Hvordan lage juice?
 De juice som vi annonserer på TV og vi kjøper i butikker og supermarkeder kan kalles en strekning juice. Dette vanligvis fortynnet i vann konsentrerer seg med sukker og konserveringsmidler for å øke holdbarheten. Nyttige egenskaper av saften som er nesten null, men inngåelse av sin sammensetning konserveringsmidler og andre "prestasjoner" av moderne næringsmiddelindustrien i stor grad kan skade menneskekroppen. Så hvis du ønsker å prøve den deilige juice og fortsatt få helsemessige fordeler, bør du definitivt lære å lage mat hjemme juice.
 Hva er prosessen med pressing.
Hvordan lage juice hjemme? Saftpressing er å skille saften fra fiberprodukter. I prosessen med pressing er ødeleggelsen av celler som inneholder saften, så den kommer inn i kapasitet til å samle inn og fett og skall kassert avfall. Best av oppgaven pålagt ulike juicers. Hvordan velge en juicer vi nevnt på vår nettside. Vi tror at med dette vil du ikke ha problemer, men vi ønsker å overbevise deg om at hjemmelaget juice er svært nyttig og fortjener å gjøre sin matlaging.
 Hva er Juice.
Fjern fibre øker næringsverdien av en viss mengde produkt. Det vil si, du kan omfang magen din mindre avtaler og næringsstoffer forblir den samme. I tillegg saften upotrdlyaetsya enklere og bedre absorbert i kroppen. Hver dag, drikke juice fra fem forskjellige friske frukter og grønnsaker - så sikre at kroppen nesten alle viktige vitaminer og mineraler i naturlig måte. Varmen ødelegger mat er en viktig del av vitaminer, mineraler og enzymer som finnes i produkter og endrer strukturen av molekyler, noe som gjør dem mer trudnousvayvaemыmy. Bruken av produktene i "rå" form gjør det mulig å oppnå suksess i behandling av kreft og andre alvorlige sykdommer, som moderne medisin er kraftløs.
Følgende hovedkategorier juice.
 Grønnsaksjuice.
Innhentet fra friske planter, grønnsaker juice inneholder et sett av fysiologisk aktive stoffer som har en foryngende effekt på kroppen og bidrar til å fjerne den fra giftstoffer. Grønnsaksafter er rike på klorofyll, rense blodet og forbedrer syntese av røde blodceller som gir næring til hver celle i kroppen. Grønnsaksjuice kan gjøres med kål blader, løvetann, spinat, alfalfaspirer unge. For å blidgjøre grønnsaksjuice og gjøre dem mer behagelig å bruke, kan de legge gulrot eller eplejuice. Til tross for at grønnsaksjuice er viktig for kroppen bør tas i moderering ikke mer enn 150-200 gram per dag.
 Grønnsaksjuice.
Grønnsaksjuice gir kroppen regenererende effekt. De styrker immunforsvaret, fjerner oksidasjon og normalisere metabolismen. De kan også hjelpe i kampen mot fedme ved å fjerne overflødig fett celler fra kroppen. Den mest typiske og populære saften av denne gruppen er gulrot juice, rik på beta-karoten, som er et mektig våpen i kampen mot kreft. Siden gulrot juice ganske søt og deilig, er det ofte brukt for å blande med andre juicer. For mer helse juice bruker ulike grønnsaker når du koker saft. Så vil du gi kroppen din med en rekke nyttige næringsstoffer.
Hvordan lage juice?

 Fruktjuicer.
Fruktjuicer også hjelpe i rensing kroppen og gi den viktige næringsstoffer, inkludert antioksidanter og anti-kreft. Gitt at det å gjøre skovo kan brukes et utvalg av frukt, men noen er næringsrik juice svært velsmakende og. Dette primært epler, pærer, sitrusfrukter. Du kan nyte fruktjuicer når som helst i løpet av dagen. Det anbefales å spise 300-350 gram frukt juice om dagen.
 Fruktjuicer.
Deilig, smakfull og næringsrik. Den inneholder en enorm mengde nyttig og næringsstoffer som vitaminer, glukose, organiske syrer, essensielle oljer og mineraler. Fruktjuicer er forfriskende, oppkvikkende og toning destvye. Drue juice metter raskt kroppen med glukose, vannmelon juice god tørstedrikk, melon har en rik smak.
 Kan jeg legge til sukker til saften.
Du kan, men det er bedre å la være. Som søtningsmiddel kan bruke honning. Mettede saft som granateple, må fortynnes til en passende konsentrasjon av vann.
Drikk juice umiddelbart etter klemme før de begynte å miste sine nyttige egenskaper. Eksperimentere og kombinere ulike juice. Du vil oppdage sine unike smak. Sommer og høst - en tid da juicer er godt å jobbe på kjøkkenet. Kjøpe fersk, høy kvalitet, økologisk frukt, grønnsaker og bær kan være svært dyrt, men mener at kunstige vitaminer og medisiner kan koste deg mye mer.  
Hvordan spise?
 De fleste helseproblemer i mennesker som bor der nå på grunn av dårlig kosthold. I morgen begrenser vi oss til en rask matbit med en kopp kaffe ved lunsjtid spise altfor fryktelig fra nærmeste rask fudovoy spisested, men om natten bygningen arrangere en fest for hele verden og kaster en enorm mengde fet og sukkerholdig mat, som uten hell prøve vår mage til å fordøye opp til drømmen. Da vi oppriktig lurer på hvor vi har tatt overvekt, dårlig humør og følelse, mageproblemer, kronisk tretthet og svakhet, og mange andre ulykker. Hvis du kjenner igjen denne beskrivelsen av deg selv og ønsker det alt riktig, så er det på tide å snakke om hvordan du kan spise for det moderne mennesket.
 Hva er nøkkelen til å spise sunt?
Du må først lytte til kroppen din. Hva han liker og hva ikke? Hva han vil og hvorfor? Prøve å finne svar på disse spørsmålene og analysere dem.
Hver person er unik i naturen og individuelle assimilates mat måte. Fordi kroppen din kan bare være en kompetent ekspert på ernæring, som du trenger. Spore hvordan han reagerer på mottak av et måltid, hvordan du føler deg etter måltidet og som to timer etterpå. Mat, etter som du føler deg vel, bør inkluderes i kostholdet ditt på en jevnlig basis.
 Hvilke matvarer bør unngås?
Hold deg unna fast food og hermetiske matvarer med lang levetid. De inneholder et minimum av næringsstoffer som gikk tapt under industriell foredling, men er sammensatt av forskjellige kjemikalier (konserveringsmidler, fargestoffer, stabilisatorer) som kan skade kroppen din i det lange løp. Folk som bruker disse produktene i flertall deres er overvektig, som uten hell prøver å bekjempe dietter. Alt dette kommer fra det faktum at de bruker høy-kalori mat lav i næringsstoffer. Organismen er dopoluchaya disse stoffene møtes konstant sultfølelsen. En ond sirkel.
Derfor, de som lurte på hvordan du kan spise for å gå ned i vekt, bør du avvise bruken av energitette, men malopytatelnыh produkter. De ikke gir kroppen din riktig mengde vitaminer og mineraler, slappe kroppen din og føre til for tidlig aldring.
 Hvilke matvarer gir energi?
Hvordan ønsker du å spise basert på hva som har blitt sagt ovenfor? Når du tenker og tviler på om produktet du er interessert i ernæringsmessig verdi, prøv å forestille seg hvor fort produktet treffer deg på bordet. Frukt og grønnsaker - hvor kom de fra? Kjøtt og sjømat - hvor lang tid det gikk før de fikk på tallerkenen din? Jo nærmere man er til kilden av produktet, jo mer næringsverdi den potensielt nådd. Hva ønsker du å spise: lyse, friske, saftige grønnsaker eller podvyavshye, foreldet, rynkete versjon? Svaret, tror jeg, er åpenbar. Vi intuitivt lang for hva er mer nyttig for kroppen vår til som forteller oss vår visjon til gode utseende og en belønning Få god smak og produkter.
 Hvilke matvarer bidra til å forhindre sykdom?
Hvitløk er en kraftig antiviral og antibakteriell produkt. Ingefær og mat høy i vitamin C og A styrker immunforsvaret. Mettet fett, selv om mange ernæringseksperter osuzhdaemы, men er kraftige hjelpemidler. For fettete nærende suppe av fjærfe med litt fett for lenge siden fått et rykte som en universell måte å noen sykdom. Du må ikke misbruke fett, men helt begrense bruken av dem bør ikke gjøres. Smør og olivenolje, nøtter, fisk og kjøtt er gode kilder til essensielle næringsstoffer som finnes i fett som hjelper immunforsvaret holde seg sterk i alle streiker og angrep.
 Hva slags mat er bra og hvilke som er dårlige?
Denne enkle og komplekse problemstillinger samtidig. Alle vet det grunnleggende om hvordan å gå ned i vekt. Spis godt, mosjon, drikke mye vann og søvn. I tillegg er det naturlige produkter for å forberede sine hjem for et par og holde seg borte fra hermetikk og ferdigmat.
Men hvis man ser dypere, deretter som vi sa ovenfor alle mennesker er unike, som kroppen din er unik. Én person kan spise is og deretter få noen ekstra pounds, og en annen desk kan spise litt karbohydrater og fortsatt ganske tynn. Disse eksemplene viser at de allment aksepterte kanoner ernæringsfysiologer er ikke alltid riktig. Men hvis vi tar masse showgirl, folk som bruker mye av "dårlige" mat, de fleste lider av overvekt. Men "dårlige" disse produktene er for dem. Du må se på kroppen sin. I Kaye produkter reagerer det gode og dårlige. Dette vil være den beste løsningen for deg spørsmålet om gode og dårlige matvarer.
 Hvordan kan du kjempe en konstant ønske om å spise noe?
Konstant ønske om noe å spise er et signal om at kroppen trenger at han taper. Satt til side til ditt besøk i kjøleskapet og prøve dette.
 1.  Drikk vann. Ønsker noe å spise kan være et tegn på dehydrering. Hvis du føler det, deretter drikke to glass vann, vente 20 minutter, og se det er fortsatt denne merkelige ønske?
  Spørsmål humør. Hvis du bruker vann du fortsatt føler en uimotståelig trang til å spise noe, men innser at saklige grunner for sult ikke, prøv å finne ut om dette er på grunn av dine følelser. Hvis dette er på grunn av spenning når du arbeider med komplekse problemstillinger, er det fornuftig å fokusere på dem i stedet for å distrahere deg selv å spise.
  Bestem hva du vil. Hvis du kommer til den konklusjon at du virkelig vil noe, prøve å finne ut hva slags mat du vil bruke. Søt? Sour? Solon?
  Bruke verktøyet versjon. Nå ser for det aktuelle alternativet for å forfølge sine ønsker. Gi deg selv nyttig produkt som du kan tilfredsstille deres ønske etter noe å spise. Tenk deg at du har funnet ut at du vil ha pizza. Hva du kan gjerne en pizza? Ost? Ser i kjøleskapet ditt, hvis du har en god ost og spise riktig mengde.
   Hvilke matvarer bidra i håndteringen av stress?
  Alle produktene er for deg "god" og i balanse for å hjelpe deg å takle stress. Denne økologisk mat: frukt, grønnsaker, hele korn, bønner. Bearbeidet mat og mat med høyt sukker kan forstyrre balansen i kroppen og føre til spenninger og stress.
   Hvilke matvarer bidra til å rense kroppen for giftstoffer?
  Bladgrønnsaker er den beste avgift blod og i hvis diett var til stede i tilstrekkelig mengde. Bladene av kål, brokkoli, spinat, etterlater løvetann - det er den første assistent i rensing av kroppen.
   Hva med kosthold?
  Fasting aldri hjelpe deg å miste vekt. Det bare bremse ned stoffskiftet, og når du stopper sult, vil det føre til økt bruk av vekter. Vanligvis alle dietter er deres skapere som ønsker å tjene folks problemer ved å selge bøker om kosthold stimulere etterspørselen etter enkelte produkter og andre triks.
  Spise riktig mat, og du vil være på vei til en sunn, energisk, slank kropp og sjel glad.  
Яндекс.Метрика