Hvordan konvertere kilo til liter?
 Oppgaven med oversettings kilo liter og en back møte noen menneskelig aktivitet. I utgangspunktet det involverte de som er forbundet med flytting eller vurderer ulike væsker som bensin, diesel, olje, melk. Hjemme flytteregler må huske ved beregning av kostnadene for maling som skal brukes på ulike overflater berømte maleri området. La oss huske hvordan å oversette en enkel formel kilo til liter, som introduserer high-school molekylær fysikk.
Men først vil jeg gjerne si at spørsmålet om hvordan å konvertere kilo til liter er ikke helt riktig. Gram, kilogram og tonn er enheter av måling av kroppsvekt i det metriske systemet, en liter og kubikkmeter volum måleenheter. Derfor er en mer riktig å snakke om verdien formel vekt og volum av legemet, avhengig av dens tetthet.
Denne formelen er som følger:
 V = m / p

 hvor V - volum av stoffet; m - massen av stoffet; p - tettheten.
Som det fremgår av denne formel, vil en forutsetning for beregning av det der fylle en viss masse, er dens tetthet regnskap.
Bare vann der tettheten er ca 1 kg / l kan lese at en kg = 1 liter. For alle andre stoffer med ulik tetthet fra en forenklet oversettings kilo til liter vil etsetsvenno ikke fungere.
Nedenfor er en tabell over noen tetthet blir oftest brukt til å oversette stoffer.
Fluid
Tetthet, kg / l
Honning
1350
Sea Water
1030
Destillert vann
1000
Solsikke
0930
Olje maskin
0900
Alkohol
0800
Bensin
0710
Det skal bemerkes at tettheten av visse substanser, slik som bensin og diesel, kan variere avhengig av omgivelsestemperaturen. Hvis du trenger å konvertere kilo til liter for slike stoffer så nøyaktige som mulig, bør dataene tetthet svingninger vurderes i beregningene.
Å reversere transformasjon liter per kilo over formel tar følgende form:
 m = p • V

 Hvis du glemmer formelen, kan du alltid ta dem ut hvis du husker at tettheten av materie er målt i kg / l eller t / m 3. Så formelen for å finne tettheten er:
 p = m / V

 Å vite denne formelen ved enkle matematiske transformasjoner kan fås formler for å oversette liter til kilo og vice versa.
Vi håper at denne artikkelen vil være nyttig for deg hvis noen gang du trenger en oversettelse enhet masse per volum.  
Hvordan å male pels hjemme
 Pels okkupere hedersplass i hjertene til ikke bare de fleste kvinner, men også menn preferanser. Disse klærne skape en elegant image og gi luksus utseendet på en person. Men å kjøpe alle nye pelskåper, hatter, og andre ting ganske dyrt, selv om det brukes fuskepels, hva kan vi si om nåtiden. Men se presentabel, iført pels, ikke hva som er ønskelig og nødvendig. Hva gjør du hvis din favoritt ting pels falmet, falmet, eller bare ønsker å oppdatere? Ut av denne situasjonen er!
 For å gå tilbake til livet er bra, men litt utdaterte slitasje pels, kan du bare oppgradere den eksisterende farge, eller gi den et annet, kanskje dramatisk forskjellig fargetone. Denne operasjonen kan gjøres med sine egne hender.
 Hvordan å male pels hjemme
 Prosessen med farging av pels personlig bør begynne med først å forstå vanskelighetene med noen av prosedyren, som analfabeter og ubetenksomme handlinger kan føre til dårlig tilstand av produktet som helhet. Først må vi forstå hvordan å male pels, for å få den ønskede effekten av nyheten og skjønnhet elementer.
 Du kan bruke følgende metoder:
 1. Bruk av konvensjonelle hårfarger basert oxidant. Enhver pels - er det det samme hår, bare ikke en person, et dyr eller syntetisk materiale, lik naturlig på sine eiendommer. Derfor vil den mest rasjonelle løsningen for farging av pels bruke spesialblekk. Fargen er stabil og lyse, og senere pleie- produkt er ikke noe forskjellig fra de vanlige, perfekt dramatiske endringer i farger eller lys.
 2. Bruk ottenochnoy male uten oksidasjonsmiddel. Det vil gi pels klær som normalt hår, lys farge og glans. Det særegne ved denne fargen vil være i stand til å vaske bort anvendt farge - på den ene siden er det rom for videre eksperimenter, men på den andre - ganske farlig å gå i disse klærne til regn - kan flekker og flekker.
 3. Bruk av spraybokser med maling for semsket skinn. Dette alternativet kan brukes i tilfeller der du trenger for å gi lys eller mørk skygge bare tips av pelsprodukter. Som et eksempel kan man tenke seg farging av pels reven - til slutt ender av den gule produktet, for å oppdatere pels på det lett spray maling. Umiddelbart etter påføring av maling må gre pelsen - så det gjør ikke zlypnuvsya.
 Stadier av forberedelse og farging av pelsprodukter
 Å få klar pels produktet etter male i god stand - ikke polynyavshem ikke sittet helt prokrashennыm, enkle regler du bør vite hvordan du skal male fuskepels eller naturlig, og følger anbefalingene.
 1. pels produkt før påføring av maling må rengjøres for støv og skitt, avfettet. Den bruker en alkalisk oppløsning: 1 liter vann settes 30 gram salt, 2 g 25% vandig ammoniakkløsning, 2 g natron og litt vaskemiddel. Plassere i en bolle med en løsning av pels klær og vask forsiktig med en børste. Hvis alvorlig forurensning, kan du suge pelsen i ca 1 time. Etter at produktet bør være nøye skylles i vann.
 2. Som for kunstig og naturlig pels, før påføring av maling substrat (Mezdra eller stoff basis) bør behandles med glyserol eller noe fett krem ​​for å forhindre sprekkdannelser og rive.
 3. Et viktig skritt i forberedelsene før maling er å plassere produktet på et flatt underlag, med den obligatoriske konsolidering pels - så det er ikke strukket og ikke deformert i prosessen med maleriet.
 4. Den meget farge - er den samme som for normalt hår - med en spesiell børste, med ensartet fargestoff blandingen over hele overflaten fur dekselet. La maling for å oppnå den ønskede effekt som kreves for en tidsperiode som er anbefalt i instruksjonene.
 5. Den siste etappen - vaske pels produkter som maling, bruke balsam eller balsam for hår for myk pels. Grundig skylling, som er fullført ved tørking. Bare da produktet kan fjernes fra brettet og vanskelig å bruke i hverdagen.
 Får de gamle ting nye pelsprodukter - lyse, fargerike og moteriktige - ikke en veldig komplisert prosess, som vil ha råd til alle som ønsker det vise litt tålmodighet og omsorg. Utføre visse regler vil spare budsjettet til å kjøpe nye ting og skape et unikt lyst bilde.  
Hvordan velge en frakk med bever?
 Pelsjakker av bever er like populær kjole blant russiske kvinner og jenter som pelskåper og mink. Bever pels fikk sin popularitet på grunn av sin eksepsjonelle egenskaper. Videre er bever pels best egnet til klimaet i Russland - det er i stand til å holde ut kulden, selv i den bitreste kaldt. Velge en frakk, må du vite hva egenskapene til bever pels og hvordan å skille falske fra ekte pels. Karakteristiske trekk ved pels bever
 De viktigste kjennetegnene på bever pels inkluderer:
 1.  Praktiske. Bever pels har høy slitestyrke. Når iført en pen frakk kan vare 15 til 18 sesonger. Å bedre bevart bever pels, må du lufte pelsen i sommer. Gode ​​råd i omsorgen for hennes pels er tørr på vanlig gate etter en sommer regn.
   Evnen til å holde på varmen i lang tid. Bever pels ved mild og fluffy. I tillegg har underull pels en unik eiendom. Det holder på varmen selv ved dyp rød i lang tid.
   Fuktighet motstand. Denne egenskapen pels er spesielt viktig for skiftende vintervær. Våt snø og regn ikke ødelegge frakken. I stedet, etter et lett våt pels blir løs.
   Attraktivt utseende. Den virkelige bever pels varierer fra lys brun til mørk brun. De vakre fargene på pels vil imponere noen fashionista. Blant annet bever pelskåper overraskende lett.
   Hva er frakk med bever
   Å velge en frakk med bever, definere hovedtyper av produktet:
  1.  Skåret bever. Skåret bever er billigere enn ribbet bever. Sin verdi for høy fleksibilitet, holdbarhet og et bredt spekter av farger (fra lys til mørk). I tillegg har skåret bever høy motstand mot frost.
    Plukket bever. En spesiell arbeid som krever kompetanse og spesialverktøy vyschip bever pels. I produksjon av pels brukes bare intakt hud. Derfor kan under produksjon av en strøk varierer fra seks måneder til ett år. Derfor bever pels plukket fra koste mer.
    Velge riktig frakk med bever
    Så du har besluttet å kjøpe en frakk med bever. De viktigste punktene som du bør være oppmerksom på følgende:
   1.  Størrelse og lengde. Velge en frakk, må du huske på at det skal være lett sitte dags og ikke henge ut. Under pelsen du bære en kjole, ikke bare elegant, men en genser, så prøver den i butikken, må du kle fornuftig. Prøv å løfte hendene og oppløse dem fra hverandre. Sjekk om du lukker nye klær på skuldrene.
     Stil frakk med bever skal velges basert på tall jente. Hvis en jente er høy og slank, ville det passe rett frakk med et belte. Ved lave "plumpe" jenter beste look "bunner".
     Skåret bever eller klemt. Før du går på en frakk, må du bestemme hva slags modell du ønsker å kjøpe: pels skåret bever eller klemt. Rykket bever verdsatt mer et produkt av denne pelsen har en uvanlig mildhet og letthet. Skåret bever lavere i pris, men den har flere sokker og høy duktilitet.
     Forskjellen fra andre pels bever pels. Going frakk med bever å huske flere funksjoner som skiller den fra billigere pels. Svært ofte skruppelløse selgere passerer for bever pels nutria pels mindre verdifull. Det er nødvendig å huske at nutria pels er ikke så luftig som bever pels. Dette er tydelig ikke bare i kontakten, men etter vår mening.
     Prøv en liten shake strøk. Hvis det vil utstede en bomull eller sprekk, bør du vite at produktet gjorde det dårlig. Masker i strøk bør være like enestående. Hvis du merker at bever pels sømmer lønn, eller de er for store og viltvoksende, bør man huske på at det er dårlig gjort produktet.
     Sjekk etikettene på produktet. Det er obligatorisk å belegge med beveren er festet instruksjoner for omsorg for pels og produktkvalitet sertifikat. Samvittighets selger må gi deg en garanti på produktet for 1 år.
     Med henvisning til kvaliteten av pelsen av en bever. Et karakteristisk trekk ved den pelsen er at det er helt skallet. Obligatorisk i bever pels er nede. Prøv trekk forsiktig av håret. Hvis du ikke kan gjøre det foran deg en kvalitet pels bever. I tillegg bør hårene ikke smuldrer eller brekke.
     Bever pels har en rik farge. Prøv å presse inn en knyttneve av pels. Når du gir slipp på pelskåper, er pels tilbake i sin opprinnelige stand. I tillegg bør den pels ikke kleber seg sammen.
     Kostnads ​​strøk. Prisen på bever pels består av følgende nøkkelparametre: kvalitet bever pels, møbler produkter, kvaliteten på behandling og bearbeiding av pels, produksjonslandet. Samlet, det russiske markedet med bever pelskåper verdt 30000. Prisen på pelsen er svært attraktiv som apparatet eksternt ligner på mink pels, og verdt minst 3 ganger billigere.
     Innkjøps strøk - denne hendelsen. Slike klær klærne vil vare deg i år. Blant annet vil kjøpe strøk kreve deg for mye penger. Så å gjøre et valg i favør av oppkjøpet av bever pels, må du huske noen grunnleggende regler.
     Bever pels er veldig fluffy, det ikke er krøllet, ikke lastet ned. Hårene pels eller bryte dem nesten umulig å trekke ut av produktet. Alle sømmer strøk bør være pent sydd, bør de ikke være for store eller limt. Biprodukt av bever bør vedlegges kvalitet sertifikat. På pelsen vanligvis garanti - 1 år.
     Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en frakk med bever forhånd plukke opp en liste over butikker hvor du kan velge denne pels produktet. Det er obligatorisk å ta med en utskrift av de grunnleggende reglene for hvordan man skal vurdere kvaliteten bever pels. For direkte i butikken kan du glemme noe av regler og "urettferdig" selgeren kan selge deg et defekt produkt. Også, kommer til å kjøpe fra bever pelskåper, bør kle seg varmt til å ikke gå glipp av med et utvalg av størrelse. La oppkjøp av bever pelskåper vil gi deg bare positive følelser.  
Яндекс.Метрика