Hvordan lage kaffe?
 Kaffe - Gourmet drikke. Det gjør god morgen, dag - en produktiv og kveld, selv ensom, lyste deres besk smak. Virksomhet snakke og møte, tilbaketrukket meditasjon og chat sjelden klare seg uten denne fantastiske drikke. Selvfølgelig, hvis forberedt på riktig måte. I mange land har sin egen tradisjon med sine forberedelser. Men med utgangspunkt i ulike tradisjoner er de samme enkle regler.
Hvordan lage kaffe til fullt avsløre sin smak?
Ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet finnes ikke. Tross alt, en lang historie med bruk av akkumulert masse drikke oppskrifter. Hvert land har sin egen tradisjon for å lage kaffe. Men mer om det senere, men for nå - noen enkle og nyttige tips.
Først av alt, må du ta vare på at kaffebønner ble frisk. Det er bedre å ikke kjøpe en masse kaffe, holde det komplisert, kan det absorberer lukt og mister smaken. Korma tillegg må du ikke spare også - den beste kaffen, jo høyere pris.
Bortsett fra kaffe til brygg trenger vann. Men ikke åpne vannkranen. Ellers kaffe vil ikke være så velsmakende på grunn av de mange kjemikalier som tilsettes til vannet for å rense det. Det er bedre å bruke flaskevann eller vann som har passert gjennom filterhuset. Det er ikke bare ren, men mykere. Dette er nødvendig for å riktig få kaffe i Turka.
Så, før du ferdigmalt kaffe og du ønsker å slå den inn i en kopp drikke, forfriskende. Du kan starte magi!
 Forberede kaffe: Kaleidoscope tradisjoner.
Men som "magi" for å velge? Veldig enkelt, kan du prøve alt! Hver dag ny smak vil bevege seg fra ett land til et annet. Eller kanskje du stoppe ditt valg på ett oppskrift, og det blir din telefonkort, din lille hemmelighet.
Så, gå på en tur! La oss starte med kaffe på tyrkisk.
I Turka forvirre kaffe med sukker, 2 eller 3 ss sukker 1 skje av kaffe. Vi skal fylle med kaldt vann og bland på lav varme kok opp, men snarere til begynnelsen av et tykt skum opp. Fjern kaffe noen sekunder av brann, og deretter sette en finish til koking. Umiddelbart drikke helles i små kopper og påkalle alle til bordet!
Hvordan lage kaffe?

Med varm tyrkisk frem til den kule gamle Wien. Lokale foodies vil fortelle oss hvordan du koker ekte wienerkafé. Skjenket kaffe i Turku (1 lm. L. Per cup), fyll med vann og føre til dannelse av skum. For øvrig er denne på vanlig måte å tilberede, og den resulterende kaffe er grunnlaget ikke bare for dette, men for mange andre oppskrifter. Og for å gjøre med vanlig wienerkafé, du bare helle det i kopper, tilsett sukker, litt vanilje, og på toppen put pisket krem ​​og dryss med sjokolade smuler. Det er det!
Elskere av sterke drikker har sansen kaffe i armensk. Først alt som vanlig. Forberede kaffe den tradisjonelle oppskriften og hell i kopper. Og deretter begynne verker! I teskje satt et stykke sukker, hell det tre dråper armensk brandy, tre dråper alkohol og satt i brann. Når flammen slukker, helle en kopp av brent sukker og rør. Husker du denne lyse smak!
Imidlertid er det på tide å kjøle seg ned. Og dette vil hjelpe oss kaffe i sveitsiske is. Kok vanlig kaffefilter og la den avkjøles. I mellomtiden ble han kald, ta kjelen, fyll den med vann og sette halvparten i brann. Nalomaem litt mørk sjokolade i en liten bolle. Når vannet begynner å koke i en kjele, legg en bolle med sjokolade på toppen for å smelte det. Nå forvirre kaffe, varm sjokolade og kanel og la avkjøle litt. I denne tiden av behovet pisket krem ​​til air condition en gaffel eller mikser. I et glass med tykke vegger sette et par stykker av is, hell kaffe og dekorere den med pisket krem ​​og kanel. Og du kan nyte fred og ro sammen med kaffe i CHF
Dette vil fullføre vår reise gjennom en verden av kaffe tradisjon. Men ikke bekymre deg, for nå vet du hvordan du skal lage kaffe, og vil være i stand til å treffe veien med en kopp magisk trylledrikk!  
Hvordan å miste vekt i 10 kg?
 Til alle tider, kunstnere og poeter sang eleganse kvinnelige kroppen linjer. Lett tempo, naturlig nåde ikke bare levere estetisk nytelse ved synet av deres besittelse, men hun selv brakt usigelig glede. Tross alt føle deg vakker med perfekt form så fint. Dreven fylde - er ikke bare unødvendige pounds og problemer med å velge klær. Ofte det prediktor for fremtidige helseproblemer. Derfor, den tidligere beslutningen om å gå ned i vekt, jo lettere å realisere det.
Blant en rekke muligheter for å finne den ønskede formen og bli kvitt de ekstra pounds er de mest populære måtene å miste vekt raskt.
Eksperter advarer om at den ønskede effekten vil mislykkes. Men hvis du vil raskt ned i vekt 10 kg vil være under ikke så mange ønsker. Først overflødig fett vil "forlate" ikke problemområdene: ansikt, hake, bryst og rumpe. Minst begynne å redusere kroppsfett i magen og lårene. Det er i magen og beinet fett den mest tett, så det splitting kroppen bruker mer tid.
For å nå målet raskere og gå ned i vekt på riktig måte, bør du alltid massere problemområder. De kan være så hender og manuell eller mekaniske massører. En god massasje øker blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å forbrenne fett raskere. Et utmerket verktøy for rask vekttap vil være noen fysisk aktivitet. Dette kan være en viktig husarbeid, gjennomsnittlige daglige spaserturer eller en rask tempo, svømming og gymnastikk lett belastning i morgen, og i løpet av dagen på et passende tidspunkt for deg.
Hvis du tenker på hvordan du skal gå ned i vekt med 10 kg per uke, må du forberede for strenge restriksjoner og selv fullstendig oppgivelse av mange kjente matvarer i kostholdet.
 Diet Doctors.
Under den første dagen seks mottakelser liters flaske å drikke noe mineralvann som passer deg vitnesbyrdet. På den andre dagen, drikker 800 gram fettfri melk, dele den inn 4-6 mottakelser, og 21 timers spise ett eple stohrammovoe. Den tredje dagen er den samme som den første. Men den fjerde vil være mer behagelig og gledelig. Med friske gulrøtter, kål og grønn make salat, sesong med en spiseskje vegetabilsk olje. Den totale vekt av salat bør være lik kilogram. Det bør deles inn i tre stadier - morgen, ettermiddag og kveld. I salat i løpet av dagen kan du drikke to glass vann eller usøtet te. Under den femte dag å drikke 800 gram fettfri melk. Meny sjette dagen vil bestå av et kokt egg og en kopp te til frokost, en halvliter buljong kål, poteter og andre grønnsaker som du trenger å drikke på 23:00. Til lunsj kan du råd til 100 gram magert kokt kjøtt og 100 gram hermetisert grønne erter. Ved slutten av dagen, spiser tre epler til lunsj, middag og 21 timer. Under den syvende dagen kan du råd til å spise 100 gram fettfri yoghurt, drikke to glass melk eller yoghurt. På kvelden, drikke et glass usøtet te.
Uke streng diett forble bak. Komme opp på vekten, vil du finne at pilen peker til 10 kg mindre enn en uke siden. Begrensning av mat gjorde susen. Du var vanskelig? Men husk hvor mange år du "samle" ekstra pounds, og du vil innse at seier over fedme var rask. Og muligheten til å bruke klær størrelse 1-2 mindre det samme, er det nødvendig å trekke seg sammen for en uke.
 Apple kosthold.
Hvordan å miste vekt i 10 kg?
 Dette er en annen diett for å gå ned i vekt til 10kg raskt. Grunnlaget for dietten er epler. Denne frukten er rik på pektin, som bidrar til nedbrytning av fettceller. I tillegg pektinene forbedre fordøyelseskanalen, avregning og healing kroppen.
Frokost på den første dagen vil bestå av tre epler revet, krydret med noen dråper sitronsaft. Til lunsj gjøre big apple salat, kokte egg og greener, sitron okropyvshy det. Middag vil bestå av 3-5 friske epler.
Dietten neste dag vil bestå av epler og kokt ris. Til frokost, spise 100 gram ris og 3 epler. For lunsj - eple og risengrynsgrøt. 3 store epler lå på en stekeplate og sende den i 15 minutter i en varm ovn. Fjerne, kjølig, mos kjøttet, frigjort fra kjernen eplene. Den resulterende mesk er forskjøvet med 100 gram ris og spise. Du kan drikke to glass vann eller te. Middag - 100 gram ris.
Menyen på den tredje dagen vil bestå av ost og epler. 100 gram fettfattig ost og to epler spiser til frokost. Til lunsj gni to store epler, bland dem med 200 gram fettfri ost, krydre med to teskjeer honning, strø nøtter på toppen. Hvis du ønsker å drikke to glass vann eller usøtet te. Middag den dagen vil bestå av 150 gram fettfattig ost.
Frokost fjerde dagen lage to gulrøtter og et eple. Tørk dem på et grovt rivjern og smak til med sitronsaft. Det totale beløpet må være lik deler av 300 gram. Lunsj - det samme, men salaten skal fylle to teskjeer honning. Til middag spiser to epler.
På den femte dag frokost koke to gulrøtter og en bete. Skjær skiver og gni på et rivjern. Smak til med sitronsaft og en teskje av vegetabilsk olje. Til lunsj, spise en kopp med havregryn, kokt i vann, en små kokte rødbeter, skåret i ringer og to kokte egg uten salt. Til middag, vil du revet ferske gulrøtter, krydret med honning eller olivenolje.
Meny sjette dag tilsvarer den første menyen, og på den sjuende dagen spise hva de spiste på den andre dagen diett.
I løpet av uken, prøver å ikke drikke brus. Slukker tørsten bare rå eller mineralvann. Sterkt anbefalt i kostholdet drikking, salt og sukker. For best effekt anbefales det å slutte å røyke. Sammen med å gi opp røyking diett positivt påvirke tilstand og fargen på huden.
Hvis disse diettene du virker altfor alvorlig, og du vet ikke hvordan du skal gå ned i vekt med 10 kg per måned og ikke utsett deg selv så hardt begrensning, prøver å opptre som dette. Gi månedlig forbruk av fet, krydret, salt og søt mat, inkludert kaker og muffins. På fingertuppene og i vesken bør alltid være epler eller gulrøtter, må du spise i tilfelle en akutt anfall av sult i stedet for de vanlige kaker, bakverk og sjokolade. Dermed noen frukt og grønnsaker salater kledd med sitronsaft og en teskje av vegetabilsk olje, kan spises uten restriksjoner. Akkurat som supper og lav-fett kjøtt og fisk buljong, suppe og borsjtsj sanger. Ikke misbruk frokostblandinger. Søkje på 200 gram grøt hver dag. Innen en måned, er du kontra søte drikker lettmelk og yoghurt.
Hvordan å miste vekt i 10 kg?
 Selv disse begrensningene nok til å miste 10 kg per måned. Hvis du vil tvinge deg selv til å engasjere seg aktivt i fysisk aktivitet - færre reiser med bil eller offentlig transport og gå mer, utøve daglig spasertur 3 til 5 miles, gjøre gymnastikk i morgen, i tillegg til vekttap du venter på andre endringer. Nemlig - øke muskel tone, bedre blodsirkulasjon, ikke tregere påvirke utseendet og fargen på en person.
Men vi må ikke glemme at ekstra fylde er ikke alltid et resultat av ukontrollert spising. Nyere studier har vist at fedme påvirker ofte kvinner som spiser moderat godt, men føler en følelse av utrygghet, usikkerhet. Forskere tror at det i dette tilfelle utløses gamle forsvarsmekanisme i kroppen og fett er produsert som et middel for beskyttelse mot fare. Hvis du mener at moderat mat, men til en del med overvekt ikke fungerer, kanskje du bør kontakte en psykolog eller seg selv for å komme til de virkelige årsakene til det som skjer?
Så du trenger å gå ned i vekt, eller "god mann bør være mye"? Dessverre er det "mange" i dette tilfellet betyr ikke alltid "vakker" og "nyttige". Så, la oss gå ned i vekt! Men vær forsiktig. Hvis du lider av kroniske sykdommer og lidelser i fordøyelsessystemet, må du ta kontakt med legen din om dine planer om å gå ned i vekt og bare etter godkjenning fatt på hans plan.  
Яндекс.Метрика