Hvordan lage melis?
 Når du lager kaker og diverse søte desserter, må ofte bruke melis. Du kan kjøpe ferdige pulver i butikken, men bedre å gjøre det selv, så dryss donuts og cookies. Melis - dette er en felles plattform sukker, noe som kan gjøres hjemme hvis du har en blender eller kaffekvern. En blanding melis da være av forskjellige krydder som kanel og vanilje som lukten var fantastisk og smaker godt. Hvordan lage melis til baking eller legge populære desserter? Noen ganger er det bedre å legge den i pulverisert mat, ikke sukker. Krystaller sukker opphever ikke veldig godt i eggehvite og gjør det samme lyset marengs bør legge pulveret å oppnå en homogen skum.
 Lage melis hjemme
Først velger du den riktige kvalitets sukker. Dette må være grunnen til at matlaging pulver du bruker apparater som kan gå dårlig hvis du velger en stor sukker. Ta hensyn til produkter av premien, til liten sukker.
Blender - et fantastisk apparat som konverterer sukker pulver på bare to minutter. Bare hell den nødvendige mengden av sukker og slå på enheten. For mye sukker støv er nødvendig, gjøre det beste pulver i to eller tre oppdelte doser.
Ingen blender? Vel, god gammeldags kaffekvern, som fant kjøkkenet i enhver husmor, alltid redde. Like før du bruker vinkelsliper for å fjerne den fra restene av malt kaffe. Det er mulig til blanderen og til og med det gamle Sovjet modellen, hvor det er en kopp med kniver, som raskt og nøyaktig å slipe sukker.
Hvis du har raffinert sukker, og du ønsker å male den til pulver tilstand, være forsiktig. Kaffekvern kan ikke takle denne vanskelige oppgaven. Se på kjøkkenet hardt marmor mørtel. Det vil bidra til å gjøre melis hjemme med raffinert når ingen blender og kaffekvern. Noen husmødre rådes til å søke og den gamle måten å tilberede pulver: Sett sukker i bakepapir i hva som vil være fast overflate og flat den en boks eller flaske. Det resulterende pulver blir siktet gjennom en fin sil.
De gjorde en stor mengde pulver? Ikke fortvil! Den kan lagres i krukker med tett lokk, som støv absorberer raskt fuktighet fra luften og danner klumper. Ha i kjøkkenskuffer ble fikk ingen mat mol.
Forresten, kan du lage deilig melis pasta, som er nyttig for baker kaker og kaker, i produksjon av deilige og sofistikerte kulinariske mesterverk.  
Å telle omrøringen av fosteret?
 Hvis du vet hva det betyr elskede av ordet "shevelyushky" deg - min mor. Tross alt, som kvinner ofte kjærlig kalles perturbation babyen når han er fortsatt i min mors mage. Dette er virkelig magisk, fordi barnet en følelse av bevegelse i seg selv føre til en storm av følelser at ord ikke kan beskrive. Ofte i de senere stadier kan selv teste beinet, armen eller barnet hans ass. Gutten kan "danse" til musikk ved å vise at håndtaket, leggen, som kan sees som humper på mors mage.
 Når mamma for første gang kan føle omrøring av babyen?
Hvis en kvinne bærer et første baby, vil denne etterlengtede hendelse finner sted ca 20-22 uker. Barnet begynner hans bevegelser i mors liv på åttende uke av svangerskapet, men de er ganske merkbar. Men når babyen er stor og tett overfor veggene i livmoren, det er da den vordende mor kan føle fosterets bevegelse. Kvinner som ikke vil gi fødsel for første gang kan føle deres barn er 18 uker. Disse vilkårene er svært omtrentlig, fordi hva hvis mor vil motta den første "hei" fra hans pjokk avhenger av flere faktorer:
 1.  Antall fostervann. Hvis en gravid kvinne polyhydramnion, senere hun kan føle omrøring.
  Vekt vordende mor. Komplett kvinner vanligvis føler etter omrøring kid, tynn - før.
  Funksjoner nervesystemet følsomhet gravid.
  Over tid, kan du selv forstå hva barnet liker og hva som irriterer ham. Mange babyer roer seg ned og slutte å skyve mor i ribbeina når pappa legger hånden på min mors liv og snakker til et barn. Ofte barna lytter til musikk kan uttrykke sin tilfredshet morsomme sjokk. Gutten bør vite om å gi deg selv hver dag og regelmessig gjennom hele dagen. Hvis et barn roet ned - det kan være alarmerende, fordi bare shevelenyyamy eller mangel på det kan vise deg hvordan føles, hva hans humør.
  Av denne grunn, leger anbefaler at alle gravide kvinner for å telle fosterets bevegelse. Hvor ofte bør barnet i løpet av dagen for å minne meg selv om min mor? Fra 24 uker babyen har en time å presse 10-15 ganger. Men dette omtrentlige tall, som en gutt aktivitet avhenger av mange faktorer:
  1.  Tid på dagen. Om natten, barna er mer aktive enn i løpet av dagen.
   Aktivitet mor. Hvis hun beveger seg mye, kan det ikke bare ignorere virkningen.
   Verden rundt oss. Hvis du vil være rolig rundt, kan barnet også oppføre seg rolig.
   Beregnings babyen bevegelser hjelpe legen avgjøre hvordan barnet føler. Og overdreven aktivitet og passivitet kan være alarmerende, av disse er det nødvendig å informere legen din. Han vil lytte til babyens hjerterytme stetoskop, om nødvendig, sende deg for videre undersøkelse.
    Hvordan å telle røring
   Du bør forstå at hvis du dyttet babyen spark og deretter slått over, stirring er ikke to, men ett. Enkelt sagt, trenger du ikke tro hvor mange bevegelser, og generell aktivitet. Det finnes flere metoder for å beregne bevegelsene til barnet:
   1.  Fremgangsmåten er basert på å telle antall ganger etter å ha spist en fremtidig mor. Innen en time etter et måltid telle babyen bevege seg. Hvis du ikke har regnet fire røring, gjenta teller. Hvis, i løpet av to timer pynavsya babyen 8 til 20 ganger, er alt vel.
    Etter 28 uker gravid utstedt en spesiell bord som du ønsker å fylle hver dag. Treat røring er nødvendig døgnet rundt, og fra 9 am til 21:00. Hvis du telte 10 antall ganger, regner med at dagen kan ikke fortsette fordi babyen er all right.
    Denne metoden krever også bruk av spesialbord. Feire trenger når startet telling, må du vurdere forstyrrelser baby. Hvis du telte 10 antall ganger en lås slutten av beregningen. Hvis barnet ditt gjorde 10 oppstuss i 20 minutter med ham all right. Hvis et barn til en slik ladning tok en halv time, er det også vanlig. Hvis du tok en time, bør du oppsøke lege.
    Røring babyen - er ikke bare en uforglemmelig opplevelse, men også en måte å finne ut hvordan barnet føler, eller trøste ham i mors mage. I slutten av svangerskapet kan redusere intensiteten og hyppigheten av aktive bevegelser. Bekymring om dette er nødvendig. Barnet i mors liv er tett og snart vil han gi deg hans fødsel.  
Hvordan å donere avføring?
 Å karakterisere den generelle tilstanden til kroppen, avsløre tilstedeværelsen av ormer dysbiosis eller pass krakk analyse. Å ha disse dataene og resultatene av andre studier, vil legen kunne ta de riktige beslutningene om behandlingstilbud. Så ikke overse montering av denne analysen. Ikke regissere denne analysen er ikke så vanlig som i blod og urin, så det er nyttig å huske hvordan å forberede seg på det.
 Hva du ikke bør gjøre før overlevering prøve av avføring
 1.  Du kan ikke bli testet i løpet av to dager med klyster og tarm og mage X-ray, koloskopi.
  Medisiner er i ferd med å ta levering etter analyse avføring. Tre dager før levering for å avbryte enzymanalyser og avføringsmidler, antibiotika, aktivt kull, jern, barium, kaolin, vismut, stikkpiller, vitaminer.
  Ikke bruk produkter som endrer fargen på avføringen (blåbær, rødbeter, gulrøtter) som øker intestinal motilitet (svisker, plommer), begrense kjøtt, fisk, epler, bønner, paprika, tomater, grønne grønnsaker.
  Ingen spesiell diett, men du trenger å begrense festen. Utelukke fet og stekt mat. Det anbefales å spise korn, frukt, grønnsaker, meieriprodukter.
   Krav til analyse av avføring
  1.  Det er ønskelig å bli testet om morgenen eller senere enn 8 timer før levering til laboratoriet, i hvilket tilfelle det kan oppbevares i kjøleskap.
   Før noen analyse nødvendigvis trenger å urinere og en grundig toalett kjønnsorganer og området rundt anus.
   Avføring bør utføres i en ren, tørr retter, som tidligere godt prosterylyzovaly. Da prøven av avføring plassert i en steril beholder tett forseglet og levert til laboratoriet sammen med retningen av analysen.
   Hold analysen er ikke utsettes for vann eller urin.
   Den nødvendige mengde av analyse - 10 ml (ca. 3 teskjeer).
   Kvinner bør ikke ta avførings under menstruasjon.
   Analysen av avføring den legen om magen, tarmene, bukspyttkjertelen, leveren, så vel som generell helse.  
Hvordan å lage mat semulegryn?
 Mann grøt - er kjent for mange fra tidlig barndom parabolen. De som har vært et barn bortskjemt deilig hjemmelaget mat, og som senere måtte spise i spisesalen vil huske som semule grøt var den eneste rett som du kan ta med glede, fordi det er vanskelig å ødelegge smaken. Og mange voksne å huske gamle tider og "hengi manna velling." Det finnes mange oppskrifter semulegryn. Graden av dens tetthet, og tilstedeværelsen av noen ytterligere bestanddeler er avhengig av formålet med preparatet.
 Mann for korn matvarer
Siden fem måneder gamle babyer får semule som matvarer. Til barnets kropp kommet godt med innholdet i flasken, og det var å smake på baby, må du koke riktig semulegryn. I begynnelsen av fôring grøt bør være svært sjeldne. I 6-7 måneder når barnet begynner å lære å spise med en skje, koker grøt trenger tykkere.
Å forberede flytende grøt Ta 1/2 kopp vann, 1/2 kopp melk og to teskjeer av lokkeduer. Ta med vann til å koke, tynn stråle Sett frokostblanding og rør til å koke litt varme 10-14 minutter, og hell melken, kok opp og fjern fra varmen. Grøt avkjølt til ønsket temperatur, hell den i flasken.
I matlaging matvarer for barn under ett år barneleger anbefaler å fullstendig eliminere bruken av salt og sukker. Av og til et rot du kan legge litt frukt eller bær sirup. Bare hvis barnet er flaske-matet, kan du legge til en rot halv teskje smør.
Hvis du ikke får til å koke grøt uten klumper først så det kan lage mat, helles i en kasserolle halv kopp melk og vann Sett 2 ts av frokostblanding. La stå i 10 minutter. I løpet av denne tiden kornene absorberer væske og sveller dårlig. Rør innholdet i pannen og legg det på bålet. Kok opp og rør, kok i 5-6 minutter.
Etter seks måneder barnet begynner å spise med en skje. For å forberede grøt kan ta 1/4 kopp vann og 3/4 kopp melk 3 ts semulegryn. Hvordan koke grøt, avhengig av om du fyller semulegryn i kokende væske eller pre-suge den. I det første tilfellet den totale tiden matlaging måltider siden den sovner i pannen vil være ca 20-22 minutter i det andre tilfellet - ikke mer enn seks minutter etter koking.
 Grøt for hele familien
I husholdninger der foretrekker sunn mat, måltider skje i en alvorlig diett. Å forberede grøt for hele familien, prøv denne oppskriften. I 1 liter melk, ta et glass lysbilde med semulegryn. Ta med melken til en byll. Før koking sette salt og sukker etter smak. En tynn stråle under omrøring Sett frokostblandinger, umiddelbart redusere varmen til lav. Under omrøring, kok grøt 7-10 minutter. Avhengig av sesong for varme måltider til bordet kan være representert syltetøy, sirup, smør, hakkede frukt og friske bær.
 Grøt for komplekse retter
Litt annerledes bør kokes semule som du kommer til å lage pannekaker krupp, zrazy eller koteletter. I dette tilfelle, bør en liter melk tas halv kopp semule. Hell maisgrøt i kokende melk, legger salt og zbavyvshy bål, koker grøt i 5-7 minutter.
I grøt Fjern fra varmen umiddelbart lagt til 50 gram smør og 2 rå egg. Alle vymishuyetsya nøye. Når grøten er avkjølt litt, er det delt inn i like store baller. Av disse utgjør samme størrelse og tykkelse av pannekaker som smuldre i mel og stek i en panne, eller smurt med eggeplomme, bakt i ovnen. Hvis du planlegger zrazy, forkokte stuffing - kjøtt, sopp eller frukt, blir undervist i krysset tynne wafere kanten fast som i paier. Deretter zrazy stekt i olje, og om nødvendig, bringes til beredskap i ovnen.
Pannekaker og umiddelbart med søt fyllinger kan tjene med suppe eller kompott. Koteletter, zrazy med sopp og kjøtt er best tjent med en full fløte eller tomatsaus.  
Яндекс.Метрика