Cappuccino oversatt fra italiensk betyr "kaffe med melk". Men for å komme nå cappuccino, bør overholde visse regler.

 Hjemland av denne deilige drikken er solfylte Italia og cappuccino munker oppfunnet kapusinerne. De fikk gleden av kaffe med melk. Gradvis munker perfeksjonert drikke. Og tross alt oppfunnet vzbyvalnuyu maskin som vspenyvala melk ved hjelp av varm damp. I dagens verden kaffe alt arbeid på dette prinsippet.
 Hvordan få melkeskum
 Dette er den viktigste utfordringen i utarbeidelsen av cappuccino. For å gjøre dette kreves en spesiell kaffemaskin, melk jug metall, som har kapasitet kan variere fra 02 til én liter. Melk dress noe fett.
 Å forberede skummet må legges til melk jug, men bare halvparten så skum er ganske mye, og det bør ikke oversette. Dampen er bedre å sjekke et par ganger samtidig slippe overskytende beløp av vann akkumulert i springen. Dette bør gjøres forsiktig og presser mot ventilen. Deretter springen bør slettes i en krukke med melk til bunnen, for ikke å rozbryzkaty, og deretter slå damptilførsel.
Hvordan lage cappuccino

 Skummet blir dannet ved å heve springen tuten på den nederste kant av mugge for bedre å holde en mugge med litt vnaklon - så praktisk å regulere denne prosessen. Senke og heve nesen bør gjentatte ganger til en tykk skum som fyller en hel mugge. Luft, damp og varm melk - det er tykke og deilige ingredienser skum. Etter dannelsen av damp stopper jevnt.
Hvordan lage cappuccino

 Hvis skummet ikke fungerte, var enten overopphetet melk, eller dampventilen holdes under melken at luften ikke faller inn i foaming prosessen.
 Når skummet er klar, hell i kopper bør espresso, og deretter sette skum på toppen. Kaffe cappuccino klar!  
Hvordan ta vare på en mink pels?
 Hvordan ta vare på en mink pels? Mye enklere enn jenta. Det er ikke nødvendig å gi blomster og gaver. Mens snakk komplimenter mulig og nødvendig. Akkurat som stasjonen til teatre og restauranter. Det er sikkert nyte. Men seriøst, mink pels trenger å skape gunstige forhold foreligger, så vil det se bra ut, ikke gammel, ikke svekkes og miste appell. Dessuten bør disse forholdene skapt i en tid når du bærer den, dvs. vinter og sommer når mink pels er ikke tilfelle.
 Vilkår mink pelsstell
Noen få regler som må følges når iført vinterfrakk:
Ikke ha en frakk i vått vær. Hvis det snør og regn, bedre slitasje noe vanntett.
Hvis pelsen er fortsatt vått, ikke prøv å gni hennes hårføner eller i nærheten av batteriet. Så du rotet pels. Det bør tørke naturlig ved romtemperatur. Heng den på de brede skuldrene i ventilert tørr og la det tørke helt. Hvis pelsen var gjennomvåt for mye, kan du forhånds våt myk klut. Men gjør det forsiktig for ikke å mose pels hår.
Alltid henge på kleshenger og ikke på kroken. Og skuldre bør være bred. Det er best å kjøpe en spesialhenger for yttertøy i pels butikken.
Vær forsiktig med parfyme, deodoranter, hår lakk og andre aromatiske produkter. Pels er svært godt absorbere lukt og deretter fra dem nesten umulig å bryte. Av samme grunn, ikke la din frakk bo nær kilder til tobakk eller annen røyk.
Unngå konstant iført vesker på skulderen, eller i stedet for kollisjon med pels belte dannet stygge skallet hodet.
Kam strøk kan bare være spesialbørste for mink.
Hvis du har en lang frakk, oppmerksom på at det må beskyttes mot kjemikalier som vinteren er drysset gater.
Etter kontakt med delingen pelsen spray skitne, det bør være godt tørket, deretter riste av skitt med en børste.
Hvis du putter på en mink pels sjelden, er det nødvendig "å gå" den i kaldt bortsett fra deg. For å gjøre dette, henger et strøk på en balkong i temperaturer under null. Men pass på at den ikke faller direkte sollys. For å unngå dette, kan du "gå sine" pels i mørket.
 Lagring strøk i sommer
Etter vinteren, spesielt hvis pelsen aktivt utnyttes, er det ønskelig å rengjøre. Det er best å gi det til renseri og betrodde fagfolk. Hvis du bære en frakk og sjelden sikker på at det er ikke noe forurensning, da, før du sender den til langtidslagring, en skikkelig ventilere på et tørt, mørkt og kjølig rom med god frisk luft.
Hold trenger et strøk på et mørkt sted, som eksponering for sollys fører til utbrenthet pels. I tillegg elsker pels kald, så ikke legg den i skapet, som ligger nær varmeovner eller i et rom med gulvvarme. Steder i skapet, som huser Pelsen skal være nok, bør den henge fritt, ingenting bør mynte og klem den.
Fjerne frakken i sommer, kan du sette den i posen, etter arrangere for spesielle brede skuldre. Dekselet skal bare være laget av naturlige stoffer, bør syntetisk ikke brukes i alle fall. Syntetisk stoff hindrer normal sirkulasjon av luft, og det er viktig å bevare pelsen i god stand. Hvis mulig, bruk en spesialdeksel for pelsprodukter. For eksempel, en som ble kjøpt jakken din.
Sikre beskyttelse av strøk av møll. Sette en jakkelomme pille mot møll. Og ikke glem å endre dem hver fjerde måned eller i henhold til instruksjonene. Aerosol bedre ikke å gjelde for ham i pels kan forbli lukt. Husk at spesielle tilfeller er vanligvis gjennomvåt pels hjelp av møll.
Hvis du må bære en frakk fra ett sted til et annet, ikke Pakk den i en plastpose. Det bør være i posen. Furl det kan, men ikke for lenge. Ved første anledning, utvide frakk og hengte den på en kleshenger.
Hvis du ikke er sikker på at du kan lage den ideelle forhold for sin elskede pels hjemme, må du ta den til liv. Med et høyt nivå av renseriene har spesielle oppbevarings kjøleskap for pels, som er støttet optimal temperatur (0-8 grader), nivået av fuktighet (50%) og andre viktige lagrings pels indikatorer.
Som en mink pels, ta vare på henne, og hun vil svare deg i retur, vil være i mange år for å varme og pynte deg.  
Hvordan man skal håndtere flass hjemme?
 Flass, eller som det heter i vitenskapelig seborrhea - en sykdom kjent for alle. Av seg selv, er flass ikke farlig, men forårsaker alvorlig psykologisk ubehag, fordi det er nødvendig å kontinuerlig overvåke statusen til klær, spesielt hvis mørke farger, spor, synlig flass i håret. Men hvis du lar ting skli, kan flass skape forutsetninger for tidlig restaurering. Når lidelse kommer til en slutt, det er en logisk spørsmål: hvordan man skal håndtere flass hjemme og med et minimum kostnad?
 Kjennetegn på sykdom
Først av alt må vi være i stand til å skille mellom normal og flass tørr hodebunn. I det andre tilfellet, skreller hodebunn små skalaer, en tørr og usynlige. Riktig balanse av huden i dette tilfellet kan noen fuktighetsgivende maske beskytter håret mot UV-stråler og regelmessig bruk balsam balsam. Hvordan skille tørr hud og flass å begynne riktig behandling?
Først i hodebunnen 15-20 lag av celler, og dør når det øverste laget, er det naturlig skreller. Hvis flass antall lag er redusert til 10-15 og akselererer cellefornyelsen - som er grunnen til at det er effekten av "snø" på hodet - kroppen ikke har tid til å fungere normalt, og peeling er en pågående prosess. Flass vises hovedsakelig i hodebunnen, fordi det flest talgkjertler, i hvert fall er det på rygg, bein eller armer. Det finnes to typer flass: tørr og fettete. Når tørr flass talgkjertler nok, og flak dekke hele berørte området. Kalte det Pityrosporum ovale - denne soppen som finnes fredelig i menneskekroppen med god immunitet. Når immunsystemet går ned, denne soppen som forårsaker akselerert vekst av epidermale celler og hud fornyelse syklus er lik en uke i stedet for en måned.
Fet flass preget av det faktum at når det redusert sterilisering egenskaper fettete sekreter fra hudoverflaten som er dannet med gule pustler trudnootdelymыmy skorper. Huden som appelsinskall gjennom utvidede porer og håret blir fettete og holde sammen i tråder.
De vanligste årsakene til flass
tørr hud om vinteren, når temperaturen synker krenke den naturlige vannbalansen;
hot tiden av året når de talgkjertlene øker;
ubalansert kosthold - rikelig med fet og krydret mat, og følgelig metabolske forstyrrelser;
vitaminmangel;
alder 14 til 25 år, når skiftende balansen mellom mannlige og kvinnelige hormoner;
Altfor ofte, eller ganske sjelden sjampo;
allergier, infeksjoner og effekter av et hjerteinfarkt;
og til slutt, stress, ustabil mental tilstand og depresjon.
Det skal bemerkes at etter førti år redusert risiko for flass - dette er på grunn av det faktum at betydelig reduserer sebum produksjon på grunn av endringer i hormonnivåene.
Viktigst, flass, samt eventuelle andre lignende sykdommer, som indikerer en nedgang i immunitet, og i stedet bare fjerne symptomene, bør du grundig ta vare på helsen, og drikke bort i løpet av multivitaminer.
 Folk rettsmidler for flass
Ikke bare kjøre til den annonserte shampoo for flass - hygiene bør velges individuelt, tar hensyn til den type hud og hår. Kanskje det er en mirakelkur, som hjalp mange mennesker til dine venner, føre til at du alvorlige allergier og økt flass. Så hvordan du velger et middel for flass?
Først må du vite hva som skal inkluderes i sjampo eller lotion flass. Stoffer som sink, tjære, byfonazol, salisylsyre og ihtiola - dette er hva som vil hjelpe deg å normalisere talgkjertlene. Du må søke sjampo, masserer hodebunnen grundig og la stå i fem minutter, og skyll. Dersom det innen tre måneder med ingen sjampo og kremer ikke hjelper, bør du kontakte lege trichologist ham til å sette en nøyaktig diagnose og riktig behandling er oppnevnt.
Folk rettsmidler for flass
 1.  Flass hår skylling hjelper meieriprodukter som yoghurt eller yoghurt.
  Det er velkjent at sjamponering egg ikke bare en positiv effekt på håret ditt, men også bidrar til å kvitte seg med flass.
  Burdock olje eller skjær av calendula, en eller annen måte å legge ned, vikle et håndkle og holde i en halv time, og skyll grundig.
  Hvitløk maske, slipe hvitløk inn grøt og bland med olje og søke på hodebunnen i to timer før vask. Etter påfører masken grundig skylle sjampo.
  Når tørt hår for en halv time før vask det er nyttig å gjøre hodemassasje med olivenolje, forsiktig gni det inn i hårrøttene.
  Et par av knust aspirin tabletter blande med en liten mengde sjampo og søke på hodebunnen for ikke mer enn tre minutter. Etter skylling sjampo.
  I 500 ml vann for å oppløse en spiseskje havsalt på håret i ti minutter, og deretter tørkes anlegget hodet.
  For fet flass kan bruke en maske med fargeløs henna - det tørker hodebunnen og håret.
  I en halv liter vann sette 4 ss timian, og la det småkoke i ti minutter. Den resulterende kjøttkraft skylle hodet etter hver vask. Ikke skyll.
  Som en forholdsregel bør ta daglig skje med linfrøolje inne.
   Hindre flass
  Og, til slutt, forebyggende tiltak til flass spart deg parti. Bruk bare en kam og hatter for å beskytte seg mot smitte. Hvis du har flass - alltid vaske kam for å unngå ny infeksjon. Tørr hodet etter vask - fuktig miljø som bidrar til reproduksjon av soppen som forårsaker flass. Prøv å isolere seg fra stress - en mental tilstand påvirker hele kroppen. Vask håret minst en gang i tre dager, og til slutt en dag, unne deg en massasje hoder - det vil forbedre blodsirkulasjonen i huden og ikke bare bidra til å forhindre flass, men også bidra til vekst av tykt og vakkert hår.  
Яндекс.Метрика