Hvordan koke sukkeret i melk?
 I dagens utvalg av søtsaker er industriell produksjon vanskelig å forestille seg at noen vil ønske å forberede deg. Våre bestemødre og til og med mødre virkelig prøvd hardt og gjorde en skillet karamell, sukker cockerels og andre godsaker for barna. Men tidene av matmangel lang bak, og hyller bugner av en rekke godteri, karameller, drops, sorbet, frukt og andre mer eksotiske sjokolade. Men det er menneskets natur: vi alltid vil ha noe som ikke er, og likevel svært sentimental. Kanskje det er dette farlig blanding av karakter og oppfordrer mange til å nevne elementær enkel, men når disse favoritt godbiter. Ønsker å gjenoppleve følelser forbundet med dem, og et par minutter tilbake til barndommen? Så lett! Det gjenstår bare å huske hvordan du koker sukker i melk, og nyte "det samme" cloyingly-søt godbit. Sukker, melk, historie, egenskaper og karakteristika
 Sukker, som i virkeligheten, renses og tilpasset for bruk i hjemmet og tilberede en form av sukrose, dvs. shvydkozasvoyuvanoho karbohydrater. Dette er den enkleste måten å gi kroppen med energi, som alle 398 kcal / 100 g karbohydrater tilbys, inkludert en vanlig raffinert sukker den består på 999%. Det viser seg at verdien av sukker - bare energi, ikke mat, som andre produkter. Men melk, som er kokt sukker når matlaging søtsaker hjemme - mye mer kompleks og næringsrik mat. Med melk og sukker (eller sukker og vann) kommer karamell - grunnlag av flertallet av konfekt. Kalle det et nyttig produkt er neppe mulig, men ved å redusere massefraksjonen av raffinerte karbohydrater sammensetning og egenskaper til melke karamell som er tilberedt med melkesukker, er bemerkelsesverdig.
 Spesielt i metnings melken har en liten mengde protein (ca. 3 g per 100 ml) og fett (15 til 45 g per 100 ml, avhengig av fettinnholdet i melk). Karbohydratet i melk er relativt få, ikke mer enn 50 g per 100 ml, men den kjemiske sammensetning inkluderer vitaminer (B, C, A, PP), mineraler (kalsium, jern, magnesium, jod, selen), laktose og hormon-lignende substanser . Noen av disse næringsstoffene ødelegges ved å varme melk med sukker, men etter at den fortsetter å være skjev i favør av bein og muskelvev, nervesystemet og mikrofloraen i tarmen. I tillegg blir melken ikke anbefalt for bruk med andre typer av protein av animalsk og vegetabilsk opprinnelse, og karamell den kommuniserer bare med enkle karbohydrater, som ikke er i strid med den ovenfor nevnte prinsipp. Kanskje dette er grunnen sweetened melk har lenge vært en del av ayurvedisk diett mat.
 Melke Karamell og enkel i komposisjon, og forberedelse. Laget hjemme, betyr det ikke inneholder kunstige farger, smaker og konserveringsmidler, uten noe som ingen kostnader industrielle søtsaker. Legg sukker å melke naturlige nøtter, tørket frukt, øker kandiserte frukter den ernæringsmessige verdien og reduserer kalori lite. Likevel sukkeret i melk er veldig spesifikk sammensetning dessert, som ikke må misbrukes ikke bare folk med komplisert metabolisme, men også til alle som følger figuren og har et balansert kosthold. Tradisjonelt er det utarbeidet for barn, men de er absolutt ikke verdt det å spise mer enn 100-150 gram per dag godbiter. For sukker, selv om melk - er ikke bare en katalysator hormon serotonin-glede, men den overskytende energi fra "tomme" kalorier risiko surheten i munnen og mage, en direkte trussel mot tannemaljen og fordøyelse.
 Oppskrifter kokt sukker
 Du kan selvfølgelig spørre min bestemor detalj hvorfor og hvordan hun bortskjemt barnebarn-en søt tann. Men siden da mye vann har strømmet, at det er mange nye kulinariske teknikker og produkter i dag er forskjellig fra fortiden. Grunnleggende ingredienser - sukker og melk - endringer nesten ikke berørt, men i tillegg til dem er det mange måter å variere søtsaker. Derfor, i tillegg til den klassiske "bestemor" familie oppskrift, tilbyr vi deg flere måter å lage mat sukkeret i melk. Veksle dem eller velge en til din smak. Et bedre valg gi den yngre generasjonen, lurer på om den tradisjonelle oppskriften regelrett?
 1.  Rett og slett kokt sukker. Ta en kg sukker og en halv liter melk. Fettmelk er bedre: minst 25% og fortrinnsvis 36% fett. I tillegg trenger du en stekepanne eller kjele med tykk bunn, hell en halv kopp der helle melk og sukker. Rør av og til, over middels varme bringe innholdet i pannen til en byll. Etter en stund sukker absorberer melk og fuktigheten fordampe. Deretter omgjort til skarpe sukker krystaller - ikke gi den til å blande. Når den nederste lag av smeltet sukker og brunt erverve, styrke intensiteten av blanding og helle resten av melken. Hold vekten jevnt smeltet. Når melken har fordampet helt, ta kjelen av varmen. Ta en tallerken eller et bredt bolle, lett børste den med olje og legg den kokt sukker jevnt. Vent til karamell kjølig og skjær / polomayte den i porsjoner stykker.
   Kokt sukker med appelsinskall. Ta en kg sukker, en halv liter helmelk, tørket appelsinskall 1 stor, 1 spiseskje smør. Skjær appelsinskall i tynne strimler eller små terninger. Hvis det er tørt nok - du kan male den i en morter eller kaffekvern. I kovshyke med tykk bunn over middels varme, smelte smør, og hell en halv kopp melk og hell sukker. Umiddelbart hell blandingen krydder og rør forsiktig til å begynne før melken er absorbert og fuktigheten har fordampet helt. Hell den gjenværende melk og omrør inntil blandingen inntil den er glatt og sukker man oppnå jevn lys brun farge. Fjern fra varme og varmt sette en masse på en flat plate smurt med et tynt lag av olje. Avkjøl og del den opp i porsjoner.
   Fondant sukker kokt i melk. Ta 3 kopper sukker 1 kopp kremfløte, 50g smør, dribtsi på noen nøtter, stenfrie rosiner, tørkede aprikoser, 1 ss naturlig flytende honning, 1 ts kakao. Forbered fyllet: Bløtlegg rosiner i varmt vann og vri, ren og hogge nøtter, tørket frukt kuttet i små biter. I en stekepanne, smelte smør. Bland krem ​​med sukker, hell i olje og kok over svak varme. Deretter legger honning, kakao og uvaryvayte med kontinuerlig omrøring i 10-15 minutter. På slutten, legge filler det jevnt i massen og fjerne skillet fra varmen. Tykk sette en varm blanding på en bakeplate med en side av gjennomsnittlig høyde eller form for søtsaker (is), børste dem med et tynt lag av olje. Avkjølt og frossen blanding kan bringe til bordet, hvis du ønsker å klippe i stykker med en tynn kniv.
   Kok sukker i melk er ikke vanskelig, selv med komplikasjoner basen oppskrift. Vanligvis disse godteri koker første gang selv uerfarne kokker klarer, og den vanligste feilen er bare for mye utdanning sukkerbiter. Sannsynlig årsak: for tung ild og ujevn blanding av sukker i løpet av sin Karamellisering. Men selv så, litt overstekt og skomkovavshyysya kokt sukker går velsmakende. Du kan sette inn en tannpirker eller trepinner og få naturlige slikkepinner. Og kokt sukker regnes som folk rette for hoste fordi myker strupen søt sirup. Generelt, hjem søt som alltid, er nyttige butikken. Må du bruke dem til nok en gang bevist nær som de var heldige med et slikt talent hazyayechkoyu!  
Hvordan å lage en deilig sjø tungen?
 Marine tungen lenge vært en favoritt for mange fisk. Han selges som filet, er det lett å skjære og pakke ut bein har ikke. I tillegg skiller såkalt sjø tunge moderat fett, behagelig søt smak. Det er imidlertid verdt å merke seg at vårt språk kalles ofte sjø pangasius filet. Mellom de to varianter av fisk er betydelige forskjeller. En ekte sjø tunge fetere, inneholder store mengder jod og mineraler. Denne fisken sjø. Pangasius - Ferskvannsfisk, lite fett. Pangasius ikke så mange næringsstoffer, men det er mer å like alle som ønsker å redusere kalori måltider elsker gode smaksnyanser og ønsker å gå ned i vekt. De fleste butikker solgte det Pangasius, skiver tynne lange lag. Han også kalt sjø språk. Forberede begge typer fisk kan være omtrent det samme, bare husk at Pangasius mindre fett. Siden smaken av denne fisken er ikke veldig tydelig, og mange er vant til å bare steke filetene i pannen eller koke det, folk er ofte spørsmålet: hvordan å lage deilig sjømat tunge å rett virkelig imponert over ham? Du kan slå filetene, gjør det så hyggelig at det vil være i stand til å konkurrere med dyre typer fisk? Det viser seg at den vanlige havet tungen kan raskt bli svært velsmakende. Husker noen nyanser, enkle oppskrifter. Dette vil hjelpe deg med å forberede elegante retter av havet språk. 
 Funksjoner matlaging med sjø språk
 Marine tungen ofte selges frosset. Merk at unfreezing kjøpet markert redusert. På ett kilo filet frysing vanligvis får ca 700-720 gram fisk. Tenk på dette når du telle antall porsjoner, tenk hvor mange kjøper fileter. Ta hensyn til noen viktige punkter å forberede sjø tungen riktig.
 Velge fisken nøye. Vel, hvis du går til butikken regelmessig. Det er lurt å kjøpe bare bryst, som nylig ble brakt. Hold kjøleskap og i butikk. De kan gå ned, særlig i varmen. I dette tilfellet, gjør fisken ikke kjøpe litt tid, venter på neste levering. God filèt har en jevn farge og struktur, det anmeldt fibre.
 En ekte hav tungen som Pangasius, må du vaske før matlaging. Utmerket hvis du bare behandle bryst under rennende vann, men suge den i en bolle før at om lag to timer. Væsken skal dekke fisken. Dette vann blir ikke brukt. Det rett og slett tømt og deretter skylle fileter.
 Frysing sjø språk, selv kvalitativ, noen ganger dårlig påvirker strukturen av fibrene. Når steking, kan sette fileter begynner å falle fra hverandre, mister estetisk utseende. Det beste alternativet - suge filetene i timen i salt vann for å gjøre det lettere å forberede seg.
 Husk alltid: stekt filet og stek den i røren kan bare være godt oppvarmet panne. Da fisken håndteres godt, lykkelig vakker gyllen skorpe.
 Ikke bruk mye krydder, sukker, når du koker havet tungen. Dette lyset smak og smaken av fisken vil bli dempet krydder, i stedet understreket dem.
 Når du har en høy kvalitet marine tungen, kan du enkelt tilberede ulike retter fra det. Det viktigste å vite og huske noen oppskrifter funksjoner.
Hvordan å lage en deilig sjø tungen?
 Matlaging sjø tungen: Secrets of deilige retter
 Oppskrifter Maritime språk mye. La oss vurdere den mest populære og interessant. Da klarer du å forbedre eksisterende oppskrifter og komme opp med din egen.
 1.  Enkel og deilig. Du kan bare steke i en stekepanne sjø tungen. Det tar et minimum av tid. Først forberede filetene, det skal kuttes i porsjoner biter, legg i en bolle og tilsett salt med måte. Prosalyvayte hver skive, filet permisjon i én time. Deretter vil du trenger for å lage mel, egg og revet ost. Vmochayte hver skive i egg, deretter rulle i mel eller brødsmuler og legge ut en varm stekepanne. Flip fileter bør spatel, nøye. Stek til gylden brun utseende. I to eller tre minutter før slutten av matlaging legge fisken med revet ost.
   Anbudet stykker av marine språk i røren. Det bør kuttes i små biter filet, litt salt og lett dryss med sitronsaft, olivenolje. Vær sikker på at vil kutte fint fersk persille eller dill, og gni hver skive en liten grønn. For røren, bland mel og egg: massen må være flytende, likner krem. Når er den varm panne, men ikke røyker, må du dyppe hver brikke i røren og klar til å sende. På 10 minutter kan du smake fantastisk parabolen!
   Sea tungen med tomater. Den kombinerer vellykket filet med tomater, fersk og bearbeidet til en pasta. 700 gram av sjø språk nok til å ta 200 gram tomatpuré og tomat tre middels størrelse. Porsjonsstykker av rå filet, sted i en bolle, duskregn med olivenolje, litt salt og pensle et tynt lag med tomatpuré. Tomater skrelle, pre obshparyvshy og senkes ned i kaldt vann. Skjær tomater sirkler av medium tykkelse. Så i en forvarmet panne Sett fileter og tomat lag. Tungen stuet sjø 30 minutter. Tjene parabolen med salat bedre.
   Den rimeligste rett av havet språk : For de som ikke liker å tilbringe mye tid på matlaging. Mange foretrekker å lage mat med minimal forbruk av energi. Du kan praktisk talt ikke delta i prosessen, ikke kutte grønnsaker og ikke følg gryter og panner du passer denne oppskriften. Bare ta filet språk, eventuelle frosne grønnsaker eller en blanding av dem. Egnet blomkål, paprika, gulrøtter og grønne bønner. Vel, hvis du legger tomatpuré eller hermetiske tomater. Plasser i ildfast form fisk og topp legge alle dine grønnsaker. Du kan sende fileter i ovnen i 45 minutter, hvor det vil være forberedt på middels temperatur. Da vil bare fjerne et måltid og nyte behagelig smak og aroma.
   Sea tungen med grønnsaker i potter. Utmerket smak og festlig utseende er en enkel rett å tilberede. Du trenger filet skåret i små terninger. Forberede grønnsaker: squash, tomater, rosenkål, paprika, løk og gulrøtter. Du kan legge bønner eller bønner, noen poteter. Grønnsaker også kuttet i terninger. Nyttig til urter og olivenolje. Fisk og grønnsaker bør undervises lag, og hell blandingen litt smør, dryss med urter. Potter sette dem i ovnen i 40 minutter. 5 minutter før steking rett kan strø revet ost på et grovt rivjern. Server med en frisk grønn pods.
   Ved sjøen språk sauser kan fremstilles ved å blande posmazheni grønnsaker og rømme, tomatpuré, olivenolje deg i de mest egnede proporsjoner. Utmerket mat kombinert med marine språk med friske urter, spesielt med salat og persille, selleri. Forberede filet og lette supper, supplerer sine grønnsaker, bønner.  
Яндекс.Метрика