Hvordan lage hardkokte egg?
 Det ville synes at det ikke er noe enklere enn å koke egg. Erfarne husmødre de aldri sprekk og ikke formidlet under matlaging og finjustert tid kan du få akkurat den beredskap opprinnelig planlagt, kokt egg "i sekken" eller kul. Men med all den enkle matlaging hardkokte egg, er det noen nyanser som er best vurderes når matlaging. Dette er spesielt viktig i tilfeller hvor eggene kokes i salater eller retter der de er den viktigste ingrediensen - utstoppede egg og egg smørbrød. I slike situasjoner er det viktig at proteinet ikke ble spaltet, og hadde en eggeplomme gul eller oransje farge uten grå plakk.
 Hvordan lage hardkokte egg?
Det er flere måter bokmerker egg i vann. Det mest praktiske er å legge egg i saltvann. Ta eggene ut av kjøleskapet, legg dem i en smal gryte, dekk med kaldt vann slik at det helt dekket innholdet i pannen. Tilsett salt på frekvensen av en halv spiseskje i en halvliter vann. Sted over middels varme. Når vannet koker, holde pannen på de varme 6-8 minutter, deretter helle varmt vann og hell eggene med kaldt vann fra springen. Ulempen med denne metoden er det faktum at eggene kan være en lang tid i varmt vann til koke hvis man helle mye vann eller kokende et stort antall egg. Resultatet er en høy sannsynlighet for at produktet vil fordøyd. Derfor er det best å legge egg i allerede kokende vann og salt. I dette tilfellet er en halv liter vann tatt 3/4 ss salt vann er satt i brann, kok opp, deretter i bunnen av kjelen med en skje forsiktig dyppe egg. For 7-8 minutter kokende egg tilberedt kul og ville se best når de er ryddet av skallet.
Men ikke alle vertinne når matlaging egg ved hjelp av salt. Dette er begrunnet dersom egg i timen for å forberede seg til å trekke seg ut av kjøleskapet og la dem varme opp litt. Når eggene blir varmet opp, de trenger å legge vann ved romtemperatur og sette på en langsom brann. Hvis man ikke gir dem en liten varme, er det fare for at, på grunn av plutselige endringer i temperatur skallet sprekker og utslipp av protein i en kjele. Når eggene zakyplyat brann kan øke og holde pan 6-8 minutter (avhengig av størrelsen og intensiteten av brann egg).
Utvunnet nødvendigvis egg fylt med kaldt vann i noen minutter. Dette er for å sikre at ved rengjøring av skallet lett separeres fra proteinet.
Riktig kokte egg kan være grunnlaget for mange retter til hverdags eller festbord dekorasjon. Egg fylt med eggeplomme, majones og hvitløk; fylt med ost og skinke, sopp og løk, reker og rød eller svart kaviar; alle typer salater og smørbrød - egg som brukes i mange retter, noe som gjør dem velsmakende, næringsrik og vakker.  
Hvordan brygge presset Puer?
 Mate kinesisk te - mote trend i moderne kafeer og restauranter. Hun selv ga fødsel til en ny type anlegg: Te Barer. De fleste tilbyr besøkende blir deltakere i tradisjonell teseremoni, noen begrenset forenklet måte å trakte eksotiske drinker. Men menyen av noe, selv den minste respekt for te, vil du sikkert finne Puer. Velsmakende og sunt, er dette svart te stadig mer populært i CIS. Og dette er bare en liten, veldig liten milepæl i sin historie, som har i århundrer i Kina, Vietnam, Laos og Myanmar. Og Østen er kjent, det er så subtil som rett og slett ikke kan klare seg uten kompliserte ritualer og svindel. Jeg vil ikke nekte for at alt dette ikke irritere, men heller legger sjarm til alle ting relatert med østlige tradisjoner. Derfor, våre landsmenn prøver Puerto smak, prøvde å spille sin måte brygging. Ikke bare og ikke så mye for underholdning som å maksimalt utsette alle egenskapene og mulighetene i drikken. 
 Hva er trykket Puer
 Puer te historie er fylt med legender og forklaringer. Husk alt og forstår dem bare av lojale fans av orientalsk kultur. Alle andre nok til å vite at Puer refererer til den unike kategori av produkter som ikke forringes over tid, og forbedre kvaliteten. Denne effekten oppnås gjennom spesiell produksjonsteknologi - gjæring. I dag er det utført av tvungen, ved ramming og rask dehydrering forhånds vannes og vann oppvarmet teblader. Og sist gjæring fant sted under en langvarig Puerto transport fra en kinesisk provins til en annen.
 Hvorfor Puer presset heller enn løs? Den forklarer også praktisk gjennomførbarhet. Te, pakket i en flat pakke, praktisk å nav'yuchuvaty rumper og bære på handelsruter. Over tid, disse "kakene" var tradisjonell form for lagring Puerto. Gitt at det kan lagres i flere tiår, er det veldig praktisk format.
 Funksjoner og egenskaper Puerto
 Eksotisk mat mye, men det vant Puer gourmet engasjement langt utover sitt historiske hjemland. Dette hjalp mye mote for en sunn livsstil, og samtidig bruk av te og brygging brukerutstyr styrket interesse i denne naturlige drikke.
 Vitenskapelig bevist at ikke bare vanlig, men når drikker Pu-erh hastigheter opp fordøyelse og metabolismen i legemet, senker kolesterolblodparametre. Over tid kan dette kosttilskudd forbedre hud og hår, balansere nervesystemet reaksjon på ytre stimuli, rolig sinn og øke vitalitet.
 Som et resultat, ytelse Puerto hjelper selv kvitte seg med overflødig vekt - som et resultat av den samlede normalisering av stoffskiftet. Men dette kan bare oppnås gjennom høy kvalitet, skikkelig forberedt te.
Hvordan brygge presset Puer?
 Riktig brygging Puerto
 Til tross for forsikringer te kjennere, er det ikke bare én riktig teknologi brygging Puerto trykket. Dette betyr ikke at du en eller annen måte kan fylle den med kokende vann - men tenk på at utarbeidelsen av Puer bare tilgjengelig folkevalgte mestere, er ikke nødvendig. Sannheten, som alltid, ligger et sted i mellom og er at hver forsmak før eller senere stopper på vei Puerto brygging, som er mer praktisk og deilig for ham personlig. Finn denne måten så snart som mulig for å hjelpe slike detaljer:
 1.  Separat del av sveisesømmen. Disse er vanligvis gjort med en spesiell kniv for Puer, men i virkeligheten er det mulig å bruke en vanlig kniv eller til og med fingrene. Det viktigste - ikke et verktøy, men en måte. Prøv å skille lag med blader, men ikke perelamuvaty: razlomlennыy te virker mer bitter smak. Nummer én for te infuser - 3 til 5 gram. Omsider du bestemme dosering i henhold til din smak.
   Plasser te kjøkkenutstyr for brygging. Ideelt sett det - maker av spesiell leire, men det kan lykkes med å erstatte alle andre små zavarnik, Gaiwan eller din favoritt keramiske krus. Det er viktig at fartøyene hadde vært tidligere lokk og oppvarmet til en temperatur noe høyere enn rommet.
   Pust inn duften. For å lukke denne tekanne rist den forsiktig. Fjern følelsen og lukten av tørr Puer - myk og tynn, oppsett han fremtiden du te. Dette trinnet er valgfritt brygging, og mange savner det enn frata deg selv liten, men veldig fin nyanse ritual.
   Varmt vann, men ikke ta den med til en byll. Den optimale temperaturen for brygging Puerto - ca. 90 ° C, men den kan variere noe avhengig av typen av te. Den generelle regelen er at vanntemperaturen er direkte proporsjonal til Puerto alder.
   Skyll te. Hell tebladene i kjelen med vann og umiddelbart hell vannet tilbake. Det er ikke te, men det forberedende stadium - den såkalte "vekkelse" eller "oppvåkning" Puer. Faktisk, renser denne te urenheter fra mulige støvete blader og reduserer kompresjon for bedre smak og aroma innvirkning.
   Den første sveise. Igjen helle te i tekanne med varmt vann i 10 sekunder da du helle i kopper Puer gjester. Du kan gjøre dette umiddelbart, eller helle det tidligere i et spesialfartøy med det poetiske navnet "cup rettferdighet." Det antas at det bidrar til å fordele festning te blant alle som var tilstede ved bordet.
   Den andre og alle påfølgende sveising vil ta litt lenger tid først. Men hver gang det te vil avdekke ny musikk smak og aroma. Høy kvalitet Puer kan brygge opp til 10 ganger, og hver og en vil være i sin egen interesse.
   Øde vannkoker. Ikke la det i en eneste dråpe væske til hver påfølgende sveising begynner på nytt, rent vann. Denne regelen hindrer bitterhet, noe som er uunngåelig hvis te fortsetter zavaryuvatysya lagt lengre tid.
   Som du kan se i brygging trykket Puerto ingenting så kompleks som ikke ville utføre denne prosedyren på egen hånd. Sin unikhet - snarere fantasien av turister og eiere av kafeer markedsføring knep. Hvis du har Puer smak, ingen skade deg selv nyte det hjemme.  
Hvordan koke havregryn med melk?
 Fordelene med havregryn sagt og skrevet mye. Og det med rette. Havregryn har en konsistens som er mest gunstig for fordøyelseskanalen. Komme inn i spiserøret og magesekken, omslutter havremel dem slimhinnen og har en beroligende effekt, noe som er spesielt viktig for folk som lider av gastritt og magesår sykdom. Tyktflytende konsistens av grøt er en av de mest lett fordøyelig, og dette er en viktig faktor i restitusjonsperioden etter en alvorlig sykdom i kroppen eller av regelmessig fysisk aktivitet. For ikke å nevne det høye innholdet i havremel næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
Men det rotet var mest nyttig å forberede det. Det er flere måter å tilberede denne retten. Du kan koke grøt med melk bare. Og i løpet av kampen med å være overvektig, bedre melk fortynnet med vann i forholdet 1: 1.
 Havregryn med melk
For å forberede grøt trenger en kopp med havregryn og tre kopper melk. Salt, honning, sukker, frukt eller frukt - etter smak.
Før du koker grøt med melk, tar over frokostblanding eller skyll dem flere ganger med kaldt vann. Dessverre er det vanlig oppfatning at flak blir behandlet rettferdig, ikke alltid berettiget. Når flakene er vasket, små flak skrelle nesten alltid flyter på vannoverflaten.
Sett melk på bålet under omrøring, kok opp, legg havregryn og over middels varme, fortsatt omrøring, kok i 7-10 minutter. For et minutt eller to før du tar kjelen fra varmen sette litt salt, en halv spiseskje honning eller sukker, rør og fjern fra varmen. Dekke pannen med et håndkle og la stå grøt i 10 minutter. Da kan det være spredt på tallerkener, dryss topp bær, hakket banan, ananas, aprikos eller å sette smør og noen jam.
Med et slikt forhold av melk og korngrøt ut ganske sjeldne - men det er mest nyttig for kroppen tekstur. Hvis man foretrekker en tykk grøt, bare redusere mengden av fluid.
 Havremel vann og melk
En kopp havregryn, ta en halv kopp med vann og melk. Ta med vann til å koke, helle melk, kok opp igjen og slippe havremel. Under omrøring, kok samt melk grøt. Hvis målet ditt er vekttap, og havremel du koker ofte, kan det variere. Etter koking grøt kan helle det revet gulrøtter eller finhakket tørkede aprikoser. Grøt erverve en særegen smak og aroma. Det er så rotete bedre uten olje.
 Om porridges av rask tilberedning
Hvis du virkelig bryr seg om helsen til sine kjære, fra quick-matlaging havremel bør bli forlatt. Det er egentlig veldig lett å tilberede. Nok til å fylle poseinnholdet med kokende vann eller melk og grøt er klar. Men det har ikke noen næringsverdi, til tross for reklame ikke inneholder vitaminer og mineraler. Et regelmessig inntak av korn er i stand til å forårsake alvorlig skade selv en sunn kropp.  
Яндекс.Метрика