Hvordan lage marengs egg?
 De aller fleste mennesker - en søt tann, og ingenting kan gjøres. Naturen skapte kroppen vår slik at det ikke kan fungere optimalt uten nok karbohydrater. Derfor er det ingen mening og selv skadelige søtsaker helt utelukke fra kostholdet ditt. Men du kan gi preferanse til de som vil bringe flere fordeler enn bivirkninger og skjem deg bort med dem. Av dette "gode" søtsaker inkluderer primært godbiter fra naturlige produkter, som inkluderer ingen eller minimum fargestoffer, konserveringsmidler og smak Forsterker syntetisk opprinnelse. Disse konfekt, i særdeleshet, er marengs. Selv om sin forberedelse metoden innebærer bruk av raffinert sukker næringsverdi og egenskaper eggehviter kompensere dette nyanse.
 Marengs: historie og funksjoner
Marengs eller marengs - en klassisk dessert, som er kreditert med etableringen av de franske konditorer. De gir ikke opp, særlig ettersom maten kom ut veldig flott og raskt vant kjærligheten til gourmeter over hele verden. I dag marengs kjøpt mange varianter, det kan bli sett på som separate kaker, hel kake eller som pynt til kaken. Frosset marengs dråper brukes for variasjon i deler av iskrem og krus kakao. Men til tross for mangfoldet av applikasjoner og modifikasjoner, forblir den grunnleggende marengs oppskrift uendret.
Selvfølgelig, som alle søtsaker, marengs nok kalorier. Men på grunn av sin letthet og eleganse utseende, utsøkte delikatesser fortjent rykte for sofistikerte natur, inkludert den berømte ballerina Anna Pavlova. Er ikke kjent, dette gjør at en danser av karbohydrater, men hennes fans setter pris på marengs er rolig, minner om henne nåde. Beste restauranter kokker er forpliktet til å lage dessert "Pavlova" og / eller andre alternativer marengs menyen kompletterer frukt flavored ekstrakter, kokos og mandler. Men hver kvinne kan lage mat klassisk merengue i ditt eget kjøkken, ved hjelp av et svært lite sett av komponenter og verktøy.
 Hjem marengs oppskrift med egg
Å forberede marengsen hjemme trenger du egg (fersk som mulig), fine salt og melis. For å håndtere disse produktene ozbroytesya dyp skål med metall, keramikk eller glass (ikke plast) og en mikser. Hvis det er nødvendig, kan du gjøre en manuell visp, men pravytsya apparatet med oppgaven raskere og bedre. Annet tilbehør er valgfrie og brukes hvis du ønsker å eksperimentere med oppskriften og fremstillingsmetode.
Så, 4 store eggeplommer og delt inn i proteiner. Fjern plommer, trenger de ikke, og proteiner hell i en bolle. Smak til med salt og en klype bare én start for å skyte ned en mikser med maksimal hastighet for så lenge protein ikke øker i volum og ikke slå inn skum. Denne prosessen tar et gjennomsnitt på 1-15 minutter. Du kan da gradvis legge til en spiseskje melis, mens du fortsetter å skyte ned mye. Hvis alt er gjort riktig, tar hele prosedyren i minst 10 minutter, og resultatet er en tett og søt skum. Sjekk det ut "for styrke": Tegn en skje og flip. Hvis massen ikke sprer seg og er fortsatt løs en ball av en skje, er så forberedelse til marengs klar.
Ytterligere tiltak avhengig av din vilje. Kulinariske praksis vet tre viktigste metodene for å forberede marengs, som hver har ulike formål. Hvis du gjør marengs for første gang, er det fornuftig å starte med de vanligste metodene som vi presenterer det første elementet. Hvis du ønsker å prøve deg på nye måter å tilberede, velger noe annet:
 1.  Fransk marengs bakt i ovnen ved en lav temperatur, omtrent 100 ° C, men ikke mer. Flat bakepapir skuffdekselet og sette sukker-egg skum baller små, forlater mellomrom mellom ca 5 inches. Du kan bruke en skje eller sprøyte konfekt - det viktigste at alle var like store deler. Sett kjelen i ovnen i en og en halv time og ikke åpne det hele tiden. Etter baking, slå av brannen, åpne døren og la kaken avkjøles og nå ønsket tilstand i ovnen. Beredskap bestemmes på en tørr overflate og jevn farge hvit marengs, understreker feil mørk skorpe. Marengs noen ganger kalt "cookies glemt" på grunn av å ta lang eksponering i ovnen. Men du kan prøve en annen måte: Hvis oppvarmer ovn litt sterkere og redusere steketiden, vil marengs få en myk og "falt" i beige topp. Den kan spises med skje eller brukes til kake dekorasjon.
   Italiensk marengs krever ikke baking, men i stedet brenne sirup brygget rett på scenen pisking proteiner. Den 4. protein Ta 50 ml vann og 200 gram sukker, rør og sette sirup Mr. plate. I mellomtiden, visp de hvite, både fransk marengs og når sirup koker og blir tett protein skum, fjerne væsken fra varmen og umiddelbart begynne å helle en tynn stråle inn i marengsen. På denne tiden, ikke slå av mikseren og sende en strøm av sirup rett på hans visper. Kvernet masse av lange, inntil den blir elastisk og bestandig, slik at den kan plukke opp og / eller kuttet med en kniv. Dette marengs bløtkake for overflate dekorasjon og kake, betyr det ikke krever varmebehandling og er helt klar til bruk.
   Swiss marengs i fremstilles uten baking i et dampbad. For å gjøre dette, fylle potten med vann til et bredt halv og satt i brann, kok opp og skru varmen til et minimum. Mens vannet varmes, proteinblanding i en bolle med hele mengden av sukker og satt i et vannbad ved platen. Først, er det bare rør til sukkeret er fullstendig oppløst, og deretter begynne å skyte ned, gradvis økende rotasjonshastighet av den krone. Når protein skum sterkere nok til å nå for en liten kant, fjerne den fra varmen og omplassere den andre skålen potten ikke fylt varmt og veldig kaldt vann. Knock noen få minutter til dannelse av et tett, stabilt skum, for fransk marengs, og / eller å kjøle ned proteinmasse.
   Hemmeligheter riktig marengs
  Hvordan lage marengs egg?
   Making marengs - fremgangsmåten er enkel og komplisert på samme tid. På den ene side krever et minimum finansielle og fysiske kostnader, på den annen side - en maksimal nøyaktighet og presisjon. For å øke sjansene for å skape en vellykket marengs og unngå feil du kan, hvis du vil ta hensyn til følgende detaljer:
  1.  Før du skyter ned proteiner, kule i kjøleskap eller fryseren - ved lave temperaturer, er de sannsynligvis til å skaffe seg ønsket konsistens. Bolle og visp til pisking er også ønskelig å kjøle.
   Hvis separasjon av proteiner i dem vil selv slippe plomme, vil marengsen ikke fungere. Følg det og ikke prøve å "redde" produkter, selv om plommen i de hvite fikk ganske mye, er det bedre å sende disse eggene eggerøre eller kaker.
   Hvis du er i tvil på den tiden av franske bakervarer marengs, guidet av utseendet av små sprekker på overflaten. På dette punktet kan du slå av varmen og la marengs "rekkevidde" i ovnen er avkjølt.
   Til marengs kjøpt riktig størrelse og brukervennlighet opal og ikke senere legge sukker veldig sakte og ta deg tid til å fjerne marengsen ut av ovnen til de er avkjølt.
   Hold marengs kan tett lukket beholder, men i alle fall ikke i kjøleskap, hvor det absorberer raskt fuktighet fra luften og rozpovzetsya.
   Hjemmelaget marengs med egg - en flott måte å tilfredsstille en søt ønske, fordi proteiner med sukker gå ganske kjedelig, og spiser mye av dem, er det rett og slett umulig. I tillegg, har de ingen industrielle emulgatorer og / eller andre tilsetningsstoffer, slik at de kan underholde uten frykt for barn og gravide kvinner. Vel, selvfølgelig, en dessert går ikke ubemerket hen på festbord og vertinne får mange komplimenter fra husholdningen og gjester.  
Hvordan koke reker i skallet?
 Høyre yngel reker i skallet - er en kunst som begynner med valg av ferske reker og ender rate kombinasjon av krydder. Matlaging reker i skallet sikrer bevaring av deres mykhet, saftighet og smak. Generelt akseptert før steking reker kokk, men du kan gjøre uten elementet, for eksempel når du bruker grillen eller frityrkokeren. Du kan spise reker med skall - den inneholder Chitosan, som bidrar til å takle cyster, fibroids og fedme.
 Hvordan velge reker?
Hvis du ønsker å steke reker i skallet, velger store prøver. Hodene bør ikke være mørkt og haler må bøyes innover. I skallet bør ikke være noen flekker - de indikerer at produktet er kunstig brakt til god kvalitet. Frosne reker bør være smuldrete - det sies at alle vilkår for frysing og lagring ble utført riktig og kokte før frysing reker rett behov for å legge til på slutten at de er bare litt oppvarmet - så vil unngå stivhet kjøtt.
 Hvordan tine reker?
Før koking reker i bedre fjerne tarm blodåre, da det akkumulerer smuss og sand. Gjør det behagelig mens frosne reker - det kuttet rekeskall på ryggen og rense skitt rennende vann. Deretter kan du tine reker, hell dem i en dyp bolle og plasser i general Division av kjøleskapet. I gjennomsnitt avriming reker tar 8-10 timer. Hvis du ønsker å gi på forhånd en reke smak, umiddelbart hell sine krydder - best egnet til dette formålet, hvitløk og et par teskjeer sitronsaft. Når reker er møre, legg dem på bordet i 10-15 minutter til lekket aromaer av krydder.
Du kan tine reker raskere: det helle frosne reker i en vanntett pose og legg den i en vask fylt med kaldt vann - så avriming tar mindre enn en time. Husk: ingen sjømat kan ikke tines i mikrobølgeovn - slik at de risikerer å bli den forferdelige gummi rekvisitter for å gjøre upassende.
 Hvordan å steke reker i skallet med hvitløk?
Så du hadde alle nødvendige manipulasjoner av valg tine reker, og til slutt, er det på tide å steke dem. Den klassiske versjonen steke reker i skjell - stek dem i en varm panne med hvitløk.
Du vil trenge:
500 gr. reker;
250 ml. vegetabilsk olje;
6 fedd hvitløk;
3.4 cc. l. sitronsaft (hvis du er allergisk mot sitrus kan klare seg uten det);
1 ss. l. smeltet honning;
soyasaus;
salt.
Matlaging Instruksjoner:
 1.  Skjær hvitløk skiver og dypp den i varm olje i en panne. Etter 10 minutter, da oljefylte duften av hvitløk, poster kan kastes.
  Sett reker i skallet på en seng panne, dryss med en blanding av sitronsaft, honning og soyasaus og rør til røde 7-10 minutter. Merk: rekeskall skal steke over høy varme - og en god skorpe dannes, og kjøttet forblir saftig.
  Blot overflødig fett reker med et papirhåndkle, og - voila! - Kan bringe til bordet i en matbit, og som en hovedrett.
   Hvordan å steke reker i skjell med majones?
  Du vil trenge:
  500 gr. reker;
  50 ml vegetabilsk olje;
  200 gr. majones;
  5 fedd hvitløk;
  en halv sitron;
  krydder.
  Matlaging Instruksjoner:
  1.  Bland majones, hakket hvitløk og saften av en halv sitron.
   Sett ett lag reker i pannen med varm olje.
   Lett stekt i for et par minutter hell over reker med majones og bland godt.
   Yngel for en annen 10 minutter før tykk saus. Denne retten er best tjent på en stor tallerken med sprigs av grøntområder og et par fedd sitron.
    Hvordan å steke reker i skjell med paprika?
   Hovedtrekket i denne retten er det pepper og improviserte frityrkokeren.
   Du vil trenge:
   1 kg. reker;
   15 poser med pulver paprika;
   saften av en sitron;
   250 ml. vegetabilsk olje.
   Matlaging Instruksjoner:
   1.  Gløde olje i en dyp stekepanne eller støpejern pott som kom likheten av frityrkokeren.
    Tint reker dryss med paprika og bland godt.
    Fried reker i smør i små porsjoner, ca. 200 gram.
    Ved hjelp av tørkepapir reker kvitt overflødig fett og dryss med sitronsaft. Reker, posmazheni denne måten, en velsmakende matbit og eksotisk ingrediens for salater.
    Dette - de grunnleggende oppskrifter stekerekeskall i hjemmet, men mye mer matlaging alternativer. Denne grillen og "grill" reker - alt ditt hjerte ønsker. Krydder kan også variere avhengig av fremstillingsmetoden. Med reker stekt godt med lys vassen frukt, urter og grønnsaker, og høyt innhold av jod i reker gjør dem uunnværlige og unikt produkt, spesielt fra sjøen.  
Яндекс.Метрика