett finhakket persille. Nå bare valget er ditt: du kan spise bakte grønnsaker på grillen, smøre dem krydret saus. Eller lage grønnsaker i en salat bolle, og sesongen nøye pyuryrovat olje og sitron saus. I alle tilfelle får vi deilig.
   Grønnsaker på grillen i solfylte marinade. Ved første øyekast er denne oppskriften noe spesielt, men eksperter sier at dens karakteristiske smaken er oppnådd av solenergi. Den eneste måten å sjekke - er lik mengden av vekten av tomater, aubergine, sopp og paprika. Dessuten må vegetabilsk olje, soyasaus og balsamicoeddiken i et forhold på 1: 1: 1. Vask frukt og grønnsaker må kutte omtrent samme størrelse biter og bland væsker i en egen bolle.
   Den neste og hovedscenen - den faktiske beising. For å gjøre dette, til alle komponentene gjør en tykk plastpose. Fast binde ham og rist godt til blandet innhold. I stedet kan pakke bruke noen beholder for mat, men pakken er mye lettere å håndtere på en piknik. Spesielt som bandt pakken trenger å sette i åpen sol sted i nærheten av grillen og la stå i et par timer. Deretter får grønnsaker og kok dem på grillen.
   Bakte poteter i folie på grillen. Populært favoritt rot grønnsak på grillen går spesielt velsmakende. I 10-12 små poteter, jo yngre jo bedre, trenger du en haug med dill eller andre friske urter, hvitløk pivholivky, i dribtsi salt, rød chili og sort pepper. Vask potetene godt, rent det er ikke nødvendig. Men en skarp kniv til å gjøre på hver potet flere hakk. Olje og knust hvitløk og pepper blandingen og gni salt i en dyp skål. Legg potetene i marinaden i en time og fjerne, snu og til og smøre alle sider.
  Hvordan koke grønnsaker på grillen?
   En time senere oversette poteter fra bollen med marinaden i et stort ark med folie. Du kan bryte poteter i folie sammen eller hver for hver potet. Fremfor alt var folien foldet tett, uten huller eller rifter. Potetene i folie, legg i mellom kull grill. Etter 45-50 minutter er den klar. Ta det, åpner folie og la avkjøles litt. Før servering tallerken eller direkte på folie "konvolutter" strø bakt potet finhakket greener.
   Bakt mais på grillen. Nydelig enkel oppskrift for fans av "dronningen av felt": 5-6 små modne aks, en stor sitron, 2 ss soyasaus, olivenolje, noen malte krydder til din smak. Med sitronskall og klemme for å fjerne juice. Revet skall grind, og bland i en stor bolle med juice, smør, saus og krydder. Denne marinaden gni på alle sider mais og sette den i samme bolle og en halv time, snu og til og igjen zmazuyuchy.
   Hver brød tett innpakket i et eget stykke folie og legg på grillen eller kullgrill til lavt over dem. Steketiden avhenger av "alder" av mais, kokte ganske ung. De eksakte datoene for baking bestemme empirisk. Ved innlevering utvide mais og la det avkjøles litt.
   Kål på grillen. Til tross for at kål på piknik vanligvis bare brukes i salater, kan du bake på grillen grillen. Det er bedre å ta små tette unge kål kål. Skjær i fire biter med gaffel, slik at hver brikke holdes i form og ikke delt opp i separate ark. Foruten kål, sitron trenger to. Man skal kuttes i sirkler, og på den andre for å presse saften. Sitronsaft og smak til med en klype bakken paprika, litt salt og bland med 10 ml olivenolje.
   Culinary dukkert penselen i den resulterende saus og frakk dem grundig biter av kål hoder, promazuyuchy alle mellomrommene mellom bladene. De resterende saus spredning i sirkler av sitron. Sett kål på grillen og stek i 5 minutter med en, så den andre. Et tegn på beredskap - Podpaliy på eksterne blader. Sitron segmenter nok et par minutter å bli klar for grillen. Tjene kål og sitron til kebab kjøtt eller som en egen rett.
   Som du ser kan du nesten alle grønnsaker til å lage mat på grillen hvis du har en liten bit av kulinariske fantasi og enkleste krydder. De fleste av disse oppskriftene er egnet ikke bare for grillen, men for grillpanne eller i ovnen. Mens grillen var og er en årlig favoritt kokker. Prøv det - og trolig vil bli en velkommen gjest på alle piknik med venner!  
Яндекс.Метрика