Hvordan lage gresskar juice?
 Gresskar inneholder store mengder av B-vitaminer A, B og C. Hvis sensommeren og høsten med fersk gresskar kan tilberedes korn, potetmos og stuinger i vinter optimal bruk av sin juice. Klargjør det mulig for forskjellige oppskrifter, som hver har sine fordeler. Å lage gresskar juice ikke nødvendigvis har en juicer, er det oppskrifter som gjør at juice å lage mat uten. Det er bemerkelsesverdig at gresskar er ofte lagt til annen frukt eller grønnsaker. For eksempel, sitrus. Dette gir en enestående smak. I tillegg tillater sitrus ikke legge til juice for bevaring sitronsyre eller andre stoffer. Gresskar juice gjennom juicer
 Først vaske gresskar og tørr tørke den. Fjerne all huden, trenger det ikke juice. Skjær gresskaret i to, fjern frøene, men ikke kast dem bort. Alt kjød er kuttet i små biter. Sett dem i en juicer og bla. I forberedt juice etter smak, kan du legge til sukker.
 Ferskpresset juice kan være nær bredden for vinteren, men da trenger du ekstra eller vri appelsinjuice eller sitronsyre tilsatt. Bankene er sterilisert på vanlig måte. I vinter, gir denne juicen en ekstra kilde til vitaminer. Det er spesielt nyttig for barn i offseason. Spesielt, gresskar juice forberedt på en måte som ikke krever vann. Den kan fortynnes for tykke saft er like før bruk. Gulrot juice kan fortynnes rykende gresskar juice for mer smak.
 Uten juice squeezers
 Forberede gresskar så vel som i den første metoden. Sette små biter i en stor kjele, dekk med kaldt vann. Den skal dekke gresskar helt, mer enn fire fingre. På høy varme, lukke lokket, ta med alt til en byll. Reduser varmen til minimum og blande innholdet i kokekaret, og deretter proparte ytterligere 5-7 minutter.
 Etter å ha fjernet fra varme, gresskar gni gjennom en fin sil, gjør en tykk puré. Tilsett sukker og sitronsyre. For hver 5 liter gresskar puree trenger ca 250-300 gram sukker og 10 gram sitronsyre. Du kan i tillegg presse noen appelsiner, resulterende juice legge til gresskar. På lav varme igjen bringe alt til en byll, hell i krukker og nær. Om vinteren vil en vitamin sammensetning gir kroppen styrke og vitalitet, styrke immunsystemet.
 En annen enkel måte å gjøre gresskar juice uten en juicer, omfatter følgende trinn:
 gresskar gni på et rivjern;
 Kok sukker sirup;
 helle varmt sirup revet gresskar, røre;
 småkoke blandingen i 15 minutter på middels varme uten å la koke;
 kult gresskar, gni gjennom en fin sil eller mos med en gaffel til grøt;
 klem sitronsaft og tilsett gresskar kjøtt med;
 Ta blandingen til en byll;
 klar juice helles i glassene og lukk lokket.
 Uansett hvilken oppskrift nøye sterilisere glassene. Avhenger av hvor lenge kan overleve juice, som det vil holde sine vitaminer. Gresskarfrø ikke nødvendigvis å kaste de kan tørkes og deretter stekes. I tillegg kan gresskar saft blandes ikke bare med sitron eller appelsin, men med gulrot, rødbete juice eller selleri. På grunn av det høye innhold av sukker kokevæsken trenger å tilsette det til juicen. Men det kommer helt an på type og modenhet av gresskar.  
Hvordan er densitometry?
 Osteoporose, en vanlig årsak til misdannelse og benbrudd - en reduksjon i bentetthet på grunn av tap av viktige elementer, særlig kalsium. Sykdommen er asymptomatisk, men synes det er ved hjelp densitometry - studere mineralsammensetning av bein. I dag er det den eneste metoden for å oppdage osteoporose tidlig. Hvordan bruke densitometry? Hvordan densitometer
 Første studien av bentetthet ble utført ved hjelp av ultralydapparater scanner - densytometrov men komplett og realistisk bilde de ikke ble gitt. Dagens eksperter over hele verden bruker X densytometrы. Røntgenbestråling dose som mottas av pasienten under diagnose, 20 ganger mindre enn x-ray.
 Densitometer utstyrt med en sensor som gjør måle intensiteten av strålene passerer gjennom kroppen (bentetthet lave forsinkelser mindre enn røntgen). Med densitometer kan estimeres:
 tilstand av ryggraden, inklusive detektere vertebrale frakturer;
 graden av tynning av benvev;
 Innholdet i de studerte mineraler i kroppen og rundt kroppen.
 Diagnostiske funksjoner
 Densitometry smertefri, ikke-traumatisk. Avhengig av reseptbelagte det kan gjøres, for eksempel en gang i året eller annethvert år. Diagnose kan dreie seg om bare tre punkter av skjelettet av pasienten, den mest utsatt for brudd:
 underarm (radius frakturer);
 lumbalcolumna (kompresjonsbrudd i ryggsøylen);
 femur (lårhalsbrudd - spesielt farlig for eldre, noe som er vanskelig fusjon av bein).
 Fremgangsmåten tar flere minutter til en time - en bestemt mengde forskning. Pasienten fjerner alle metallgjenstander (smykker, beltespenne, klokker) og trange klær og legger seg ned på en spesiell bord. Den strålingskilde er under, og detektor som gjør målinger - på pasienten. Vi må holde eiendom for avbildning høy presisjon. Legen tolke resultatene, sammenligner dem med de som ble oppnådd for pasienter på samme alder og kjønn.
 Densitometry holde tilbake når etter en periode med behandling er nødvendig for å evaluere effekten av behandlingen.
 Dette viser densitometry?
 Densitometry skal utføres:
 eldre;
 kvinner i overgangsalderen (hver tredje kvinne på denne tiden viste tegn til tidlige stadier av osteoporose - osteopeni);
 folk som tar narkotika, glukokortikoider (fjerner kalsium fra kroppen);
 mennesker som lider av sykdommer i fordøyelseskanalen, blod, nyrer, organer i det endokrine systemet.
 Det bør bemerkes at osteoporose kan forekomme selv i barn under tre år (med underernæring, med et underskudd av muskelmasse eller veksthormon, etc.) så vel som i de raskt voksende ungdom. Indikasjoner for densitometry for både voksne og barn kan identifisere legen.  
Hvor å øke nivået av dopamin?
 Nedstemthet, depresjon, motvilje mot å kommunisere og pessimistiske syn på fremtiden - som ikke er kjent med denne situasjonen? Det ville synes at det ikke er noen grunn til å sørge over, men stemningen er fortsatt "på null", og ingenting du kan gjøre med det. Heldigvis er ikke alt håpløst. Ifølge vårt indre oppfylle visse hormoner, herunder ikke minst dopamin, eller "hormon av glede." Og vi kan gjøre kroppen produserte en stor del av "solar" hormon og ga oss en god stemning.
 Det stimulerer hormon moro!
En av de viktigste metoder for å stimulere produksjonen av dopamin er spesielt effektivt detektere følgende:
 1.  Spise mat som inneholder tyroyzyn ansvarlig for syntesen av hormonet moro. Listen over produkter inkluderer egg, fisk og sjømat, rødbeter, epler, bananer, jordbær og blåbær, og unik i sin gunstige kvaliteter av ginseng, grønn te. Stor stimulerer prosessen med å spise grønnsakssalat med løvetann og brennesle lagt.
  Aktiv trening ikke bare inspirere deg med energi, men også stimulere serotonin og dopamin. Så ikke sitte stille, venter på blues endelig forlate deg, og gjøre en god jogge eller trene på simulatoren, og du vil sikkert legge merke til hvordan din helse er blitt bedre!
  En av de mest effektive insentiver til å produsere hormoner glede anses fysisk intimitet mellom en mann og en kvinne. I løpet av denne prosessen, er det en sterk utgivelse av serotonin og dopamin, kaster av depressive tanker og justerer til upbeat humør!
  Elske! De sier at det kan gjøre underverker, slår folk håp og glede i livet. Faktisk tilstand av kjærlighet bare oppmuntrer kroppen til en kraftig frigjøring av dopamin, som i sin tur gir oss en følelse av letthet og fly, som adrenalin, gjør våre hjerter slår raskere og hjelper deg å holde full av vitalitet og energi etter søvnløse netter romantiske.
   Hva hindrer hormonet dopamin?
  1.  Den mest grusomme fiender hormon tilfredshet er alkohol og narkotika. De blokkerer den naturlige produksjonen av dopamin, og skaper en illusjon av en mann med høy stemning og trivsel. Den er basert på denne avhengigheten til narkotika og alkohol, og deretter - full avhengighet av dem.
   Mettet fett. Inneholde deres produkter ikke bare påvirke det kardiovaskulære system, forårsaker blokkering av vener og arterier, men også i betydelig grad å redusere nivået av dopamin i kroppen. Det samme skjer med bruk av produkter som inneholder sukker.
   Dreven drikking kaffe. Midlertidige økning serotonin etter å ha drukket drikkevarer som inneholder koffein er i parallell med nedgangen i hormon moro.
    Interessante fakta om dopamin
   I tillegg til å være sitt høyeste nivå på dopamin kan nå en tilstand av kjærlighet, og det er den "skyldige" hor, gambling tilbøyeligheter og avfall. Overflødig dopamin reduserer blodlevring. I tillegg til sin positive innvirkning på humøret vårt, hjelper dopamin også å takle hypotensjon og fungerer som en god hjelper i behandling av nyresykdom.  
Hvordan du finner ut hva som gikk inn i arbeid?
 Sammentrekninger - en slags signal som begynte arbeid, og snart vil være et etterlengtet møte med mor og baby. Mange vordende mødre, spesielt primiparous føler frykt eller spenning til hva som kan gå glipp av starten på de første sammenstøtene. Men de "erfarne" moms si at begynnelsen av hendelsen umulig å gå glipp av. I tillegg, mens du tar prenatal leger bare å fortelle alle gravide kvinner hvordan å finne ut hva som gikk inn i arbeid.
 Villedende manøver
Fra ca 20 uker forventningsfull mor begynner å føle lys reduksjon, noen ganger forårsaker ubehag. Disse kalles falske rier i vitenskapelig språk de definerer som Braxton-Hicks sammentrekninger. Slike reduksjoner forberede livmoren for fremtidig levering, så de finnes et annet navn - trening bout. I de tidlige stadiene de knapt merkbar, men jo nærmere fødselsdato, slik at de blir sterkere. Noen fremtidig mor redd og begynne å samle sykehuset. Men det er grunner til at det er nødvendig å vente med samlinger:
kamper er vanlig;
varierende intensitet;
hvis du tar en avslappende positur liggende på siden, riene avta;
de er også etter å ha tatt to tabletter "No-spa."
Men hvis opplærings sammentrekninger forårsaker ubehag sterk kvinne, og smerte øker, er det best å ringe en ambulanse fordi falske rier kan utløse vanlige generiske aktiviteter.
 Hvordan skille reelle sammentrekninger
Når vil de virkelige sammentrekninger, vil hun forstå umiddelbart. Det er flere grunner til at du kan avgjøre at prosessen startet:
kontraksjoner skje ved jevne mellomrom;
hver time av deres styrke og frekvens øker;
sammentrekninger kan være ledsaget av et utslipp av fostervann eller slimplugger;
smerter i sacrum;
de svekker når du prøver å legge seg ned og slappe av;
"No-spa" ikke kan lindre smerten forårsaket av disse sammentrekningene;
en kvinne kan være litt syk.
Hvis forvirring hindrer beregne hyppigheten av sammentrekninger, kan du bruke shvatkoschytatelem som er lett å finne på internett. Smertefulle opplevelser under fødsel ligne smerter under menstruasjonen. Den finner, topper og avtar. Når riene er svake og lett å lide kvinne bør ordentlig hvile og få styrke før den kommende fødselen. Men når riene oppstår hver 15-20 minutter - er det på tide å dra til sykehuset.
Leger anbefaler kvinner å ikke få panikk og ikke å være redd, la Troubles. Tension hindrer normal flyt prosess og utløser sterke smerter. Forventningsfull mor bør ta hensyn til rådene of Fødselsleger og for smertelindring mulige bruk pusteøvelser og massasje.  
Яндекс.Метрика