Hvordan lage kylling lever?
 Med lave hemoglobin leger anbefaler ofte å spise leveren. Den mest populære på grunn av sin ømhet og brukervennlighet er matlaging kyllinglever. Leveren er rik på fordøyelig heme jern, B-vitaminer B. vordende mødre også bør ikke glemme en så viktig produkt, kylling lever i en mye folsyre er nødvendig både på planleggingsstadiet av svangerskapet og under, spesielt i første trimester.
For å kunne lage mat kylling lever, bør umiddelbart velge et kvalitetsprodukt.
 Secrets of valget av kyllinglever
 1.  Leveren skal være mørk brun, kan burgunder skygge oppstå.
  I leveren bør ikke være grønnaktige flekker. Deres tilstedeværelse tyder galleblæresykdom av kyllinger.
  For lyse gul lever eller kjøp er nødvendig, da det mistet farge under hyppig razmorozok.
  Kyllinglever overflaten skal være glatt og skinnende.
  Hvis leveren går lukt, så enten du har matintoleranse, men mest sannsynlig produktet er bortskjemt.
  Velge et frossent produkt, merk at kanten av leveren ikke bør være tørr.
  Velg frossen lever, lett pulverisert snø og uten et stort lag av is.
   Hvordan lage kylling lever
  Retter leveren det er mange. Og ikke for ingenting, fordi det skiller mild behagelig smak og kan legges til salat, pai eller gå som en egen rett.
  Utarbeidelse av leveren:
  Tine produktet på nederste hylle i kjøleskapet.
  Vask leveren i rennende vann
  Fjerne det nøye fra bindevev og fettdråper.
  Du kan suge lever i 6-12 timer i melk for å gi den større mykhet.
  Leveren forbereder seg på 10-15 minutter mens matlaging, enda mindre - til steking. Gjør du det truer bli tørr og hard mat.
   Populære retter fra leveren
  1.  Braisert leveren. For å forberede tatt 300g kylling lever, et par pærer, et par spiseskjeer med rømme, salt og pepper. Lever yngel på hver side over høy varme i 2 minutter Sett hakket løk og redusere varmen, 5 minutter, tilsett fløte, salt og pepper. Klar leveren kan dekorere med grønne planter. I en skål, kan du legge paprika, sopp eller frossen grønnsaksmiks, går kylling lever godt med alt.
    Leveren suppe. Koke 100 gram av bønner, tilsett 2-3 hakkede poteter. Mens suppen er kokt i en annen gryte koke i saltet vann i ti minutter kylling lever, hugge ned det i terninger, legg til suppe i 5 minutter til de er møre. Stek finhakket gulrot og løk, legge til suppe. Krydre med salt, pepper, fem minutter kan du nyte smaken. I bønnesuppe i stedet for pasta kan legges til eller grits, greener og fløte. I alle tilfeller, snur suppe svak og nyttig.
    Lever koteletter. Hamre finhakket leveren trenger eller kjøttdeig, tilsett 2-3 spiseskjeer mel, en løk, ett egg og litt salt. Den resulterende masse legge ut skjeer av den varme pannen og stek. I stedet koteletter kan bake muffins, hvis deigen legge en halv kopp melk og et par spiseskjeer av mel til konsistensen av rømme.
    Salat med druer og kyllinglever. Knuse et par fedd hvitløk, bland dem med 6 spiseskjeer olivenolje, la det brygge. 300g kylling leveren yngel, dryss med salt og pepper og grovt hogge. Riv salaten, legg den på en tallerken, topp å sette leveren, 300 g skiver druer i to og hell nastoyavshymsya hvitløkssmør.
   Kyllinglever er myk og øm, rik på vitaminer, deilig, og også å få klar raskt. Det er rett og slett perfekt for middag etter en hard dags arbeid. Bare sette den i kjøleskapet i morgen for tining og forberede kvelden.  
Hvordan å lage mat i en panne Dorado?
 "Dorado" oversatt fra spansk som "gull", så kalt fisk for oransje-golden stripe plassert mellom øynene. Men det tiltrekker gourmeter og kokker rundt om i verden ikke uvanlig farge og ingen navn, og ømme, næringsrik og deilig kjøtt. Matlaging dorado lett, passer det alt steking, koking, damping og steking. I noen regioner selv spise den rå. Dette Middel fisk går bra med nesten alle garnityr, sauser og krydder.
 Hvordan rengjøre Dorado
Denne fisken er lett å rengjøre fordi skalaene i henne ganske myke og delikate. Du kan skrape vanlig kniv eller spesiell, rengjøring fisk. Start med ren hale og sakte flytte til hodet, frigjøre huden av fisk i alle skalaer. Hvis du er redd for at hele kjøkkenvekt vil da rense fisken i vannet, setter hennes store dyp bolle med en kniv.
Nå en skarp kniv kuttet buken på fisken, fra hodet til Fin og fjerne alle innvoller. Fra svart film som linjer hulrom er også bedre å bli kvitt, eller utarbeidelse av fisk kan smake bittert. Rengjør den med en liten kniv under rennende kaldt vann. Svømmere kan kuttes med saks kjøkken. Leder av fisk før steking vanligvis ikke fjernes, men hvis du vil, kan du steke fisk uten hode.
Etter rengjøring, skyll igjen fisk under rennende vann og tørk å bruke papirhåndklær for å fjerne overflødig fuktighet.
 Den enkleste måten å steke fisk
Lag en tverrgående snitt med en skarp kniv på kroppen av fisk. Fire eller fem hakk vil være nok. De trenger å salt, smør og krydder trengt den tykke kjøtt. Gni fisken med salt og rull i mel.
Varm en panne med en tykk bunn litt vegetabilsk olje. Legg fisken på en varm panne, stek på hver side til de er gyllenbrune utseende. Dersom fisken er stor, så kan du lukke lokket og la det småkoke i 15-20 minutter til forberedt inne. Et annet alternativ - sette pannen med fisken i noen minutter i ovnen for samme formål.
For å legge til ekstra smak til fisken før steking kan kuttes i små skiver sitron, fjern frø og stek i vegetabilsk olje i ca tre minutter på hver side. Når denne samme olje du skal steke fisk, vil det bli en fin sitron smak.
Hvis du ønsker å fisk hadde en mild kremet smak, rør inn smeltet smør. Normal smør vil ikke fungere, det vil være brent fisk. Men olje - også et godt alternativ for de som liker smaken.
 Marinert Dorado
Til kjøttet Dorado kom saftigere, og for å gi den ekstra smaker, kan fisken marinere før steking. Den viktigste komponenten i marinaden - sitronsaft. Ekstra - ulike krydder. Du kan bruke en ferdig sett med krydder for fisk eller gjøre det selv, som ønsket. Det anbefalte alternativet: pulver søt paprika, sort pepper, tørket estragon, salt.
Alle krydder og bland godt gni deres fisk kadaveret inne og ute. Deretter plasserer fisken i en dyp skål og hell sitronsaft. For en liten fisk som veier 300-400 g nok saften av en halv sitron. Fisk bolle, dekk til og avkjøl. Ganske pomarynovat fiske 30-40 minutter, men du kan legge igjen og for en lengre tid, for eksempel over natten. I dette tilfellet bør sitronsaft tas halvparten så mye, eller fisken kan være for sur.
Marinert Dorado, som i forrige oppskrift, obkachuyut i mel og stek i olje.
 Fisk fylt med hvitløk og urter
Hvis før de stekes plassert i magen Dorado sett av urter og krydder, så resultatet vil være en uvanlig og svært velsmakende. Alternativt kan du bruke fisk fylling blanding av knust hvitløk (gått gjennom pressen eller finhakket), hakket rosmarin, estragon, persille eller dill. Du kan ta en av disse gress, og du kan lage en kombinasjon av to eller flere til din smak. Ikke glem å legge salt.
Den resulterende blandingen er plassert i magen av behandlet fisk, så kan du marinere eller lage mat umiddelbart. Å fiske med aromatiske krydder lekket henne etter forrige steking på begge sider til de er gyllenbrune, må du sette ut under dekke av minst tjue minutter.
 Dorado i Brødsmuler
Dersom fisken er stor, kan du klippe den i biter og stekt i brødsmuler. For å gjøre dette, må du fjerne renset fisk hode og torso stor kniv kuttet i biter på størrelse - 3-4 cm. Forberede brødsmuler, tilsett salt, pepper og, hvis ønskelig, andre krydder. I en egen bolle hell melet. Visp egg visp.
Varm en stekepanne med vegetabilsk olje og deretter utføre operasjonen som følger: Ta et stykke fisk, rull den i mel, rist av overflødig, dypp i pisket egg, og deretter sette i brødsmuler. Nå kan du steke. Snu bitene av fisk som de obzharylys på alle sider.
Tilberede fisk servert med potetmos, ris, dampet eller friske grønnsaker og alltid med urter. Bon appetit!  
Hvordan vaske klær membran?
 Klær med membran stoff er stor for idrett i løpet av vinteren, også laget av dette materialet for barnas overall falle og vinter turer. Membranen er en tynn film med en rekke mikroporer, som er fast festet spesiell metode for topplaget av stoff. Denne filmen bidrar til å beskytte kroppen mot nedkjøling og bli våt og samtidig gir utgangs potootdelenyy ut.
 Virkemidler for å fjerne lo fra klær membran
Vask disse tingene kan og bør være, hvis du ikke gjør det, micropores "pustende" stoff kan score skitt, noe som resulterer stoffet vil ikke være i stand til å fullt ut utføre sin beskyttende funksjon. Umiddelbart er det verdt å merke seg at den vanlige krystallisert pulver kan like skitt, mikro zapresuvaty en film belegg, så bruker det, det ønskede resultat av vask deg nå. Også kontraindisert for bruk innebærer fjerning av forurensninger som inneholder klor, som på den motsatte, "strekker" porene, noe som vil lette inntrengning av fuktighet og kald luft inne.
Bryr membran stoff:
vanlig såpe - det er viktig at det ikke var noen forskjellige kosttilskudd, lage såpe løsning og vaske klær i det;
betyr for vasking og syntetiske membraner - svært viktig å ta hensyn til etiketten ikke tilfeldigvis kjøpe en bil eller telt for å vaske ned produkter;
mykner membranklær - sjekk med selgeren, dette verktøyet skal ha antistatiske egenskaper og har scoret micropores.
 Vaske tøy membranteknologi
Grunnleggende krav til vasking inneholde følgende elementer:
30 - 40 grader - en temperatur bør være vann for fjerning av klær fra membranen hvis temperaturen er nevnt ovenfor, tynn film smeltet og porer skleyatsya; vann under 30 grader er heller ikke anbefalt, ettersom vask er ineffektiv;
vri - som et resultat av sterk komprimering stoff, kan filmen bli dannet mykrorazrыvы og strekker; etter vask forsiktig klem klær;
tørre ting ut horisontalt på et tørt og varmt rom, opphold med at stoffet ikke får sollys.
 Grunnleggende vare på ting membran vev
Til membranøs vev som mulige holdt pustende egenskaper og vann motstand, for det trenger spesiell omsorg.
ikke stryke jern ting ut av membranen - en risiko for å smelte den beskyttende film og det øverste laget av stoff;
periodevis sette på spesielle klær vodootalkivayuschie impregnering produsert i bokser; spray midler over overflaten og vente til den er absorbert og tørr; impregnering betydelig forlenge stoff;
i varmt tørt vær klesbutikk membran i plastfolie for å hindre inntrengning av små partikler av støv inni.
Med riktig pleie klær med en beskyttende membran lag vil tjene deg mer enn fem år.  
Яндекс.Метрика