Hvordan lage kull?
 I lang tid en sterk posisjon blant de mest effektive middel for adsorbenter, tar aktivt kull. De unike egenskapene til kull ble oppdaget i antikken. Å ha overlevd kilder tyder på at det er hell brukes til medisinske formål i det gamle Egypt. Egenskapene til aktivert karbon visste romerne bruker den til å rengjøre koke øl og vin. Fra det 18. århundre kull ble brukt som en kraftig motgift som kan binde giftstoffer fanget i mage-tarmkanalen. Til denne perioden tilhører oppdagelsen av kull egenskaper som gass adsorpsjonskapasitet flatulens.
Kilde av aktivt kull er kull. Med utviklingen av teknologi og begynte det å få noen av de polymerer ved å utsette dem for en spesiell varmebehandling uten luft.
Aktivert karbon er verdsatt for sin evne til å absorbere og skille ut skadelige stoffer fra mat, drikke eller stå i fordøyelsesprosessen. Det trenger ikke irritere slimhinnen i spiserøret og tarmene, men kan samhandle med gasser, organiske forbindelser og giftstoffer som finnes i kroppen. Og hva om syrer og baser ytelsen er mye svakere. Kull er ikke absorberes i tarmen og helt giftfri.
 Indikasjoner for innleggelse aktivert karbon.
Aktivert karbon har blitt brukt i kolitt, flatulens (oppblåsthet), økt surhetsgrad i magesekken, medisinsk hjelp, mat, alkohol, narkotika forgiftning og diaré. Det er effektivt i slike alvorlige sykdommer som dysenteri, tyfus, kolera, kronisk gastritt, kronisk hepatitt, salmonella. De fleste som velger dette verktøyet for første gang, og ikke vet hvordan å lage kull, litt forvirret av en stor dose, som bør ta. Det er virkelig stor, men dette er på grunn av behovet for å skape overskytende karbon i tarmen.
 Hvordan lage kull?
Hvordan lage kull?
 Med mindre lidelser enkelt dose for voksne er 12 meter (24-05 g tabletter) 34 ganger om dagen. I alvorlige forgiftninger dose betydelig økt og kan nå 1020 g (2040 tabletter av 05 d) 23 ganger om dagen. For å oppnå den ønskede effekt og øker de absorberende overflate tablettene skal være riktig å gjøre kull. For en start de må nøye slipe. Det resulterende pulver, helle vann i en mengde på 100 150 gram, bland godt og lage en suspensjon. I tabletter der og klar karbonpulver, som bør tas i henhold til instruksjoner knyttet til den. I tillegg er aktivert karbon del av de spesielle stoffer som karbaktyn, mykrosorb-P, ultra-adsorpsjon, karbon enterosorbent, enterosorbent GS og andre som har en sterk adsorpsjon effekt.
Aktivert karbon vesentlig lindrer mennesker som lider av hud, matallergier eller astma. Det er i stand til å binde og skille ut nesten alle allergener. Ta en pille eller pulverutgang raskt - innen 710 timer etter inntak - fecal farging sort og bringe merkbar lindring til pasienten.
 Bivirkninger.
Singel eller kort bruk av aktivt kull vanligvis ikke medfører betydelige bivirkninger. Men den lange og regelmessig bruk av dette produktet skal være forlatt. Det faktum at forskjellige adsorberende organisk materiale, ikke kull ikke skille mellom "skadelig" og "person". Den er like lett binder og fjerner giftstoffer og vitaminer, hormoner, enzymer og fett og proteiner
 Kontraindikasjoner.
Vi har en tendens til å tenke at narkotika biologisk sikreste. Aktivt kull fullt bekrefter dette synet, blir ved siden av adsorbent og effektiv måte.
Men det finnes en rekke indikatorer som å lage kull er ikke anbefalt. Først av alt - det ulcerøs prosesser i fordøyelseskanalen (sår 12 duodenalsår eller mage). Når mottakelighet for indre blødninger gastrointestinal kull også absolutt kontraindisert.
Forsiktighet bør brukes på denne måten, og om nødvendig ta andre legemidler, særlig når det gjelder narkotika, aksept av noe som er viktig for mennesket. Adsorbyruyuschaya av kull gjelder fullt ut for narkotika tatt samtidig med det. Og selvsagt i stor grad reduserer deres effekt på pasienten. Det samme gjelder med hensyn til p-pille narkotika.  
Hvordan å trekke seg fettflekker fra klær?
 Fettflekker kan forårsake alvorlig nød, spesielt hvis det er satt på en ny kjole eller dress. Men ikke jag febrilsk dryss flekken første tilgjengelige agent. Chances rene klær eller ugjenkallelig ødelegge ting, å velge feil vei, like stor. Den tidligere sett om å fjerne flekker, jo flere muligheter bli kvitt den helt. Men mange arsenal av tilgjengelige midler prøve å velge en som vil være mest effektive med din sak.
Så først nøyaktig identifisere hvilken type vev. Disse midlene er egnet for å fjerne flekker fra naturlige fibre, ikke alltid trygt for syntetisk og vice versa.
 Hvordan å trekke seg fettflekker fra klær?
Hvis klærne sette fettflekker, må du gjøre det meste av "tørr" det av overflødig fett, og selv det av hans vilje, underlagt ytterligere behandling eller zapraty. Gang oppdaget fettete flekken, blot det med en vev, som består av flere lag. Endre håndklær før neste ikke være helt tørr. Dette ville bety at det var bare ett fett (spor av saus, majones, oljemaling, kremer, etc.) som har trengt inn i fibrene og tekstiler prosochyv dem.
Servietter kan erstatte tørr "pulver". Dette kan være salt, semule, potetstivelse, talkum. Noen av disse midlene strø flekken forsiktig stryke det til fett absorbert i dem. Flere ganger riste konsumert "pulver" og erstatte med frisk. Noen stoffer som ikke klarer å fjerne ferske flekker med salt, hvis du fjerner umiddelbart så snart de oppdages. Men, i alle fall, etter å ha oppnådd det salt eller andre midler som ble brukt var helt tørr, nøye gå flekken børste, noe som gjør at overflødig fett fjernes.
Hvis flekken ikke er helt nedkjempet, nå har du den vanskeligste scenen.
Siden ull kan raskt fjerne den med bensin. Lå skitne ting på en stiv overflate, etter å sette i flekken dynket i bensin serviett. Dypp den hvite duken (bandasjer, bomull ull) Bensin og forsiktig gni flekken i en sirkulær bevegelse i retning fra kantene til sentrum. Skyte sted hovedsakelig på vrangen - unngå lekkasje og utseende flekker på forsiden av skilsmisse. Mest endringen våtservietter at du arbeider spot. Hvis stoffet er tykt eller meget tykk og glatt ført gjennom, bør fremgangsmåten skal utføres på begge sider, og det var streker deretter slette prostyrav klut eller renset ved tilsetning av konvensjonelle vaskemidler.
Hvis flekken er gammel, det renset på samme måte som tidligere bare på ham for å sette bomull ull dynket i bensin rikelig 5-10 minutter å få øye på ganske så la dem.
Det er mer aggressive og risikofylt metode for fjerning fett fra ull. Putting dynket i bensin i fettvev flekken 3-5 minutter prohladte dette stedet jern varmes opp til 100-120 grader. Hvilken metode er risikabelt? Fordi hvis en del av ull er en del av syntetisk, er det sannsynlig at flekken er fjernet.
Hvis du står overfor spørsmålet hvordan å få fettflekker fra klær laget av silke, prøv en av følgende metoder. Forbered en løsning som inkluderer glyserol, ammoniakk og vann. Volumet av væske er avhengig av området for forurensning, men som regel nok for første spiseskje av hver komponent. Dypp kluten på plass i retter forurensning av vann og la stå i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann.
Fersk lyspunkt av fine naturlige stoffer kan fjernes uten spor, hvis først forsiktig tørke dem med en vev, absorberer fett og deretter sovner godt slått kritt. I denne tilstand skal musen vev stå i 3-5 timer til kalk godt absorbert alle spor av fett. Etter utløpet av tiden bare kritt rystet stoff.
Fettflekker, sette på en tynn syntetisk stoff kan fjernes, rundt det med de ytre og indre sider av papirhåndklær, brettes i 4-6 lag og stryke jern, oppvarmet til 100 grader. Servietter absorberer mesteparten av fettet, og de resterende flekken kan fjernes på forhånd forberedt løsning av like deler ammoniakk oppløst i vann og rester av rengjøringsmiddel eller rengjøringsmiddel.
Mye mer vanskelig å bringe fettflekker fra klær når det gjelder hud, drapere og eventuelle tykke og harde vev. I dette tilfelle kan ved hjelp av de samme verktøy og eksponeringstiden og konsentrasjonen av oppløsninger bli noe øket. Før du begynner å skrive ut spot, spesielt som renere du velger å bruke aceton og terpentin, er det lurt å sjekke effekten av de valgte hjelp av farge og tekstur av stoff. For å gjøre dette, bruke en halv time en liten mengde av produktet på innsiden søm eller pidhyn produkter. Når du er helt tørr du vil absolutt ikke gi en betyr negativ innvirkning på stoffet og selv da den kan brukes.
Å fjerne fett fra skinnjakker, vester eller kappen forberede en blanding av like deler av bensin og potetstivelse. Den resulterende slurry Spre et tynt lag med flekken og la det tørke, og tørk av med en klut eller myk børste til å rengjøre tørket stivelse. Hvis flekken er renset fra den første gangen, gjenta prosedyren.
Det virkelige problemet blir skinnende nye krage jakker og kåper som de blir stadig møtt med huden. For å fjerne en fettflekk, utarbeide en løsning med en spiseskje av ammoniakk og en halv teskje salt. Rør godt det gjelder i 1-2 minutter i stedet for forurensing, deretter ren bomullsklut tørk spot start i retning fra kanten til midten av forurensning i stadig endring kluter å rengjøre og dyppe dem i en løsning.
Å fjerne en masse ting fra naturlige og syntetiske stoffer passende blanding av 2 ss ammoniakk, 1 ts salt 7 teskjeer av teknisk sprit og en teskje av bensin. Denne blandingen er like bra for å fjerne flekker fra toppen og lette klær.  
Яндекс.Метрика